Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Polly1 είπε:

Για να μην ανησυχησε ,ολα οκ!! Ίσως κουράστηκες λιγο παραπάνω!! Περαστικά!! Παίζει να ειναι και διατροφικο;;

Έφαγα όσπριο Δευτέρα...παίζει ναι...είναι λίγο δύσκολο να το ξεχωρίσω.

Συνάμα παίρνω αντιβιωση, για τα μικρόβια και φέρνει και αυτή εντερικές διαταραχές. Πάρτο αυγό και κουρευτο...απλά με έβαλε σε ανησυχία το γεγονός ότι ξεκινάω να νιώθω έτσι απόγευμα...ενώ το πρωί (που προφανώς ξαπλώνω κτλ) , δεν έχω τίποτα...εκεί λίγο θορυβήθηκα!

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έφαγα όσπριο Δευτέρα...παίζει ναι...είναι λίγο δύσκολο να το ξεχωρίσω.

Συνάμα παίρνω αντιβιωση, για τα μικρόβια και φέρνει και αυτή εντερικές διαταραχές. Πάρτο αυγό και κουρευτο...απλά με έβαλε σε ανησυχία το γεγονός ότι ξεκινάω να νιώθω έτσι απόγευμα...ενώ το πρωί (που προφανώς ξαπλώνω κτλ) , δεν έχω τίποτα...εκεί λίγο θορυβήθηκα!

Γενικα όλοι από το απόγευμα και μετά έχουν πιο πολυ βάρος υπάρχει δεν υπάρχει εγκυμοσύνη! Το πρωί είμαστε πιο ανάλαφροι.  Θυμάμαι πριν καποιο καιρό, είχα πάει για εξέταση,τότε που το φάνηκε η κοιλιά μου τούρλα και ήμουν κάπου 15 εβδομαδων μόνο,την πίεσε και μου λέει μπράβο είναι μαλακή,γιατί συνήθως σκληραίνει το βράδυ (ήταν γύρω στις 8 ) Άρα,θεωρείται φυσικό ειδικά αν υπάρχει και δραστηριότητα όλη την ημέρα.  

πρίν από 4 λεπτά , Polly1 είπε:

Γενικα όλοι από το απόγευμα και μετά έχουν πιο πολυ βάρος υπάρχει δεν υπάρχει εγκυμοσύνη! Το πρωί είμαστε πιο ανάλαφροι.  Θυμάμαι πριν καποιο καιρό, είχα πάει για εξέταση,τότε που το φάνηκε η κοιλιά μου τούρλα και ήμουν κάπου 15 εβδομαδων μόνο,την πίεσε και μου λέει μπράβο είναι μαλακή,γιατί συνήθως σκληραίνει το βράδυ (ήταν γύρω στις 8 ) Άρα,θεωρείται φυσικό ειδικά αν υπάρχει και δραστηριότητα όλη την ημέρα.  

Α ναι;

Σκέφτομαι και αυτό...ότι ανέβηκε λίγο το μωρό προς τα πάνω ..σαν να ανέβηκε η κοιλιά...ενώ ήταν πολύ χαμηλά, πολύ χαμηλά όμως, ξαφνικά νιώθω κοιλιά από τον αφαλό και πάνω...εσένα έχει ανέβει;

fH1Pp2.png

Κορίτσια μου γύρισα από την β επιπέδου κ την καμπύλη ζαχάρου! Όλα τέλεια στον υπέρηχο! Δεν στεκόταν βέβαια και ήσυχη να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής όλο τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο αλλά μια χαρά όλα!!! Για την καμπύλη δεν έχω αποτέλεσμα ακόμα αλλά η εμπειρία μου δεν ήταν από τις καλές!!!  Και στα δικά σας κορίτσια!!!  ( Για την καλή β επιπέδου λέω χαχαχα)

• Μου αρέσει 5

πρίν από 3 λεπτά , Vasso87 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από την β επιπέδου κ την καμπύλη ζαχάρου! Όλα τέλεια στον υπέρηχο! Δεν στεκόταν βέβαια και ήσυχη να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής όλο τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο αλλά μια χαρά όλα!!! Για την καμπύλη δεν έχω αποτέλεσμα ακόμα αλλά η εμπειρία μου δεν ήταν από τις καλές!!!  Και στα δικά σας κορίτσια!!!  ( Για την καλή β επιπέδου λέω χαχαχα)

