Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Τελικά όλες τα ίδια σκεφτόμαστε … Κ εγώ έχω δυο τρεις μέρες που βλέπω λίγα υγρακια περισσότερο στο σερβιετακι Κ αμέσως σκεφτομαι μην είναι από το σάκο κτλ!! Β έχω στις 22 του μήνα Κ ήδη έχω αρχίσει Κ αγχώνομαι παρά πολύ !! Είμαι στην 21 εβδομάδα σήμερα Κ δεν το ένιωσα παρά πολύ ενεργό το μπεμπακι σήμερα Κ με άγχωσε και αυτό!!! Εσείς κορίτσια μου το καταλαβαίνεται συνέχεια ;;; 

Επίσης καλή επιτυχία σε όλες στη Β επιπέδου εύχομαι για όλες μας να είναι όλα τέλεια! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Τελικά όλες τα ίδια σκεφτόμαστε … Κ εγώ έχω δυο τρεις μέρες που βλέπω λίγα υγρακια περισσότερο στο σερβιετακι Κ αμέσως σκεφτομαι μην είναι από το σάκο κτλ!! Β έχω στις 22 του μήνα Κ ήδη έχω αρχίσει Κ αγχώνομαι παρά πολύ !! Είμαι στην 21 εβδομάδα σήμερα Κ δεν το ένιωσα παρά πολύ ενεργό το μπεμπακι σήμερα Κ με άγχωσε και αυτό!!! Εσείς κορίτσια μου το καταλαβαίνεται συνέχεια ;;; 

Επίσης καλή επιτυχία σε όλες στη Β επιπέδου εύχομαι για όλες μας να είναι όλα τέλεια! 

Εγώ πάντως 19 εβδομάδων το καταλαβαίνω ξεκάθαρα πολλές φορές στην μέρα αλλά μόνο ξάπλα

πρίν από 26 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Εγώ την πρώτη κόρη έκανα τάμα να τη νιώθω...όλο ήσυχη ήταν...τώρα είναι ατακτουλα η δεύτερη ...τη νιώθω συνέχεια. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Αλλες. Μέρες συνέχεια και άλλες ποιο χαλαρά αρκεί να το νιώθεις μέσα στην μερα κοιμουνται την περσσοτερη ώρα να ξέρεις . Να προσπαθεις να είσαι ηρέμησε ξαπλωσε στην αριστερή σου πλευρα και θα νιώσεις έστω και λίγο 

Κορίτσια γύρισα απ' την β επιπέδου όλα τέλεια μου είπε ο γιατρός!όλα καλά τράχηλο υγρό πλακούντας!ο αιματοκρίτης μου είναι 31.5 αλλά δν το πίνω σωστά το σίδηρο!με το καλό σε όλες σας!

Να ρωτήσω όσες κάναν το NIPT πόσο πλήρωσαν?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angiee1990 είπε:

Πέρασα κ εγώ έτσι μια μέρα χωρίς καθόλου να το νιώσω. Καταγχωθηκα σε καταλαβαίνω αλλά μόνο όταν χαλαρώσεις στα αλήθεια θα το νιώσεις.. Αύριο έχω την β επιπέδου κ επειδή έχω αγχωθει ενώ τις προηγούμενες μέρες μιλάμε για πολλη κίνηση σήμερα με το ζόρι. Πιστεύω ότι με το άγχος μου το μωρό το ζορισα χειρότερα κ είναι ήσυχο σήμερα.. 

Καλή επιτυχία σε όλες! Η ομάδα πάντως εδώ είναι πολύ βοηθητική!

πρίν από 20 λεπτά , marilia35 είπε:

Κορίτσια γύρισα απ' την β επιπέδου όλα τέλεια μου είπε ο γιατρός!όλα καλά τράχηλο υγρό πλακούντας!ο αιματοκρίτης μου είναι 31.5 αλλά δν το πίνω σωστά το σίδηρο!με το καλό σε όλες σας!

Μπραβο σου τέλεια!!!Εγώ πλήρωσα στο μητέρα το veracity, είναι απλά από άλλη εταιρεία από ότι μου είπαν από το  nipt, 490€....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Vasso87 είπε:

Πέρασα κ εγώ έτσι μια μέρα χωρίς καθόλου να το νιώσω. Καταγχωθηκα σε καταλαβαίνω αλλά μόνο όταν χαλαρώσεις στα αλήθεια θα το νιώσεις.. Αύριο έχω την β επιπέδου κ επειδή έχω αγχωθει ενώ τις προηγούμενες μέρες μιλάμε για πολλη κίνηση σήμερα με το ζόρι. Πιστεύω ότι με το άγχος μου το μωρό το ζορισα χειρότερα κ είναι ήσυχο σήμερα.. 

