Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα Κ εγώ από τη Β επιπέδου είδαμε το μωράκι μας όλα καλά δόξα το θεό !!!!! Περιμένουμε μπεμπα σήμερα το μάθαμε!!! Μπράβο σε όλες μας … προχωράμε καλά Κ μόνο θετικές σκέψεις εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σε όλες μας ! 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Τα κορίτσια είναι τρέλα!!Καλή συνέχεια σε όλες μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα Κ εγώ από τη Β επιπέδου είδαμε το μωράκι μας όλα καλά δόξα το θεό !!!!! Περιμένουμε μπεμπα σήμερα το μάθαμε!!! Μπράβο σε όλες μας … προχωράμε καλά Κ μόνο θετικές σκέψεις εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σε όλες μας ! 

Με το καλοοοοο 

Γυναικοκραρτουμενη η ομάδα μας... αχαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Angiee1990 said:

Μπράβοο!! :wub: Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , VDald είπε:

Νομίζω πως κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν φυσιολογικό τοκετό.. 
Τι να πω ρε συ.. με στεναχωρεί πολύ ο τρόπος που το αντιμετωπίζουν. Αν είχα το θάρρος, πραγματικά θα ήθελα να γεννήσω στο σπίτι. 
Το μετεγχειρητικό στάδιο της καισαρικής δεν το υπολογίζει κανείς; Το ηθικό και συναισθηματικό κομμάτι; 
Λυπάμαι από την μια, χαίρομαι από την άλλη που έστω κ έτσι, γεννιούνται μωράκια...

Κοιτα,είναι και θέμα οργανισμού!! Άλλες κάνουν καισαρικη και πετάνε από την πρώτη μέρα!! Εγώ δεν ήμουν έτσι!! Και μη νομίζεις ότι όλες θέλουν φυσιολογικό!! Και δικαίωμα τους και μπράβο τους κι εγώ μαζί τους αν είναι συνειδητή,δική τους επιλογή!! Αλλά μη γίνονται καισαρικες γιατί ο γιατρός έχει κανονίσει ΠΣΚ η θέλει να φάει ζεστά τα σουτζουκάκια της γυναίκας του!! Και να δίνουν δικαιολογίες τύπου έχεις μυωπία! Ε,στείλε τη γυναίκα για βυθοσκόπηση και βλέπετε από κοινού με τον οφθαλμίατρο τι θα γίνει!! Κρίμα όντως που οι γιατροί στην Ελλάδα είναι έτσι. Δεν είμαστε υποχρεωμένες να γνωρίζουμε ιατρικά θέματα, γι αυτό πληρωνουμε,αδρά κιολας, για να κάνουν το καλύτερο δυνατό για μας!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Emmi@ είπε:

Και εγώ για καισαρική πάω, λόγω αντιπηκτικων και σαλοσπιρ... Πητ έχω 22/07 σύμφωνα με τις εξετάσεις, τώρα δεν ξέρω για πότε θα μου πει 

Καμία σχέση δεν έχει το σαλοσπιρ και οι αντιπηκτικες.

Εγώ φυσιολογικα πάω πάλι και κάνω και τα δύο.

Γενικά, όσα άκουσα είναι απλά μια διακιολογια για καισαρική. Στενή λεκάνη, ψυχολογία, σαλοσπιρ...ψάξτε το αν θέλετε. Έχετε πολύ χρόνο!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Emmi@ είπε:

Ναι μου το έχει και μένα..είναι όλα 0 νομίζω εκτός από την τοκετό πριν την 37 εβδομάδα που βγαίνει το ποσοστό 3,7%

Κ εμένα 2,4.. θα το πάμε μέχρι τέλους πρώτα ο Θεός! 

Εγώ πάλι είμαι απόλυτα υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Με μια σούπερ αποκατάσταση του επόμενου λεπτού.

Θεωρώ δεδομένο, το δικαίωμα της γυναίκας να γεννάει όπως θέλει.

Αν θέλει καισαρική, καισαρική. Όχι να γεννάει έτσι επειδή πάντα βρίσκουν μια δικαιολογία.

