Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πριν μια βδομάδα κάναμε τη β επιπέδου και οι προηγούμενες μέρες ήταν από τις χειρότερες της ζωής μας. Το μωράκι έχει ήπια υδρονέφρωση, που σημαίνει μεγαλύτερα νεφρά από τα όρια για την εβδομάδα που είμαστε. Κατά 80% φεύγει μέχρι τη γέννηση, ωστόσο είναι δείκτης για σύνδρομα, και γι’ αυτό κάναμε αμνιοπαρακέντηση. Σήμερα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα και είναι άψογα! Είναι τόσο πρωτόγνωρο το άγχος που νιώθεις για το παιδί σου, η πιθανότητα του να έχει κάτι σε διαλύει, όπως και η διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης πολύ ψυχοφθόρα, γιατί ενέχει και ένα ποσοστό κινδύνου. Λίγες ημέρες προσοχή και θετική σκέψη λοιπόν :) Εύχομαι σε όλες σας να έχετε καλά αποτελέσματα, και ακόμη και να υπάρχει κάτι αντίστοιχο να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, κατά πάσα πιθανότητα το μωράκι σας δεν έχει τίποτα, αλλά οι γιατροί θέλουν να είναι καλυμμένοι.

Τέλος καλό όλα καλά! Εμένα οι εξετάσεις της καμπύλης δεν βγήκαν τοσο καλές. Θέλει να πάω σε ενδοκρινολόγο για έλεγχο κ μάλλον λέει μέτρηση και διατροφή..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου! 

Μολις γύρισα από τον γιατρό! Βάση πητ 21&1 και μετράει 22&3

517γραμμαρια ο μπέμπης μας μια χαρά! 

Μου έβαλε β επιπέδου 30 Μαρτίου!
Μαλλον εγώ θα είμαι η τελευταία!!!!

• Μου αρέσει 6

Κορίτσια τα μανιτάρια τα πορτομπελο τα πλένουμε πριν τα ψήσουμε? Εγώ μόνο τα καθάρισα και δεν τα έπλυνα...Δεν ξέρω ήταν μεγάλα και μου έκατσαν σαν πέτρα στο στομάχι! Έφαγα 3 ...Λέτε να πάθει τίποτα το μωρό? Έχω και ώρα να το νιώσω και φοβάμαι..

5 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Τέλος καλό όλα καλά! Εμένα οι εξετάσεις της καμπύλης δεν βγήκαν τοσο καλές. Θέλει να πάω σε ενδοκρινολόγο για έλεγχο κ μάλλον λέει μέτρηση και διατροφή..

Έτσι ήμουν στην.πρωτη κύηση κ πιθανόν κ τώρα!μετρούσα με το μηχανάκι που μου έδωσε δωρεάν η ενδοκρινολόγος 4 φορές την ημέρα κ τα έγραφα κ τα έβλεπε μια στο τόσο!μου είχε δώσει κ διατροφή!δν θα έλεγα είναι αυστηρή όσο ότι δν πρέπει να παραλείπουμε γεύματα που εγώ τρώω δύο φορές την ημέρα ενώ έπρεπε 5 μικρά γεύματα κ πολλά κ κάποια που δν ήξερα ότι ν!πχ δν κάνει ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι η τα αποξηραμένα φρούτα όπως πχ σταφίδες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , marilia35 είπε:

Έτσι ήμουν στην.πρωτη κύηση κ πιθανόν κ τώρα!μετρούσα με το μηχανάκι που μου έδωσε δωρεάν η ενδοκρινολόγος 4 φορές την ημέρα κ τα έγραφα κ τα έβλεπε μια στο τόσο!μου είχε δώσει κ διατροφή!δν θα έλεγα είναι αυστηρή όσο ότι δν πρέπει να παραλείπουμε γεύματα που εγώ τρώω δύο φορές την ημέρα ενώ έπρεπε 5 μικρά γεύματα κ πολλά κ κάποια που δν ήξερα ότι ν!πχ δν κάνει ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι η τα αποξηραμένα φρούτα όπως πχ σταφίδες!

Αυτό που με στεναχωρεί/ανησυχεί είναι ότι ήδη πρόσεχαν αρκετά κ με γεύματα κ ότι πέρα από πατάτα , εγώ ρύζι μακαρόνια κ ψωμί δεν τρώω. Ψωμί του τοστ μαύρο κ φρυγανιές. Έχει ο μπαμπάς μου όμως ζάχαρο κ παίζει η κληρονομικότητα.. έχει να πέσει πείνα χαχαχαχαα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Vasso87 είπε:

Αυτό που με στεναχωρεί/ανησυχεί είναι ότι ήδη πρόσεχαν αρκετά κ με γεύματα κ ότι πέρα από πατάτα , εγώ ρύζι μακαρόνια κ ψωμί δεν τρώω. Ψωμί του τοστ μαύρο κ φρυγανιές. Έχει ο μπαμπάς μου όμως ζάχαρο κ παίζει η κληρονομικότητα.. έχει να πέσει πείνα χαχαχαχαα

Ακριβώς δν παίζει ρόλο αλλά σίγουρα το βοηθάμε με την διατροφή!επίσης μου έλεγε να τρώω ένα μήλο στις 11 το βράδυ είναι σημαντικό να μην μένεις κ τελείως νηστική το βράδυ για ώρες πχ απ' τις 9 το βράδυ ως 8 πρωί!

