Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Η αλήθεια είναι το έκανα με το ξυραφάκι και πρέπει να το έσπασε και σαν να ξεφουσκωσε...δεν έχω ούτε αίμα ούτε τίποτα..και η μάνα μου είπε αν έχει υγρό για να το σκάσω... πρέπει να είχε λίγο και να έσκασε..θα φανεί!

Αν έσκασε κατά λάθος οκ!αλλά μόνη σου με τίποτα μην το σκάσεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όχι δεν πονάει ιδιαίτερα.. όταν περπατάω λίγο το νιώθω.. έβαλες τίποτα?

Οχι, τίποτα! Εμένα είχε τύχει να το δει κι ο γιατρός στα φόρτε του κιολας! Μου χε  πει από ξυράφι ότι είναι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Polly1 είπε:

Οχι, τίποτα! Εμένα είχε τύχει να το δει κι ο γιατρός στα φόρτε του κιολας! Μου χε  πει από ξυράφι ότι είναι. 

Το φαντάστηκα! Στην αρχή ξυριζομουν κάθε μέρα και μετά μου είπε ο άντρας μου κάθε μέρα ξυριζεσαι?? Και τώρα κάνω μέρα παρά μέρα και μάλλον θα μπήκε καμία τρίχα.τοτε θα το αφήσω να περάσει μόνο του

πρίν από 17 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Το φαντάστηκα! Στην αρχή ξυριζομουν κάθε μέρα και μετά μου είπε ο άντρας μου κάθε μέρα ξυριζεσαι?? Και τώρα κάνω μέρα παρά μέρα και μάλλον θα μπήκε καμία τρίχα.τοτε θα το αφήσω να περάσει μόνο του

Χαρά στο κουράγιο σου για κάθε μέρα!! Ναι, μάλλον γύρισε τρίχα. Εμένα πονούσε όποτε πιεζοταν. Υποχώρησε μόνο του. Τα επώδυνα είναι ακίνδυνα. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Όχι δεν πονάει ιδιαίτερα.. όταν περπατάω λίγο το νιώθω.. έβαλες τίποτα?

Κ εγώ το είχα πάθει λίγο πιο έξω εκεί στο εσώρουχο..... ακριβώς κ περπατούσα σαν συγκαμενη....

• Χαχα 1

Καλημερα κορίτσια!! Εγώ απο συμπληρώματα παιρνω ακόμα φυλικό, σίδηρο 2 φορες τη μέρα και μαγνήσιο πριν κοιμηθώ, το οποιο μου το εδωσε σε αναβράζον και εχει πολύ ωραια γεύση!! Βεβαια δεν παιρνω τιποτα απ ολα αυτα καθε μερα. Μια στο τοσο οποτε τα θυμαμαι! Στο πρωτο ημουν πολυ τυπικη δεν εχανα κανενα χαπι τωρα.....!!! Σημερα εχουμε γιατρο, υπερηχος ρουτίνας, θα σας στειλω νεα μετα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Evaki19 said:

Καλημερα κορίτσια!! Εγώ απο συμπληρώματα παιρνω ακόμα φυλικό, σίδηρο 2 φορες τη μέρα και μαγνήσιο πριν κοιμηθώ, το οποιο μου το εδωσε σε αναβράζον και εχει πολύ ωραια γεύση!! Βεβαια δεν παιρνω τιποτα απ ολα αυτα καθε μερα. Μια στο τοσο οποτε τα θυμαμαι! Στο πρωτο ημουν πολυ τυπικη δεν εχανα κανενα χαπι τωρα.....!!! Σημερα εχουμε γιατρο, υπερηχος ρουτίνας, θα σας στειλω νεα μετα!

Καλημέρα, με το καλό ο υπέρηχος!

Εγώ παίρνω από μια φορά φυλλικό, ασβέστιο, σίδηρο, και τρεις φορές μαγνήσιο.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Από παλμούς πως τα πάτε στην κύηση ; Εγώ έχω περίπου 100 σήμερα και φυσιολογική πίεση. Είναι κάτι ανησυχητικό ; Έτσι τυπικά μέτρησα πίεση και τους είδα δεν τους μετράω συνέχεια! Επίσης έχω άγχος από χθες μήπως κάτι δεν πάει καλά αλλά θεωρώ μόλις πάω στον υπέρηχο τέλος της βδομάδας θα μου περάσει! Περνάτε κ εσείς από τέτοιες φάσεις ; 

4 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Από παλμούς πως τα πάτε στην κύηση ; Εγώ έχω περίπου 100 σήμερα και φυσιολογική πίεση. Είναι κάτι ανησυχητικό ; Έτσι τυπικά μέτρησα πίεση και τους είδα δεν τους μετράω συνέχεια! Επίσης έχω άγχος από χθες μήπως κάτι δεν πάει καλά αλλά θεωρώ μόλις πάω στον υπέρηχο τέλος της βδομάδας θα μου περάσει! Περνάτε κ εσείς από τέτοιες φάσεις ; 

Και εγώ ενιωσα κτ σαν φτερούγισμα στη καρδιά όταν χαλάρωσα το βράδυ κ σκέφτομαι να πάω κ σε καρδιολόγο, έχω κ ιστορικό όμως. Πάντα πριν πάω στο γιατρό τις προηγούμενες μέρες με πιάνει κ εμενα μήπως κτ δεν είναι καλά κτλ.. μετά πετάω για κάποιες μέρες!!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες.

Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη!

Βγήκε καλή...

Τελευταία έχω καλή διάθεση...γενικά, προσπαθώ να απολαύσω ότι μπορώ.

Έχω και μαύρες μέρες αλλά το προσπαθώ. Την Πέμπτη έχω τη Β επιπέδου και ανυπομονώ!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Καλημέρα σας. 

Η ταχυπαλμία, τα φτερουγίσματα, η αίσθηση παλμών, είναι κ αυτά μέρος της εγκυμοσύνης. 

Εγώ κάθε βράδυ όταν πέσω να κοιμηθώ, νοιώθω την καρδιά μου να "κλωτσάει". Λογικά δεν θα είναι κάτι αλλά θα πάω να το δω όπως έγραψα κ λίγες μέρες πριν. 

Να με διαβάζετε καλέ, διότι είμαι μπροστά σε ηλικία κύησης κ άρα τα ζω πρώτη, χαχα. 

Ξεκίνησε κ ο πόνος στο ηβικό οστό, οπότε να το αναμένετε κ αυτό. 

3 και κάτι μήνες υπομονή..! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...