Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , marilia35 είπε:

Να τρως καρύδια έχουν κ αυτά ω3 λιπαρά!ούτως η άλλως ω3 λιπαρά έχει μόνο η σαρδέλα κ ο τόνος που συνήθως ο τόνος αποφεύγεται γενικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου!τώρα γενικά που λένε κάνει καλό το ψάρι ε με το ζόρι δν θα το φας τι να κάνεις 

Αααα ναι;; Τέλεια καρύδια τρώω έτσι Κ αλλιώς δεν ήξερα ότι έχουν ω3 σε ευχαριστώ κορίτσι μ!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Γεια σας! 
Κ εγώ συνεχίζω να ανεβαίνω στην ζυγαριά και σήμερα είμαι 1 κιλό συν σε σχέση με 15 μέρες πριν. Από 49 έχω φτάσει τα 56-57 κ δεν μπορώ να το πιστέψω! Εγώ που ξεχνούσα να φάω.. 
Και δεν είναι πως είναι απλή πείνα την οποία μπορώ να αποφύγω - είναι μια ενόχληση στο στομάχι που αν δεν φάω, χειροτερεύει πολύ. 

Καμπύλη σακχάρου η επόμενη εξέταση, συν αίματος, ούρων και τοξοπλάσματος, σε 10-15 μέρες, δλδ θα είμαι περίπου 27η βδομάδα.
Νομίζω πως έχει να κάνει με κληρονομικότητα/προδιάθεση και όχι με διατροφή.. Ίσως κ με την ηλικία.. 

Ο δικός μου παραμένει με κεφάλι κάτω - πόδια πάνω κ γυρισμένος πλάτη. 

Ανέφερα κ το έντονο αίσθημα παλμών που έχω ιδίως όταν ξαπλώσω το βράδυ κ μου είπε να το τσεκάρω καλού κακού σε καρδιολόγο.. Ελπίζω πως δεν θα είναι κάτι..

Αυτό ήταν κ το δικό μου update. 

Επειδή στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα ακατέβατο πάνω από 100 σφυγμους, συχνές αρρυθμίες και καμιά φορά αίσθηση λαχανιασματος, μου είπαν ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά στην εγκυμοσύνη και ότι δεν έχει νόημα να πάω στη διάρκεια της σε καρδιολόγο αλλά μετά.  Πήγα μετά κι όλα καλά! Πήγαινε φυσικά αφού σου το παν,αλλά και κάτι να σου βρει,το πιο πιθανό να ειναι λόγω της κατάστασης αν δεν είχες ποτέ θέμα με την καρδιά σου

• Ευχαριστώ 1

3 minutes ago, Polly1 said:

Επειδή στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα ακατέβατο πάνω από 100 σφυγμους, συχνές αρρυθμίες και καμιά φορά αίσθηση λαχανιασματος, μου είπαν ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά στην εγκυμοσύνη και ότι δεν έχει νόημα να πάω στη διάρκεια της σε καρδιολόγο αλλά μετά.  Πήγα μετά κι όλα καλά! Πήγαινε φυσικά αφού σου το παν,αλλά και κάτι να σου βρει,το πιο πιθανό να ειναι λόγω της κατάστασης αν δεν είχες ποτέ θέμα με την καρδιά σου

Δεν είχα η αλήθεια είναι. Πιστεύω πως είναι από την εγκυμοσύνη. Σε ευχαριστώ πολύ και ναι, θα πάω καλού κακού.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Αααα ναι;; Τέλεια καρύδια τρώω έτσι Κ αλλιώς δεν ήξερα ότι έχουν ω3 σε ευχαριστώ κορίτσι μ!!!!