Συγχαρητήρια...με το καλό και επίσημα ξανά 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

3 hours ago, marilia35 said:

Χαχαχαχα κ εμείς έτσι ίδιο βάρος ειμασταν με τον μικρό ενώ ο μπαμπάς ήταν πιο πάνω!μου έχει πει ο παιδίατρος συνήθως όπως πάει η καμπύλη ως 6 μηνών θα πάει κ στην παιδική ηλικία!εγώ πιο πολύ θέλω να τρωεει!τρωεει τα πάντα από γεύσεις όλα τα φαγητά αλλά στις ποσότητες δν το έχει κ γενικά φν

Χαχαχαχα κ εμείς έτσι ίδιο βάρος ειμασταν με τον μικρό ενώ ο μπαμπάς ήταν πιο πάνω!μου έχει πει ο παιδίατρος συνήθως όπως πάει η καμπύλη ως 6 μηνών θα πάει κ στην παιδική ηλικία!εγώ πιο πολύ θέλω να τρωεει!τρωεει τα πάντα από γεύσεις όλα τα φαγητά αλλά στις ποσότητες δν το έχει κ γενικά δν είναι φαγανις!σουβλάκια τρώμε κ δν ζηλεύει να έρθει να φαει

Εμενα τρωει ρε συ και πολύ! Μεριδα κανονικη ενηλικα το μεσημερι. Την υπολοιπη μερα πινει γαλα πρωι βραδυ, φρουτα και οτι αλλο βρει μπισκοτα, τοστ, χυμους κρακερ, μελι, μαρμελαδα δηλαδη τρωει και παχεντικα πραγματα και δεν παιρνει. Ειναι φοβερο. Τυχερη θα την πω!! Αλλα δεν παιζει ρολο μωρε εγώ παντα ελεγα αν πεινασει θα φαει!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Ρε συ, αυτό είναι το πρόβλημα...δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι πονάει...ποναει η κοιλια μου και είναι άκαμπτη...

Πλέον μου είπε τρία μαγνησια και ξεκούραση...όχι ταβάνι μόνιμα απλά να μην κουράζομαι μέχρι την επόμενη βδομάδα που έχω τη Β και θα τα δούμε όλα αναλυτικά...η αλήθεια δεν ανησύχησε καθόλου.

Πάντως, σίγουρα έχω θέμα και στα έντερα...είναι διπλό πρόβλημα δηλαδή.

Και επειδή όλα εκεί μέσα πλέον είναι μπλεγμένα δεν είναι εύκολο να ξεκαθαριστεί από πού είναι ο πόνος αυτός και αν όντως είναι συσπάσεις.

Πάντως, ξέρω να ξεχωρίζω τις συσπάσεις...αυτό είναι σαν μόνιμη σύσπαση κάτι που δεν γίνεται.

Είναι σαν να έχω μια μπάλα στην κοιλιά και απλά είναι άκαμπτη.

Οι πόνοι είναι περισσότερο σαν ένα σφίξιμο και συνάμα έχω μια ευρύτερη ενόχληση σαν να τραβιέται πολύ η κοιλιά...

Ελπίζω να σου έδωσα μια εικόνα...μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να το περιγράψω... Θα κάτσω σπίτι λίγες μέρες και πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Και εγώ αυτές τις μέρες νιώθω ένα βάρος κάτω στην κοιλιά μάλλον θα είναι γιατί χτες κουράστηκα περπάτησα πολύ και μάλλον είναι από αυτό! Όταν κάθομαι είμαι καλά! Μάλλον δεν πρέπει να κουραζόμαστε πολύ!! οπότε και εσύ ξεκούραση..

