Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Emmi@ είπε:

Και εγώ από 39 στην αυχενική, πήγε 33. Να ανησυχήσω λέτε;

Φυσιολογική μείωση,πολύ πάνω από το όριο,να μη δώσεις καν σημασία. Ειμαι σίγουρη ότι και ο γιατρός σου δε σου ανέφερε κάτι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Φυσιολογική μείωση,πολύ πάνω από το όριο,να μη δώσεις καν σημασία. Ειμαι σίγουρη ότι και ο γιατρός σου δε σου ανέφερε κάτι!!

Δεν τον έχω δει ακόμα, είχε ένα χειρουργείο και δεν τα είπαμε αυτήν την εβδομάδα.. Δευτέρα έχω ραντεβού γιατί αγχώθηκα τώρα κατάλαβες; Αλλά αφού λες ότι είναι φυσιολογική η μείωση σε εμπιστεύομαι γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά 

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

@Polly1

Φοβάμαι μην δεν καταφέρω να φτάσω εστω τις 32 βδομάδες !

Λόγω τραχήλου; Μόνο με περίδεση λύνεται αυτό; 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , iwanna24 είπε:

@Polly1

Έλα ρε,όχι!! Γιατι; Εγω 2,6 είχα σχεδόν στην αυχενική και έπεσε και με περιδεση! Στην πρώτη εγκυμοσυνη στην β επιπεδου πόσο ηταν; Κοιτα, στην χειριστη, να κάτσεις ξαπλα τελειως! Όχι όμως πρόωρο και μάλιστα 32 εβδομαδων. Παρακολουθεισαι στενά και παίρνεις αγωγή. 

πρίν από 17 λεπτά , Emmi@ είπε:

Δεν τον έχω δει ακόμα, είχε ένα χειρουργείο και δεν τα είπαμε αυτήν την εβδομάδα.. Δευτέρα έχω ραντεβού γιατί αγχώθηκα τώρα κατάλαβες; Αλλά αφού λες ότι είναι φυσιολογική η μείωση σε εμπιστεύομαι γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά 

Λόγω τραχήλου; Μόνο με περίδεση λύνεται αυτό; 

Αγχώθηκες για τον τράχηλο και γι αυτο έκλεισες ραντεβου; Please, όχι, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!! Είναι τέλειος ο τράχηλος!! Θα στο πει κι ο γιατρός!! Ή μάλλον μην του το αναφέρεις,να δούμε αν θα το σχολιάσει καθολου εκείνος!! Δε λύνεται με περιδεση μόνο,  η περιδεση είναι η τελευταία δραστικοτερη λύση. Αρχικά ξεκούραση και κανα ουτροτζεσταν! Και πιο στενή παρακολούθηση!! Αλλά,πραγματικά,μην ανησυχείς!!

πρίν από 12 λεπτά , Polly1 είπε:

Έλα ρε,όχι!! Γιατι; Εγω 2,6 είχα σχεδόν στην αυχενική και έπεσε και με περιδεση! Στην πρώτη εγκυμοσυνη στην β επιπεδου πόσο ηταν; Κοιτα, στην χειριστη, να κάτσεις ξαπλα τελειως! Όχι όμως πρόωρο και μάλιστα 32 εβδομαδων. Παρακολουθεισαι στενά και παίρνεις αγωγή. 

Αγχώθηκες για τον τράχηλο και γι αυτο έκλεισες ραντεβου; Please, όχι, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!! Είναι τέλειος ο τράχηλος!! Θα στο πει κι ο γιατρός!! Ή μάλλον μην του το αναφέρεις,να δούμε αν θα το σχολιάσει καθολου εκείνος!! Δε λύνεται με περιδεση μόνο,  η περιδεση είναι η τελευταία δραστικοτερη λύση. Αρχικά ξεκούραση και κανα ουτροτζεσταν! Και πιο στενή παρακολούθηση!! Αλλά,πραγματικά,μην ανησυχείς!!

Θα πάω  έτσι και αλλιώς γιατί πρέπει να δει και την β' που δεν την είδε ο γυναικολόγος μου. Μόνο ο εμβρυολογος την είδε, βέβαια δεν είπε κάτι για το τράχηλο, μου είπε ότι είναι πολύ καλός και το άφησε εκεί.

