Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τώρα που τα νιώθουμε είναι λίγο λιγότερο το άγχος...έτσι δεν είναι γλυκούλα;

Προσέχεις και εσύ ε;

Μα τι συμβαίνει ρε μάνες;

Μόνο εγώ τρώω σαν ζώο...;

Μάλλον πρέπει να προσέχω μια εγώ σιγά σιγά ε;

Πάντως πλέον δεν φαίνονται τόσο έγκυος...όσο παχουλή ..και είμαι ακόμα 57, άντε 57.5 :tongue:

Φαγάνα Κ εγώ!!!! Χαζομάρες πολλές .. γλυκατζου Κ δεν συμμαζεύεται !!!! Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε όχι για τα κιλά τόσο .. εμένα τώρα με αγχώνει η καμπύλη  που άμα συνεχίσω έτσι με τα σκατολοιδια που τρώω δεν με βλέπω καλά!!! Επίσης ρε κορίτσια ξερω ότι το ψάρι γενικά ω3 κάνει καλό Κ είναι απαραίτητο στη διατροφή μας! Αλλά ψάρι δεν έτρωγα ποτέ Κ δεν μπορώ να φάω με τπτ μου φέρνει εμετό… έχετε καμία λύση ;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Φαγάνα Κ εγώ!!!! Χαζομάρες πολλές .. γλυκατζου Κ δεν συμμαζεύεται !!!! Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε όχι για τα κιλά τόσο .. εμένα τώρα με αγχώνει η καμπύλη  που άμα συνεχίσω έτσι με τα σκατολοιδια που τρώω δεν με βλέπω καλά!!! Επίσης ρε κορίτσια ξερω ότι το ψάρι γενικά ω3 κάνει καλό Κ είναι απαραίτητο στη διατροφή μας! Αλλά ψάρι δεν έτρωγα ποτέ Κ δεν μπορώ να φάω με τπτ μου φέρνει εμετό… έχετε καμία λύση ;; 

Και εγώ για την καμπύλη σκέφτομαι αλλά ξέρω ότι δεν παίζουν ρόλο τα γλυκά...στην πρώτη έτρωγα και τρεις σοκολάτες τη μέρα και η καμπύλη σούπερ!

Ψάρια τρώω...δεν έχω κόλπο...αν δεν τα θες απλά δεν τα θες.

Κάπου αλλού θα υπάρχουν οι βιταμίνες να αναπληρώσεις αν και τα έμβρυα βρίσκουν και παίρνουν ότι θέλουν...σιγά μην περίμεναν εμάς. 

fH1Pp2.png

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ για την καμπύλη σκέφτομαι αλλά ξέρω ότι δεν παίζουν ρόλο τα γλυκά...στην πρώτη έτρωγα και τρεις σοκολάτες τη μέρα και η καμπύλη σούπερ!

Ψάρια τρώω...δεν έχω κόλπο...αν δεν τα θες απλά δεν τα θες.

Κάπου αλλού θα υπάρχουν οι βιταμίνες να αναπληρώσεις αν και τα έμβρυα βρίσκουν και παίρνουν ότι θέλουν...σιγά μην περίμεναν εμάς. 

Σκεφτόμουν το μολλερς που έχει πολλές βιταμίνες κ ειδικά την ω3 βέβαια θα ρωτήσω πρώτα Κ το γιατρό μου…. Όσο για αυτό που λες ισχύει έχω φίλη που πρόσεχε υπερβολικά πολύ τη διατροφή γλυκά σχεδόν καθόλου Κ όμως παρουσίασε ζαχαρο στον 7!!! Αλλά ξέρεις λέω να μην προκαλούμε Κ τη τύχη μας Κ να αρχίσω να προσέχω σιγά σιγά…

1 hour ago, Evaki19 είπε:

Καλε 5-6 κιλα ειναι μονο το μωρο και το αμνιακο υγρό!! Μια χαρα εισαι! Κι εγώ 6 κιλα εχω βαλει και λεω μεχρι 12 καλα ειναι. Στην πρωτη ειχα βαλει 10 και πραγματικα τα εχασα αμεσως μεσα σε μια βδομαδα. Μεχρι 10-12 δηλαδη πιστευω φευγουν πολυ ευκολα. Αλλα εχω και ακουσει και 20 και 30 οτι τα χανουν πολυ γρηγορα. Βεβαια τοσα πολλα δεν ειναι καλο να παρεις για πολλους λογους. Θα στο εχει πει και ο γιατρος σου.

