Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Angiee1990 είπε:

@Dimi84 γιατί δεν σου κοίταξε τράχηλο ;;;; Η κολλητή μου που έκανε την Β πριν μια εβδομάδα Κ την ρώτησα τι και πως μου είπε ότι μετράνε και τράχηλο !! 

Όλα καλά θα πάνε !! Θέλει πάντα θετική σκέψη Κ όλα θα γίνουν !!! Κ εμένα μια φίλη μου είχε την ίδια εμπειρία Κ τελικά όλα πήγαν καλά!!!!

Γιατί μου είπε προφανώς το έχει τσεκάρει η γυναικολόγος μου και εκείνος το ελέγχει εάν του πει εκείνη να το τσεκάρει 

πρίν από 34 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Το έχω νιώσει σήμερα δεν είναι ότι δεν το έχω καταλάβει καθόλου αλλά μου  φαινόταν πιο κινητικό τις προηγούμενες Γιαυτο αγχώθηκα!!!! Αλλά ίσως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες !! Έχω μια εβδομάδα μέχρι τη Β και δεν ξερω πως θα περάσει !!

Μια χαρά είναι το μπεμπέ και εμένα άλλες μέρες χαμός και άλλες ποιο ηρεμοςειναι 

Το έχω νιώσει σήμερα δεν είναι ότι δεν το έχω καταλάβει καθόλου αλλά μου  φαινόταν πιο κινητικό τις προηγούμενες Γιαυτο αγχώθηκα!!!! Αλλά ίσως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες !! Έχω μια εβδομάδα μέχρι τη Β και δεν ξερω πως θα περάσει !!

Και ναι δεν περνανε γαμωτο μετά την Β να ξέρεις κάπως μαγικά ηρεμείς . Επίσης είναι σχεδον μια ώρα εξέταση τα βλέπεις όλα αναλυτικά και το βλέπεις και τριασδιαστατο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimi84 είπε:

Γιατί μου είπε προφανώς το έχει τσεκάρει η γυναικολόγος μου και εκείνος το ελέγχει εάν του πει εκείνη να το τσεκάρει 

Μια χαρά είναι το μπεμπέ και εμένα άλλες μέρες χαμός και άλλες ποιο ηρεμοςειναι 

Εντάξει είπε να ηρεμήσει τη μανουλα Κ κάνει χαμουλη τώρα .. χαχαχαχ ουυυυυφ μπορώ να κοιμηθώ ηρεμη!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Εντάξει είπε να ηρεμήσει τη μανουλα Κ κάνει χαμουλη τώρα .. χαχαχαχ ουυυυυφ μπορώ να κοιμηθώ ηρεμη!!!! 

Ναι να κοιμάσαι ήρεμη είναι απιθανο σε αυτή τη φάση να γίνει κάτι κακο

πρίν από 10 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ναι να κοιμάσαι ήρεμη είναι απιθανο σε αυτή τη φάση να γίνει κάτι κακο

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. με ηρεμούν πολύ τέτοια λόγια… το άγχος είναι φυσιολογικό σε όλες μας.. Κ το να το μοιραζόμαστε μεταξύ μας που είμαστε μελλοντικές μανούλες Κ περνάμε τις ίδιες ανησυχίες είναι πολύ  καθησυχαστικό <3

πρίν από 23 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. με ηρεμούν πολύ τέτοια λόγια… το άγχος είναι φυσιολογικό σε όλες μας.. Κ το να το μοιραζόμαστε μεταξύ μας που είμαστε μελλοντικές μανούλες Κ περνάμε τις ίδιες ανησυχίες είναι πολύ  καθησυχαστικό <3

Εννοειται όλες μας το περάσαμε το περναμε απλά αυτό που βλέπω είναι ότι όσο μεγαλώνουν οι κοιλιτσες είμαστε ποιο ηρεμες. Εγώ έχω αλλά δυο παιδια Ε το άγχος σε αυτή δεν περιγραφοταν ειδικά στην αρχή και πραγματικα μετά την Β ηρέμησα 

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια τι θα γίνει με αυτήν την πείνα;;; από τότε που σταμάτησαν οι εμετοι πειναω συνέχεια... Και βάζω και κιλα μπαμ μπαμ!! Εχουν μπει τα περισσότερα στην κοιλια βέβαια αλλά φοβάμαι τι θα γίνει μέχρι τον 9ο μήνα! Και υπολόγιζα τρομάρα μου να βάλω το πολύ 14 κιλά! 

