Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, VDald είπε:

Έλα ρε συ, δεν το γνώριζα! 

Καλά, ο αιματοκρίτης σου τα σπάει, φτου φτου! 

10 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Μου φαίνεται περίεργο αυτό με το μαγνήσιο.. υπάρχουν και χάπια 2 σε 1 μαγνήσιο και ασβέστιο. Δεν ξέρω μήπως είναι ανάλογα το χάπι;

Καλημερα κορίτσια!! Ίσως είναι ανάλογα το χάπι, όντως, παίρνω σε αναβράζουσα μορφή. Παίρνω και ασβέστιο με d3 σε χάπι κι εκεί να δείτε μπέρδεμα. Αυτό το παίρνω μια φορά όταν με ξυπνάει η μικρή το χάραμα. Τώρα το πρωί έφαγα το γιαούρτι μου και θα δω πως θα πάει με αυτόν τον προγραμματισμό.  39.5 ήταν ο αιματοκρίτης με 2 σιδηρους τη μερα,γενικα έχω τάση να μου πέφτει, για να δούμε τώρα που παίρνω 1 μόνο την ημερα!!Το φυλλικο το συνεχιζετε; Εγω αυτο πραγματικά όποτε το θυμηθώ. Πρέπει να χω και καμιά βδομάδα βα το πάρω.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχθές κάναμε την β'επιπεδου

Όλα είναι καλά, πολύ καλά, και έχω μια πανέμορφη κόρη!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και στα κορίτσια που περιμένουν να την κάνουν καλά αποτελέσματα!!

Για το μαγνήσιο και εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι για τα γαλακτοκομικά ( παίρνω και 2) μόνο για το σίδηρο.

Καμπύλη εγώ θα κάνω στις 24 εβδομάδες ( περίπου σε 2 βδομάδες από τώρα) μετριεμαι ωστόσο με το μηχανάκι και όλα είναι καλά!! :)

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!

Καλημέρα...

Συγχαρητήρια σε όλες μας.

Προχωράμε και όλα πάνε καλά...

Εγώ έχω την Πέμπτη...ανυπομονώ...

Έχω πάρει αναρρωτική αυτές τις μέρες και ξεκουράζομαι σπίτι. 

Θα δω τι θα μου πει την Πέμπτη και θα αποφασίσω αν θα γυρίσω ή όχι στη δουλειά.

Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα δεν πρέπει να ρισκάρουμε...

Σε δέκα βδομάδες μπορούμε να γεννησουμε υγιή παιδιά.

Ναι μεν νωρίτερα αλλά σιγά.

Θέλω να πω, ότι πια ρισκάρουμε έναν πρόωρο τοκετό...

Ιδανικά θα ήθελα να γυρίσω στη δουλειά. Δεν κουραζομαι και βγαίνω από το σπίτι.

Δουλεύω και μόνο τρεις μέρες!

Εσείς εργάζεστε;

Πώς νιώθετε γενικά;

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!

Καλημέρα...

Συγχαρητήρια σε όλες μας.

Προχωράμε και όλα πάνε καλά...

Εγώ έχω την Πέμπτη...ανυπομονώ...

Έχω πάρει αναρρωτική αυτές τις μέρες και ξεκουράζομαι σπίτι. 

Θα δω τι θα μου πει την Πέμπτη και θα αποφασίσω αν θα γυρίσω ή όχι στη δουλειά.

Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα δεν πρέπει να ρισκάρουμε...

Σε δέκα βδομάδες μπορούμε να γεννησουμε υγιή παιδιά.

Ναι μεν νωρίτερα αλλά σιγά.

Θέλω να πω, ότι πια ρισκάρουμε έναν πρόωρο τοκετό...

Ιδανικά θα ήθελα να γυρίσω στη δουλειά. Δεν κουραζομαι και βγαίνω από το σπίτι.

Δουλεύω και μόνο τρεις μέρες!

Εσείς εργάζεστε;

Πώς νιώθετε γενικά;

Όλα με το καλό θα είναι!!!

