Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Υποτίθεται ότι πρέπει να γίνεται μεταξύ 24-26ης βδομάδας (πλέον λένε και νωρίτερα).

Κανονικά είναι στις βασικές εξετάσεις...δεν σου είναι και τίποτα να του πεις να στη γράψει να πεταχτεις μια μερα...

Ρώτησε τον...πάντως εντύπωση μου κάνει...και η Εύα λέει δεν έκανε...δεν ήξερα καμία να μην είχε κάνει ποτέ.

Ούτε εγώ είχα κάνει καμπύλη στη πρώτη εγκυμοσύνη… για τώρα δε ξέρω δεν έχουμε πει κάτι ακόμα 

Τοτε που τον είχα ρωτήσει μου ειχε πει ότι δε χρειάζεται να κάνω.. κι εγώ με την απορία έμεινα, αυτή τη φορά θα ρωτήσω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Δυστυχώς, τα παραπάνω ισχύουν μόνο σε περίπτωση ύπαρξης συνδρόμου. Δηλαδή, αν υπάρχει κάποιο σύνδρομο (συνάμα υψηλά ποσοστά για νοητική ή αυτισμό) , μπορεί να εντοπιστεί με αμνιο. Σε καμία άλλη περίπτωση.

Αρχικά, είμαι στον χώρο της ειδικής αγωγής και έχω κάνει έρευνες επί του θέματος.

Δεύτερον, το ίδιο υποστηρίζουν όλοι οι πιστοποιημένοι εμβρυολογοι.

Στον αδερφό μου φυσικά και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις σε γενετιστή.

Δεν τίθεται κανένα θέμα χρωμοσώματος ή συνδρόμου.

Καταλαβαίνω τον φόβο σου...πολλά δεν είναι στο χέρι μας.

Η επιστήμη έχει προχωρήσει αλλά εγκεφαλογράφημα σε έμβρυο δεν γίνεται ...όχι ακόμα.

Ίσως κάποτε!

Εγώ εύχομαι με το καλό!

Ένα υγιές παιδί!

Όχι ρε συ...κρίμα.

Τι τιμές είχες;

Θα κάνεις διατροφή και όλα καλά. Το μόνο καλό είναι ότι θα είσαι κορμάρα ❤️

Δεν θα σου απαντούσα άλλα σχετικά με αυτό φυσικά μπορείς. Όπως θα γεννήσεις με καισαρική , το ίδιο είναι.

Και εγώ σου λέω έχω θρομβοφιλια και παίρνω σαλοσπιρ και κάνω ενέσεις...

Στα λέω μόνο σε περίπτωση που θες να το σκεφτείς. 

Οριακές είναι οι τιμες αλλά έχει κ ο μπαμπάς μου ζάχαρο ... Για να δούμε τι θα πει.. Ναι με θέλει στυλακι η μπέμπα!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Emmi@ είπε:

Συμφωνώ πολύ. 

Εγώ ας πούμε ξερω ότι πάω για καισαρική λόγω αντιπηκτικων και σαλοσπιρ, επίσης πάω για καισαρική λόγω πολλών κιλών, καθώς και λόγω πιθανοτήτων προεκλαμψίας. Και αυτά δεν είναι ανάγκη να μου τα πει  ο γιατρός. Τα καταλαβαίνω και μόνη μου, γι'αυτό ακριβώς και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα και δεν με πειράζει και ιδιαίτερα κιόλας. Η κάθε κοπέλα ξέρει και εκείνη και ο γιατρός το ιστορικό της. Εγώ προσωπικά τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. 

Με το καλό το μωράκι σας!

Εγώ πήγα σήμερα σε ωρυλα γτ πιάνουν τ αυτιά μου κερί είχαν αρκετό είδε κ την.μυτη μου γτ έχω αλλεργία φτερνιζομαι κ βγάζω κ αίμα κάθε πρωί!υπομονή μέχρι κ 1 μήνα μετά την γέννα!μου έδωσε κ μια αλοιφή να βάζω στην μυτη

3 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

εχω κάνει 8 αποτυχημενεσ εμβρυομεταφορες, 2 επεμβατικές υστεροσκοπησεις, 3 διαγνωστικές  υστεροσκοπησεις και ήμουν στο κατώφλι της παρένθετης μητρότητας (είχαμε βρει γιατρό, συζητούσαμε τα διαδικαστικά, τιμή κλπ) και μας έκατσε εγκυμοσύνη φυσιολογική στο άκυρο! Δεν κατηγορώ καμία επιλογή κανενός ζευγαριού, λέω ότι το σύστημα είναι μπάχαλο χωρίς κανένα έλεγχο και δεν το λέω από την απέξω αλλά επειδή το έζησα στο πετσί μου 3 χρόνια! 