Αλλα ειναι λογικο γιατι τρωμε και δεν κουνιομαστε, πριν ετρωγες ε θα περπατουσες πιο πολυ θα εκανες καμια δουλεια παραπανω θα εκαιγες κατι. Τωρα οτι τρως καθεται πανω σου!!

Αλλα επειδη το εχω ξανα δει το εργο φευγουν αμεσως οντως! Γλυκα, ψωμια και μακαρονια να μην πολυτρωμε και ολα καλα!

Μπα εγώ προσπαθώ να περπατάω και να είμαι δραστήρια!! Αλλά και πάλι μπαίνουν τα ατιμα!!δεν πρέπει όμως εμείς και τα μωράκια να είμαστε καλά και τα κιλά θα φύγουν! Ελπίζω δλδ

• Μου αρέσει 1

Τα κιλά όντως, φεύγουν...όσα και να βάλεις.

Και μου φαίνεται γελοίο να αγχώνεται κάποια για τα κιλά σε αυτή τη φάση.

Άλλο να θες να τρως σωστά , που είναι πολύ σημαντικό για το έμβρυο και τη μαμά αλλά να αγχώνεσαι αν θα πάρεις 10 ή 20;

Εγώ θέλω να γεννήσω ένα υγιές παιδάκι και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μου!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Τώρα που τα νιώθουμε είναι λίγο λιγότερο το άγχος...έτσι δεν είναι γλυκούλα;

Προσέχεις και εσύ ε;

Μα τι συμβαίνει ρε μάνες;

Μόνο εγώ τρώω σαν ζώο...;

Μάλλον πρέπει να προσέχω μια εγώ σιγά σιγά ε;

Πάντως πλέον δεν φαίνονται τόσο έγκυος...όσο παχουλή ..και είμαι ακόμα 57, άντε 57.5 :tongue:

Σταματα μωρε. Εγώ δεν τρώω τόσο αλλά κιλά παίρνω έχω και θυροειδή και πολα πρηξιματα υπομονή κάνω με σώζει το υψος μου χαχα και ότι είμαι ομοιόμορφα όλα χαχαχα

πρίν από 13 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Μπα εγώ προσπαθώ να περπατάω και να είμαι δραστήρια!! Αλλά και πάλι μπαίνουν τα ατιμα!!δεν πρέπει όμως εμείς και τα μωράκια να είμαστε καλά και τα κιλά θα φύγουν! Ελπίζω δλδ

Θα φυγουν θα δεις 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Dimi84 είπε:

Σταματα μωρε. Εγώ δεν τρώω τόσο αλλά κιλά παίρνω έχω και θυροειδή και πολα πρηξιματα υπομονή κάνω με σώζει το υψος μου χαχα και ότι είμαι ομοιόμορφα όλα χαχαχα

Θα φυγουν θα δεις 

Ναι μωρεεε...ζωή να έχουμε. Δεν με καίει γενικά. Ο σύζυγος παρακαλαει να πάω 70 κιλά που να μην πάω μετά ξανά 50.

Δεν του αρέσει το κόκκαλο...θέλει πιασίματα.

Εγώ και 85+ κιλά έχω υπάρξει και 50 και με όλα καλά νιώθω.

Μην σου πω περισσότερο κόμπλεξ είχα αδύνατη γιατί σε κανέναν δεν αρέσει το τόσο αδύνατο και νομίζουν ότι έχεις πάθει νευρική ανορεξία!

Να ρωτήσω, τα μωρά σας είναι με κεφάλι πάνω ή κάτω;

Εμένα είναι ανάποδα και με τα πόδια βαράει ανελέητα κύστη με αποτέλεσμα να μένω μόνιμα στο μπάνιο.

Η πρώτη κόρη , ήταν με κεφάλι κάτω από 20η βδομάδα και δεν γύρισε ποτέ...

Επίσης, πρόκειται για ένα πολύ κινητικό έμβρυο (δεν σταματάει ποτέ), ενώ η μεγάλη ήταν ένα έμβρυο που με αναγκαζε να τρέχω να δω τι έχει πάθει!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 25 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τα κιλά όντως, φεύγουν...όσα και να βάλεις.