Ουτροτζεσταν παίρνω από την αρχή, δεν μου τα έχει κόψει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , iwanna24 είπε:

@Polly1

Σου είπε κάτι τέτοιο? 

Είδα και εγώ τον μπεμπακο σήμερα ήταν πολυ χαλαρό ραντεβου με πολυ γέλιο μεγαλώνει ωραία τον είδα και τρισδιαστατο είδαμε και τράχηλο αν  και λόγο καισαρικων δεν την αγχώνει είναι ατοφιος παρολα αυτά ειναι σουπερ. ο μπεμπης ήταν ισχιακος σήμερα αλλά έχει χωρο ακόμα και γυρνάει γι'αυτό. 1ιουλιου παρασκευη θα γεννήσω τι άλλο Ααααα θα έχω και την μαια μόνον για φωτο που θελω την ώρα που τον βγάζουν απο την κοιλιά και τέτοιες ιδιαίτερες φωτο που θέλω εγώ αυτααααα.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, khaleesi είπε:

Έχεις κάνει περίδεση κορίτσι;

Όχι...

πρίν από 44 λεπτά , Polly1 είπε:

Στην πρώτη είχα ίδιο τράχηλο. 

πρίν από 31 λεπτά , Dimi84 είπε:

Σου είπε κάτι τέτοιο? 

Είδα και εγώ τον μπεμπακο σήμερα ήταν πολυ χαλαρό ραντεβου με πολυ γέλιο μεγαλώνει ωραία τον είδα και τρισδιαστατο είδαμε και τράχηλο αν  και λόγο καισαρικων δεν την αγχώνει είναι ατοφιος παρολα αυτά ειναι σουπερ. ο μπεμπης ήταν ισχιακος σήμερα αλλά έχει χωρο ακόμα και γυρνάει γι'αυτό. 1ιουλιου παρασκευη θα γεννήσω τι άλλο Ααααα θα έχω και την μαια μόνον για φωτο που θελω την ώρα που τον βγάζουν απο την κοιλιά και τέτοιες ιδιαίτερες φωτο που θέλω εγώ αυτααααα.

Ευτυχώς δεν μου είπε...μου είπε απλά να ξεκουράζομαι και αυτό ..είναι ανατομικό το θέμα και οκ. Πάντα έχω κοντό τράχηλο δηλαδή. 

Μπράβο!!!

fH1Pp2.png

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Όχι...

Στην πρώτη είχα ίδιο τράχηλο. 

Ευτυχώς δεν μου είπε...μου είπε απλά να ξεκουράζομαι και αυτό ..είναι ανατομικό το θέμα και οκ. Πάντα έχω κοντό τράχηλο δηλαδή. 

Μπράβο!!!

Ε γιατί αγχώνεσαι καλε τότε ηρεμησε. Εγώ τώρα έχω την καμπυλη αυτήν φοβαμαι  τώρα ποιο πολυ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ε γιατί αγχώνεσαι καλε τότε ηρεμησε. Εγώ τώρα έχω την καμπυλη αυτήν φοβαμαι  τώρα ποιο πολυ. 

Με το καλό λοιπόν η γέννα!κ γω την καμπύλη λίγο την σκέφτομαι!σήμερα πήγα παθολόγο έχω ίωση!

πρίν από 9 λεπτά , marilia35 είπε:

Με το καλό λοιπόν η γέννα!κ γω την καμπύλη λίγο την σκέφτομαι!σήμερα πήγα παθολόγο έχω ίωση!

Περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Εύχομαι πολύ πολύ γρήγορη ανάρρωση ❤️

Βρε κορίτσια να σας πω… το μπεμπακι σήμερα ας πούμε είναι πιο ήσυχο από χθες η προχθές.. κάνει βέβαια αισθητή την παρουσία της δεν είναι οτι δεν την έχω νιώσει σήμερα απλώς ήθελα να ρωτήσω δεν είναι κάθε μερα το ίδιο έτσι;; Δλδ υπάρχουν Κ μέρες που δεν θα κάνει τόσο σαματά να το πω!! Τουλάχιστον σε εμένα είναι έτσι άλλες μέρες γίνεται χαμός από το πρωί και άλλες πιο ηρεμη.. αλλά δεν  ξερω είναι φυσιολογικό η πρέπει να έχουν κάθε μερα την ίδια ενέργεια; 

• Ευχαριστώ 1

Σήμερα έχουμε δώσει ρεσιτάλ άγχους. Από το ένα άγχος στο άλλο. 

