Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Polly1 είπε:

Βρε κορίτσια,μιας που μιλαμε για χαρτιά,μόλις μου φέρε ο άντρας μου χαρτί υγείας με κόκκινα σχεδιακια! Δηλαδή έλεος!!! Τι να τα κάνω τωρα; Να τα πάει πισω; Ντρέπεται! Αύριο θα πάει να πάρει αλλά και θα τα κρατήσω για αφού γεννήσω!!

Ακριβώς και από σένα να ήταν που δεν το νομίζω, δε θα ήταν τίποτα απολύτως 

Καλά πες του ειιιιιναι δυνατόν αχαχαχαχαχα κρυφτά να τα έχεις για μετά!! Εγώ δεν θα ήθελα ούτε να τα  βλέπω στα μάτια μου!!! Να ρωτήσω και κάτι χαζό τώρα λες να παίζει ρόλο που προχθές κανονικά ήταν που θα αδιαθετούσα και το καφε το τόσο μικρό να ήταν από αυτό;;; Δεν ξερω μπορεί να λέω και κουταμάρα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Καλά πες του ειιιιιναι δυνατόν αχαχαχαχαχα κρυφτά να τα έχεις για μετά!! Εγώ δεν θα ήθελα ούτε να τα  βλέπω στα μάτια μου!!! Να ρωτήσω και κάτι χαζό τώρα λες να παίζει ρόλο που προχθές κανονικά ήταν που θα αδιαθετούσα και το καφε το τόσο μικρό να ήταν από αυτό;;; Δεν ξερω μπορεί να λέω και κουταμάρα 

Κορίτσι μου το χά πάθει κι εγώ κάθε που άλλαζα μήνα και ήταν να μου έρθει περίοδος έβλεπα κι εγώ σαν το κεφαλάκι της καρφίτσας πολύ σκούρο αλλά δεν ήταν τίποτα! Ρώτησα και τον γιατρό και όλα καλά, συνήθως είναι υπολείμματα η και κάνα αγγειακι όπως είπες, βγάζουμε τόσα υγρακια,βλενιτσες κλπ τώρα με την εγκυμοσύνη που είναι λογικό. Μπορεί όμως και να ήταν κ το χαρτι. Όλα είναι καλά μην ανησυχεις και θα πάνε υπέροχα σε όλες με τα μωράκια μας, όσο μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά γιατί τα νοιώθουν όλα εκεί μέσα :wub:

πρίν από 5 λεπτά , Amalia90 είπε:

Κορίτσι μου το χά πάθει κι εγώ κάθε που άλλαζα μήνα και ήταν να μου έρθει περίοδος έβλεπα κι εγώ σαν το κεφαλάκι της καρφίτσας πολύ σκούρο αλλά δεν ήταν τίποτα! Ρώτησα και τον γιατρό και όλα καλά, συνήθως είναι υπολείμματα η και κάνα αγγειακι όπως είπες, βγάζουμε τόσα υγρακια,βλενιτσες κλπ τώρα με την εγκυμοσύνη που είναι λογικό. Μπορεί όμως και να ήταν κ το χαρτι. Όλα είναι καλά μην ανησυχεις και θα πάνε υπέροχα σε όλες με τα μωράκια μας, όσο μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά γιατί τα νοιώθουν όλα εκεί μέσα :wub:

Αχχχ ναι τώρα ηρέμησααααα κοριτσάρα μουυυυυυ σε ευχαριστώ πολύ!!!! Ναι πάντα προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη για τη μπεμπουλα μου να μην νιώθει το άγχος μου.. όσο γίνεται πάντα έτσι!!! Με καθησύχασες πολύ τώρα που βλέπω ότι έχει συμβεί Κ σε άλλη κοπέλα Κ δεν ήταν τπτ κακό τελικά ! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Μπορεί,αλλά από τη στιγμή που ήταν τόσο μικρό,δεν επαναλήφθηκε και δεν πονας,εγω θα σου λεγα απλά να το ξεχάσεις!!Το θέμα είναι ότι έχουμε ξεμείνει! Με χαρτομαντηλα θα τη βγάλουμε ως αυριο!! Χαχα!!

πρίν από 6 λεπτά , Polly1 είπε:

Μπορεί,αλλά από τη στιγμή που ήταν τόσο μικρό,δεν επαναλήφθηκε και δεν πονας,εγω θα σου λεγα απλά να το ξεχάσεις!!Το θέμα είναι ότι έχουμε ξεμείνει! Με χαρτομαντηλα θα τη βγάλουμε ως αυριο!! Χαχα!!