Και μου φαίνεται γελοίο να αγχώνεται κάποια για τα κιλά σε αυτή τη φάση.

Άλλο να θες να τρως σωστά , που είναι πολύ σημαντικό για το έμβρυο και τη μαμά αλλά να αγχώνεσαι αν θα πάρεις 10 ή 20;

Εγώ θέλω να γεννήσω ένα υγιές παιδάκι και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μου!

Και εμένα αυτό που με νοιάζει είναι το μωρό να είναι καλά και να μεγαλώνει φυσιολογικά!! Όλα τα άλλα είναι περιττά!!

Γειά σας κοριτσια!! Πώς ειστε;; Βλέπω μιλάτε για κιλά!! Στην προηγούμενη πήρα μόνο 7 κι έχασα τα 3 στη γεννα,αλλά 2 μετά και τα υπόλοιπα 2 ποτέ! Δεν ξέρω αν φταίει ότι θήλαζα μέχρι πριν μείνω ξανά έγκυος, κάποιες ξε τον θηλασμο Χάνουν πιο εύκολα κάποιες παίρνουν κιολας! Οπότε ξεκίνησα ήδη 60,61 και έχω πάει 65. Τώρα το χω ρίξει εξω με τα γλυκά,ας πάω 70+ ,θα χασω ο τι χάσω και μετα διαιτολόγο και γυμναστική. Ευτυχώς με σώζει και μενα το ύψος μου. Πάω να απολαυσω τα μακαρόνια με κιμά μου!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Polly1 είπε:

Γειά σας κοριτσια!! Πώς ειστε;; Βλέπω μιλάτε για κιλά!! Στην προηγούμενη πήρα μόνο 7 κι έχασα τα 3 στη γεννα,αλλά 2 μετά και τα υπόλοιπα 2 ποτέ! Δεν ξέρω αν φταίει ότι θήλαζα μέχρι πριν μείνω ξανά έγκυος, κάποιες ξε τον θηλασμο Χάνουν πιο εύκολα κάποιες παίρνουν κιολας! Οπότε ξεκίνησα ήδη 60,61 και έχω πάει 65. Τώρα το χω ρίξει εξω με τα γλυκά,ας πάω 70+ ,θα χασω ο τι χάσω και μετα διαιτολόγο και γυμναστική. Ευτυχώς με σώζει και μενα το ύψος μου. Πάω να απολαυσω τα μακαρόνια με κιμά μου!!!

Μμμμμμ καλή όρεξη!! Εγώ φασολάκια..που πριν δεν τρελαινομουν πολύ τώρα τα θέλω περισσότερο από αρακά!! Ότι ναναι δλδ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας! 
Κ εγώ συνεχίζω να ανεβαίνω στην ζυγαριά και σήμερα είμαι 1 κιλό συν σε σχέση με 15 μέρες πριν. Από 49 έχω φτάσει τα 56-57 κ δεν μπορώ να το πιστέψω! Εγώ που ξεχνούσα να φάω.. 
Και δεν είναι πως είναι απλή πείνα την οποία μπορώ να αποφύγω - είναι μια ενόχληση στο στομάχι που αν δεν φάω, χειροτερεύει πολύ. 

Καμπύλη σακχάρου η επόμενη εξέταση, συν αίματος, ούρων και τοξοπλάσματος, σε 10-15 μέρες, δλδ θα είμαι περίπου 27η βδομάδα.
Νομίζω πως έχει να κάνει με κληρονομικότητα/προδιάθεση και όχι με διατροφή.. Ίσως κ με την ηλικία.. 

Ο δικός μου παραμένει με κεφάλι κάτω - πόδια πάνω κ γυρισμένος πλάτη. 

Ανέφερα κ το έντονο αίσθημα παλμών που έχω ιδίως όταν ξαπλώσω το βράδυ κ μου είπε να το τσεκάρω καλού κακού σε καρδιολόγο.. Ελπίζω πως δεν θα είναι κάτι..

