Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα σας. 

Η ταχυπαλμία, τα φτερουγίσματα, η αίσθηση παλμών, είναι κ αυτά μέρος της εγκυμοσύνης. 

Εγώ κάθε βράδυ όταν πέσω να κοιμηθώ, νοιώθω την καρδιά μου να "κλωτσάει". Λογικά δεν θα είναι κάτι αλλά θα πάω να το δω όπως έγραψα κ λίγες μέρες πριν. 

Να με διαβάζετε καλέ, διότι είμαι μπροστά σε ηλικία κύησης κ άρα τα ζω πρώτη, χαχα. 

Ξεκίνησε κ ο πόνος στο ηβικό οστό, οπότε να το αναμένετε κ αυτό. 

3 και κάτι μήνες υπομονή..! 

Εισαι η αρχηγός ❤️

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Από παλμούς πως τα πάτε στην κύηση ; Εγώ έχω περίπου 100 σήμερα και φυσιολογική πίεση. Είναι κάτι ανησυχητικό ; Έτσι τυπικά μέτρησα πίεση και τους είδα δεν τους μετράω συνέχεια! Επίσης έχω άγχος από χθες μήπως κάτι δεν πάει καλά αλλά θεωρώ μόλις πάω στον υπέρηχο τέλος της βδομάδας θα μου περάσει! Περνάτε κ εσείς από τέτοιες φάσεις ; 

Γεια!! Στην πρώτη είχα συνέχεια γύρω στους 110 + αρρυθμίες + σαν να χτυπάει η καρδιά στο στόμα μου ώρες ώρες! Όλα φυσιολογικά χωρίς σχετικό ιστορικό βέβαια. Εξαφανίστηκε όλα τα συμπτώματα μετά, πήγα σε καρδιολόγο κι όλα οκ και σ αυτήν την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα,  ακόμη τουλάχιστο 

πρίν από 43 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες.

Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη!

Βγήκε καλή...

Τελευταία έχω καλή διάθεση...γενικά, προσπαθώ να απολαύσω ότι μπορώ.

Έχω και μαύρες μέρες αλλά το προσπαθώ. Την Πέμπτη έχω τη Β επιπέδου και ανυπομονώ!

Συγχαρητήρια για την καμπύλη!! Εγώ έκλεισα για Β Επιπεδου το Σάββατο.  Για καμπύλη δεν έχω ιδέα. Αντε,κορίτσια ,περνάει ο καιρός!! Πόσο γρήγορα περνάει!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Polly1 είπε:

Γεια!! Στην πρώτη είχα συνέχεια γύρω στους 110 + αρρυθμίες + σαν να χτυπάει η καρδιά στο στόμα μου ώρες ώρες! Όλα φυσιολογικά χωρίς σχετικό ιστορικό βέβαια. Εξαφανίστηκε όλα τα συμπτώματα μετά, πήγα σε καρδιολόγο κι όλα οκ και σ αυτήν την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα,  ακόμη τουλάχιστο 

Και εγώ έχω ταχυκαρδίες σα νομίζω είναι νορμάλ...ούτε το έχω ψάξει ποτέ.

Αφού λειτουργούν δύο καρδιές...λέει δίνει πίεση η δική σου για το έμβρυο...

Εγώ στην πρώτη δεν είχα καθόλου...τώρα λίγες...δεν δίνω βέβαια και σημασία.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ έχω ταχυκαρδίες σα νομίζω είναι νορμάλ...ούτε το έχω ψάξει ποτέ.

Αφού λειτουργούν δύο καρδιές...λέει δίνει πίεση η δική σου για το έμβρυο...

Εγώ στην πρώτη δεν είχα καθόλου...τώρα λίγες...δεν δίνω βέβαια και σημασία.

Ναι,μη δίνεις σημασία, εγω οπότε το θυμηθώ μετράω πίεση και σάκχαρο με μηχανάκι. Τα γλυκά δεν κόβονται!Επίσης τα γαλακτοκομικα πότε τα τρωτε; Πρέπει να μεσολάβησουν ώρες και από το μαγνήσιο και από τον σίδηρο και δεν ξέρω πότε να φάω ένα γιαούρτι.  Και με το μαγνήσιο δε θέλω να κάνω βλακειες, θέλω να το παίρνω σωστά. 

• Μου αρέσει 1

26 minutes ago, Polly1 said:

Ναι,μη δίνεις σημασία, εγω οπότε το θυμηθώ μετράω πίεση και σάκχαρο με μηχανάκι. Τα γλυκά δεν κόβονται!Επίσης τα γαλακτοκομικα πότε τα τρωτε; Πρέπει να μεσολάβησουν ώρες και από το μαγνήσιο και από τον σίδηρο και δεν ξέρω πότε να φάω ένα γιαούρτι.  Και με το μαγνήσιο δε θέλω να κάνω βλακειες, θέλω να το παίρνω σωστά. 