Ωχχχ έλα εντάξει μέχρι αύριο βάλε ένα ρόλο και μην το σκέφτεσαι !!! Ξέρεις από τώρα ότι είναι έτσι το σχέδιο του χαρτιού αλλά αύριο στείλε να πάει  να πάρει  αλλά άσπρα άσπρα χαχα ! ναι ναι αυτό θα κάνω και θα τσεκάρω κιόλας τις επόμενες φορές που θα πάω τουαλέτα.!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Αχ αλήθεια το εύχομαι!!!!! Τώρα που πήγα πάλι όλα εντάξει πεντακάθαρο το χαρτί !!! Να σου πω και την αλήθεια μου… έψαξα το καδακι για να τσεκάρω αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν απτό χαρτί τελικά η από εμένα ήταν πολύ λίγο δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω!!! Με καταλαβαίνεις Εσυ όποτε… αυτή η φοβία δεν φεύγει ποτέ .. πιστεύω θα γεννήσω και ακόμα θα έχω φοβία με την τουαλέτα!!! Πάντως με ηρέμησες αρκετά μακάρι μακάρι να μην ήταν τπτ και να ήταν στο χαρτί αν Κ τώρα λίγο που το ξετύλιξα και κοιταγα δεν έχει τπτ άλλο μέχρι ενός σημείου Δλδ που είδα!! Αλλά ακόμα και από εμένα να ήταν κάτι τόσο μικρό δεν θα ήταν τπτ θέλω να πιστεύω ρε κορίτσι μου 

Δεν υπάρχει επίπτωση αν ήταν από τον κόλπο να έβλεπες μια κουκίδα σε μέγεθος καρφίτσας ...και άντε ότι ήταν (που δεν παίζει) επειτα να μην έβγαζες και άλλο σε μεγαλύτερη ποσότητα. 

Εγώ σε καταλαβαίνω ναι...στην πρώτη κυηση έψαχνα συνέχεια τις κουκιδες. Είχα πάθει εμμονή. Τώρα λίγο καλύτερα. Πάλι βρίσκω συνέχεια κουκίδες (έχω εκπαιδευτεί) αλλά λέω, ψυχραιμία είναι το χαρτί και τέλος. Δεν δίνω καμία έκταση.

πρίν από 52 λεπτά , Polly1 είπε:

Βρε κορίτσια,μιας που μιλαμε για χαρτιά,μόλις μου φέρε ο άντρας μου χαρτί υγείας με κόκκινα σχεδιακια! Δηλαδή έλεος!!! Τι να τα κάνω τωρα; Να τα πάει πισω; Ντρέπεται! Αύριο θα πάει να πάρει αλλά και θα τα κρατήσω για αφού γεννήσω!!

Ακριβώς και από σένα να ήταν που δεν το νομίζω, δε θα ήταν τίποτα απολύτως 

Αυτά τα χαρτιά θα σε κάνουν καρδιακή. Για μετά τη γέννα. Τώρα κρύψε τα.

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 29 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν υπάρχει επίπτωση αν ήταν από τον κόλπο να έβλεπες μια κουκίδα σε μέγεθος καρφίτσας ...και άντε ότι ήταν (που δεν παίζει) επειτα να μην έβγαζες και άλλο σε μεγαλύτερη ποσότητα. 

Εγώ σε καταλαβαίνω ναι...στην πρώτη κυηση έψαχνα συνέχεια τις κουκιδες. Είχα πάθει εμμονή. Τώρα λίγο καλύτερα. Πάλι βρίσκω συνέχεια κουκίδες (έχω εκπαιδευτεί) αλλά λέω, ψυχραιμία είναι το χαρτί και τέλος. Δεν δίνω καμία έκταση.

Αυτά τα χαρτιά θα σε κάνουν καρδιακή. Για μετά τη γέννα. Τώρα κρύψε τα.

