Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Σε τι μήνα είσαι αν επιτρέπετε ;; Ας πούμε έχω βιταμίνη D δεν παίρνω καθόλου ! Δεν μου το ανέφερε καν ! Ούτε φολικο οξύ δεν παίρνεις ;; Τι να πω ο κάθε γιατρός τελικά … έχει τα δικά του.. ίσως έχει δει κάτι στις εξετάσεις σου Κ δεν χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα παραπάνω από αυτά που σου έχει δώσει!! 

Στην 21η εβδομάδα! Φιλικό παίρνω και τώρα τελειώνω λίγα έμειναν. Βιταμίνη d είχα πολύ χαμηλή! Μπορεί να είναι οι άλλες εξετάσεις καλές και να μην χρειάζομαι .ναι ισχύει ο κάθε γιατρός είναι διαφορετικος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Στην 21η εβδομάδα! Φιλικό παίρνω και τώρα τελειώνω λίγα έμειναν. Βιταμίνη d είχα πολύ χαμηλή! Μπορεί να είναι οι άλλες εξετάσεις καλές και να μην χρειάζομαι .ναι ισχύει ο κάθε γιατρός είναι διαφορετικος.

Είμαστε στην ίδια εβδομάδα!!!!!ναι ίσως αυτό συμβαίνει αλλιώς θα σου έδινε ότι  έκρινε πως χρειάζεσαι!!! Μαγνήσιο όμως Κανε του μια ερωτησούλα !!! Γιατί το δίνουν Κ για τις συσπάσεις που όσο μεγαλώνει η μήτρα μπορεί να έχεις κάποιες η κάποιες κράμπες φυσιολογικά πράγματα βέβαια ! 

πρίν από 6 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Είμαστε στην ίδια εβδομάδα!!!!!ναι ίσως αυτό συμβαίνει αλλιώς θα σου έδινε ότι  έκρινε πως χρειάζεσαι!!! Μαγνήσιο όμως Κανε του μια ερωτησούλα !!! Γιατί το δίνουν Κ για τις συσπάσεις που όσο μεγαλώνει η μήτρα μπορεί να έχεις κάποιες η κάποιες κράμπες φυσιολογικά πράγματα βέβαια ! 

Για μαγνήσιο μου είχε πει αν θέλω να πάρω γιατί με πιάνει κάθε βράδυ το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα! Αλλά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα με βοηθήσει και τελικά δεν πήρα.. προς το παρόν δεν έχω συσπάσεις ιδιαίτερα ούτε κράμπες... μπορεί αργότερα να έχω και να μου δώσει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Για μαγνήσιο μου είχε πει αν θέλω να πάρω γιατί με πιάνει κάθε βράδυ το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα! Αλλά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα με βοηθήσει και τελικά δεν πήρα.. προς το παρόν δεν έχω συσπάσεις ιδιαίτερα ούτε κράμπες... μπορεί αργότερα να έχω και να μου δώσει

Και ο δικός μου γιατρός δεν δίνει μαγνησιο...μόνο αν πονάς 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και ο δικός μου γιατρός δεν δίνει μαγνησιο...μόνο αν πονάς 

Εγώ δεν είχα ούτε πόνους ούτε συσπάσεις από όσο είχα καταλάβει πάντα !! Αλλά γενικά το μαγνήσιο βοήθεια και για κράμπες στα πόδια κτλ  πριν σε πιασουν Δλδ ! Τώρα ο κάθε γιατρός είπαμε έχει τις δικές του θεωρίες 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angiee1990 είπε:

Εγώ μπορεί που Κ που να ξεχάσω το ασβέστιο …. Δεν μαρεσει καθόλου γευστικά κιόλας Γιαυτο ξεχνιέμαι χαχα! Ποσό σίδηρο σου έχει δώσει ημερησίως ;;; 

Μου έχει δώσει δύο αμπούλες μια πρωί μια βράδυ που να απέχει δύο ώρες από μαγνήσιο κ γαλακτοκομικά κ αυτό με εκνευρίζει αλλά υπομονή!πίνω κ το χάπι του θυροειδή το οποίο πρέπει πάντα νηστικια κ οποιοδήποτε χάπι να το πίνω μετά από 2 ώρες οπότε θέλει τρελό πρόγραμμα που δν το έχω με αυτό 

πρίν από 8 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Εγώ δεν είχα ούτε πόνους ούτε συσπάσεις από όσο είχα καταλάβει πάντα !! Αλλά γενικά το μαγνήσιο βοήθεια και για κράμπες στα πόδια κτλ  πριν σε πιασουν Δλδ ! Τώρα ο κάθε γιατρός είπαμε έχει τις δικές του θεωρίες 

Ναι ναι...ο πρώτος γιατρός μου είχε δώσει εξαρχής (πρώτη κύηση).

Αυτός μου έδωσε τρία τώρα επειδή του είπα ότι πονάω...

By the way, αυτό που είχα μάλλον δεν ήταν συσπάσεις...