πρίν από 12 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Εύχομαι πολύ πολύ γρήγορη ανάρρωση ❤️

Βρε κορίτσια να σας πω… το μπεμπακι σήμερα ας πούμε είναι πιο ήσυχο από χθες η προχθές.. κάνει βέβαια αισθητή την παρουσία της δεν είναι οτι δεν την έχω νιώσει σήμερα απλώς ήθελα να ρωτήσω δεν είναι κάθε μερα το ίδιο έτσι;; Δλδ υπάρχουν Κ μέρες που δεν θα κάνει τόσο σαματά να το πω!! Τουλάχιστον σε εμένα είναι έτσι άλλες μέρες γίνεται χαμός από το πρωί και άλλες πιο ηρεμη.. αλλά δεν  ξερω είναι φυσιολογικό η πρέπει να έχουν κάθε μερα την ίδια ενέργεια; 

Και εμένα ενώ είναι αλήθεια, όχι απλά ενεργητικό, δεν σταματάει ποτέ, νύχτα μέρα πάει και κλωτσαει, ρίχνει μπουνιές, αλήθεια, κάποιες μέρες μάλλον κοιμάται και τη νιώθω λίγο και μαλακα...ίσως βαράμε και πίσω και δεν το νιώθουμε τόσο. 

πρίν από 33 λεπτά , Dimi84 είπε:

Γιατί παιδί μου φοβάσαι την καμπύλη;

πρίν από 19 λεπτά , marilia35 είπε:

Περαστικά ρε καλό μου!!! Καλή δύναμη. Είναι απαισιο το κρύωμα στην εγκυμοσύνη.

Άλλος για τη βάρκα του άγχους...;

fH1Pp2.png

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Σήμερα έχουμε δώσει ρεσιτάλ άγχους. Από το ένα άγχος στο άλλο. 

Και εμένα ενώ είναι αλήθεια, όχι απλά ενεργητικό, δεν σταματάει ποτέ, νύχτα μέρα πάει και κλωτσαει, ρίχνει μπουνιές, αλήθεια, κάποιες μέρες μάλλον κοιμάται και τη νιώθω λίγο και μαλακα...ίσως βαράμε και πίσω και δεν το νιώθουμε τόσο. 

Γιατί παιδί μου φοβάσαι την καμπύλη;

Περαστικά ρε καλό μου!!! Καλή δύναμη. Είναι απαισιο το κρύωμα στην εγκυμοσύνη.

Ναι ισχύει… τώρα μου έκανε κάτι χτυπήματα καλά ευτυχώς Κ ησύχασα!!!  Τι πράγμα και αυτό άμα μια μερα δεν τα νιώθουμε τόσο πολύ πιάνουμε τις φοβίες,   δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ από εδώ και πέρα το βλέπω εγώ!!!! Είναι Κ μικρά ακόμα μωρε… μετά τον 6 θα είναι πιο καθησυχαστικά τα πράγματα όσο αφορά την αίσθηση του μωρού .. θέλω να πιστεύω ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Ναι ισχύει… τώρα μου έκανε κάτι χτυπήματα καλά ευτυχώς Κ ησύχασα!!!  Τι πράγμα και αυτό άμα μια μερα δεν τα νιώθουμε τόσο πολύ πιάνουμε τις φοβίες,   δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ από εδώ και πέρα το βλέπω εγώ!!!! Είναι Κ μικρά ακόμα μωρε… μετά τον 6 θα είναι πιο καθησυχαστικά τα πράγματα όσο αφορά την αίσθηση του μωρού .. θέλω να πιστεύω ! 

Εγώ έχω ξεκινήσει και την νιώθω τις τελευταίες μέρες αλλά όχι όλη μέρα...κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα και κυρίως όταν είμαι πολύ χαλαρή ή εάν φάω κάτι γλυκό.

Ναι παιδιά τελείωσε τώρα πια, μόνο αγχος. Και έλεγα ότι μετά το πρώτο τρίμηνο θα ηρεμήσουμε..μποουχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...