Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλησπέρα!!! @Xrisaaaaaa είχα κι εγώ πονοκέφαλο χθες, είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης, όμως προσπάθησε να πίνεις πιο πολλα υγρά τωρα στην εγκυμοσύνη σου. Βάζω στόχο ένα ποτήρι κάθε 2 ώρες! Δεν είναι φοβερό αμα το καλοσκεφτείς!!

@iwanna24 είχα κάνει περιδεση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, οπότε ναι,ένα ιστορικό υπάρχει κσι γι αυτό πρέπει να να μην κάνω τίποτα από δουλειές και γενικα ο τι περιλαμβάνει σωματική ασκηση! Έτσι και σταθώ μισή ώρα κουράζομαι και να μη μου το απαγορευε ο ίδιος, το νιώθω εγω! Κατά τ αλλα κι εμένα μ αφήνει και μαλλιά και νύχια και καφέ (200mg τη μερα). Μαλλιά με φυτική κορρε τα εβαψες;; Ποια προτιμησες;; Θέλω κι εγώ επειγόντως αλλά θέλω μετά τον 3ο μηνα. Σε αφήνει να τα βάφεις και συχνά (πχ κάθε μηνα); Ή σε όλη την εγκυμοσύνη 3 φορες;

@enjoy σήμερα πάντως έφτιαξα έναν διπλό και τον ευχαριστηθηκα! Είχα να πιω από το Σάββατο! Το δικαιουμουν!! Χαχαχ!! Δεν καπνίζω γενικά αλλά ρε παιδί μου ένα ουισκακι τωρα το χειμώνα,θα το ήθελα!! Αλλά θα τη βγάλω με μπύρα 0% κλασικά!!

Χεχε σε νοιώθω απόλυτα το ότι συγκρατουμαι δεν σημαίνει ότι δεν τα θέλω..  ψοφαω να τα φάω η να τα πιω... Αλλά προτιμώ μόνο ότι μαγειρευω με τα χέρια....

Με την περιδεση Ποπο είναι πολύ ψυχοφθόρο Και αυτο... ευχομαι να μην χρειαστεις παλι... Και να τα καταφέρετε με το μωράκι σου με φυσικές προφυλάξεις..  εγω λόγω του μωρού το σηκώνω πολύ και το έχω γαμ...σει γτ λέω οκ Αφού δεν έχω αίμα όλα καλά και το αψηφω ρε γαμωτο...  Αλλά στην Αυχενική έχω μια πισινή μην μου πει κάτι για το τράχηλο και με κρεβατωσει και μετά άντε να προσέξω την οικογένεια!! Θα μου πεις ούτε 9... 7 μήνες εμειναν θα κανουν υπομονη.. βεβαια θα κανουν αλλα θα ειναι δυσκολουτσικα... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Απ' ότι είδα νύχια όλες σας αφήνουν!! Καλα βρε θηρίο @iwanna24 εσένα σου ειπε και να καθαρίζεις κανονικά το μπάνιο?? Δηλαδή με χλωρίνη?? Εγώ λιγο χλωρίνη βάζω στη λεκάνη και αν ειμαι από πανω ζαλίζομαι όχι τώρα να ειμαι και εγκυος! Κι εμενα σαλατες έξω μου εχει πει να μην τρωω. Γενικά όμως θα προσέχω τη διατροφή μου αυτή τη φορά. Ηδη εχω ξεκινησει δηλαδη και τρωω πιο υγιεινα.  Και θυμαμαι με ειχε αφησει και να ταξιδεψω στο εξωτερικό, ειχα ταξιδεψει 5 μηνων στην πρωτη, απλα μου ειπε να μην περναω απο το σκανερ πως το λενε με την ακτινοβολια. Και ελεγα οτι ειμαι εγκυος και με σκαναραν με μηχανημα αλλο στο πλαι.  Και για την πισινα που θελω να μπω με την κορη μου στο babyswimming μου ειπε απλά να ειναι ζεστη και καθαρη. Τωρα το καθαρη σχετικό οκ - οπότε δεν θα μπω τελικά. Μπαίνει ο αντρας μου. Απο γυμναστικη δυστυχως αυτή τη φορα δεν εκανα απο πριν κατι που θα το βρω μπροστα μου το ξερω.... οποτε τωρα μονο περπατημα αντε και καμια γιογκα αν με αφησει!