Διότι όντως, χάνουν χρόνο άρα και χρήμα. Διότι βαριουνται που ζουν.

Λες και κάνουν και τίποτα στον τοκετό.

Λένε ένα σπρώξε και όλα η μαία τα κάνει.

Θέλει ψάξιμο το θέμα γενικά. 

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι υπέρ της επιστήμης και δεν είμαι από αυτές που όταν υπάρχει λόγος για καισαρική, θα επέμεναν στον φτ. Καλά για γεννά στο σπίτι δεν το συζητάω..

τωρα χωρίς να είμαι γιατρός, πολλά που διαβασα παραπάνω μου φαίνονται δικαιολογίες των γιατρών γιατί εκτός ότι είναι στη μέση το θέμα της αμοιβής, γεννάμε και μέσα στο κατακαλόκαιρο. Θα τους χαλάσουμε τις διακοπές;; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , Emmi@ είπε:

Με το καλοοοοο 

Γυναικοκραρτουμενη η ομάδα μας... αχαχαχαχαχαχαχα

Ναι ναι… γυναικάρες Ιουλίου πρώτα ο θεός Παναγία μου!! Να τα προσεχείς όλα τα μπεμπακια μας !!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Dream85 είπε:

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι υπέρ της επιστήμης και δεν είμαι από αυτές που όταν υπάρχει λόγος για καισαρική, θα επέμεναν στον φτ. Καλά για γεννά στο σπίτι δεν το συζητάω..

τωρα χωρίς να είμαι γιατρός, πολλά που διαβασα παραπάνω μου φαίνονται δικαιολογίες των γιατρών γιατί εκτός ότι είναι στη μέση το θέμα της αμοιβής, γεννάμε και μέσα στο κατακαλόκαιρο. Θα τους χαλάσουμε τις διακοπές;; 

Είναι και το καλοκαίρι στη μέση!Ευτυχώς όχι 15Αυγουστος!! Χαχα!! Σύννεφο οι καισαρικες εκεί!! Αυτό που λες ότι υπάρχουν γυναίκες που επιμένουν για φτ ενώ πρέπει καισαρικη ειναι πολυ σπουδαίο!! Μην πάμε και στο άλλο άκρο!! Δυστυχώς κοντινό μου πρόσωπο είχε τραγική εμπειρία σχετικά μ αυτό!! Τέλος πάντων κορίτσια,  θέλει ψάξιμο όπως είπε και η Ιωάννα παραπάνω!! Πάντως είναι κρίμα να μας βάζουν σ αυτη τη διαδικασία,ενώ εινσι δική τους δουλειά!! Εγωεκει νευριαζω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Εγώ κορίτσια εργάζομαι κανονικα πενθημερο 8ωρο αλλα ειναι δουλεια γραφείου και δεν κουράζομαι. Μονο που οδηγω για να έρθω που ειναι κατι που δεν μου αρέσει. Σε μια εβδομάδα ομως θα σταματησω γιατι εχω βαρυνει αρκετα και θελω να ξεκουραστώ οσο μπορώ. Δουλειες σπιτιου ευτυχως εχω γυναικα που ερχεται και σουπερ και ολα τα ψωνια τα παραγγελνω και ερχονται σπιτι οποτε δεν κουραζομαι καθολου. Για προωροτητα δεν φοβαμαι ειναι η αγνοια κινδυνου γιατι δεν μου εχει τυχει οπως λεει και η @iwanna24. Δηλαδή δεν το σκεφτομαι καν, δεν μου περναει απο το μυαλο να συμβει κατι τετοιο! 

Χτες μου ειπε ο γυναικολογος οτι μαλλον για καισαρικη το παμε! Μου λεει εχεις λεκάνη κινεζας και μεσογειακο μωρο! Μου λεει οτι ισως και να μπορει το θεμα ειναι τι θα σου αφησει... Οποτε δε νομιζω να το ρισκαρω για φυσιολογικό!! Αρα Ιουνιο θα βγει το παιδι παιδια σε λαθος ομαδα ειμαι :lol::lol:

Και εγώ τελευταία εβδομάδα Ιουνίου θα γεννήσω λόγο καισαρικής. Κανονικά θα γεννουσα 14ιουλιου

πρίν από 57 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό η μπέμπα σας!