Υπάρχουν βιταμίνες δν θυμάμαι αν το έγραψες εσύ για το μολερς!υπάρχουν οι pregnacare για κύηση που είναι δύο κάψουλες μαζί η μία είναι ω3 κ η άλλη άλλες βιταμίνες κ πίνεις δύο κάθε μέρα!μου τις έδωσε ο γιατρός ήπια το πρώτο τρίμηνο τώρα τα παρατησα

πρίν από 23 λεπτά , marilia35 είπε:

Υπάρχουν βιταμίνες δν θυμάμαι αν το έγραψες εσύ για το μολερς!υπάρχουν οι pregnacare για κύηση που είναι δύο κάψουλες μαζί η μία είναι ω3 κ η άλλη άλλες βιταμίνες κ πίνεις δύο κάθε μέρα!μου τις έδωσε ο γιατρός ήπια το πρώτο τρίμηνο τώρα τα παρατησα

Αααα τέλεια θα τον ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρω κάποια βιταμίνη αλλά νομίζω μόνο καλό θα κανουν γενικά με  οποίες βιταμίνες παραπάνω βοηθάμε τον οργανισμό μας !! Βέβαια πάντα ότι πει και ο κάθε Γυναικολογος 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Αααα τέλεια θα τον ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρω κάποια βιταμίνη αλλά νομίζω μόνο καλό θα κανουν γενικά με  οποίες βιταμίνες παραπάνω βοηθάμε τον οργανισμό μας !! Βέβαια πάντα ότι πει και ο κάθε Γυναικολογος 

Συμφωνώ καλο κάνουν γτ κ πόσα να φάμε κ να πάρουμε απ' τις τροφές!απλά εγώ είμαι ασυνεπής στα φάρμακα εκεί την πατάω!να τον ρωτήσεις βεβαια

πρίν από 14 λεπτά , marilia35 είπε:

Συμφωνώ καλο κάνουν γτ κ πόσα να φάμε κ να πάρουμε απ' τις τροφές!απλά εγώ είμαι ασυνεπής στα φάρμακα εκεί την πατάω!να τον ρωτήσεις βεβαια

Αυτό ακριβώς ποσά να πάρει απτις τροφές Κ εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να πω ότι τρώω Κ παρά πολύ υγιεινά όποτε καλό θα κάνουν…. Τα συμπληρώματα σου να παίρνεις τα βασικά που μας δίνουν σίδηρο Δλδ κτλ Κ όλα τα αλλά δεν πειραζει!!

@iwanna24 αν σε παρηγορεί ούτε εγώ προσέχω τι τρώω! Θα φάω και τις βρωμιές μου και γενικά ότι έτρωγα και πριν! Μόνο σαλάτες απ έξω έχω κόψει!

Λετε για την καμπύλη σακχάρου και εντομεταξυ δεν είχα κάνει στο πρώτο μου παιδί… θυμάμαι είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και μου είχε πει ότι δε χρειαζόταν αλλά δε κατάλαβα γιατί… 

Νομιζα ότι είναι βασική εξέταση μέσα στην εγκυμοσύνη γιατί βλέπω την κάνουν όλες!

1 hour ago, Angiee1990 είπε:

Αυτό ακριβώς ποσά να πάρει απτις τροφές Κ εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να πω ότι τρώω Κ παρά πολύ υγιεινά όποτε καλό θα κάνουν…. Τα συμπληρώματα σου να παίρνεις τα βασικά που μας δίνουν σίδηρο Δλδ κτλ Κ όλα τα αλλά δεν πειραζει!!

Έτσι είναι όπως τα λες!το σιδηρο το παραλείπω αλλά τώρα θα το πίνω σωστά γτ πήγε 31.5 ο αιματοκρίτης μου

4 hours ago, iwanna24 said:

Να ρωτήσω, τα μωρά σας είναι με κεφάλι πάνω ή κάτω;

Εμένα είναι ανάποδα και με τα πόδια βαράει ανελέητα κύστη με αποτέλεσμα να μένω μόνιμα στο μπάνιο.

Η πρώτη κόρη , ήταν με κεφάλι κάτω από 20η βδομάδα και δεν γύρισε ποτέ...

Επίσης, πρόκειται για ένα πολύ κινητικό έμβρυο (δεν σταματάει ποτέ), ενώ η μεγάλη ήταν ένα έμβρυο που με αναγκαζε να τρέχω να δω τι έχει πάθει!