πρίν από 27 λεπτά , Vasso87 είπε:

Τελεια μπραβοοοοοο

1 hour ago, iwanna24 said:

Συγχαρητήρια...με το καλό και επίσημα ξανά 

Το ότι έχει ανέβει ως τον αφαλό, είναι σίγουρο. Στην Β την δική μου τον ρώτησα να μου πει πού ακριβώς βρίσκεται το μωρό και μου έδειξε πως χαμηλά ήταν το κεφάλι του κ τα πόδια του κατέληγαν πάνω από τον αφαλό μου.
Αυτές τις μέρες το νοιώθω καποιες φορες ταυτόχρονα κ δεξια κ αριστερα του αφαλου μου αλλά αρκετά μακρια. Μεγαλωνουν..

Πιστεύω πως δεν θα είναι κάτι κ στο εύχομαι :)

Συγχαρητηρια κ παλι στα κοριτσια με τα νέα τους!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , VDald είπε:

Το ότι έχει ανέβει ως τον αφαλό, είναι σίγουρο. Στην Β την δική μου τον ρώτησα να μου πει πού ακριβώς βρίσκεται το μωρό και μου έδειξε πως χαμηλά ήταν το κεφάλι του κ τα πόδια του κατέληγαν πάνω από τον αφαλό μου.
Αυτές τις μέρες το νοιώθω καποιες φορες ταυτόχρονα κ δεξια κ αριστερα του αφαλου μου αλλά αρκετά μακρια. Μεγαλωνουν..

Πιστεύω πως δεν θα είναι κάτι κ στο εύχομαι :)

Συγχαρητηρια κ παλι στα κοριτσια με τα νέα τους!

Μακάρι ρε φίλη!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Εμενα τρωει ρε συ και πολύ! Μεριδα κανονικη ενηλικα το μεσημερι. Την υπολοιπη μερα πινει γαλα πρωι βραδυ, φρουτα και οτι αλλο βρει μπισκοτα, τοστ, χυμους κρακερ, μελι, μαρμελαδα δηλαδη τρωει και παχεντικα πραγματα και δεν παιρνει. Ειναι φοβερο. Τυχερη θα την πω!! Αλλα δεν παιζει ρολο μωρε εγώ παντα ελεγα αν πεινασει θα φαει!! 

Συμφωνώ θα είναι τυχερή!κ γω έτσι ήμουν μια ζωή έτρωγα κ δν επερνα βάρος!τώρα στα 35 άλλαξα κ πάλι καλά είμαι!ως τώρα έχω πάρει 5 κιλά κ τρώω παχυντικα απλά κατάλαβα χανω πιο δύσκολα!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Και εγώ αυτές τις μέρες νιώθω ένα βάρος κάτω στην κοιλιά μάλλον θα είναι γιατί χτες κουράστηκα περπάτησα πολύ και μάλλον είναι από αυτό! Όταν κάθομαι είμαι καλά! Μάλλον δεν πρέπει να κουραζόμαστε πολύ!! οπότε και εσύ ξεκούραση..

Είναι από κουραση και είναι συσπαση μητρας το ποιο πιθανο το ειχα, παθειστον τριτοηνα και μου είπε να ρίξω ρυθμους 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Α ναι;

Σκέφτομαι και αυτό...ότι ανέβηκε λίγο το μωρό προς τα πάνω ..σαν να ανέβηκε η κοιλιά...ενώ ήταν πολύ χαμηλά, πολύ χαμηλά όμως, ξαφνικά νιώθω κοιλιά από τον αφαλό και πάνω...εσένα έχει ανέβει;

Αμα σου πω ότι δεν μπορώ να το καταλάβω! Δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά εκτός απ αυτό που σου πα με το ανάσκελα και το πλάι που το ένιωθα από πολύ νωρις

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσια! Καναμε κι εμεις σημερα την β επιπέδου, ολα πήγαν πολυ καλα, μια τεραστια ανακουφιση την ενιωσα. Δεν μας τις εδειξε καθόλου σε 3D ενω στην αυχενική το ειχε κανει, νομίζω δεν ειχαν κατάλληλη θεση για φωτο. 

22+5 σήμερα, η μια είναι 592γρ και η αλλη 538γρ, τραχηλος 3,68.

Το μόνο αγχος τωρα ειναι το ζάχαρο, ξεκινάμε τις ετοιμασίες με μεγαλη χαρα! 

Καλη επιτυχία και στα υπόλοιπα κοριτσια με το καλο ολες μας :x

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...