Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει καμία εμπειρία από αιμορροΐδες; Μετά το μπάνιο σήμερα ψηλάφισα ένα εξόγκωμα εκεί πίσω, περιττό να σας πω το σοκ που έπαθα, γιατί δεν είχα πάθει ποτέ μου. Πιο πριν είχα πάει τουαλέτα και ζορίστηκα είναι η αλήθεια, αλλά ούτε αίμα ούτε πόνος. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω πως είναι αιμορροΐδα. Έχει καμία ιδέα για το αν θα επιδεινωθεί σίγουρα ή αν υπάρχει περίπτωση απλά να επανέλθει μόνη της;

Κ έβγαλα αιμορροΐδες κ μάλιστα μια μέρα πάω τουαλέτα κυρία...δεν ζοριστηκα ιδιαίτερα και μετά σκουπιζομαι κ βλέπω αίμα πολύ.....μιλάμε κόντεψα να πάθω σοκ μέχρι να συνειδητοποιήσω από πού έρχεται....νομίζω οι αιμορροΐδες είναι σύνηθες στην εγκυμοσύνη....

• Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει καμία εμπειρία από αιμορροΐδες; Μετά το μπάνιο σήμερα ψηλάφισα ένα εξόγκωμα εκεί πίσω, περιττό να σας πω το σοκ που έπαθα, γιατί δεν είχα πάθει ποτέ μου. Πιο πριν είχα πάει τουαλέτα και ζορίστηκα είναι η αλήθεια, αλλά ούτε αίμα ούτε πόνος. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω πως είναι αιμορροΐδα. Έχει καμία ιδέα για το αν θα επιδεινωθεί σίγουρα ή αν υπάρχει περίπτωση απλά να επανέλθει μόνη της;

Είχα στην πρώτη κυηση όλο το τελευταίο τρίμηνο κ έφυγε μόλις γέννησα!θέλει πλύσιμο με σχεδόν κρύο νεράκι αλοιφή για αιμορροιδες ο γιατρός μου μου επέτρεπε μια φορά την βδομάδα!κ σίγουρα όχι ζορισνα στην τουαλέτα κ σκληρό χαρτί!σ αυτή την κύηση βγήκε πάλι μια φορά αλλά μαζεύτηκε προς το παρον

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , electra2021 είπε:

Παρούσα. Κι εμένα μου εμφανίστηκαν πριν μερικές εβδομάδες, έκανα μεγααααλη μελέτη στο ίντερνετ και στο φόρουμ γιατί φοβήθηκα μην επιδεινωθεί. Τελικά η αγωγή που ακολούθησα ήταν πλύσιμο κάθε φορά μετά την τουαλέτα, διατροφή φυσικά για τη δυσκοιλιοτητα, και πήρα και την παγοκυστη anurex, το οποίο είναι λίγο αηδία αλλά διάβασα ότι δούλεψε σε πολλές έγκυες και δούλεψε και σε μένα τελικά. Ευτυχώς υποχώρησαν τελείως. Μόνο όταν ξεχνιέμαι με τη διατροφή μπορεί να εμφανιστούν ξανά, αλλά κάνω τα ίδια και επανέρχομαι αμέσως. Εμένα μου αρέσουν και τα καυτερά και δεν κρατιέμαι να μην τα φάω! 

Συγγνώμη μέσα στον πωπο μπαίνει αυτή η παγοκυστη;;;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , khaleesi είπε:

Αχ για γέλια είμαστε :grin: Τι καλά όμως που έχουμε το φόρουμ και βλέπουμε ότι δεν είμαστε οι μόνες που τα έχουμε αυτά :P

Καλά εννοείται.....εσείς από ψυχολογικά πως πάτε ;;;;

3 minutes ago, Vlal said:

Καλά εννοείται.....εσείς από ψυχολογικά που πάτε ;;;;

Εγώ δεν είμαι καλό δείγμα γιατί είχα την ιστορία με την αμνιοπαρακέντηση, που με έριξε πολύ.. πολύ κλάμα τις τελευταίες μέρες. Γενικά νομίζω μια έχω όρεξη για τα πάντα, μια δε με χωράει ο τόπος :-P 

Εσείς;;

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Εγώ δεν είμαι καλό δείγμα γιατί είχα την ιστορία με την αμνιοπαρακέντηση, που με έριξε πολύ.. πολύ κλάμα τις τελευταίες μέρες. Γενικά νομίζω μια έχω όρεξη για τα πάντα, μια δε με χωράει ο τόπος :-P 

Εσείς;;

Και εγώ γενικά σκαμπανεβάσματα......

Κορίτσια καλημέρα θέλω τα φώτα σας.. Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα ένιωσα να με πονάει κάτι από κάτω και όπως πήγα τουαλέτα είδα ότι έβγαλα ένα σπυράκι στο αριστερό χείλος εξωτερικά.. όταν το πιάνω πονάει λίγο.ξερετε τι μπορεί να είναι? Εγώ σκέφτηκα από το ξύρισμα η και από το σκούπισμα από το χαρτί..αν δεν φύγει μέχρι αύριο θα πάρω τον γιατρό τηλέφωνο

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια καλημέρα θέλω τα φώτα σας.. Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα ένιωσα να με πονάει κάτι από κάτω και όπως πήγα τουαλέτα είδα ότι έβγαλα ένα σπυράκι στο αριστερό χείλος εξωτερικά.. όταν το πιάνω πονάει λίγο.ξερετε τι μπορεί να είναι? Εγώ σκέφτηκα από το ξύρισμα η και από το σκούπισμα από το χαρτί..αν δεν φύγει μέχρι αύριο θα πάρω τον γιατρό τηλέφωνο

Καλημέρα!κ μένα εκεί πήγε το μυαλό μου απ' το ξύρισμα!μην το πειράξεις καθόλου!αν συνεχίσει πάρε τον γιατρό μπορεί να σου δώσει κάποια αλοιφη να βάλεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλημέρα!κ μένα εκεί πήγε το μυαλό μου απ' το ξύρισμα!μην το πειράξεις καθόλου!αν συνεχίσει πάρε τον γιατρό μπορεί να σου δώσει κάποια αλοιφη να βάλεις 

Η αλήθεια είναι το έκανα με το ξυραφάκι και πρέπει να το έσπασε και σαν να ξεφουσκωσε...δεν έχω ούτε αίμα ούτε τίποτα..και η μάνα μου είπε αν έχει υγρό για να το σκάσω... πρέπει να είχε λίγο και να έσκασε..θα φανεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...