Άρχισα πλέον να τρώω και σοκολάτα και μπορώ να φάω άνετα μια τούρτα στην καθισιά μου -_-

• Χαχα 4

6 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Αχ κορίτσια τι θα γίνει με αυτήν την πείνα;;; από τότε που σταμάτησαν οι εμετοι πειναω συνέχεια... Και βάζω και κιλα μπαμ μπαμ!! Εχουν μπει τα περισσότερα στην κοιλια βέβαια αλλά φοβάμαι τι θα γίνει μέχρι τον 9ο μήνα! Και υπολόγιζα τρομάρα μου να βάλω το πολύ 14 κιλά! 

Άρχισα πλέον να τρώω και σοκολάτα και μπορώ να φάω άνετα μια τούρτα στην καθισιά μου -_-

Και αυτό μεσα. Στο προγραμμα. Είναι απόλαυσε το 

Καλημερα κορίτσια!! @marilia35 καλα για το βαρος εμεις παντω κατω απο την καμπυλη ειμαστε!! Αφου ετρεχα και εξετασεις ουρων 4 μηνων γιατι δεν επαιρνε βαρος αλλα ετσι ημουν κι εγώ. Δηλαδη εχω το βιβλιαριο το δικο μου απο τοτε και παιρναμε το ιδιο βαρος με την κορη μου!! Φοβερο??

1 ώρα πρίν, Evaki19 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! @marilia35 καλα για το βαρος εμεις παντω κατω απο την καμπυλη ειμαστε!! Αφου ετρεχα και εξετασεις ουρων 4 μηνων γιατι δεν επαιρνε βαρος αλλα ετσι ημουν κι εγώ. Δηλαδη εχω το βιβλιαριο το δικο μου απο τοτε και παιρναμε το ιδιο βαρος με την κορη μου!! Φοβερο??

Χαχαχαχα κ εμείς έτσι ίδιο βάρος ειμασταν με τον μικρό ενώ ο μπαμπάς ήταν πιο πάνω!μου έχει πει ο παιδίατρος συνήθως όπως πάει η καμπύλη ως 6 μηνών θα πάει κ στην παιδική ηλικία!εγώ πιο πολύ θέλω να τρωεει!τρωεει τα πάντα από γεύσεις όλα τα φαγητά αλλά στις ποσότητες δν το έχει κ γενικά φν

1 ώρα πρίν, Evaki19 είπε:

Χαχαχαχα κ εμείς έτσι ίδιο βάρος ειμασταν με τον μικρό ενώ ο μπαμπάς ήταν πιο πάνω!μου έχει πει ο παιδίατρος συνήθως όπως πάει η καμπύλη ως 6 μηνών θα πάει κ στην παιδική ηλικία!εγώ πιο πολύ θέλω να τρωεει!τρωεει τα πάντα από γεύσεις όλα τα φαγητά αλλά στις ποσότητες δν το έχει κ γενικά δν είναι φαγανις!σουβλάκια τρώμε κ δν ζηλεύει να έρθει να φαει

Καλημέρα κορίτσια ...

Εγώ από προχτές είχα πολλά πονακια και μάλλον ξεκίνησαν συσπάσεις...

Δεν είμαστε όμως σίγουροι ...

Πήρα αναρρωτική δέκα μέρες, μαγνήσιο και όλα καλά ...

Για να εξηγήσω και εδώ πως νιώθω και ίσως οι πιο έμπειρες βοηθήσουν ...

