Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , enjoy είπε:

.....                     .....

...                   .....                   ...

....      @iwanna24   ....

...                    ...

...

Πότε έχεις πητ?? Εμένα 5/1 με έβαλε Αυχενική λέει να δει τίποτα... Και πητ έχω 14/7.. 

Άσχετο καμία από θεσσαλονικη να γεννάει σε δημόσιο?? Κουβέντα να γίνεται... 

Λόγο καισαρικής δεν έχω πιθανη έχω κανονική ημερομηνία γενναω 1 Ιουλίου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Dimi84 είπε:

Οοοοο θα είσαι από τις πρωτεςςςς.... σουπερρρρ...εμένα μ'αρέσει να είμαι από τις πρώτες μου φεύγει το άγχος...  οταν γεννάνε και εγώ μένω πίσω με την αγωνία ποτέ θα σπάσουν τα νερά σαλταιρνω εκεί στον 9ο.και σαλταιρνω και τους δικούς μου... αχαχα τι να κάνω πάντα είχα το φόβο μην μου βγει στο δρόμο... Δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά τα απρόοπτα... Ούτε τοκετό στο σπίτι μου αρέσουν νοσοκομείο να σε καθαρίσουν και να τα φροντίσουν όλα οι άλλοι... που ξέρουν  κιόλας.. 

πρίν από 27 λεπτά , enjoy είπε:

.....                     .....

...                   .....                   ...

....      @iwanna24   ....

...                    ...

...

Πότε έχεις πητ?? Εμένα 5/1 με έβαλε Αυχενική λέει να δει τίποτα... Και πητ έχω 14/7.. 

Άσχετο καμία από θεσσαλονικη να γεννάει σε δημόσιο?? Κουβέντα να γίνεται... 

Αχ αγαπούλα...τι όμορφη καρδούλα ❤️❤️

Το ταίρι μου που είναι;;;

@marilia35

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

27 minutes ago, Dimi84 said:

Η δική μου πιθανή ειναι 4 Ιουλίου αλλά θα συζητήσουμε για καισαρική λόγω κρίσεων πανικού. Μου το πρότεινε ο γιατρός δλδ.. Μακάρι να ηξερα από πριν τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.. 

@Evaki19 καλά αποτελέσματα αύριο!

1 hour ago, Xrisaaaaaa said:

Το ξέρω ότι πρέπει να πίνουμε πολύ νερό αλλά δεν μπορώ με το ζόρι 2 ποτήρια και αν... πολύ είπα

Δεν είμαι γενικά των χαπιών ούτε πριν έπαιρνα καθόλου!! Εντάξει δεν είναι κάτι το φοβερό υποφέρετε!!

Δεν είμαι γενικά των χαπιών ούτε πριν έπαιρνα καθόλου!! Εντάξει δεν είναι κάτι το φοβερό υποφέρετε!!

Κ εγώ έχω πονοκεφάλους. Είναι της εγκυμοσύνης από ο, τι διαβασα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , enjoy είπε:

Οοοοο θα είσαι από τις πρωτεςςςς.... σουπερρρρ...εμένα μ'αρέσει να είμαι από τις πρώτες μου φεύγει το άγχος...  οταν γεννάνε και εγώ μένω πίσω με την αγωνία ποτέ θα σπάσουν τα νερά σαλταιρνω εκεί στον 9ο.και σαλταιρνω και τους δικούς μου... αχαχα τι να κάνω πάντα είχα το φόβο μην μου βγει στο δρόμο... Δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά τα απρόοπτα... Ούτε τοκετό στο σπίτι μου αρέσουν νοσοκομείο να σε καθαρίσουν και να τα φροντίσουν όλα οι άλλοι... που ξέρουν  κιόλας.. 

Χαχαχα ναιιιι και να έχουμε και τον χρόνο για ανασυγκρότηση. Να κοιμηθουμε και να μπουμε σε μια σειρά. Το νοσοκομείο ειναιια ασφάλεια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Ρε κορίτσια τα νυχια με ημιμόνιμο τα βάφεται? Εμενα δεν με αφησε στην πρωτη ουτε τωρα. Αλλα οχι σε φαση αυστηρός. Μου λεει μια χαρα ειναι τα νυχια σου τι τα θες αυτα? Την κολλητη μου και μια αλλη φιλη μου τις ειχε αφησει ο γιατρός τους.

Κι εμένα ο γιατρός μου αφηνει τα πάντα όπως είπε και η φίλη @iwanna24 ! 
και στα νύχια κάνω και ακρυλικό όχι απλά ημικονιμο! 
βαφες, λειζερ όλα κανονικά μόνο προσέχω τα λαχανικά έξω! 
Είναι υπερβολή όλη αυτή η τρομάρα που προκαλούν στις γυναίκες κάποιοι γιατροί. 

