Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!! Έκανα σήμερα τη Β επιπέδου.  Όλα καλά ευτυχως!! Ο τράχηλος σταθερός, ελαφρα αυξημένος, φαινομενική αυξηση,αλλά γενικά οκ!! Εγώ θα ξεκινήσω σαλοσπιρ γιατί μου βρήκαν οριακά αυξημένη αρτηριακή πιεση.  Εγώ πάντα είχα πίεση κάτω από 12.Τελος πάντων!! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Polly1 είπε:

Γειά σας κορίτσια!! Έκανα σήμερα τη Β επιπέδου.  Όλα καλά ευτυχως!! Ο τράχηλος σταθερός, ελαφρα αυξημένος, φαινομενική αυξηση,αλλά γενικά οκ!! Εγώ θα ξεκινήσω σαλοσπιρ γιατί μου βρήκαν οριακά αυξημένη αρτηριακή πιεση.  Εγώ πάντα είχα πίεση κάτω από 12.Τελος πάντων!! 

Συγχαρητήρια για την β!!! 
το salospir να τον παίρνεις βράδυ και μετά από φαγητό. Θα στην ρίξει σίγουρα. Εγώ παίρνω salospir των 160 (για μια οριακή τιμή που είχαν στην αυχενική αλλά δεν κατάλαβα και πολλά) και ενώ είχα κανονική πίεση πάντα στη ζωή μου, στο προηγούμενο ραντεβού μου την μέτρησε η μαία 9 την μεγάλη και 6-7 την μικρή. 

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Υπέροχα νέα!!! Συγχαρητήρια για την β ❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Dream85 είπε:

Συγχαρητήρια για την β!!! 
το salospir να τον παίρνεις βράδυ και μετά από φαγητό. Θα στην ρίξει σίγουρα. Εγώ παίρνω salospir των 160 (για μια οριακή τιμή που είχαν στην αυχενική αλλά δεν κατάλαβα και πολλά) και ενώ είχα κανονική πίεση πάντα στη ζωή μου, στο προηγούμενο ραντεβού μου την μέτρησε η μαία 9 την μεγάλη και 6-7 την μικρή. 

Ευχαριστώ πολύ!! Μου έδωσε των 80. Είναι δείκτης προεκλαμψιας αν δε ρυθμιστεί. Όλα τα περίμενα, αλλά όχι και για την πίεσή μου!! Εντάξει,τι να κάνουμε!! Θα το πάρουμε και αυτό το χάπι!!

4 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!

Τελική ευθεία λοιπόν!

Άντε να περάσει κάνας μήνας, να ηρεμήσουμε και με τον τράχηλο :-P

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Polly1 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μου έδωσε των 80. Είναι δείκτης προεκλαμψιας αν δε ρυθμιστεί. Όλα τα περίμενα, αλλά όχι και για την πίεσή μου!! Εντάξει,τι να κάνουμε!! Θα το πάρουμε και αυτό το χάπι!!

Και εγώ παίρνω σαλοσπιρ των 160, γιατί έδειξε η αυξημένη πιθανότητα για προεκλαμψία η αυχενική, ωστόσο μια χαρά πίεση είχα από την αρχική, νομίζω μόνο μια φορά είχε ανέβει πολύ πριν ξεκινήσω αντιπηκτικες όπως είπε και η dream,το παίρνεις το βράδυ μετα το φαγητό και όλα καλά!!

Συγχαρητήρια!! Πάει και η β!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Polly1 said:

Συγχαρητήρια!! Όλα καλά, πάμε παρακάτω.

6 hours ago, Martinaa said:

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να απόλαμβάνεται αυτον τον υπέροχο καιρό! 

Εγω με τον κοβιντ είμαι κάπως καλυτερα…αλλά ο μικρός μου από χθες κάνει υψηλό πυρετό και είναι χάλια ο καημένος… Αντε να ξεμπερδεύουμε με όλο αυτό… 

Εντομεταξυ την Τετάρτη έχω την β επιπέδου και δε ξέρω πως θα είμαστε δε θα ήθελα να την χασω…

Ειπα τον πόνο μου και ηρέμησα 

Περαστικά κ στον μικρούλη κ σε σένα! Έως Τετάρτη έχεις μέρες.

Κορίτσια καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τις β!! Σήμερα πήγα για καροτσια και περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.. έχετε κατάληξει πουθενά εσείς; Τα κορίτσια που περιμένουν τα δεύτερα μωρά τους ή τα τρίτα έχουν καμία συμβουλή να μας δώσουν; Αλλά μου φάνηκαν ακριβά ,τα πιο φθηνά όμως είχαν μειονεκτήματα αρκετά!

• Μου αρέσει 1

Τα κορίτσια εδώ μου πρότειναν τα Inglesina και όντως φαίνονται σούπερ.
Ανακάλυψα όμως και τα Bebe Stars που είναι ελληνικής κατασκευής/εταιρείας, έχουν καλές κριτικές και είναι οικονομικότερα από τα Inglesina. 
Κ εγώ τα έχω χαμένα - θα ήταν καλό κάτι πιο οικονομικό από τα προαναφερόμενα αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να μας χαλάσουν ούτε να μην πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας. 

