Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Emmi@ είπε:

Εγώ έχω ξεκινήσει και την νιώθω τις τελευταίες μέρες αλλά όχι όλη μέρα...κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα και κυρίως όταν είμαι πολύ χαλαρή ή εάν φάω κάτι γλυκό.

Ναι παιδιά τελείωσε τώρα πια, μόνο αγχος. Και έλεγα ότι μετά το πρώτο τρίμηνο θα ηρεμήσουμε..μποουχαχα

Εγώ από 4 μηνών ξεκίνησα να την καταλαβαίνω αραιά και που!! Αλλά έχω 3 βδομαδες που έχει ξεκινήσει για τα καλά !! Φαντάσου έχω βιντεάκι που έπιασα κλωτσιτσα της και φαίνεται ένα μικρό φουσκωματακι στη κοιλιά μου.. έρωτας ρε κορίτσι ο απόλυτος έρωτας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , iwanna24 είπε:

Σήμερα έχουμε δώσει ρεσιτάλ άγχους. Από το ένα άγχος στο άλλο. 

Και εμένα ενώ είναι αλήθεια, όχι απλά ενεργητικό, δεν σταματάει ποτέ, νύχτα μέρα πάει και κλωτσαει, ρίχνει μπουνιές, αλήθεια, κάποιες μέρες μάλλον κοιμάται και τη νιώθω λίγο και μαλακα...ίσως βαράμε και πίσω και δεν το νιώθουμε τόσο. 

Γιατί παιδί μου φοβάσαι την καμπύλη;

Περαστικά ρε καλό μου!!! Καλή δύναμη. Είναι απαισιο το κρύωμα στην εγκυμοσύνη.

Άλλος για τη βάρκα του άγχους...;

Ε δεν την γουστάρω πολυ την εξέταση αυτή και χρονοβόρα και όλα 

πρίν από 40 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Εύχομαι πολύ πολύ γρήγορη ανάρρωση ❤️

Βρε κορίτσια να σας πω… το μπεμπακι σήμερα ας πούμε είναι πιο ήσυχο από χθες η προχθές.. κάνει βέβαια αισθητή την παρουσία της δεν είναι οτι δεν την έχω νιώσει σήμερα απλώς ήθελα να ρωτήσω δεν είναι κάθε μερα το ίδιο έτσι;; Δλδ υπάρχουν Κ μέρες που δεν θα κάνει τόσο σαματά να το πω!! Τουλάχιστον σε εμένα είναι έτσι άλλες μέρες γίνεται χαμός από το πρωί και άλλες πιο ηρεμη.. αλλά δεν  ξερω είναι φυσιολογικό η πρέπει να έχουν κάθε μερα την ίδια ενέργεια; 

Φυσικά και δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες δεν μπορεί να ζουρλιζεται και συνέχεια κοιμουνται πολλες ώρες να ξέρεις 

@iwanna24 μην ανησυχείς. Θέλει απλά ξεκούραση 

Στην αυχενική είχα τράχηλο 3 και με ξεκούραση και ουτρο έχει παραμείνει στο 3. Δουλεύω από το σπίτι, δεν οδηγώ, σπίτι κάνω ένα swiffer και πάω 2-3 φορές την εβδομάδα πάω για καφέ ή φαγητό αλλά χωρίς περπάτημα. Μια χαρά θα πας.

η αδερφή μου έβγαλε εγκυμοσύνη μεχρι  την 38η με τράχηλο 2,4 και δεν ήταν κρεββάτι απλα χαλαρά και ξεκούραστα. 
Όλα καλά θα πάνε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Εύχομαι πολύ πολύ γρήγορη ανάρρωση ❤️

Βρε κορίτσια να σας πω… το μπεμπακι σήμερα ας πούμε είναι πιο ήσυχο από χθες η προχθές.. κάνει βέβαια αισθητή την παρουσία της δεν είναι οτι δεν την έχω νιώσει σήμερα απλώς ήθελα να ρωτήσω δεν είναι κάθε μερα το ίδιο έτσι;; Δλδ υπάρχουν Κ μέρες που δεν θα κάνει τόσο σαματά να το πω!! Τουλάχιστον σε εμένα είναι έτσι άλλες μέρες γίνεται χαμός από το πρωί και άλλες πιο ηρεμη.. αλλά δεν  ξερω είναι φυσιολογικό η πρέπει να έχουν κάθε μερα την ίδια ενέργεια; 

Στην πρώτη κυηση μου ήμουν έτσι!έτρωγα πορτοκάλι η σοκολάτα για να με κλωτσήσει!ίσως λίγο να κουραστείς μπορεί να είναι λιγότερο ενεργητικό!επίσης να ξαπλώνεις να το νιώθεις 

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Σήμερα έχουμε δώσει ρεσιτάλ άγχους. Από το ένα άγχος στο άλλο. 