εγω δεν βρήκα κανένα  εξωσωματικο που να σε βάζει να κάνεις εξετάσεις εξ αρχής. όσους ξέρω κάνουν εξετάσεις μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, ειδικά αν είσαι νέο ζευγάρι σε έχουν για στάνταρ case και σε πάνε στην μια ετ μετά την άλλη. 

Βρε κοριτσια, ξέρω ότι ο γραπτός λόγος δεν είναι το ίδιο, αλλά μια συζήτηση κάνουμε. Εννοείται ότι σεβόμαστε τους επιστήμονες και την επιλογή της κάθε κοπέλας και ζευγαριού (μην ξεχνάμε και τον πατέρα)! 
ο καθένας θα προχωρήσει όπως νιώθει αλλά μην κοροϊδευόμαστε, όταν έχει γίνει συστάσει στην χώρα για το αυξημένο αριθμό καισαρικων, μάλλον γίνεται κάπου κατάχρηση. 

και εγω πρώτη δήλωσα ότι πάω για καισαρική γιατί έχω θέμα με προηγούμενη αποκόλληση στο μάτι και ο οφθαλμιατροσ Ήταν κάθετος ότι θα χάσω το μάτι μου. Να γεννήσω αλλά να το βλέπω το παιδάκι μου :P

ηρεμια! Να πάνε όλα καλά σε όλες μας και ότι αποφασίσει η κάθε μια με τον γιατρό που εμπιστεύεται. 

Ναι ισχύει για τον γραπτό λόγο άλλο θέλουμε να πούμε άλλο καταλαβαίνει ο άλλος η δν μπορείς κ πάντα να αναλύσεις όλο το σκεπτικό αυτό θέλει καφέδακι κ ώρα!εμένα με κοίταξε πολύ ο εξωσωματικές μου κ βλέπω εδώ στο φόρουμ υπάρχει πολύ πληροφόρηση κ η μια βοηθά την άλλη μέσα από εμπειρίες των γιατρών τους!κ μένα ήρθε τώρα το δεύτερο μωράκι φυσιολογικά!με το καλό όλα τα μωρακιαααα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , marilia35 είπε:

Με το καλό το μωράκι σας!

Εγώ πήγα σήμερα σε ωρυλα γτ πιάνουν τ αυτιά μου κερί είχαν αρκετό είδε κ την.μυτη μου γτ έχω αλλεργία φτερνιζομαι κ βγάζω κ αίμα κάθε πρωί!υπομονή μέχρι κ 1 μήνα μετά την γέννα!μου έδωσε κ μια αλοιφή να βάζω στην μυτη

Ναι ισχύει για τον γραπτό λόγο άλλο θέλουμε να πούμε άλλο καταλαβαίνει ο άλλος η δν μπορείς κ πάντα να αναλύσεις όλο το σκεπτικό αυτό θέλει καφέδακι κ ώρα!εμένα με κοίταξε πολύ ο εξωσωματικές μου κ βλέπω εδώ στο φόρουμ υπάρχει πολύ πληροφόρηση κ η μια βοηθά την άλλη μέσα από εμπειρίες των γιατρών τους!κ μένα ήρθε τώρα το δεύτερο μωράκι φυσιολογικά!με το καλό όλα τα μωρακιαααα

Αυτό με την αιμορραγία στη μύτη σου είπε ότι είναι από αλλεργια; Έχω κι εγώ αίμα κάθε πρωί μόνο και νόμιζα ότι είναι από την εγκυμοσύνη γιατί είχα διαβάσει κάτι σχετικό.