Μέσα σε τρεις μέρες η κοιλιά εμφανίστηκε σε υπερβολικό βαθμό...το παιδί ανέβηκε βασικά. 

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , marilia35 είπε:

Μου έχει δώσει δύο αμπούλες μια πρωί μια βράδυ που να απέχει δύο ώρες από μαγνήσιο κ γαλακτοκομικά κ αυτό με εκνευρίζει αλλά υπομονή!πίνω κ το χάπι του θυροειδή το οποίο πρέπει πάντα νηστικια κ οποιοδήποτε χάπι να το πίνω μετά από 2 ώρες οπότε θέλει τρελό πρόγραμμα που δν το έχω με αυτό 

Πωπω σε καταλαβαίνω …. Λίγο πολύ όλες με τις βιταμίνες αυτά τραβάμε.. στις αρχές είχα παθει μια ουρολοίμωξη Κ έπαιρνε μια αντιβίωση Κ έπρεπε να είναι κάθε 8 ώρες Κ έβαζα ξύπνητηρια κτλ για να μην ξεχνάω !! Αλλά τι να κάνουμε..

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι ναι...ο πρώτος γιατρός μου είχε δώσει εξαρχής (πρώτη κύηση).

Αυτός μου έδωσε τρία τώρα επειδή του είπα ότι πονάω...

By the way, αυτό που είχα μάλλον δεν ήταν συσπάσεις...

Μέσα σε τρεις μέρες η κοιλιά εμφανίστηκε σε υπερβολικό βαθμό...το παιδί ανέβηκε βασικά. 

Μπορεί να είναι πολλά που τουλάχιστον εγώ άμα έχω ένα τσιμπηματάκι η νιώθω κάπως περίεργα δεν μπορώ να το εξηγήσω Αμέσως νόμιζα ότι ήταν συσπάσεις Κ είχα αγχωθεί … τελικά ήταν το μωρό !! Που έχει ξεκινήσει τις βόλτες !! Κάποιες άλλες μπορεί να είναι το  έντερο … πάντως εγώ δεν ξερω αν έχει ανεβεί το παιδί να σου πω την αλήθεια , η κοιλιά μεγάλωσε βέβαια μπαίνω στην 22 βδομάδα σε. 2 μέρες θέλω να πιστεύω ότι έχει ανεβεί το νινί μου! Πάντως το καταλαβαίνω ακόμα λίγο πιο κάτω απτον αφαλό Δλδ τις κινήσεις του ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Πωπω σε καταλαβαίνω …. Λίγο πολύ όλες με τις βιταμίνες αυτά τραβάμε.. στις αρχές είχα παθει μια ουρολοίμωξη Κ έπαιρνε μια αντιβίωση Κ έπρεπε να είναι κάθε 8 ώρες Κ έβαζα ξύπνητηρια κτλ για να μην ξεχνάω !! Αλλά τι να κάνουμε..

Μπορεί να είναι πολλά που τουλάχιστον εγώ άμα έχω ένα τσιμπηματάκι η νιώθω κάπως περίεργα δεν μπορώ να το εξηγήσω Αμέσως νόμιζα ότι ήταν συσπάσεις Κ είχα αγχωθεί … τελικά ήταν το μωρό !! Που έχει ξεκινήσει τις βόλτες !! Κάποιες άλλες μπορεί να είναι το  έντερο … πάντως εγώ δεν ξερω αν έχει ανεβεί το παιδί να σου πω την αλήθεια , η κοιλιά μεγάλωσε βέβαια μπαίνω στην 22 βδομάδα σε. 2 μέρες θέλω να πιστεύω ότι έχει ανεβεί το νινί μου! Πάντως το καταλαβαίνω ακόμα λίγο πιο κάτω απτον αφαλό Δλδ τις κινήσεις του ! 

Κ γω τις κινήσεις τις καταλαβαίνω κάτω από τον αφαλό!κ τώρα αρχίζω να τον νιώθω πιο συχνά μες στην μέρα!σε 3 μέρες πάω 22 βδομάδα!

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Ρε κορίτσια εσείς έχετε κάνει εξέταση αίματος για ασβέστιο? Εγώ δεν έκανα καθόλου και τον ρώτησα για να κάνω και μου είπε ότι δεν χρειάζεται,για ασβέστιο κάνουν λέει αυτές που δεν τρώνε γαλακτοκομικά! Εγώ νομίζω είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη! Θα τον πω ξανά την άλλη φορά να με βάλει να κάνω..

Όχι δν έχω κάνει εξετάσεις για ασβέστιο!μου είπε αν τρώω γαλακτοκομικά δν χρειάζεται κ δν πίνω!μαγνήσιο πίνω ένα την ημέρα κ κάποια μέρα αν δν το πιω μου είπα δν πειράζει!μόνο αν έχω πολλά πονακια θα ανεβάσω την δόση για λίγες μέρες!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ γω τις κινήσεις τις καταλαβαίνω κάτω από τον αφαλό!κ τώρα αρχίζω να τον νιώθω πιο συχνά μες στην μέρα!σε 3 μέρες πάω 22 βδομάδα!