Αυτό ήταν κ το δικό μου update. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Angiee1990 είπε:

Να τρως καρύδια έχουν κ αυτά ω3 λιπαρά!ούτως η άλλως ω3 λιπαρά έχει μόνο η σαρδέλα κ ο τόνος που συνήθως ο τόνος αποφεύγεται γενικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου!τώρα γενικά που λένε κάνει καλό το ψάρι ε με το ζόρι δν θα το φας τι να κάνεις 

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Ναι μωρεεε...ζωή να έχουμε. Δεν με καίει γενικά. Ο σύζυγος παρακαλαει να πάω 70 κιλά που να μην πάω μετά ξανά 50.

Δεν του αρέσει το κόκκαλο...θέλει πιασίματα.

Εγώ και 85+ κιλά έχω υπάρξει και 50 και με όλα καλά νιώθω.

Μην σου πω περισσότερο κόμπλεξ είχα αδύνατη γιατί σε κανέναν δεν αρέσει το τόσο αδύνατο και νομίζουν ότι έχεις πάθει νευρική ανορεξία!

Να ρωτήσω, τα μωρά σας είναι με κεφάλι πάνω ή κάτω;

Εμένα είναι ανάποδα και με τα πόδια βαράει ανελέητα κύστη με αποτέλεσμα να μένω μόνιμα στο μπάνιο.

Η πρώτη κόρη , ήταν με κεφάλι κάτω από 20η βδομάδα και δεν γύρισε ποτέ...

Επίσης, πρόκειται για ένα πολύ κινητικό έμβρυο (δεν σταματάει ποτέ), ενώ η μεγάλη ήταν ένα έμβρυο που με αναγκαζε να τρέχω να δω τι έχει πάθει!

Εμένα είναι κάτω αλλά δεν με απασχολεί χαχαχα καισαρική θα κάνω 

1 hour ago, VDald είπε:

Γεια σας! 
Κ εγώ συνεχίζω να ανεβαίνω στην ζυγαριά και σήμερα είμαι 1 κιλό συν σε σχέση με 15 μέρες πριν. Από 49 έχω φτάσει τα 56-57 κ δεν μπορώ να το πιστέψω! Εγώ που ξεχνούσα να φάω.. 
Και δεν είναι πως είναι απλή πείνα την οποία μπορώ να αποφύγω - είναι μια ενόχληση στο στομάχι που αν δεν φάω, χειροτερεύει πολύ. 

Καμπύλη σακχάρου η επόμενη εξέταση, συν αίματος, ούρων και τοξοπλάσματος, σε 10-15 μέρες, δλδ θα είμαι περίπου 27η βδομάδα.
Νομίζω πως έχει να κάνει με κληρονομικότητα/προδιάθεση και όχι με διατροφή.. Ίσως κ με την ηλικία.. 

Ο δικός μου παραμένει με κεφάλι κάτω - πόδια πάνω κ γυρισμένος πλάτη. 

Ανέφερα κ το έντονο αίσθημα παλμών που έχω ιδίως όταν ξαπλώσω το βράδυ κ μου είπε να το τσεκάρω καλού κακού σε καρδιολόγο.. Ελπίζω πως δεν θα είναι κάτι..

Αυτό ήταν κ το δικό μου update. 

Ολα. Σουπερ προχωράμε

• Μου αρέσει 1

Κ εμένα πόδια κάτω κεφάλι επάνω κ δίνει πόνο. Εγώ θα πάω σε ενδοκρινολόγο για την τσίμπημενη καμπύλη. Πάντως διάβασα ότι ο πλακούντας κάνει την ζημιά σε αυτές τις εβδομάδες και δεν φταίμε εμείς και η διατροφή ως τώρα. Ηλικία κ κληρονομικότητα κυρίως αλλά κ τυχαίο μπορεί να ειναι.. πέσανε να με φάνε γιατι έτρωγα και κάνα γλυκό που και που..

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Vasso87 said:

Κ εμένα πόδια κάτω κεφάλι επάνω κ δίνει πόνο. Εγώ θα πάω σε ενδοκρινολόγο για την τσίμπημενη καμπύλη. Πάντως διάβασα ότι ο πλακούντας κάνει την ζημιά σε αυτές τις εβδομάδες και δεν φταίμε εμείς και η διατροφή ως τώρα. Ηλικία κ κληρονομικότητα κυρίως αλλά κ τυχαίο μπορεί να ειναι.. πέσανε να με φάνε γιατι έτρωγα και κάνα γλυκό που και που..

Μη δίνεις σημασία. Απ' έξω πολλά λέγονται..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...