Εμένα για το μαγνήσιο δε μου έβαλε περιορισμό σε σχέση με γαλακτοκομικά :-| Παίρνω και 3 τη μέρα, αν μου έβαζε πότε θα έτρωγα.. Μόνο μεταξύ σιδήρου/ασβεστίου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Polly1 είπε:

Α δεν το ήξερα και αυτό...εγώ παίρνω πλέον τρία Μαγνησια λόγω συσπάσεων (μάλλον), αλλά ρε συ όπως να ναι τα παίρνω...

Σίδηρο δεν έπαιρνα αλλά επειδή έπεσε λιγάκι...λέω να αρχίσω 

Ο γιατρός πάντως μου είπε να το παίρνω όποτε θέλω...παράξενο. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

3 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλημέρα σας. 

Η ταχυπαλμία, τα φτερουγίσματα, η αίσθηση παλμών, είναι κ αυτά μέρος της εγκυμοσύνης. 

Εγώ κάθε βράδυ όταν πέσω να κοιμηθώ, νοιώθω την καρδιά μου να "κλωτσάει". Λογικά δεν θα είναι κάτι αλλά θα πάω να το δω όπως έγραψα κ λίγες μέρες πριν. 

Να με διαβάζετε καλέ, διότι είμαι μπροστά σε ηλικία κύησης κ άρα τα ζω πρώτη, χαχα. 

Ξεκίνησε κ ο πόνος στο ηβικό οστό, οπότε να το αναμένετε κ αυτό. 

3 και κάτι μήνες υπομονή..! 

Πόσο εβδομάδων είσαι αγάπη? 

Κορίτσια γυρίσαμε! Όλα καλά τον είδαμε τέλεια στη φατσουλα έχει πάρει βάρος έχουν γεμίσει τα μαγουλακια! Είμαι 25η εβδομάδα σήμερα μπήκα και είναι 833γρ!

Για καμπύλη ζαχάρου δεν μου ανάφερε κάτι, βέβαια δεν είχα κάνει και στην πρώτη οπότε θα δούμε! 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 6 λεπτά , Evaki19 είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε! Όλα καλά τον είδαμε τέλεια στη φατσουλα έχει πάρει βάρος έχουν γεμίσει τα μαγουλακια! Είμαι 25η εβδομάδα σήμερα μπήκα και είναι 833γρ!

Για καμπύλη ζαχάρου δεν μου ανάφερε κάτι, βέβαια δεν είχα κάνει και στην πρώτη οπότε θα δούμε! 

Τι τέλεια ααα μπράβο οοοο 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Evaki19 said:

Συγχαρητήρια!! 

@Dimi84 25+2

7 hours ago, Polly1 said:

Ρώτα τον άλλη μία για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα διότι κ σε μένα μόνο με τον σιδηρο μου είπε να απέχουν τα γαλακτοκομικά. 

Διαφημίσεις

Όταν μου έγραφε πώς να τα παίρνω τα χάπια μεσολαβουσαν 3 ώρες και από σίδηρο και από ασβέστιο και το ίδιο γράφουν και οι οδηγίες χρήσης στο χαρτάκι του μαγνησίου! Καταλήγω να παίρνω 1 σίδηρο αντί για 2 ,είχα 39,5 αιματοκρίτη, θα επαναλαβω βέβαια το Σάββατο και βλέποντας και κάνοντας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Polly1 είπε:

Όταν μου έγραφε πώς να τα παίρνω τα χάπια μεσολαβουσαν 3 ώρες και από σίδηρο και από ασβέστιο και το ίδιο γράφουν και οι οδηγίες χρήσης στο χαρτάκι του μαγνησίου! Καταλήγω να παίρνω 1 σίδηρο αντί για 2 ,είχα 39,5 αιματοκρίτη, θα επαναλαβω βέβαια το Σάββατο και βλέποντας και κάνοντας! 

Θεωρητικά όπως πρέπει να απέχει το μαγνήσιο απ' το ασβέστιο το ίδιο ισχύει κ για τα γαλακτοκομικά γτ έχουν ασβέστιο!κ μένα μου είπε ο γιατρός να απέχει μαγνήσιο από γαλακτοκομικά 2 ώρες!παρόλο που πίνω ένα την ημέρα δν είναι εφικτό αυτό πάντα!στο τέλος δν θα τρώμε καθόλου τέτοιες τροφές

Αιματοκρίτη έχω 31.5 ελπίζω να μην πέσει πολύ κάτω από 28 ως το τελος

• Μου αρέσει 2

46 minutes ago, Polly1 said:

Έλα ρε συ, δεν το γνώριζα! 

Καλά, ο αιματοκρίτης σου τα σπάει, φτου φτου! 

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχθές κάναμε την β'επιπεδου

Όλα είναι καλά, πολύ καλά, και έχω μια πανέμορφη κόρη!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και στα κορίτσια που περιμένουν να την κάνουν καλά αποτελέσματα!!

Για το μαγνήσιο και εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι για τα γαλακτοκομικά ( παίρνω και 2) μόνο για το σίδηρο.

Καμπύλη εγώ θα κάνω στις 24 εβδομάδες ( περίπου σε 2 βδομάδες από τώρα) μετριεμαι ωστόσο με το μηχανάκι και όλα είναι καλά!! :)

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...