Ναιιιιι ισχύει ενώ πιο πριν το καταλάβαινα βράδυ .. πλέον δεν έχει ωράριο και πρωί Κ μεσημέρι Κ βράδυ !!! Κ μερικές είναι Κ Καλές… κουνιεται η κοιλιά μου!!! Αλλά πλέον είμαι σιγά σιγά πιο ηρεμη όσο το νιώθω Δλδ ξερω ότι είναι όλα καλά… γιατί όλες όσο ναναι έχουμε τις ανησυχίες μας όταν δεν το νιώθουμε και πολύ να κινείτε , όσο μεγαλώνουν οι κοιλίτσες και τα νιώθουμε περισσότερο είναι μια παρηγοριά στο  άγχος μας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angiee1990 είπε:

Εγώ πλέον το καταλαβαίνω λίγο πιο ψηλά...όλη μέρα, νύχτα ❤️

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ πλέον το καταλαβαίνω λίγο πιο ψηλά...όλη μέρα, νύχτα ❤️

Είναι πολύ  καλό που τα μπεμπακια μας είναι δραστήρια … υποδηλώνει υγεία Κ ότι αναπτύσσετε σωστά το αγγελούδι μας!!!! Αλλά χωρίς  αυτό να σημαίνει ότι σε κάποιο λιγότερο δραστήριο μωράκι οτι δεν είναι όλα Καλά!! 

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει καμία εμπειρία από αιμορροΐδες; Μετά το μπάνιο σήμερα ψηλάφισα ένα εξόγκωμα εκεί πίσω, περιττό να σας πω το σοκ που έπαθα, γιατί δεν είχα πάθει ποτέ μου. Πιο πριν είχα πάει τουαλέτα και ζορίστηκα είναι η αλήθεια, αλλά ούτε αίμα ούτε πόνος. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω πως είναι αιμορροΐδα. Έχει καμία ιδέα για το αν θα επιδεινωθεί σίγουρα ή αν υπάρχει περίπτωση απλά να επανέλθει μόνη της;

1 hour ago, khaleesi said:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει καμία εμπειρία από αιμορροΐδες; Μετά το μπάνιο σήμερα ψηλάφισα ένα εξόγκωμα εκεί πίσω, περιττό να σας πω το σοκ που έπαθα, γιατί δεν είχα πάθει ποτέ μου. Πιο πριν είχα πάει τουαλέτα και ζορίστηκα είναι η αλήθεια, αλλά ούτε αίμα ούτε πόνος. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω πως είναι αιμορροΐδα. Έχει καμία ιδέα για το αν θα επιδεινωθεί σίγουρα ή αν υπάρχει περίπτωση απλά να επανέλθει μόνη της;

Παρούσα. Κι εμένα μου εμφανίστηκαν πριν μερικές εβδομάδες, έκανα μεγααααλη μελέτη στο ίντερνετ και στο φόρουμ γιατί φοβήθηκα μην επιδεινωθεί. Τελικά η αγωγή που ακολούθησα ήταν πλύσιμο κάθε φορά μετά την τουαλέτα, διατροφή φυσικά για τη δυσκοιλιοτητα, και πήρα και την παγοκυστη anurex, το οποίο είναι λίγο αηδία αλλά διάβασα ότι δούλεψε σε πολλές έγκυες και δούλεψε και σε μένα τελικά. Ευτυχώς υποχώρησαν τελείως. Μόνο όταν ξεχνιέμαι με τη διατροφή μπορεί να εμφανιστούν ξανά, αλλά κάνω τα ίδια και επανέρχομαι αμέσως. Εμένα μου αρέσουν και τα καυτερά και δεν κρατιέμαι να μην τα φάω! 

8 minutes ago, electra2021 said:

Παρούσα. Κι εμένα μου εμφανίστηκαν πριν μερικές εβδομάδες, έκανα μεγααααλη μελέτη στο ίντερνετ και στο φόρουμ γιατί φοβήθηκα μην επιδεινωθεί. Τελικά η αγωγή που ακολούθησα ήταν πλύσιμο κάθε φορά μετά την τουαλέτα, διατροφή φυσικά για τη δυσκοιλιοτητα, και πήρα και την παγοκυστη anurex, το οποίο είναι λίγο αηδία αλλά διάβασα ότι δούλεψε σε πολλές έγκυες και δούλεψε και σε μένα τελικά. Ευτυχώς υποχώρησαν τελείως. Μόνο όταν ξεχνιέμαι με τη διατροφή μπορεί να εμφανιστούν ξανά, αλλά κάνω τα ίδια και επανέρχομαι αμέσως. Εμένα μου αρέσουν και τα καυτερά και δεν κρατιέμαι να μην τα φάω! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Θα δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες και θα ρωτήσω και το γιατρό μου. Πάγος δηλαδή επιτρέπεται κανονικά; Λόγω εγκυμοσύνης εννοώ.. Αχ και μένα μου αρέσουν τα καυτερά.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...