Εγώ εργάζομαι κανονικά, αλλά είμαι τηλεργασια και κάνω μόνο αυτό..για όλα τα αλλα ( δουλειές σούπερ κλπ κλπ φροντίζει ο σύζυγος)

Και εγώ τώρα αυτό φοβάμαι, την πρόωροτητα, αλλά ο τράχηλος είναι καλά, η πίεση μια χαρά, ο πλακούντας καλά..

εμείς ελέγχουμε ότι μπορούμε και από εκεί και πέρα πιστεύουμε στο καλύτερο με την δύναμη του Θεού ή ότι πιστεύει ο καθένας από εμάς :)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 31 λεπτά , Emmi@ είπε:

Όλα με το καλό θα είναι!!!

Εγώ εργάζομαι κανονικά, αλλά είμαι τηλεργασια και κάνω μόνο αυτό..για όλα τα αλλα ( δουλειές σούπερ κλπ κλπ φροντίζει ο σύζυγος)

Και εγώ τώρα αυτό φοβάμαι, την πρόωροτητα, αλλά ο τράχηλος είναι καλά, η πίεση μια χαρά, ο πλακούντας καλά..

εμείς ελέγχουμε ότι μπορούμε και από εκεί και πέρα πιστεύουμε στο καλύτερο με την δύναμη του Θεού ή ότι πιστεύει ο καθένας από εμάς :)

Θα σου πω...επειδή γέννησα την κόρη μου 35 βδομάδων, δεν θα ήθελα να γεννήσω νωρίτερα...

Δηλαδή, μετά τις 34 είναι εντάξει...πριν ιδανικά δεν θα ήθελα. 

Αν δεν είχα την πρώτη εγκυμοσύνη ούτε θα σκεφτόμουν για πρόωρα...

Αλλά και εγώ μετά τις 25 βδομάδες θα κόψω τα πολλά πολλά...εστω για λίγες βδομάδες.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 35 λεπτά , iwanna24 είπε:

Θα σου πω...επειδή γέννησα την κόρη μου 35 βδομάδων, δεν θα ήθελα να γεννήσω νωρίτερα...

Δηλαδή, μετά τις 34 είναι εντάξει...πριν ιδανικά δεν θα ήθελα. 

Αν δεν είχα την πρώτη εγκυμοσύνη ούτε θα σκεφτόμουν για πρόωρα...

Αλλά και εγώ μετά τις 25 βδομάδες θα κόψω τα πολλά πολλά...εστω για λίγες βδομάδες.

Να κόψεις τα πολλά πολλά και να ξεκουράζεσαι όσο είναι δυνατόν...

Από την ξεκούραση δεν έχασε ποτέ κανείς..( ξέρω ότι δεν είναι και πολύ εύκολο με ένα μικρακι αλλά ότι μπορεις...)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 hours ago, Emmi@ said:

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχθές κάναμε την β'επιπεδου

Όλα είναι καλά, πολύ καλά, και έχω μια πανέμορφη κόρη!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και στα κορίτσια που περιμένουν να την κάνουν καλά αποτελέσματα!!

Για το μαγνήσιο και εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι για τα γαλακτοκομικά ( παίρνω και 2) μόνο για το σίδηρο.

Καμπύλη εγώ θα κάνω στις 24 εβδομάδες ( περίπου σε 2 βδομάδες από τώρα) μετριεμαι ωστόσο με το μηχανάκι και όλα είναι καλά!! :)

Συγχαρητήρια και σε σας! 
Δυνατή η ομάδα Ιουλίου. Μπράβο μας! 