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Αυτό με την αιμορραγία στη μύτη σου είπε ότι είναι από αλλεργια; Έχω κι εγώ αίμα κάθε πρωί μόνο και νόμιζα ότι είναι από την εγκυμοσύνη γιατί είχα διαβάσει κάτι σχετικό.

Ναι ναι απ' την εγκυμοσύνη είναι ρινίτιδα μου το είπε!εγώ το λέω αλλεργία γτ έχω κ φτέρνισμα τα!μου είπε να μην την φυσάω καθόλου κ λίγο όρο αν θέλω να βάζω λίγο ομως

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!πώς είστε?

Να ρωτήσω αν έτυχε σε κάποια κοπέλα σε προηγούμενη κύηση το εξής:έβγαλα στο πρόσωπο αχνές βουλιτσες από.τις ορμόνες!έτυχε σε κάποια κ αν έφυγε μετά την γέννα?

πρίν από 7 λεπτά , marilia35 είπε:

Να ρωτήσω αν έτυχε σε κάποια κοπέλα σε προηγούμενη κύηση το εξής:έβγαλα στο πρόσωπο αχνές βουλιτσες από.τις ορμόνες!έτυχε σε κάποια κ αν έφυγε μετά την γέννα?

Καλημέρα...

Οφου ...ναι ρε συ...είδα βγάλει στην κόρη αλλά στην κοιλιά...όχι στο πρόσωπο.

Έφυγαν ναι. Νομίζω κιόλας πριν τη γέννα αλλά δεν είμαι σίγουρη. Σαν αποχρωματισμοι, δεν θυμάμαι πως το λένε...είχα πάει και σε δερματολόγο και μου είχε δώσει μια κρέμα αλλά δεν έκανε κάτι.

Έφυγαν μόνα τους...

Είναι μεγάλα;

fH1Pp2.png

Καλημέρα κορίτσια… κόλλησα Covid κι εγώ και έχω πάθει πανικό…. 
το Σάββατο το βράδυ είχα βρεθεί σε χώρο με πολύ κόσμο και κάνω τεστ από τη Δευτέρα προληπτικά… Δευτέρα Τρίτη αρνητικο και σήμερα έκανα δέκατα τη νύχτα και βγήκε θετικο… 

Δε ξέρω αν κόλλησα έξω ή το είχαμε ήδη στο σπίτι γιατί ο μικρός μου από τη περασμένη Πέμπτη έκανε σχεδόν κάθε βράδυ μέχρι προχθές λίγα δέκατα… δε ξέρω τι να πω αλήθεια έχω πανικοβληθεί γιατί είχα και τον πατέρα μου τη Δευτέρα το μεσημέρι που ήρθε επίσκεψη και φοβάμαι μην τον κόλλησα γιατί έχουμε τη μαμά άρρωστη και θα ήταν πολύ κακό αυτό. Λέτε ότι μπορεί τη Δευτέρα που ήμουν αρνητική να το μετέδωσα; 

Πειτε μου όσες έχετε κολλήσει τις εμπειριες σας… τι προσέχατε τώρα με την εγκυμοσύνη;

:-(

πρίν από 5 λεπτά , Martinaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια… κόλλησα Covid κι εγώ και έχω πάθει πανικό…. 
το Σάββατο το βράδυ είχα βρεθεί σε χώρο με πολύ κόσμο και κάνω τεστ από τη Δευτέρα προληπτικά… Δευτέρα Τρίτη αρνητικο και σήμερα έκανα δέκατα τη νύχτα και βγήκε θετικο… 

Δε ξέρω αν κόλλησα έξω ή το είχαμε ήδη στο σπίτι γιατί ο μικρός μου από τη περασμένη Πέμπτη έκανε σχεδόν κάθε βράδυ μέχρι προχθές λίγα δέκατα… δε ξέρω τι να πω αλήθεια έχω πανικοβληθεί γιατί είχα και τον πατέρα μου τη Δευτέρα το μεσημέρι που ήρθε επίσκεψη και φοβάμαι μην τον κόλλησα γιατί έχουμε τη μαμά άρρωστη και θα ήταν πολύ κακό αυτό. Λέτε ότι μπορεί τη Δευτέρα που ήμουν αρνητική να το μετέδωσα; 

Πειτε μου όσες έχετε κολλήσει τις εμπειριες σας… τι προσέχατε τώρα με την εγκυμοσύνη;

:-(

Καλημέρα....δεν νομίζω ότι το κόλλησε στον μπαμπά σου αλλά δυστυχώς, δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα. 