Και εμένα ενώ είναι αλήθεια, όχι απλά ενεργητικό, δεν σταματάει ποτέ, νύχτα μέρα πάει και κλωτσαει, ρίχνει μπουνιές, αλήθεια, κάποιες μέρες μάλλον κοιμάται και τη νιώθω λίγο και μαλακα...ίσως βαράμε και πίσω και δεν το νιώθουμε τόσο. 

Γιατί παιδί μου φοβάσαι την καμπύλη;

Περαστικά ρε καλό μου!!! Καλή δύναμη. Είναι απαισιο το κρύωμα στην εγκυμοσύνη.

Άλλος για τη βάρκα του άγχους...;

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ!πιστεύω θα τα πας υπέροχα με ξεκούραση περνεις κ τα φάρμακα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , marilia35 είπε:

Στην πρώτη κυηση μου ήμουν έτσι!έτρωγα πορτοκάλι η σοκολάτα για να με κλωτσήσει!ίσως λίγο να κουραστείς μπορεί να είναι λιγότερο ενεργητικό!επίσης να ξαπλώνεις να το νιώθεις 

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ!πιστεύω θα τα πας υπέροχα με ξεκούραση περνεις κ τα φάρμακα!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι  αρκετά ξαπλωμένη Κ δεν κουράζομαι!!!! Αυτό με τη σοκολάτα γενικά βοηθάει σήμερα όμως ας πούμε επίτηδες έφαγα μισή σοκολάτα Κ πάλι ήσυχη η μικρή Δλδ μετά από κανένα 2ωρο έκανε κάτι κουνήματα κτλ! Δεν την πιάνεις πουθενά άλλες φορές χωρίς γλυκό δίνει σβούρες φουλ!! Αλλά βλέπω όλες λίγο πολύ το έχουμε πάρει αγκαλιά το άγχος και πηγαίνουμε όποτε δεν ειμαο μόνη μου!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Dream85 είπε:

@iwanna24 μην ανησυχείς. Θέλει απλά ξεκούραση 

Στην αυχενική είχα τράχηλο 3 και με ξεκούραση και ουτρο έχει παραμείνει στο 3. Δουλεύω από το σπίτι, δεν οδηγώ, σπίτι κάνω ένα swiffer και πάω 2-3 φορές την εβδομάδα πάω για καφέ ή φαγητό αλλά χωρίς περπάτημα. Μια χαρά θα πας.

η αδερφή μου έβγαλε εγκυμοσύνη μεχρι  την 38η με τράχηλο 2,4 και δεν ήταν κρεββάτι απλα χαλαρά και ξεκούραστα. 
Όλα καλά θα πάνε! 

Με ηρεμεις πάρα πάρα πολύ. Εννοείται σπιτι θα δουλεύω. Οδήγηση μόνο αν είναι απαραίτητο λόγω παιδιού και για καφέ φαγητό 2 φορές την εβδομάδα ...

Ευχαριστώ ❤️❤️❤️

πρίν από 31 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ε δεν την γουστάρω πολυ την εξέταση αυτή και χρονοβόρα και όλα 

Φυσικά και δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες δεν μπορεί να ζουρλιζεται και συνέχεια κοιμουνται πολλες ώρες να ξέρεις 

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο κουραστικό...εμένα απλά με ζαλισε και βαρέθηκα να περιμένω...ευτυχώς, είναι μια φορά!!!

πρίν από 50 λεπτά , Emmi@ είπε:

Εγώ έχω ξεκινήσει και την νιώθω τις τελευταίες μέρες αλλά όχι όλη μέρα...κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα και κυρίως όταν είμαι πολύ χαλαρή ή εάν φάω κάτι γλυκό.

Ναι παιδιά τελείωσε τώρα πια, μόνο αγχος. Και έλεγα ότι μετά το πρώτο τρίμηνο θα ηρεμήσουμε..μποουχαχα

Περίμενε εσύ , οτι θα ηρεμήσεις ποτέ από εδώ και πέρα :lol:

fH1Pp2.png

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Με ηρεμεις πάρα πάρα πολύ. Εννοείται σπιτι θα δουλεύω. Οδήγηση μόνο αν είναι απαραίτητο λόγω παιδιού και για καφέ φαγητό 2 φορές την εβδομάδα ...

Ευχαριστώ ❤️❤️❤️

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο κουραστικό...εμένα απλά με ζαλισε και βαρέθηκα να περιμένω...ευτυχώς, είναι μια φορά!!!