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια εργάζομαι κανονικα πενθημερο 8ωρο αλλα ειναι δουλεια γραφείου και δεν κουράζομαι. Μονο που οδηγω για να έρθω που ειναι κατι που δεν μου αρέσει. Σε μια εβδομάδα ομως θα σταματησω γιατι εχω βαρυνει αρκετα και θελω να ξεκουραστώ οσο μπορώ. Δουλειες σπιτιου ευτυχως εχω γυναικα που ερχεται και σουπερ και ολα τα ψωνια τα παραγγελνω και ερχονται σπιτι οποτε δεν κουραζομαι καθολου. Για προωροτητα δεν φοβαμαι ειναι η αγνοια κινδυνου γιατι δεν μου εχει τυχει οπως λεει και η @iwanna24. Δηλαδή δεν το σκεφτομαι καν, δεν μου περναει απο το μυαλο να συμβει κατι τετοιο! 

Χτες μου ειπε ο γυναικολογος οτι μαλλον για καισαρικη το παμε! Μου λεει εχεις λεκάνη κινεζας και μεσογειακο μωρο! Μου λεει οτι ισως και να μπορει το θεμα ειναι τι θα σου αφησει... Οποτε δε νομιζω να το ρισκαρω για φυσιολογικό!! Αρα Ιουνιο θα βγει το παιδι παιδια σε λαθος ομαδα ειμαι :lol::lol:

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, Evaki19 said:

Και ο δικός μου επιμένει για καισαρική.. :???: Που σημαίνει Ιούνιο..
Δεν ξέρω ειλικρινά αν έχει δίκιο που το κάνει αυτό - το σίγουρο είναι πως δεν με στηρίζει καθόλου στο να γεννήσω φυσιολογικά ή έστω να προσπαθήσω. Και προσέξτε, δεν μιλάμε για ιδιώτη αλλά για δημόσιο.. 
Τέλος πάντων, δεν θα κάτσω να σκάσω περί αυτού αλλά θα ήταν ιδανικό στο μυαλό μου μια φυσιολογική γέννα.. 

Περί συμπληρωμάτων, παίρνω σίδηρο/φυλλικό 2σε1 και μαγνήσιο, αλλά ειλικρινά, σχεδόν δεν τα παίρνω.. 

Από δουλειά εργάζομαι κ εγώ από το σπίτι - δεν νομίζω να τα κατάφερνα διαφορετικά. Αισθάνομαι πολύ βαριά και κουρασμένη.

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εγώ κορίτσια εργάζομαι κανονικα πενθημερο 8ωρο αλλα ειναι δουλεια γραφείου και δεν κουράζομαι. Μονο που οδηγω για να έρθω που ειναι κατι που δεν μου αρέσει. Σε μια εβδομάδα ομως θα σταματησω γιατι εχω βαρυνει αρκετα και θελω να ξεκουραστώ οσο μπορώ. Δουλειες σπιτιου ευτυχως εχω γυναικα που ερχεται και σουπερ και ολα τα ψωνια τα παραγγελνω και ερχονται σπιτι οποτε δεν κουραζομαι καθολου. Για προωροτητα δεν φοβαμαι ειναι η αγνοια κινδυνου γιατι δεν μου εχει τυχει οπως λεει και η @iwanna24. Δηλαδή δεν το σκεφτομαι καν, δεν μου περναει απο το μυαλο να συμβει κατι τετοιο! 

Χτες μου ειπε ο γυναικολογος οτι μαλλον για καισαρικη το παμε! Μου λεει εχεις λεκάνη κινεζας και μεσογειακο μωρο! Μου λεει οτι ισως και να μπορει το θεμα ειναι τι θα σου αφησει... Οποτε δε νομιζω να το ρισκαρω για φυσιολογικό!! Αρα Ιουνιο θα βγει το παιδι παιδια σε λαθος ομαδα ειμαι :lol::lol:

Καλημερα!! Η μικρή λεκανη είναι συνήθης δικαιολογία για καισαρική αλλά δεν αποτελεί ένδειξη καισαρικης! Μπορείς επ αυτού να ζητήσεις και 2η γνώμη από γιατρό αποδεδειγμένα υπερ του φυσιολογικού τοκετού.  