Εγώ έχω τρομάξει και με το χέρι μου που διαφανιζει το χαρτί, ξέρεις όπως το πιάνεις;; Πόσο θεές πια; Αχαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 5 λεπτά , Emmi@ είπε:

Εγώ έχω τρομάξει και με το χέρι μου που διαφανιζει το χαρτί, ξέρεις όπως το πιάνεις;; Πόσο θεές πια; Αχαχαχαχαχαχαχα

Το έχω παθειιιιι και εγωωωω!!!  Όλες έχουμε τις φοβίες μας ρε κορίτσια !!! Αλλά τι να κάνουμε από εδώ και πέρα μόνιμα θα εχπυμε ένα άγχος τώρα που θα γίνουμε μανούλες!!! Εύχομαι η Παναγίτσα να είναι δίπλα σε όλα μας τα παιδάκια και να τα προσεχει!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Το έχω παθειιιιι και εγωωωω!!!  Όλες έχουμε τις φοβίες μας ρε κορίτσια !!! Αλλά τι να κάνουμε από εδώ και πέρα μόνιμα θα εχπυμε ένα άγχος τώρα που θα γίνουμε μανούλες!!! Εύχομαι η Παναγίτσα να είναι δίπλα σε όλα μας τα παιδάκια και να τα προσεχει!!!

Έχεις τρομάξει και εσύ με το χαρτί; Αχαχαχαχαχαχαχα μας αγαπώ λίγο παραπάνω!!

Ναι νομίζω πλέον δεν γίνεται αλλιώς..απλά μαθαίνουμε να ζούμε με το άγχος

Έτσι ακριβώς όπως το είπες, όλα τα παιδάκια να τα έχει γερά η Παναγία. 

πρίν από 14 λεπτά , Emmi@ είπε:

Έχεις τρομάξει και εσύ με το χαρτί; Αχαχαχαχαχαχαχα μας αγαπώ λίγο παραπάνω!!

Ναι νομίζω πλέον δεν γίνεται αλλιώς..απλά μαθαίνουμε να ζούμε με το άγχος

Έτσι ακριβώς όπως το είπες, όλα τα παιδάκια να τα έχει γερά η Παναγία. 

Εγώ έχω κάνει και άλλο καλό!!! Είχα πιάσει το πρόσωπο μου η το μέικ απ η το ρουζ μου έμεινε στο χέρι μου σε κάποιο σημείο και μετά τα είδα στη τουαλέτα που έπιασα το χαρτί και θα με έπιανε υστερία !! Ευτυχώς κοίταξα πιο καλά και είδα ότι ήταν μπεζ πιο πολύ πλενω ξανά τα χέρια μου και είδα ότι όντως κάπου είχε μείνει μέικ απ !!! Με επιασε λιποθυμία χωρίς  λόγο από βλακεία !! Άστο άστο σου λέω εγώ έχω μεγάλη φοβία με τη τουαλέτα!! Ψυχολογικό μεγάλο έχω με τα υγρά κτλ !! Εύχομαι όλα καλά να πάνε για όλες μας !! Άσε που σκεφτομαι άμα τρέμω τώρα που είμαι 5,5 μηνών σε λίγο που θα αρχίσουν και οι Braxton hicks και όσο ναναι που όλο και μεγαλώνει το μωρό Ε θα έχουμε πιο πολλές ενοχλήσεις η πονάκια  υγρά κτλ, εκεί με φοβάμαι εμένα μην με πιάσει φόβος και δεν μπορώ να το ελέγξω !! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 hours ago, iwanna24 said:

Από το χαρτί θα ήταν...το χαρτί πολλές φορές έχει σημαδια. Τόσο λίγο από τον κόλπο δεν παίζει.

Στο λέω επειδή εγώ είχα δύο αποβολές και έχω διατριβή στα χαρτιά υγείας, στα υγρά και σε όλα. Δεν είναι υγρά του κόλπου. Είναι του χαρτιού. Αν ξετυλίξεις χαρτί υγείας, θα δεις ότι έχει και αλλα καφέ, κόκκινα και μέχρι και μαύρα και μπεζ. 

Με έκανες και κοίταξα το χαρτί, έχει όντως μικρά μαύρα σημαδάκια.. απίστευτο :-P

• Χαχα 2

5 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Με έκανες και κοίταξα το χαρτί, έχει όντως μικρά μαύρα σημαδάκια.. απίστευτο :-P

Καλημέρα!

Άντε καλέ...αφού έχω κάνει διατριβή σου λέω!!!

:-P

Περιμένω να μπω για Β επιπέδου και το άγχος φουυυυλ!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

12 minutes ago, iwanna24 said:

Καλημέρα!

Καλή επιτυχία! Εύχομαι να έχεις τέλεια αποτελέσματα να απολαύσεις το τριήμερο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα!

Όλα καλά θα πάνε!! Να μας ενημερώσεις!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημέρα!

Εγώ παντρεύομαι και εσύ β επιπέδου!! Καλή επιτυχία κοριτσάκι!! Να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες..εγώ τελευταία και καταιδρωμενη... χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...