Χαχαχαχα κ γω αυτό σκέφτομαι γτ όσο να είναι όντως πέφτει πείνα!εγώ όλο λέω να το φτιάξω μέχρι να πάω για την καμπύλη κ όλο τρώω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Vasso87 είπε:

πρίν από 17 λεπτά , marilia35 είπε:

Ακριβώς δν παίζει ρόλο αλλά σίγουρα το βοηθάμε με την διατροφή!επίσης μου έλεγε να τρώω ένα μήλο στις 11 το βράδυ είναι σημαντικό να μην μένεις κ τελείως νηστική το βράδυ για ώρες πχ απ' τις 9 το βράδυ ως 8 πρωί!

Χαχαχαχα κ γω αυτό σκέφτομαι γτ όσο να είναι όντως πέφτει πείνα!εγώ όλο λέω να το φτιάξω μέχρι να πάω για την καμπύλη κ όλο τρώω!

Αχ κορίτσια, και μόλις μαλωσα με τη μαμά που τρώω όλη την ώρα γλυκά. Στην 1η εγκυμοσύνη μέχρι να κάνω την καμπύλη πρόσεχα πάρα πολύ αλλά δεν είχα και όρεξη για γλυκά καθολου,τωρα δεν μπορώ να αντισταθώ. Έχω κι εγώ τέτοιο μηχανακι ,μετριέμαι πού και πού. Δεν έχουμε μιλήσει ακομη για το πότε θα κάνω καμπύλη. Γύρω στη 25η δε γίνεται; 

4 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! 

Μολις γύρισα από τον γιατρό! Βάση πητ 21&1 και μετράει 22&3

517γραμμαρια ο μπέμπης μας μια χαρά! 

Μου έβαλε β επιπέδου 30 Μαρτίου!
Μαλλον εγώ θα είμαι η τελευταία!!!!

Και εγώ β επιπέδου 30 Μαρτίου έχω!! 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Αχ κορίτσια, και μόλις μαλωσα με τη μαμά που τρώω όλη την ώρα γλυκά. Στην 1η εγκυμοσύνη μέχρι να κάνω την καμπύλη πρόσεχα πάρα πολύ αλλά δεν είχα και όρεξη για γλυκά καθολου,τωρα δεν μπορώ να αντισταθώ. Έχω κι εγώ τέτοιο μηχανακι ,μετριέμαι πού και πού. Δεν έχουμε μιλήσει ακομη για το πότε θα κάνω καμπύλη. Γύρω στη 25η δε γίνεται; 

Καλημέρα από 24η έως 28η. Κάποιες κοπέλες ακόμα κ στην αρχή της εγκυμοσύνης ανάλογα με το ιστορικό.. εγώ στην 24η την έκανα. Τώρα θα πάω σε ενδοκρινολόγο αρχικά κ βλέπουμε...

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλημέρα!την καμπύλη εγώ θα την κάνω 26 βδομάδα!σε καταλαβαίνω στην πρώτη κυηση το είχα αυτό ήθελα όλο γλύκα!πάρε σοκολάτα με στέβια είναι νόστιμη κ υπάρχει τέλεια Μερέντα στο μάρκετ φουντοκρεμα το λέει με στέβια κ χωρίς φοινικέλαιο αυτό δίνω κ στο παιδί!σε μπισκότο ολικής βάλτο να σου φεύγει η λαχτάρα κάπως!το μέλι επίσης δν κάνει!κ υπάρχει κ μαρμελάδα με στέβια 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια τα μανιτάρια τα πορτομπελο τα πλένουμε πριν τα ψήσουμε? Εγώ μόνο τα καθάρισα και δεν τα έπλυνα...Δεν ξέρω ήταν μεγάλα και μου έκατσαν σαν πέτρα στο στομάχι! Έφαγα 3 ...Λέτε να πάθει τίποτα το μωρό? Έχω και ώρα να το νιώσω και φοβάμαι..

Όχι, δεν τα πλένουμε...τίποτα δεν έπαθε το μωρό...δεν παθαίνουν έτσι με το φαγητό ναι ; Ναι ❤️❤️

Ρε κορίτσια μου, σας θαυμάζω...βλέπω ότι ειλικρινά προσέχετε και ντρέπομαι λιγάκι...

Δεν προσέχω και ίσως πρέπει ε;

Καμπύλη θα κάνω την άλλη βδομάδα...

Τρώω πολλά και βλακείες ..σίγουρα κάθε μερα γλυκά, δημητριακά αυτά με σοκολάτα δύο τρία μπολ, φαγητό δύο πιάτα και ψωμιά , όλα αυτά πάνε σύννεφο...και πεινάω πολύ ..πολύ...

Αφού το βράδυ ξυπνάω να πάω τουαλέτα και οριακά δεν πάω να φάω . Κάνω υπομονή.

