Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσαρες μουυυυυ!! Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα και στις/ους εορτάζοντες !! Με το καλό του χρόνου να γιορτάσουμε όλες μαζί με τα αγγελούδια μας !

10 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Όσον αφορά το άγχος  σήμερα ξύπνησα με πόνο στην κοιλια και μια ενοχληση στο στομάχι δεν ξέρω τι ήταν, ίσως κρυωσα αλλά για μια στιγμή ένιωθα ότι ήταν σαν τους πόνους περιόδου και αγχώθηκα!Μετά λεω ότι αφού ο μικρός κουνιέται όλα καλά δεν θα το σκέφτομαι! 

Και καπως έτσι σηκώθηκα,βαφτηκα και έστησα την κάμερα μου για να βγάλω φώτο και καλά έτσι λίγο πιο επαγγελματικές με την φουσκωμένη κοιλίτσα και ξεχάστηκα!

Επισης περπατάω αρκετά και ανεβοκατεβαινω συνέχεια σκάλες γιατί δεν έχουμε ασανσέρ οπότε ελπίζω με όλα αυτά που διαβάζω να είναι καλός ο τράχηλος μου στην Β επιπέδου! 

Καλά να περάσουμε αύριο με πολύ φαΐ και άμα το σηκώσει ο καιρός και ένα ωραίο παγωτάκι για σβήσιμο B)

Μην αγχώνεσαι δεν είναι τπτ!!! Μεγαλώνει η μήτρα σου.. όποτε νιώθω κάτι ανάλογο μου λέει αυτό ο γυναικολόγος μου… εγκυμοσύνη χωρίς Κ λίγο πονάκια δεν γίνεται …! Όλα καλά θα είναι Κ αφού το νιώθεις κιόλας μην φοβάσαι τπτ!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες και όλους! 

Να περάσετε όμορφα κ προσοχή με το σκόρδο μη σας ρίξει την πίεση! 

Εμένα με επισκέφτηκε κ κύριος εμετούλης σήμερα. Ήθελε να παρελάσει :angry:

Φιλιά! 

3 ώρες πρίν, VDald είπε:

Φιλιά! 

Ωχχχχ … ελπίζω να είσαι καλύτερα ! Μήπως έφαγες τπτ Κ σε πείραξε ;;; 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, VDald είπε:

Φιλιά! 

Περαστικά γλυκούλα!

Μια φορά ήταν , ίσα να θυμηθείς τα παλια.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχ ρε κορίτσια αυτό το τσιτωμα της κοιλιάς  τα βραδιαααα!!!! Νομίζεις θα εκραγεί η κοιλιά σου!! Τουλάχιστον εμένα η κοιλιά μουυυυυ έτσι είναι αρκετές φορές το βράδυ 

3 hours ago, iwanna24 said:

Περαστικά γλυκούλα!

Μια φορά ήταν , ίσα να θυμηθείς τα παλια.

Μακάρι ρε αγάπη! Τώρα είμαι καλύτερα αλλά με το ζόρι έφαγα σήμερα. Μου βρομούσαν όλα πάλι. 

Ευχαριστώ. 

23 minutes ago, Angiee1990 said:

Αχχχχ ρε κορίτσια αυτό το τσιτωμα της κοιλιάς  τα βραδιαααα!!!! Νομίζεις θα εκραγεί η κοιλιά σου!! Τουλάχιστον εμένα η κοιλιά μουυυυυ έτσι είναι αρκετές φορές το βράδυ 

Ναι, η αλήθεια είναι πως μέσα στην μέρα γίνεται όλο κ πιο βαριά και άβολη. Κ στον ύπνο αρχίζει να ενοχλεί αρκετά πια, ακόμη κ στο πλάι. 

Υπομονή, τι άλλο μας μένει να κάνουμε; Λίγη ακόμη υπομονή. 

πρίν από 20 λεπτά , VDald είπε:

Μακάρι ρε αγάπη! Τώρα είμαι καλύτερα αλλά με το ζόρι έφαγα σήμερα. Μου βρομούσαν όλα πάλι. 

Ευχαριστώ. 

Ναι, η αλήθεια είναι πως μέσα στην μέρα γίνεται όλο κ πιο βαριά και άβολη. Κ στον ύπνο αρχίζει να ενοχλεί αρκετά πια, ακόμη κ στο πλάι. 

Υπομονή, τι άλλο μας μένει να κάνουμε; Λίγη ακόμη υπομονή. 

Ναι μωρε.. υπομονή λίγο ακόμα κορίτσια μου για το απόλυτο όνειρο μέχρι να τα κρατήσουμε αγκαλιά και θα ξεχαστούν όλα τα ζόρια που μπορεί να έχει περάσει η καθεμία …❤️ Λίγο η σκορδαλιά σήμερα λίγο το ένα λίγο το άλλο να.. ήρθα Κ φούσκωσααα 

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, VDald είπε:

Φιλιά! 

Θα έτυχε! Και εμένα ενώ έχουν σταματήσει οι εμετοι τυχαίνει που και που να έρχεται αυτή η πικριλα και έχω κάνει μια δυο φορές εμετό αλλά μέχρι εκεί!

Σκέψου τι τραβούσαμε τόσους μήνες οπότε η μία φορά ίσον καμία! ;)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να απόλαμβάνεται αυτον τον υπέροχο καιρό! 

Εγω με τον κοβιντ είμαι κάπως καλυτερα…αλλά ο μικρός μου από χθες κάνει υψηλό πυρετό και είναι χάλια ο καημένος… Αντε να ξεμπερδεύουμε με όλο αυτό… 

Εντομεταξυ την Τετάρτη έχω την β επιπέδου και δε ξέρω πως θα είμαστε δε θα ήθελα να την χασω…

Ειπα τον πόνο μου και ηρέμησα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...