Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , marilia35 είπε:

Ναι ναι λέω τι άλλο τα ούλα ματώνουν η μύτη ματώνει η αιμοροιδα πετάχτηκε τώρα κ αυτο

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!είναι λίγο μεγάλο αλλά δν πιάνει κ.πολυ επιφάνεια!θα βάζω αντηλιακό τώρα που θα ανοίξει ο καιρός!μακάρι να φύγουν με παρηγορείε

Εγώ εχω και φακίδες απο μονη μου. Τώρα έχω βγάλει δυο παναδουλες δεν με ενοχλουν μπλεκονται με τις φακίδες θα φυγουν μετά μάλλον. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι φεύγουν...εμένα ήταν τεράστια...σε όλη την κοιλιά και μου είχε πει μπορει να βγει και στο πρόσωπο αλλά έμειναν στην κοιλιά. 

Πωπωωω ορμονες

πρίν από 16 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ εχω και φακίδες απο μονη μου. Τώρα έχω βγάλει δυο παναδουλες δεν με ενοχλουν μπλεκονται με τις φακίδες θα φυγουν μετά μάλλον. 

Καλο αυτο να μην φαίνονται!να φύγουν τα ατιμα

πρίν από 31 λεπτά , marilia35 είπε:

Πωπωωω ορμονες

Καλο αυτο να μην φαίνονται!να φύγουν τα ατιμα

Ναι ναι. Από τις ορμόνες είναι. Βαζε και καμιά κρέμα  ενυδάτωσης να βοηθήσεις το δέρμα...

Πάντως θα φύγουν. Είναι βέβαιο. 

fH1Pp2.png

Καλημέρα.
Εγώ έχω βγάλει μικρές μικρές ελίτσες στον λαιμό και δύο καφέ σημαδάκια στο εφηβαίο. Γενικώς έχω ελάχιστες ελιές πάνω μου κ μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Λες και ξαφνικά γέρασα..

Επίσης σήμερα νοιώθω μια ήπια φαγούρα κάτω, υγρά δεν παρατήρησα να έχω - ελπίζω να μην έπαθα καμιά κολπίτιδα στα καλά των καθουμένων.
Λίγο έλεος ρε οργανισμέ! 

Περαστικά στους νοσούντες από Covid εύχομαι, γρήγορα κ ανώδυνα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα.
Εγώ έχω βγάλει μικρές μικρές ελίτσες στον λαιμό και δύο καφέ σημαδάκια στο εφηβαίο. Γενικώς έχω ελάχιστες ελιές πάνω μου κ μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Λες και ξαφνικά γέρασα..

Επίσης σήμερα νοιώθω μια ήπια φαγούρα κάτω, υγρά δεν παρατήρησα να έχω - ελπίζω να μην έπαθα καμιά κολπίτιδα στα καλά των καθουμένων.
Λίγο έλεος ρε οργανισμέ! 

Εγώ είχα τετοιες μικρες ελιτσες από πριν και της έβγαλα προχτες είναι σπαστικες . 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι ναι. Από τις ορμόνες είναι. Βαζε και καμιά κρέμα  ενυδάτωσης να βοηθήσεις το δέρμα...

Πάντως θα φύγουν. Είναι βέβαιο. 

Σ ευχαριστώ πολύ!ναι δν βάζω κρέμα λόγω βαρεμάρας άρα πρεπει

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Dimi84 said:

Εγώ είχα τετοιες μικρες ελιτσες από πριν και της έβγαλα προχτες είναι σπαστικες . 

Ναι γιατί αν δεν αντιληφθείς πως είναι ελιές, έτσι όπως πιάνεις το δέρμα σου νομίζεις πως είναι σπινθουράκια κ τα πειραζεις

πρίν από 9 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα.

Λίγο έλεος ρε οργανισμέ! 