37 minutes ago, Evaki19 said:

Καλημέρα κορίτσια! Απ' ότι είδα νύχια όλες σας αφήνουν!! Καλα βρε θηρίο @iwanna24 εσένα σου ειπε και να καθαρίζεις κανονικά το μπάνιο?? Δηλαδή με χλωρίνη?? Εγώ λιγο χλωρίνη βάζω στη λεκάνη και αν ειμαι από πανω ζαλίζομαι όχι τώρα να ειμαι και εγκυος! Κι εμενα σαλατες έξω μου εχει πει να μην τρωω. Γενικά όμως θα προσέχω τη διατροφή μου αυτή τη φορά. Ηδη εχω ξεκινησει δηλαδη και τρωω πιο υγιεινα.  Και θυμαμαι με ειχε αφησει και να ταξιδεψω στο εξωτερικό, ειχα ταξιδεψει 5 μηνων στην πρωτη, απλα μου ειπε να μην περναω απο το σκανερ πως το λενε με την ακτινοβολια. Και ελεγα οτι ειμαι εγκυος και με σκαναραν με μηχανημα αλλο στο πλαι.  Και για την πισινα που θελω να μπω με την κορη μου στο babyswimming μου ειπε απλά να ειναι ζεστη και καθαρη. Τωρα το καθαρη σχετικό οκ - οπότε δεν θα μπω τελικά. Μπαίνει ο αντρας μου. Απο γυμναστικη δυστυχως αυτή τη φορα δεν εκανα απο πριν κατι που θα το βρω μπροστα μου το ξερω.... οποτε τωρα μονο περπατημα αντε και καμια γιογκα αν με αφησει!

Χάχα, καλημέρα συνάδελφε, κι εγώ στο πρώτο μου παιδάκι 4 μηνών έγκυος πήγα στη Νορβηγία μόνη μου, για δουλειά. :)

Εμένα είναι πολύ επιφυλακτικός, τίποτα από γυμναστική λέει το πρώτο τρίμηνο, μόνο λίγο περπάτημα. Χθες λοιπόν πήγα για τελευταία φορά πιλατες. Νύχια δε βάφω, μακιγιάζ δε φοράω, μαλλί δεν βάφω... Είχα αρχίσει να τα βάφω πρόσφατα γιατί τα άσπρα πλέον είναι πολλά, αλλά δεν με πειράζει να περιμένω. Laser άνω χείλος όμως, γιατί είμαι και κρητικια, κάνω :-P

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, electra2021 said:

Είδαμε κι εμείς σάκο... So far so good... Μου έγραψε ενέσεις inohep. Ιού. Μισώ τις ενέσεις αλλά θα το υποστώ! Τώρα αγωνία και υπομονή μέχρι αρχές Γενάρη που υποτίθεται θα ακούσουμε καρδιά. Ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση! 

Μπράβο!!! Οι ενέσεις αυτές για ποιο πράγμα ειναι? Ειναι γιορτές θα ξεχαστείς σίγουρα!

27 minutes ago, electra2021 said:

Χάχα, καλημέρα συνάδελφε, κι εγώ στο πρώτο μου παιδάκι 4 μηνών έγκυος πήγα στη Νορβηγία μόνη μου, για δουλειά. :)

Εμένα είναι πολύ επιφυλακτικός, τίποτα από γυμναστική λέει το πρώτο τρίμηνο, μόνο λίγο περπάτημα. Χθες λοιπόν πήγα για τελευταία φορά πιλατες. Νύχια δε βάφω, μακιγιάζ δε φοράω, μαλλί δεν βάφω... Είχα αρχίσει να τα βάφω πρόσφατα γιατί τα άσπρα πλέον είναι πολλά, αλλά δεν με πειράζει να περιμένω. Laser άνω χείλος όμως, γιατί είμαι και κρητικια, κάνω :-P

Αχ αυτό με το πιλάτες θα πόνεσε!!! Κι εγώ το αγαπώ!! Και λειζερ θελω να τον ρωτησω γιατι κάνω παντού εγώ! Σιγα μη με αφήσει αλλά λεμε τωρα κουβέντα να γίνεται!

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλησπέρα!!! @Xrisaaaaaa είχα κι εγώ πονοκέφαλο χθες, είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης, όμως προσπάθησε να πίνεις πιο πολλα υγρά τωρα στην εγκυμοσύνη σου. Βάζω στόχο ένα ποτήρι κάθε 2 ώρες! Δεν είναι φοβερό αμα το καλοσκεφτείς!!