Σίγουρα έχω κάποιες συσπάσεις που τόσο καιρό δεν με ανησυχούσαν διότι ήταν λίγες...

Από προχτες, νιώθω σαν να έχω μια μελιτζάνα στην κοιλιά, στον αφαλό και ξαπλώνει...η κοιλιά σε εκείνο το σημείο είναι από το απόγευμα και μετά άκαμπτη...

Κρατάω μια πισινη ότι μπορεί να είναι τα έντερα και αέρια κτλ 

Τέλος πάντων...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο...κάποια άλλη είπε ότι γύρω στη Β επιπέδου, τα μωρά ανεβαίνουν...

Μπας και ανέβηκε και είναι εγκάρσια το έμβρυο και αυτή η μελιτζάνα είναι αυτό;

Τώρα βέβαια όλα είναι υποθέσεις ..

Εννοείται θα αραξω σπίτι και εννοείται θα παίρνω τα φάρμακα.

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Εννοειται όλες μας το περάσαμε το περναμε απλά αυτό που βλέπω είναι ότι όσο μεγαλώνουν οι κοιλιτσες είμαστε ποιο ηρεμες. Εγώ έχω αλλά δυο παιδια Ε το άγχος σε αυτή δεν περιγραφοταν ειδικά στην αρχή και πραγματικα μετά την Β ηρέμησα 

Ναι ναι αυτό περιμένω και εγώ… να είναι όλα καλά στη Β και πιστεύω θα χαλαρώσω !! (Πιστεύω ) να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μου!!! Το άγχος Διστυχως πάει πακέτο σε όλες βλέπω ! 

Ναι ναι αυτό περιμένω και εγώ… να είναι όλα καλά στη Β και πιστεύω θα χαλαρώσω !! (Πιστεύω ) να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μου!!! Το άγχος Διστυχως πάει πακέτο σε όλες βλέπω ! 

Ναι καλε κανονικά το άγχος παντα θα είναι τριγυρω 

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ...

Εγώ από προχτές είχα πολλά πονακια και μάλλον ξεκίνησαν συσπάσεις...

Δεν είμαστε όμως σίγουροι ...

Πήρα αναρρωτική δέκα μέρες, μαγνήσιο και όλα καλά ...

Για να εξηγήσω και εδώ πως νιώθω και ίσως οι πιο έμπειρες βοηθήσουν ...

Σίγουρα έχω κάποιες συσπάσεις που τόσο καιρό δεν με ανησυχούσαν διότι ήταν λίγες...

Από προχτες, νιώθω σαν να έχω μια μελιτζάνα στην κοιλιά, στον αφαλό και ξαπλώνει...η κοιλιά σε εκείνο το σημείο είναι από το απόγευμα και μετά άκαμπτη...

Κρατάω μια πισινη ότι μπορεί να είναι τα έντερα και αέρια κτλ 

Τέλος πάντων...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο...κάποια άλλη είπε ότι γύρω στη Β επιπέδου, τα μωρά ανεβαίνουν...

Μπας και ανέβηκε και είναι εγκάρσια το έμβρυο και αυτή η μελιτζάνα είναι αυτό;

Τώρα βέβαια όλα είναι υποθέσεις ..

Εννοείται θα αραξω σπίτι και εννοείται θα παίρνω τα φάρμακα.

Καλημερα, κορίτσι μου!!! Οι πόνοι ήταν συνεχομενοι; Λογικά κουράζεσαι εφόσον είναι ακαμπτη από το απόγευμα και μετά. Πόσα μαγνησια παιρνεις;; Ο γιατρός τι είπε και πότε θα πας; Θα σου πω το κλισέ...ξάπλα όσο μπορείς.  Επίσης ανάσκελα είναι λογικό να νιώθεις περίεργα ειδικά εσύ που είσαι αδύνατη θα το νιώθεις πιο έντονα. Πλέον στη βδομάδα μας ξαπλωνουμε στο πλάι και ειδικά εμείς στο αριστερό πλάι όσο γίνεται γιατί δεν επιβαρύνεται τοσο ο τράχηλος. Ανάσκελα υπάρχει δυσφορία. 