Πριν την εγκυμοσύνη, ήμουν με τρεις καφέδες και ένα πακέτο τσιγάρα ...δεν έτρωγα η αλήθεια είναι...όχι συνέχεια!

fH1Pp2.png

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Όχι, δεν τα πλένουμε...τίποτα δεν έπαθε το μωρό...δεν παθαίνουν έτσι με το φαγητό ναι ; Ναι ❤️❤️

Ρε κορίτσια μου, σας θαυμάζω...βλέπω ότι ειλικρινά προσέχετε και ντρέπομαι λιγάκι...

Δεν προσέχω και ίσως πρέπει ε;

Καμπύλη θα κάνω την άλλη βδομάδα...

Τρώω πολλά και βλακείες ..σίγουρα κάθε μερα γλυκά, δημητριακά αυτά με σοκολάτα δύο τρία μπολ, φαγητό δύο πιάτα και ψωμιά , όλα αυτά πάνε σύννεφο...και πεινάω πολύ ..πολύ...

Αφού το βράδυ ξυπνάω να πάω τουαλέτα και οριακά δεν πάω να φάω . Κάνω υπομονή.

Πριν την εγκυμοσύνη, ήμουν με τρεις καφέδες και ένα πακέτο τσιγάρα ...δεν έτρωγα η αλήθεια είναι...όχι συνέχεια!

Και εγώ που προσέχω ρε συ πως έχω πάρει 6 κιλά? Μου λές? Και πιεζομαι πολύ να μην φάω χαζά.. ξεκίνησα 49 και είμαι 55!! Μέχρι το τέλος μια δεκάρα σίγουρα και έλεγα καμία 12 να βάλω είναι μια χαρά!! Πάντως την μπουμπουκα την νιώθω συνέχεια!! Τι ωραία αίσθηση.. γελάω μόνη μου... χαχαχα

πρίν από 16 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Και εγώ που προσέχω ρε συ πως έχω πάρει 6 κιλά? Μου λές? Και πιεζομαι πολύ να μην φάω χαζά.. ξεκίνησα 49 και είμαι 55!! Μέχρι το τέλος μια δεκάρα σίγουρα και έλεγα καμία 12 να βάλω είναι μια χαρά!! Πάντως την μπουμπουκα την νιώθω συνέχεια!! Τι ωραία αίσθηση.. γελάω μόνη μου... χαχαχα

Τώρα που τα νιώθουμε είναι λίγο λιγότερο το άγχος...έτσι δεν είναι γλυκούλα;

Προσέχεις και εσύ ε;

Μα τι συμβαίνει ρε μάνες;

Μόνο εγώ τρώω σαν ζώο...;

Μάλλον πρέπει να προσέχω μια εγώ σιγά σιγά ε;

Πάντως πλέον δεν φαίνονται τόσο έγκυος...όσο παχουλή ..και είμαι ακόμα 57, άντε 57.5 :tongue:

fH1Pp2.png

17 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Καλε 5-6 κιλα ειναι μονο το μωρο και το αμνιακο υγρό!! Μια χαρα εισαι! Κι εγώ 6 κιλα εχω βαλει και λεω μεχρι 12 καλα ειναι. Στην πρωτη ειχα βαλει 10 και πραγματικα τα εχασα αμεσως μεσα σε μια βδομαδα. Μεχρι 10-12 δηλαδη πιστευω φευγουν πολυ ευκολα. Αλλα εχω και ακουσει και 20 και 30 οτι τα χανουν πολυ γρηγορα. Βεβαια τοσα πολλα δεν ειναι καλο να παρεις για πολλους λογους. Θα στο εχει πει και ο γιατρος σου.

Αλλα ειναι λογικο γιατι τρωμε και δεν κουνιομαστε, πριν ετρωγες ε θα περπατουσες πιο πολυ θα εκανες καμια δουλεια παραπανω θα εκαιγες κατι. Τωρα οτι τρως καθεται πανω σου!!

Αλλα επειδη το εχω ξανα δει το εργο φευγουν αμεσως οντως! Γλυκα, ψωμια και μακαρονια να μην πολυτρωμε και ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τώρα που τα νιώθουμε είναι λίγο λιγότερο το άγχος...έτσι δεν είναι γλυκούλα;

Προσέχεις και εσύ ε;

Μα τι συμβαίνει ρε μάνες;

Μόνο εγώ τρώω σαν ζώο...;

Μάλλον πρέπει να προσέχω μια εγώ σιγά σιγά ε;

Πάντως πλέον δεν φαίνονται τόσο έγκυος...όσο παχουλή ..και είμαι ακόμα 57, άντε 57.5 :tongue:

Εννοείται ότι είναι λιγότερο το άγχος! Νιώθω μερικές φορές κάτι έντονα χτυπήματα λέω μάλλον θα πεινάει.. μετά ηρεμεί.. εσύ τουλάχιστον τρως και είσαι μόνο 57..εγώ αν έτρωγα έτσι θα ήμουν 65!! Τι να κάνουμε? Τα μωράκια να είναι καλά κ μετά θα χαθούν..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...