@iwanna24 είχα κάνει περιδεση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, οπότε ναι,ένα ιστορικό υπάρχει κσι γι αυτό πρέπει να να μην κάνω τίποτα από δουλειές και γενικα ο τι περιλαμβάνει σωματική ασκηση! Έτσι και σταθώ μισή ώρα κουράζομαι και να μη μου το απαγορευε ο ίδιος, το νιώθω εγω! Κατά τ αλλα κι εμένα μ αφήνει και μαλλιά και νύχια και καφέ (200mg τη μερα). Μαλλιά με φυτική κορρε τα εβαψες;; Ποια προτιμησες;; Θέλω κι εγώ επειγόντως αλλά θέλω μετά τον 3ο μηνα. Σε αφήνει να τα βάφεις και συχνά (πχ κάθε μηνα); Ή σε όλη την εγκυμοσύνη 3 φορες;

@enjoy σήμερα πάντως έφτιαξα έναν διπλό και τον ευχαριστηθηκα! Είχα να πιω από το Σάββατο! Το δικαιουμουν!! Χαχαχ!! Δεν καπνίζω γενικά αλλά ρε παιδί μου ένα ουισκακι τωρα το χειμώνα,θα το ήθελα!! Αλλά θα τη βγάλω με μπύρα 0% κλασικά!!

Καλημέραααα!! @Polly1 1 ποτήρι κάθε 2 ώρες!! Ωωωω νομίζω μου φαίνεται πάρα πολύ!! Με το ζόρι πίνω 2 ποτήρια την ημέρα και κανένα ποτήρι φυσικό χυμό...

9 hours ago, enjoy said:

Εγώ είμαι υπέρ της καισαρικης όπου χρειάζεται!!! Οχι να γινεται πανακεια!!

Είναι οι κρίσεις πανικού αιτία για καισαρική? Καλυτερα ενας ψχολογολος η ψυχίατρος θα ξέρει..  Ένας γυναικολόγος δεν νομίζω να ξέρει... απλά θα προτιμάει την εύκολη λύση τη  νάρκωση...λεω εγώ τώρα...

Η αλήθεια είναι πως τοκετός με κρίση πανικού, δεν είναι καθόλου καλός συνδυασμός. Ούτε ο γιατρός αλλά ούτε κ εγώ θα ήθελα να φάω τέτοια φρίκη σε μια τόσο επείγουσα κατάσταση. Κ από την άλλη αναρωτιέμαι αν θα είναι πιο εύκολο να ξέρω πως μου ανοίγουν την κοιλιά κ εγώ απλώς περιμένω.. 

Θα πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά, να το συζητήσω αλλά και να προετοιμαστώ κατάλληλα. 

Μισώ τις κρίσεις πανικού και ενώ τις είχα ξεχάσει, τώρα τις φοβάμαι κ πάλι.. 

Καλημέρα σε όλες. 

*******Ξέχασα να σας αναφέρω μια μικρή βοήθεια για την ναυτία κ τον εμετό. Ίσως εμενα να με βοήθησαν λιγάκι. 

Λοιπόν το ενα ειναι κατι βραχιολακια πιεσης, τα βρισκετε στο φαρμακείο κ κοστίζουν περίπου 10€.

Το ίδιο κ ενα φυτικό σιροπι, το Emecalm το οποίο στην ουσια είναι φρουκτόζη, γλυκόζη (ΠΡΟΣΟΧΗ αν κάποια έχει θεμα με διαβήτη). 

Ρωτήστε τους γιατρούς σας πριν το πάρετε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , VDald είπε:

Η αλήθεια είναι πως τοκετός με κρίση πανικού, δεν είναι καθόλου καλός συνδυασμός. Ούτε ο γιατρός αλλά ούτε κ εγώ θα ήθελα να φάω τέτοια φρίκη σε μια τόσο επείγουσα κατάσταση. Κ από την άλλη αναρωτιέμαι αν θα είναι πιο εύκολο να ξέρω πως μου ανοίγουν την κοιλιά κ εγώ απλώς περιμένω.. 

Θα πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά, να το συζητήσω αλλά και να προετοιμαστώ κατάλληλα. 

Μισώ τις κρίσεις πανικού και ενώ τις είχα ξεχάσει, τώρα τις φοβάμαι κ πάλι.. 

Κατάλαβα μπρος γκρεμός και πίσω Ρέμα.... Αν το θεωρεις τοσο δυσκολο να διαχειριστείς τον πανικο σου στον τοκετο.. Εγώ πιστεύω το πιο δύσκολο είναι μετά άμα νομίζεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την γέννα σίγουρα δεν θα μπορείς να διαχειριστείς τις 40ημερες με ορμόνες με τρελό πάρτι μιλαμε... εκει θα πρέπει να επικεντρωθείς και να κλείσεις ραντεβού τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα σε ειδικό να έρχεται σπίτι σου αν δεν θα βγαίνεις έξω η οσο σου ορισει ο ειδικός καλυτερα... ο τοκετός μια ημέρα είναι βαριά βαριά.. το μετά είναι το χειρότερο... θέλει γερο στομάχι πολύ υποστήριξη πολύ υπομονή και Άγιος ο Θεος!! Δεν το λέω να σε τρομάξω!!! Πλήθος γυναικών παθαίνουν Επιλοχεια κατάθλιψη δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας Αλλά να το φανερώνουμε και να ζητάμε βοήθεια... Μια ευτυχισμένη μαμα θα έχει και ευτυχισμένο παιδάκι... 