• Μου αρέσει 2

On 22/3/2022 at 7:25 ΜΜ, Emmi@ είπε:

Μπορείς να μπεις για φυσιολογικό ένω έχεις κάνει ένεση το πρωί; Δεν το ξέρω για αυτό ρωτάω. Εκτός αυτού δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι έχω και διεγνωσμενη θρομβοφιλια, δηλαδή τις ενέσεις εγώ θα τις κάνω και μετά την γέννα πρώτα ο Θεός.

Κανω αντιπηκτικές ενέσεις κάθε μερα.Συζητησα με τον γυναικολογο μου κ μου ειπε πως υπάρχει περιπτωση αν κανω την ενεση και σπασουν τα νερα και χρειαστεί να γεννήσω άμεσα, για τουλαχιστον 8ωρες μετά την ενεση να ειναι δυσκολο να γινει επισκληρίδειος με τον φόβο αιμοραγίας.  (Για φυσιολογικο τοκετό μιλησαμε)

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vasso87 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τις β!! Σήμερα πήγα για καροτσια και περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.. έχετε κατάληξει πουθενά εσείς; Τα κορίτσια που περιμένουν τα δεύτερα μωρά τους ή τα τρίτα έχουν καμία συμβουλή να μας δώσουν; Αλλά μου φάνηκαν ακριβά ,τα πιο φθηνά όμως είχαν μειονεκτήματα αρκετά!

1 hour ago, VDald είπε:

Ανακάλυψα όμως και τα Bebe Stars που είναι ελληνικής κατασκευής/εταιρείας, έχουν καλές κριτικές και είναι οικονομικότερα από τα Inglesina. 
Κ εγώ τα έχω χαμένα - θα ήταν καλό κάτι πιο οικονομικό από τα προαναφερόμενα αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να μας χαλάσουν ούτε να μην πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας. 

Καλησπέρα, κορίτσια!! Το καρότσι είναι μεγάλο θέμα και θα πρέπει να πηγαίνουμε διαβασμένες γιατί αλλιώς προκύπτει το χάος και αγχωνομαστε με τις τόσες επιλογές!! Πρώτα ξεκαθαριστε για ποια χρήση το θέλετε! Άλλο καρότσι θέλετε αν μένετε κέντρο και θέλετε να το ανεβοκατεβαζετε σε πεζοδρόμια και σε σκάλες πολυκατοικίας και άλλο αν το θέλετε για πλακόστρωτα και χωματόδρομο! Οποτε κατάλληλα καροτσια υπάρχουν πολλά και διαφορετικών ειδών ανάλογα με τη χρήση!!Από εμπειρία να δείτε να έχει διπλό προσανατολισμό,μεγάλη κουκούλα με παραθυρο,αναρτήσεις και να είναι από 0 μηνων. 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Η κολλητη μου που έχει αυτή την μάρκα δν της βγήκε καλό!τώρα σε δεύτερο παιδί θέλει καινούργιο καροτσι

πρίν από 32 λεπτά , VDald είπε:

Την Bebe Stars εννοεις;

Ναι ναι!γνώμη μου αν έχει περίπου ένα οικονομικό καρότσι 300€ κ θες δύο για δύο παιδιά πάρε καλύτερα inglesina!αν είναι για ένα παιδάκι δν το συζητάμε μια χαρά είναι!βέβαια μπορεί άλλες μαμάδες να είναι ευχαριστημένες 

Ένα καρότσι πρεπει να απορροφά τους κραδασμούς να μην τρανταζονται τα μωρά!οσο να είναι μες στην πόλη τα κυκλοφορουμε πεζοδρόμια κτλπ!επίσης μην πάρετεε Ρόδες που θέλουν φούσκωμα!τώρα κατά την γνώμη μου το τριπλό αξίζει!εγώ είχα πάρει διπλό δηλαδή δν πήρα ποτέ αυγό δν μου έλλειψε πήρα κατευθείαν κάθισμα αυτοκινήτου από 0 μηνών έως 4 ετών!αλλά οι περισσότερες το χαίρονται το τριπλό καρότσι καλαθουνα αυγό κ καρότσι 

πρίν από 33 λεπτά , khaleesi είπε:

Εγώ έχω ακούσει για τα peg perego καλά λόγια. 

Αρχίσατε να πηγαίνετε και να βλέπετε ε; Εγώ μόνο Ίντερνετ χαζεύω προς το παρόν, λέμε μετά το Πάσχα να πάμε σε μαγαζιά.

Εγώ αυτή την μάρκα που λες πήρα τώρα στον πρώτο γιο κάθισμα αυτοκινήτου κ το προηγούμενο θα πάει στο νεογέννητο!μέχρι στιγμής φαίνεται καλό!άνετο βολεύτηκε πολυ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...