Ελπίζω να μην το κόλλησες.

Εγώ είμαι από τις κακές περιπτώσεις που το πέρασαν βαριά...γενικά, οι πιο πολλές το περνάνε ελαφρά...

Ντεπον για τον πυρετό, δεν τον αφήνουμε πάνω από 38.

Βιταμίνη c. Βιταμίνη d.

Εμένα μου έδωσε και σαλοσπιρ γιατί ήδη κάνω ενέσεις...σε κάποιες δίνουν και ενέσεις. Πάρε τον γιατρό γιατί είναι ανάλογα στην περίπτωση. 

Εγώ είμαι τρεις βδομάδες μετά και ακόμα έχω μπούκωμα. Φίλη αμεμβολιαστη, το πέρασε με μπούκωμα δύο μέρες.

Πιστεύω και εσύ θα το περάσεις ελαφρά αφού όπως λες έχεις μόνο δέκατα...μην ανησυχείς. Πιο επικίνδυνο γενικά, είναι δύο πρώτο τρίμηνο που γίνεται η οργανογεννεση.

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα....δεν νομίζω ότι το κόλλησε στον μπαμπά σου αλλά δυστυχώς, δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα. 

Ελπίζω να μην το κόλλησες.

Εγώ είμαι από τις κακές περιπτώσεις που το πέρασαν βαριά...γενικά, οι πιο πολλές το περνάνε ελαφρά...

Ντεπον για τον πυρετό, δεν τον αφήνουμε πάνω από 38.

Βιταμίνη c. Βιταμίνη d.

Εμένα μου έδωσε και σαλοσπιρ γιατί ήδη κάνω ενέσεις...σε κάποιες δίνουν και ενέσεις. Πάρε τον γιατρό γιατί είναι ανάλογα στην περίπτωση. 

Εγώ είμαι τρεις βδομάδες μετά και ακόμα έχω μπούκωμα. Φίλη αμεμβολιαστη, το πέρασε με μπούκωμα δύο μέρες.

Πιστεύω και εσύ θα το περάσεις ελαφρά αφού όπως λες έχεις μόνο δέκατα...μην ανησυχείς. Πιο επικίνδυνο γενικά, είναι δύο πρώτο τρίμηνο που γίνεται η οργανογεννεση.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Περιμένω οδηγίες και από το γιατρό μου τωρα…. 

Μετά απο όσες μέρες βγήκες αρνητική; 

Σαλοσπιρ παίρνω στην εγκυμοσύνη έτσι κι αλλιώς.. ελπίζω ο γιος μου εδώ που είμαστε όλη μέρα μαζί όπως και το μωρό μας στη κοιλιά να μη καταλάβουν κάτι… τι να πω ήταν θέμα χρόνου να κολλήσουμε κι εμείς τόσο καιρό περνάει απο δίπλα μας και τη γλυτωνουμε…

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Martinaa είπε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Περιμένω οδηγίες και από το γιατρό μου τωρα…. 

Μετά απο όσες μέρες βγήκες αρνητική; 

Σαλοσπιρ παίρνω στην εγκυμοσύνη έτσι κι αλλιώς.. ελπίζω ο γιος μου εδώ που είμαστε όλη μέρα μαζί όπως και το μωρό μας στη κοιλιά να μη καταλάβουν κάτι… τι να πω ήταν θέμα χρόνου να κολλήσουμε κι εμείς τόσο καιρό περνάει απο δίπλα μας και τη γλυτωνουμε…

Η κόρη μου το πέρασε...μια μέρα και ούτε πυρετό και βήχα δέκα μέρες...

Άστο...όλοι σπίτι που κόλλησαν βγήκαν αρνητικοί μετά από λίγες μέρες...εγώ έκανα αρκετές. Πολλά τα αντισώματα...