Εγώ στο πρωτο μου παιδι φώναξα την μαμα μου... ακομα και στο νοσοκομειο σε μονοκλινο... και σπιτι εννοεοται... την φιλοξενησα.. για μονιμη βοηθεια... Στο δεύτερο ούτε καν την ήθελα στα πόδια μου... Στο 3ο νομίζω ότι θέλω να αφήσω τα παιδιά με την μαμα και να φύγω εγώ αχαχαχχααα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

27 minutes ago, enjoy said:

Κατάλαβα μπρος γκρεμός και πίσω Ρέμα.... Αν το θεωρεις τοσο δυσκολο να διαχειριστείς τον πανικο σου στον τοκετο.. Εγώ πιστεύω το πιο δύσκολο είναι μετά άμα νομίζεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την γέννα σίγουρα δεν θα μπορείς να διαχειριστείς τις 40ημερες με ορμόνες με τρελό πάρτι μιλαμε... εκει θα πρέπει να επικεντρωθείς και να κλείσεις ραντεβού τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα σε ειδικό να έρχεται σπίτι σου αν δεν θα βγαίνεις έξω η οσο σου ορισει ο ειδικός καλυτερα... ο τοκετός μια ημέρα είναι βαριά βαριά.. το μετά είναι το χειρότερο... θέλει γερο στομάχι πολύ υποστήριξη πολύ υπομονή και Άγιος ο Θεος!! Δεν το λέω να σε τρομάξω!!! Πλήθος γυναικών παθαίνουν Επιλοχεια κατάθλιψη δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας Αλλά να το φανερώνουμε και να ζητάμε βοήθεια... Μια ευτυχισμένη μαμα θα έχει και ευτυχισμένο παιδάκι... 

Εγώ στο πρωτο μου παιδι φώναξα την μαμα μου... ακομα και στο νοσοκομειο σε μονοκλινο... και σπιτι εννοεοται... την φιλοξενησα.. για μονιμη βοηθεια... Στο δεύτερο ούτε καν την ήθελα στα πόδια μου... Στο 3ο νομίζω ότι θέλω να αφήσω τα παιδιά με την μαμα και να φύγω εγώ αχαχαχχααα

Ναι, είμαι ήδη υποψιασμένη πως μπορεί να το περάσω αυτό κ για αυτό τον λόγο θα έχω κ εγώ την μάνα μου τον πρώτο καιρό. Φυσικά κ αν χρειαστώ έξτρα βοήθεια από ψυχολόγο θα το κανω κ αυτό αν κ θέλω να σκέφτομαι πως τελείωσε αυτός ο κύκλος για εμένα. Θα δούμε όμως, ο, τι χρειαστεί. 

Κ εγω δεν θελω να τρομάζω - είναι μακρύς ο δρόμος και κάθε στάδιο έχει τα δικά του θέματα. 

Ισως να σταθω τυχερή κ μετά την γεννα να με λυπηθουν οι ορμονες!!! 

Τρίτο παιδί εσυ; Χαρά στο κουράγιο σου!!!! 

πρίν από 19 λεπτά , VDald είπε:

Ναι, είμαι ήδη υποψιασμένη πως μπορεί να το περάσω αυτό κ για αυτό τον λόγο θα έχω κ εγώ την μάνα μου τον πρώτο καιρό. Φυσικά κ αν χρειαστώ έξτρα βοήθεια από ψυχολόγο θα το κανω κ αυτό αν κ θέλω να σκέφτομαι πως τελείωσε αυτός ο κύκλος για εμένα. Θα δούμε όμως, ο, τι χρειαστεί. 

Κ εγω δεν θελω να τρομάζω - είναι μακρύς ο δρόμος και κάθε στάδιο έχει τα δικά του θέματα. 

Ισως να σταθω τυχερή κ μετά την γεννα να με λυπηθουν οι ορμονες!!! 

Τρίτο παιδί εσυ; Χαρά στο κουράγιο σου!!!! 