Κορίτσια δεν είμαι υπέρ του φυσιολογικού με κάθε κόστος ,όπως πολλές, ούτε μου μείναν ψυχολογικά από την κακή καισαρικη που εκανα τελικά!! Ίσως επειδή εγώ ως χαρακτήρας είμαι αισιόδοξη, δεν ξερω!! Όμως μην επιλέγεται η καισαρικη και ελαφρά την καρδία από γιατρούς κι εμείς τους αφήνουμε!! Ας το ψάξουμε! Πολλοί αφήνουν τη γυναίκα να σκιστεί και της κάνουν πολλά ράμματα, κάποιοι είναι πιο δεξιοτέχνες. Λυπάμαι που σε μένα εξελίχθηκαν τα πράγματα έτσι που δεν μπόρεσα να κάνω χρήση της εμπειρίας του δικού μου γιατρου στον φυσιολογικο. Είχα ακούσει τα καλύτερα από δικούς μου ανθρώπους,όμως σε μένα δε γινόταν τελικά! Παρόλα αυτά το έψαξαν άλλο. Παρέθεσα όλα τα στοιχεία και σε άλλον γιατρό και μου πε ότι κι εκείνος καισαρικη θα έκανε! 

• Μου αρέσει 2

Εγώ έχω βγει σε άδεια γιατί εργάζομαι σε παιδικό σταθμό και έχουμε συνεχώς κρούσματα αλλά και ιώσεις. Εμένα στην β επιπέδου έγραφε κάποια ποσοστά για πιθανότητες τοκετού σε εβδομάδες. Εσάς το έγραφε; Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να δούμε αν θα γυρίσει το μωρό ,τι θέση θα έχει κτλ κ μετά να μας λένε για την γέννα... Ο δικός μου λέει ότι δεν είναι η εύκολη λύση η καισαρική και δεν είναι υπέρ. Είναι κοινός γιατρός με φίλες κ έχει κάνει φυσιολογικούς αλλά κ μια καισαρική που το μωρό δεν γύρισε ποτέ αλλά ως τελευταία στιγμή το πάλεψαν κ για φυσιολογικό..

• Μου αρέσει 3

35 minutes ago, Polly1 said:

Νομίζω πως κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν φυσιολογικό τοκετό.. 
Τι να πω ρε συ.. με στεναχωρεί πολύ ο τρόπος που το αντιμετωπίζουν. Αν είχα το θάρρος, πραγματικά θα ήθελα να γεννήσω στο σπίτι. 
Το μετεγχειρητικό στάδιο της καισαρικής δεν το υπολογίζει κανείς; Το ηθικό και συναισθηματικό κομμάτι; 
Λυπάμαι από την μια, χαίρομαι από την άλλη που έστω κ έτσι, γεννιούνται μωράκια...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , Vasso87 είπε:

Εγώ έχω βγει σε άδεια γιατί εργάζομαι σε παιδικό σταθμό και έχουμε συνεχώς κρούσματα αλλά και ιώσεις. Εμένα στην β επιπέδου έγραφε κάποια ποσοστά για πιθανότητες τοκετού σε εβδομάδες. Εσάς το έγραφε; Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να δούμε αν θα γυρίσει το μωρό ,τι θέση θα έχει κτλ κ μετά να μας λένε για την γέννα... Ο δικός μου λέει ότι δεν είναι η εύκολη λύση η καισαρική και δεν είναι υπέρ. Είναι κοινός γιατρός με φίλες κ έχει κάνει φυσιολογικούς αλλά κ μια καισαρική που το μωρό δεν γύρισε ποτέ αλλά ως τελευταία στιγμή το πάλεψαν κ για φυσιολογικό..

Ναι μου το έχει και μένα..είναι όλα 0 νομίζω εκτός από την τοκετό πριν την 37 εβδομάδα που βγαίνει το ποσοστό 3,7%

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου μόλις γύρισα Κ εγώ από τη Β επιπέδου είδαμε το μωράκι μας όλα καλά δόξα το θεό !!!!! Περιμένουμε μπεμπα σήμερα το μάθαμε!!! Μπράβο σε όλες μας … προχωράμε καλά Κ μόνο θετικές σκέψεις εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σε όλες μας ! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...