Εγώ είχα φοβηθεί επειδή ειλικρινά ήμουν χάλια. Δεν μπορούσα να περπατήσω, να φάω...πυρετό 39.5 ακατεβατο...πήρα 2 αντιβιωσεις. Τέλος πάντων, θέλω να σου πω ότι το μωράκι μια χαρά είναι.

Όποτε μην ανησυχείς για τα παιδιά...

Δυστυχώς, πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. 

Εγώ σκέψου, οδηγίες του εοδυ, πήγα στη δουλειά την 6η μέρα, με θετικό τεστ... καταθετικό...δεν έχει λέει σημασία...έτσι προφανώς κολλάμε όλοι.

Τέλος πάντων...είμαι σίγουρη ότι θα το περάσεις στο πόδι...πολύ νερό...πολυυυυυ νερό.

Περαστικά και αγύριστα!!!

fH1Pp2.png

πρίν από 45 λεπτά , marilia35 είπε:

Παναδουλες? 

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Παναδουλες? 

Ναι ναι λέω τι άλλο τα ούλα ματώνουν η μύτη ματώνει η αιμοροιδα πετάχτηκε τώρα κ αυτο

πρίν από 42 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Οφου ...ναι ρε συ...είδα βγάλει στην κόρη αλλά στην κοιλιά...όχι στο πρόσωπο.

Έφυγαν ναι. Νομίζω κιόλας πριν τη γέννα αλλά δεν είμαι σίγουρη. Σαν αποχρωματισμοι, δεν θυμάμαι πως το λένε...είχα πάει και σε δερματολόγο και μου είχε δώσει μια κρέμα αλλά δεν έκανε κάτι.

Έφυγαν μόνα τους...

Είναι μεγάλα;

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!είναι λίγο μεγάλο αλλά δν πιάνει κ.πολυ επιφάνεια!θα βάζω αντηλιακό τώρα που θα ανοίξει ο καιρός!μακάρι να φύγουν με παρηγορείε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , iwanna24 είπε:

Η κόρη μου το πέρασε...μια μέρα και ούτε πυρετό και βήχα δέκα μέρες...

Άστο...όλοι σπίτι που κόλλησαν βγήκαν αρνητικοί μετά από λίγες μέρες...εγώ έκανα αρκετές. Πολλά τα αντισώματα...

Εγώ είχα φοβηθεί επειδή ειλικρινά ήμουν χάλια. Δεν μπορούσα να περπατήσω, να φάω...πυρετό 39.5 ακατεβατο...πήρα 2 αντιβιωσεις. Τέλος πάντων, θέλω να σου πω ότι το μωράκι μια χαρά είναι.

Όποτε μην ανησυχείς για τα παιδιά...

Δυστυχώς, πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. 

Εγώ σκέψου, οδηγίες του εοδυ, πήγα στη δουλειά την 6η μέρα, με θετικό τεστ... καταθετικό...δεν έχει λέει σημασία...έτσι προφανώς κολλάμε όλοι.

Τέλος πάντων...είμαι σίγουρη ότι θα το περάσεις στο πόδι...πολύ νερό...πολυυυυυ νερό.

Περαστικά και αγύριστα!!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! 

Ωχ εσυ ταλαιπωρήθηκες πολύ…αλλά πέρασε και αυτό!

και ο γιατρός μου έστειλε τώρα να μην ανησυχώ και η μόνη οδηγία που μου έδωσε είναι καλή ενυδάτωση!

Δε ξέρω αν έχει νόημα να φοράω μάσκα μέσα στο σπίτι..

Υπομονη και θα το περάσουμε και αυτό! 

πρίν από 19 λεπτά , marilia35 είπε:

Ναι ναι λέω τι άλλο τα ούλα ματώνουν η μύτη ματώνει η αιμοροιδα πετάχτηκε τώρα κ αυτο

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!είναι λίγο μεγάλο αλλά δν πιάνει κ.πολυ επιφάνεια!θα βάζω αντηλιακό τώρα που θα ανοίξει ο καιρός!μακάρι να φύγουν με παρηγορείε

Ναι φεύγουν...εμένα ήταν τεράστια...σε όλη την κοιλιά και μου είχε πει μπορει να βγει και στο πρόσωπο αλλά έμειναν στην κοιλιά. 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...