• Μου αρέσει 1

Εγω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον τρόπο που θα γεννήσω, αρκεί να είναι ασφαλές για το μωρό και για μένα...

έτσι και αλλιώς για όλες μας πάνω από όλα προηγούνται τα μωράκια μας, τώρα από εκεί και πέρα ίσως επειδή το ξέρω από την αρχή έχω συμβιβαστεί και με την ιδέα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια η γέννα είναι πολύ προσωπικό θέμα κ σχετικό ξεχωριστά σε κάθε μία!εμένα μου λέγανε εμπειρίες φίλες μου άθλιες απ' την επισκληριδιο μέχρι την γέννα με καισαρική κ ευτυχώς είναι άνθρωπος που δν πτοουμε κ πήγα με τέλεια ψυχολογίας είχα μια φοβερή εμπειρία!γέννησα με καισαρική κ αμέσως πήρα το μωρο μου αγκαλιά κ αμέσως κατέβασα πρωτογαλα που λένε τα χίλια δυο!

Οποία πράγματα επιθυμεί να γεννήσει φυσιολογικά ας το ψάξει!εγώ δν το είχα ποτέ επιθυμία μεγάλη  αλλά εννοείτε χωρίς να είχα θέμα δν ήθελα καισαρική!τελικά υπήρξε θέμα το έκανα κ δν μετανιώνω!όπως πάντα έλεγα αν καταφέρω να θηλάσω καλώς τελικά τα κατάφερα ως 14 μηνών πήγε ο γιος μου

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Polly1 said:

Καλημερα!! Η μικρή λεκανη είναι συνήθης δικαιολογία για καισαρική αλλά δεν αποτελεί ένδειξη καισαρικης! Μπορείς επ αυτού να ζητήσεις και 2η γνώμη από γιατρό αποδεδειγμένα υπερ του φυσιολογικού τοκετού.  

Κορίτσια δεν είμαι υπέρ του φυσιολογικού με κάθε κόστος ,όπως πολλές, ούτε μου μείναν ψυχολογικά από την κακή καισαρικη που εκανα τελικά!! Ίσως επειδή εγώ ως χαρακτήρας είμαι αισιόδοξη, δεν ξερω!! Όμως μην επιλέγεται η καισαρικη και ελαφρά την καρδία από γιατρούς κι εμείς τους αφήνουμε!! Ας το ψάξουμε! Πολλοί αφήνουν τη γυναίκα να σκιστεί και της κάνουν πολλά ράμματα, κάποιοι είναι πιο δεξιοτέχνες. Λυπάμαι που σε μένα εξελίχθηκαν τα πράγματα έτσι που δεν μπόρεσα να κάνω χρήση της εμπειρίας του δικού μου γιατρου στον φυσιολογικο. Είχα ακούσει τα καλύτερα από δικούς μου ανθρώπους,όμως σε μένα δε γινόταν τελικά! Παρόλα αυτά το έψαξαν άλλο. Παρέθεσα όλα τα στοιχεία και σε άλλον γιατρό και μου πε ότι κι εκείνος καισαρικη θα έκανε! 

Θα σου πω... στην πρωτη μου γεννα με παλεψε 15 ωρες για φυσιολογικό οπου μετα ηταν επικινδυνο για το μωρο και με πηραν για επειγουσα καισαρικη. Επισης ειναι πολυ γνωστος για το vbac! Φανταστείτε οτι ενω ημουν στο δωματιο μετα τη γεννα τον ακουσα που μιλουσε σε μια νοσοκομα για μια αλλη ασθενη του και της ελεγε vbac δικο μου!! Και το ελεγε με τοση περηφάνεια! Οποτε στη δικη μου περιπτωση ισχύει αυτό που λεει για τη λεκανη μου γιατι με ανοιξε και με ειδε κιολας δεν ειναι οτι γενναω τωρα πρωτη φορα. Σε καθε περιπτωση εχουμε πει οτι παμε και βλεπουμε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...