Κ γω είχα βγάλει ελιτσες στην πρώτη κυηση στο λαιμό μικρούλες πολύ κ τώρα έβγαλα κ στην κοιλιά!πιστεύω η φαγούρα ναην είναι κάτι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , VDald είπε:

Ναι γιατί αν δεν αντιληφθείς πως είναι ελιές, έτσι όπως πιάνεις το δέρμα σου νομίζεις πως είναι σπινθουράκια κ τα πειραζεις

Ναι έχω ξυλωσει πολλες τώρα τισ μεγάλες τις καυτιριασα αυτό εννοω τις έβγαλα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , VDald είπε:

Αν μου μείνουν θα τις καυτηριασω κ εγω μετα την γεννα.

Η φαγουρα αν συνεχιστεί, θα πέσει κολπικο υποθετο.. 

Εμένα δν μου έφυγαν οι ελιτσες αλλά ήταν μικρούλες κ λίγες δν με ενοχλούν!τρίχες είχα βγάλει γτ έπινα κορτιζόνη στην πρώτη κυηση αλλά ευτυχώς αυτές έφυγαν!

Εγώ επειδή είχα κίτρινα υγρά μου έδωσε ο γιατρός φυτικά υπόθετα της eva

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , VDald είπε:

Αν μου μείνουν θα τις καυτηριασω κ εγω μετα την γεννα.

Η φαγουρα αν συνεχιστεί, θα πέσει κολπικο υποθετο.. 

Ναι δεν είναι κάτι μπαμ μπαμ. 

• Μου αρέσει 1

Γειά σας!! Πώς ειστε; Περαστικά στις κοπέλες με κοβιντ. Έχω καταλάβει ότι το τεστ αργεί να βγει θετικό και συμπτώματα να υπάρχουν! Και αυτό είναι το πιο σπαστικό. 

Στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα βγάλει πανάδες ανάμεσα στα φρύδια!! Και είμαι και κατασπρη!! Τέλειο ήταν!! Ευτυχώς εφυγαν

• Μου αρέσει 2

14 minutes ago, Polly1 said:

Γειά σας!! Πώς ειστε; Περαστικά στις κοπέλες με κοβιντ. Έχω καταλάβει ότι το τεστ αργεί να βγει θετικό και συμπτώματα να υπάρχουν! Και αυτό είναι το πιο σπαστικό. 

Στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα βγάλει πανάδες ανάμεσα στα φρύδια!! Και είμαι και κατασπρη!! Τέλειο ήταν!! Ευτυχώς εφυγαν

Αργεί πολύ. Σχεδόν στην αποδρομή του ιού βγαίνει θετικό..

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα....δεν νομίζω ότι το κόλλησε στον μπαμπά σου αλλά δυστυχώς, δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα. 

Ελπίζω να μην το κόλλησες.

Εγώ είμαι από τις κακές περιπτώσεις που το πέρασαν βαριά...γενικά, οι πιο πολλές το περνάνε ελαφρά...

Ντεπον για τον πυρετό, δεν τον αφήνουμε πάνω από 38.

Βιταμίνη c. Βιταμίνη d.

Εμένα μου έδωσε και σαλοσπιρ γιατί ήδη κάνω ενέσεις...σε κάποιες δίνουν και ενέσεις. Πάρε τον γιατρό γιατί είναι ανάλογα στην περίπτωση. 

Εγώ είμαι τρεις βδομάδες μετά και ακόμα έχω μπούκωμα. Φίλη αμεμβολιαστη, το πέρασε με μπούκωμα δύο μέρες.

Πιστεύω και εσύ θα το περάσεις ελαφρά αφού όπως λες έχεις μόνο δέκατα...μην ανησυχείς. Πιο επικίνδυνο γενικά, είναι δύο πρώτο τρίμηνο που γίνεται η οργανογεννεση.

@Martinaaπεραστικά κορίτσι μου κ γρήγορη ανάρρωση!όλα θα πάνε καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...