Είναι σχεδόν μόνιμα κουλουριασμένο, έχει το κεφάλι κάτω και τα πόδια μια δεξιά μια αριστερά :blink:

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , marilia35 είπε:

Έτσι είναι όπως τα λες!το σιδηρο το παραλείπω αλλά τώρα θα το πίνω σωστά γτ πήγε 31.5 ο αιματοκρίτης μου

Εγώ μπορεί που Κ που να ξεχάσω το ασβέστιο …. Δεν μαρεσει καθόλου γευστικά κιόλας Γιαυτο ξεχνιέμαι χαχα! Ποσό σίδηρο σου έχει δώσει ημερησίως ;;; 

• Χαχα 1

Ρε κορίτσια εσείς έχετε κάνει εξέταση αίματος για ασβέστιο? Εγώ δεν έκανα καθόλου και τον ρώτησα για να κάνω και μου είπε ότι δεν χρειάζεται,για ασβέστιο κάνουν λέει αυτές που δεν τρώνε γαλακτοκομικά! Εγώ νομίζω είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη! Θα τον πω ξανά την άλλη φορά να με βάλει να κάνω..

πρίν από 19 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Εγώ μπορεί που Κ που να ξεχάσω το ασβέστιο …. Δεν μαρεσει καθόλου γευστικά κιόλας Γιαυτο ξεχνιέμαι χαχα! Ποσό σίδηρο σου έχει δώσει ημερησίως ;;; 

πρίν από 27 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ρε κορίτσια εσείς έχετε κάνει εξέταση αίματος για ασβέστιο? Εγώ δεν έκανα καθόλου και τον ρώτησα για να κάνω και μου είπε ότι δεν χρειάζεται,για ασβέστιο κάνουν λέει αυτές που δεν τρώνε γαλακτοκομικά! Εγώ νομίζω είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη! Θα τον πω ξανά την άλλη φορά να με βάλει να κάνω..

Εγώ δεν έκανα εξέταση για ασβέστιο .. Κ γαλακτοκομικά δεν με ρώτησε η αλήθεια είναι αν τρώω ! Τώρα να μου έγραψε εξέταση αιμτοσ Και για ασβέστιο στο προ γενετικό έλεγχο και να μην το πρόσεξα εγώ μπορεί! Πάντως τα πρώτα που μου έδωσε ήταν Σίδηρος ασβεστειο Κ folidex Κ προσθέσαμε το μαγνήσιο στα μέσα του 4 μήνα ! 

πρίν από 7 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Εγώ δεν έκανα εξέταση για ασβεστειο.. Κ γαλακτοκομικά δεν με ρώτησε η αλήθεια είναι αν τρώω ! Τώρα να μου έγραψε εξέταση αιμτοσ Και για ασβέστιο στο προ γενετικό έλεγχο και να μην το πρόσεξα εγώ μπορεί! Πάντως τα πρώτα που μου έδωσε ήταν Σίδηρος ασβεστειο Κ folidex Κ προσθέσαμε το μαγνήσιο στα μέσα του 4 μήνα ! 

Εγώ δεν παίρνω ασβέστιο μόνο σίδηρο και βιταμίνη d. Ούτε μαγνήσιο παίρνω .και ούτε στον προγεννητικό είχα κάνει για ασβέστιο.. Δεν ξέρω τι να πω

πρίν από 7 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ δεν παίρνω ασβέστιο μόνο σίδηρο και βιταμίνη d. Ούτε μαγνήσιο παίρνω .και ούτε στον προγεννητικό είχα κάνει για ασβέστιο.. Δεν ξέρω τι να πω

Σε τι μήνα είσαι αν επιτρέπετε ;; Ας πούμε Έγω  βιταμίνη D δεν παίρνω καθόλου ! Δεν μου το ανέφερε καν ! Ούτε φολικο οξύ δεν παίρνεις ;; Τι να πω ο κάθε γιατρός τελικά … έχει τα δικά του.. ίσως έχει δει κάτι στις εξετάσεις σου Κ δεν χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα παραπάνω από αυτά που σου έχει δώσει!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...