πρίν από 32 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα, κορίτσι μου!!! Οι πόνοι ήταν συνεχομενοι; Λογικά κουράζεσαι εφόσον είναι ακαμπτη από το απόγευμα και μετά. Πόσα μαγνησια παιρνεις;; Ο γιατρός τι είπε και πότε θα πας; Θα σου πω το κλισέ...ξάπλα όσο μπορείς.  Επίσης ανάσκελα είναι λογικό να νιώθεις περίεργα ειδικά εσύ που είσαι αδύνατη θα το νιώθεις πιο έντονα. Πλέον στη βδομάδα μας ξαπλωνουμε στο πλάι και ειδικά εμείς στο αριστερό πλάι όσο γίνεται γιατί δεν επιβαρύνεται τοσο ο τράχηλος. Ανάσκελα υπάρχει δυσφορία. 

Ρε συ, αυτό είναι το πρόβλημα...δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι πονάει...ποναει η κοιλια μου και είναι άκαμπτη...

Πλέον μου είπε τρία μαγνησια και ξεκούραση...όχι ταβάνι μόνιμα απλά να μην κουράζομαι μέχρι την επόμενη βδομάδα που έχω τη Β και θα τα δούμε όλα αναλυτικά...η αλήθεια δεν ανησύχησε καθόλου.

Πάντως, σίγουρα έχω θέμα και στα έντερα...είναι διπλό πρόβλημα δηλαδή.

Και επειδή όλα εκεί μέσα πλέον είναι μπλεγμένα δεν είναι εύκολο να ξεκαθαριστεί από πού είναι ο πόνος αυτός και αν όντως είναι συσπάσεις.

Πάντως, ξέρω να ξεχωρίζω τις συσπάσεις...αυτό είναι σαν μόνιμη σύσπαση κάτι που δεν γίνεται.

Είναι σαν να έχω μια μπάλα στην κοιλιά και απλά είναι άκαμπτη.

Οι πόνοι είναι περισσότερο σαν ένα σφίξιμο και συνάμα έχω μια ευρύτερη ενόχληση σαν να τραβιέται πολύ η κοιλιά...

Ελπίζω να σου έδωσα μια εικόνα...μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να το περιγράψω... Θα κάτσω σπίτι λίγες μέρες και πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε συ, αυτό είναι το πρόβλημα...δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι πονάει...ποναει η κοιλια μου και είναι άκαμπτη...

Πλέον μου είπε τρία μαγνησια και ξεκούραση...όχι ταβάνι μόνιμα απλά να μην κουράζομαι μέχρι την επόμενη βδομάδα που έχω τη Β και θα τα δούμε όλα αναλυτικά...η αλήθεια δεν ανησύχησε καθόλου.

Πάντως, σίγουρα έχω θέμα και στα έντερα...είναι διπλό πρόβλημα δηλαδή.

Και επειδή όλα εκεί μέσα πλέον είναι μπλεγμένα δεν είναι εύκολο να ξεκαθαριστεί από πού είναι ο πόνος αυτός και αν όντως είναι συσπάσεις.

Πάντως, ξέρω να ξεχωρίζω τις συσπάσεις...αυτό είναι σαν μόνιμη σύσπαση κάτι που δεν γίνεται.

Είναι σαν να έχω μια μπάλα στην κοιλιά και απλά είναι άκαμπτη.

Οι πόνοι είναι περισσότερο σαν ένα σφίξιμο και συνάμα έχω μια ευρύτερη ενόχληση σαν να τραβιέται πολύ η κοιλιά...

Ελπίζω να σου έδωσα μια εικόνα...μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να το περιγράψω... Θα κάτσω σπίτι λίγες μέρες και πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Για να μην ανησυχησε ,ολα οκ!! Ίσως κουράστηκες λιγο παραπάνω!! Περαστικά!! Παίζει να ειναι και διατροφικο;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...