Κορίτσια και εγώ την φοβάμαι η αλήθεια είναι την κρίση πανικού γιατί έχω και ένα ιστορικό πριν καμιά δεκαετία! Από τότε βέβαια δεν με έχει ξαναπιάσει! Αν με πιάσει την ώρα του τοκετού τι κάνουμε τότε??

Καλημέρα ...πέρα ως πέρα ❤️

@Evaki19 να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα αναλυτικά τι επιτρέπεται...απλά μου είπε όσα δεν επιτρέπονται.

Σεξ πχ δεν με αφήνει ακόμα μέχρι την αυχενική και λαχανικά από έξω...κατά τα άλλα εγώ πχ δεν μπορώ όχι χλωρίνη να ριξω αλλά ούτε ξύδι στη σαλάτα ...είμαι σε κακο χαλι έτσι και αλλιώς.

Δεν ξέρω αν άλλες είστε έτσι...

Τώρα που ξεκίνησα τη θεραπεία για το στομάχι έχω τεράστια βελτίωση όσον αφορά στην παλινδρόμηση.

Δεν νιώθω καούρα και πόνο εστω...αλλά ρε μου μυρίζουν τα πάντα...ακόμα και το παιδί μου..η ψυχή μου η υπέροχη μου μυρίζει.

Απαίσια νιώθω.

Τέλος πάντων.

Όσον αφορά στις κρίσεις πανικού, εγώ στην κόρη μου είχα κατάθλιψη κύησης...google it. Όταν γέννησα πετούσα.

Τώρα δεν έχω κάτι ακόμα...αν και παίζει στο όριο.

Ψυχολόγος φορ εβερ!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 21 λεπτά , iwanna24 είπε:

@Evaki19 να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα αναλυτικά τι επιτρέπεται...απλά μου είπε όσα δεν επιτρέπονται.

Σεξ πχ δεν με αφήνει ακόμα μέχρι την αυχενική και λαχανικά από έξω...κατά τα άλλα εγώ πχ δεν μπορώ όχι χλωρίνη να ριξω αλλά ούτε ξύδι στη σαλάτα ...είμαι σε κακο χαλι έτσι και αλλιώς.

Τώρα που ξεκίνησα τη θεραπεία για το στομάχι έχω τεράστια βελτίωση όσον αφορά στην παλινδρόμηση.

Δεν νιώθω καούρα και πόνο εστω...αλλά ρε μου μυρίζουν τα πάντα...ακόμα και το παιδί μου..η ψυχή μου η υπέροχη μου μυρίζει.

Απαίσια νιώθω.

Τέλος πάντων.

Όσον αφορά στις κρίσεις πανικού, εγώ στην κόρη μου είχα κατάθλιψη κύησης...google it. Όταν γέννησα πετούσα.

Ψυχολόγος φορ εβερ!

Τι θεραπεία έκανες για τις καούρες? Εγώ όλη μέρα υποφέρω την μια έχω αναγουλες και την άλλη καούρες!!

33 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Κορίτσια και εγώ την φοβάμαι η αλήθεια είναι την κρίση πανικού γιατί έχω και ένα ιστορικό πριν καμιά δεκαετία! Από τότε βέβαια δεν με έχει ξαναπιάσει! Αν με πιάσει την ώρα του τοκετού τι κάνουμε τότε??

Χρύσα μου, εφόσον ήταν μεμονωμένα τα επεισόδιά σου, δε νομίζω πως χρειάζεται να φοβάσαι. 

Εγώ αντιμετώπιζα επί χρόνια το πρόβλημα με το άγχος κ τον πανικό κ η δουλειά μου τότε δεν με βοηθούσε στο να το ξεπεράσω. Σκέψου πως ήμουν εκτεθειμένη σε μεγάλο κοινό. Ώσπου στα 30 μου αποφάσισα να μην κάνω πλέον το επάγγελμα αυτό.. Πανω από όλα είναι η υγεία μας άλλωστε.. 

28 minutes ago, iwanna24 said:

Απαίσια νιώθω.

Τέλος πάντων.

Ψυχολόγος φορ εβερ!

Ποιο σεξ καλέ, τι λενε; Χαχαχαα, ουτε να το σκεφτώ δεν μπορώ!! Κ μένα το επιτρέπει κ μαλιστα το είπε κ μπροστά στον άντρα μου κ με το που το άκουσα τον κοιταζω κ λεω "ουτε να το σκεφτείς!" Ολη μερα αναγουλα κ εμετό, το σεξ με μάρανε!!! 

ΥΓ - κ εγω τα ίδια με τις μυρωδιες!! Μανταλάκι στην μύτη! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...