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Αλήθεια?? Εμένα αυτός ούτε καν με ζύγισε μόνο με ρώτησε πόσα κιλά είμαι! Και εμένα αυτό με παρεξενευει που επιτρέπει σχεδόν τα πάντα εκτός από έντονη σωματική άσκηση και αυτό που είπες με τις πράσινες σαλάτες! Ενώ μια φίλη μου έλεγε ούτε να περπατάω ούτε δουλειές να κάνω τίποτα και είχα τρομοκρατηθει!!και εγώ κάνω πράγματα μέχρι εκεί που βλέπω ότι αντέχω

Επίσης αν είσαι υγιείς είναι υγιές να γυμνάζεσαι καθημερινά! Βασικά είναι καλό να συνεχίσεις να κανεις ότι και πριν την εγκυμοσύνη όσον αφορά την άσκηση. Για παράδειγμα αν δε γυμναζουσουν πριν δε θα ξεκινήσεις στην εγκυμοσύνη. 
εγω αθλούμαι από μια ώρα 4-5 φορές τη βδομάδα όπως έκανα και πριν αλλά νιώθω και καλά για να το κάνω. Παίζουν πολλά ρόλο!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 38 λεπτά , Martinaa είπε:

Κι εμένα ο γιατρός μου αφηνει τα πάντα όπως είπε και η φίλη @iwanna24 ! 
και στα νύχια κάνω και ακρυλικό όχι απλά ημικονιμο! 
βαφες, λειζερ όλα κανονικά μόνο προσέχω τα λαχανικά έξω! 
Είναι υπερβολή όλη αυτή η τρομάρα που προκαλούν στις γυναίκες κάποιοι γιατροί. 

Επίσης αν είσαι υγιείς είναι υγιές να γυμνάζεσαι καθημερινά! Βασικά είναι καλό να συνεχίσεις να κανεις ότι και πριν την εγκυμοσύνη όσον αφορά την άσκηση. Για παράδειγμα αν δε γυμναζουσουν πριν δε θα ξεκινήσεις στην εγκυμοσύνη. 
εγω αθλούμαι από μια ώρα 4-5 φορές τη βδομάδα όπως έκανα και πριν αλλά νιώθω και καλά για να το κάνω. Παίζουν πολλά ρόλο!

Και εγώ γυμναζομουν πριν την εγκυμοσύνη κάθε μέρα σχεδόν αλλά τώρα μέχρι να κλείσω το τρίμηνο δεν θα κάνω.μετα όμως θα ξανά αρχίσω σιγά σιγά γιατί διάβασα αν γυμνάζεσαι κατά την εγκυμοσύνη βοηθάει στον τοκετό..

• Μου αρέσει 1

Πωωω κοπέλες εγώ θα είμαι από τις τελευταίες και καταιδρωμενες.

Βέβαια, επειδή στο κορίτσι μου γέννησα ένα μήνα πριν, δεν ξέρω αν και τώρα φτάσω στην πητ...πιστεύω θα γεννήσω αρκετά νωρίτερα...κάπου αρχές 9ου.

Είχα τέλειο τοκετό και ελπίζω ξανά να είμαι έτσι...

Το έζησα όλο στο έπακρο...αλλά αυτά θα τα ξεκινήσουμε μετά τη Β επιπέδου...ας λέμε για αυχενικες και φύλο προς το παρόν :-P

fH1Pp2.png

Είδαμε κι εμείς σάκο... So far so good... Μου έγραψε ενέσεις inohep. Ιού. Μισώ τις ενέσεις αλλά θα το υποστώ! Τώρα αγωνία και υπομονή μέχρι αρχές Γενάρη που υποτίθεται θα ακούσουμε καρδιά. Ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση! 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 23 λεπτά , electra2021 είπε:

Είδαμε κι εμείς σάκο... So far so good... Μου έγραψε ενέσεις inohep. Ιού. Μισώ τις ενέσεις αλλά θα το υποστώ! Τώρα αγωνία και υπομονή μέχρι αρχές Γενάρη που υποτίθεται θα ακούσουμε καρδιά. Ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση! 

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια! Είδες που όλα πήγαν καλά! Γιατί σου έγραψε ενέσεις?

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , electra2021 είπε:

Οι πρώτες πέντε έξι είναι δύσκολες...εγώ δηλαδή, δεν έβρισκα τρόπο και φοβόμουν...τώρα την έκανα και στο κομμωτήριο φαντάσου...

Με το καλό και η καρδιά και όλα...

Όλα πάνε καλά...αυτό κρατά ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

42 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια! Είδες που όλα πήγαν καλά! Γιατί σου έγραψε ενέσεις?

Δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με τις εξετάσεις πηξης αίματος. Εγώ φυσικά δεν καταλαβαίνω και πολύ όλα αυτά, ακολουθώ τυφλά! 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, VDald είπε:

Η δική μου πιθανή ειναι 4 Ιουλίου αλλά θα συζητήσουμε για καισαρική λόγω κρίσεων πανικού. Μου το πρότεινε ο γιατρός δλδ.. Μακάρι να ηξερα από πριν τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.. 

Εγώ είμαι υπέρ της καισαρικης όπου χρειάζεται!!! Οχι να γινεται πανακεια!!

Είναι οι κρίσεις πανικού αιτία για καισαρική? Καλυτερα ενας ψχολογολος η ψυχίατρος θα ξέρει..  Ένας γυναικολόγος δεν νομίζω να ξέρει... απλά θα προτιμάει την εύκολη λύση τη  νάρκωση...λεω εγώ τώρα...

9 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω εσείς έχετε καθόλου πονοκέφαλο? Νομίζω όλη την μέρα ότι έχω...

8 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εγώ σε καταλαβαίνω...μεγάλο διάστημα αλλά όλα πάνε καλά...σκέψου στο φινάλε πει μπορεί να πας που λέει ο λόγος σήμερα και αν κάτι δεν είναι να πάει καλά, δεν θα πάει...έχεις κάποιο ιστορικό;

Κανονικά είναι ανά μήνα ένα ραντεβού...

Καλή αποτυχία...

Τουκ τουκ...

Όσον αφορά στον πονοκέφαλο, υπάρχουν μέρες που έχω έναν ελαφρύ αλλά όχι κάτι σπουδαίο.

Ντεπον να πάρεις.

Δεν είναι κακό. Γενικά, δεν χρειάζεται να υποφέρεις. Κάνε τη ζωή σου όσο πιο εύκολη γίνεται...

Βέβαια, στο πρώτο παιδί δεν έπαιρνα τίποτα και ούτε κρέμα σώματος δεν έβαζα...

Τώρα έβαψα το μαλλί με φυτική βαφή (το επιτρέπει ο γιατρός γενικά).

Αλλη φάση το δεύτερο. 

7 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Καλησπέρα.... Πινω 3-4καφεδες την ημερα.. γενικα.. οταν.προσπαθω για εγκυμοσύνη το κόβω μαχαίρι! Λαχαταρω καφέ όσο ένα μαστουρι την δόση του και η γιατρός με αφήνει μια κούπα την ημέρα Αλλά είμαι πολύ αυστηρή στο τι βάζω στο στόμα μου όταν πρόκειται για άλλον..  Δεν ξέρω γτ το βλέπω τόσο σοβαρά...

Έχω λοξά... βέβαια και θέληση έχω κόψει και τσιγάρο και ποτά  βαριά γενικότερα στην ζωή μου ζω μόνο με μπύρα.... 

Καλησπέρα!!! @Xrisaaaaaa είχα κι εγώ πονοκέφαλο χθες, είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης, όμως προσπάθησε να πίνεις πιο πολλα υγρά τωρα στην εγκυμοσύνη σου. Βάζω στόχο ένα ποτήρι κάθε 2 ώρες! Δεν είναι φοβερό αμα το καλοσκεφτείς!!

@iwanna24 είχα κάνει περιδεση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, οπότε ναι,ένα ιστορικό υπάρχει κσι γι αυτό πρέπει να να μην κάνω τίποτα από δουλειές και γενικα ο τι περιλαμβάνει σωματική ασκηση! Έτσι και σταθώ μισή ώρα κουράζομαι και να μη μου το απαγορευε ο ίδιος, το νιώθω εγω! Κατά τ αλλα κι εμένα μ αφήνει και μαλλιά και νύχια και καφέ (200mg τη μερα). Μαλλιά με φυτική κορρε τα εβαψες;; Ποια προτιμησες;; Θέλω κι εγώ επειγόντως αλλά θέλω μετά τον 3ο μηνα. Σε αφήνει να τα βάφεις και συχνά (πχ κάθε μηνα); Ή σε όλη την εγκυμοσύνη 3 φορες;

@enjoy σήμερα πάντως έφτιαξα έναν διπλό και τον ευχαριστηθηκα! Είχα να πιω από το Σάββατο! Το δικαιουμουν!! Χαχαχ!! Δεν καπνίζω γενικά αλλά ρε παιδί μου ένα ουισκακι τωρα το χειμώνα,θα το ήθελα!! Αλλά θα τη βγάλω με μπύρα 0% κλασικά!!

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με τις εξετάσεις πηξης αίματος. Εγώ φυσικά δεν καταλαβαίνω και πολύ όλα αυτά, ακολουθώ τυφλά! 

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!!

Είναι κάτι πολύ σύνηθες!!

Στο πρώτο δεν έκανες?? 

Είναι λίγο μανίκι... ψυχολογικο.. Αλλά μόλις ακούσεις κλάμα θα τα ξεχάσεις Όλα!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...