Αχαχαχαχαχαχαχα όχι ρε παιδί μου..έτσι το είχα στο μυαλό μου ξέρεις στην φάση εγκυμοσύνης, ότι περνάει πρώτο τρίμηνο και μετά εγκυμοσύνη διαφήμισης..ας γελάσω με χαρά και τσαχπινια, αχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 40 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι είμαι  αρκετά ξαπλωμένη Κ δεν κουράζομαι!!!! Αυτό με τη σοκολάτα γενικά βοηθάει σήμερα όμως ας πούμε επίτηδες έφαγα μισή σοκολάτα Κ πάλι ήσυχη η μικρή Δλδ μετά από κανένα 2ωρο έκανε κάτι κουνήματα κτλ! Δεν την πιάνεις πουθενά άλλες φορές χωρίς γλυκό δίνει σβούρες φουλ!! Αλλά βλέπω όλες λίγο πολύ το έχουμε πάρει αγκαλιά το άγχος και πηγαίνουμε όποτε δεν ειμαο μόνη μου!!! 

Εννοείτε δν είσαι η μόνη!όλα μέσα στο πρόγραμμα ειναι!κάθε μήνας έχει κ τις δικές του ανησυχίες!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, iwanna24 said:

Όχι...

Στην πρώτη είχα ίδιο τράχηλο. 

Ευτυχώς δεν μου είπε...μου είπε απλά να ξεκουράζομαι και αυτό ..είναι ανατομικό το θέμα και οκ. Πάντα έχω κοντό τράχηλο δηλαδή. 

Μπράβο!!!

Όλα καλά θα πάνε τότε, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!

2 hours ago, marilia35 said:

Με το καλό λοιπόν η γέννα!κ γω την καμπύλη λίγο την σκέφτομαι!σήμερα πήγα παθολόγο έχω ίωση!

Περαστικά κορίτσι, όλα τώρα μας βρίσκουν εντωμεταξύ.. δεν έχουμε αφήσει τίποτα.

Εμένα σήμερα με έχει ταράξει στις κλωτσιές, μπουνιές, σβούρες, κάνει πάρτυ εκεί μέσα.. το βλέπω αύριο να κοιμάται όλη μέρα και γω να τρώω μπακαλιάρο σκορδαλιά :razz:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , khaleesi είπε:

Εμένα σήμερα με έχει ταράξει στις κλωτσιές, μπουνιές, σβούρες, κάνει πάρτυ εκεί μέσα.. το βλέπω αύριο να κοιμάται όλη μέρα και γω να τρώω μπακαλιάρο σκορδαλιά :razz:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!χαχαχα αύριο θα φάμε ωραια

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , khaleesi είπε:

Ευτυχώς έχουμε όλες καλές Β.

Λίγα ακόμα κοριτσάκια να κλείσουμε το θέμα των Β και να μπούμε σε άλλα...

Λοιπόν κόρες, κουράστηκα πολύ σήμερα!

Αύριο το πρόγραμμα έχει ταβέρνα με ωραίο φαγακι γιατί έχουμε γιορτές.

Με το καλό του χρόνου θα γιορτάζει και το μικρό μου κορίτσι!

Καλό βράδυ σε όλες ❤️

• Μου αρέσει 4

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Ευχαριστώ ❤️❤️❤️

ειδικά η αναμονή εκεί είναι τραγικο

πρίν από 21 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ευτυχώς έχουμε όλες καλές Β.

Λίγα ακόμα κοριτσάκια να κλείσουμε το θέμα των Β και να μπούμε σε άλλα...

Λοιπόν κόρες, κουράστηκα πολύ σήμερα!

Αύριο το πρόγραμμα έχει ταβέρνα με ωραίο φαγακι γιατί έχουμε γιορτές.

Με το καλό του χρόνου θα γιορτάζει και το μικρό μου κορίτσι!

Καλό βράδυ σε όλες ❤️

Καλα να περάσετε!! Και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες!!

• Μου αρέσει 1

Όσον αφορά το άγχος  σήμερα ξύπνησα με πόνο στην κοιλια και μια ενοχληση στο στομάχι δεν ξέρω τι ήταν, ίσως κρυωσα αλλά για μια στιγμή ένιωθα ότι ήταν σαν τους πόνους περιόδου και αγχώθηκα!Μετά λεω ότι αφού ο μικρός κουνιέται όλα καλά δεν θα το σκέφτομαι! 

Και καπως έτσι σηκώθηκα,βαφτηκα και έστησα την κάμερα μου για να βγάλω φώτο και καλά έτσι λίγο πιο επαγγελματικές με την φουσκωμένη κοιλίτσα και ξεχάστηκα!

Επισης περπατάω αρκετά και ανεβοκατεβαινω συνέχεια σκάλες γιατί δεν έχουμε ασανσέρ οπότε ελπίζω με όλα αυτά που διαβάζω να είναι καλός ο τράχηλος μου στην Β επιπέδου! 

Καλά να περάσουμε αύριο με πολύ φαΐ και άμα το σηκώσει ο καιρός και ένα ωραίο παγωτάκι για σβήσιμο B)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...