Καλή επιτυχία σε όλες! Η ομάδα πάντως εδώ είναι πολύ βοηθητική!

Μπραβο σου τέλεια!!!Εγώ πλήρωσα στο μητέρα το veracity, είναι απλά από άλλη εταιρεία από ότι μου είπαν από το  nipt, 490€....

Σ ευχαριστώ!εμένα στην πρώτη κυηση με βοηθούσε το πορτοκαλί η λίγο σοκολάτα κ κουνιόταν!αυτό μετά τον 6 μήνα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , marilia35 είπε:

Συγχαρητήρια!!!

εκανες την καλή αρχή στο thread!

Εγώ έκανα το μεγάλο πακέτο που κοιτάει παραπάνω σύνδρομα απο το απλό πακέτο. Δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα να κανείς το full πακέτο   αλλά είπαμε αφού είναι να το κάνουμε, ας το κάνουμε όλο. Και μας στοίχισε ο κούκος αηδόνι.. 750€ Verifi plus 

κορίτσια κάνετε καμία προσευχή για εμένα γιατί ο πλακούντας φαίνεται τελειως επιπωματικος. Δεν έχει ανεβεί καθόλου.. με έχουν σχεδόν κρεββατωμενη  από τώρα και ελπίζουμε μήπως και ανεβεί αλλά κατάλαβα από τον γιατρό ότι μάλλον δύσκολο :wacko:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Dream85 είπε:

Συγχαρητήρια!!!

Εγώ έκανα το μεγάλο πακέτο που κοιτάει παραπάνω σύνδρομα απο το απλό πακέτο. Δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα να κανείς το full πακέτο   αλλά είπαμε αφού είναι να το κάνουμε, ας το κάνουμε όλο. Και μας στοίχισε ο κούκος αηδόνι.. 750€ Verifi plus 

κορίτσια κάνετε καμία προσευχή για εμένα γιατί ο πλακούντας φαίνεται τελειως επιπωματικος. Δεν έχει ανεβεί καθόλου.. με έχουν σχεδόν κρεββατωμενη  από τώρα και ελπίζουμε μήπως και ανεβεί αλλά κατάλαβα από τον γιατρό ότι μάλλον δύσκολο :wacko:

Σ ευχαριστώ πολύ!έτσι ήταν ο πλακούντας από φίλη μου πρόσφατα!εκατσε τελείως ξάπλα κ ανέβηκε!σου εύχομαι τα καλυτερα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , marilia35 είπε:

Δεν εκανα αλλά λόγο ηλικίας 37το ειχαμε συζητήσει σε πςριπτωση που δεν έβγαινε κάτι σωστά στην αυχενικη και παπει 400/450μου είχε πει 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , marilia35 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!έτσι ήταν ο πλακούντας από φίλη μου πρόσφατα!εκατσε τελείως ξάπλα κ ανέβηκε!σου εύχομαι τα καλυτερα

Μου δίνεις πολλές ελπίδες! Σε ευχαριστώ πολύ!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Dream85 είπε:

Συγχαρητήρια!!!

Κοριτσι μου ολα καλα θα πανε πριν δέκα μέρες γέννησε μια φίλη με επιποματικο ολα καλα πηγαν απλά της το πηραν πολυ νωρίς το μωράκι και δεν το έχει παρει ακόμα σπίτι. Εγώ έκανα Β επιπέδου την πεμπτη την προηγουμενη δεν μου κοίταξε τράχηλο 

• Μου αρέσει 1

@Dimi84 γιατί δεν σου κοίταξε τράχηλο ;;;; Η κολλητή μου που έκανε την Β πριν μια εβδομάδα Κ την ρώτησα τι και πως μου είπε ότι μετράνε και τράχηλο !! 

πρίν από 4 λεπτά , Dimi84 είπε:

Κοριτσι μου ολα καλα θα πανε πριν δέκα μέρες γέννησε μια φίλη με επιποματικο ολα καλα πηγαν απλά της το πηραν πολυ νωρίς το μωράκι και δεν το έχει παρει ακόμα σπίτι. Εγώ έκανα Β επιπέδου την πεμπτη την προηγουμενη δεν μου κοίταξε τράχηλο 

Όλα καλά θα πάνε !! Θέλει πάντα θετική σκέψη Κ όλα θα γίνουν !!! Κ εμένα μια φίλη μου είχε την ίδια εμπειρία Κ τελικά όλα πήγαν καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dream85 είπε:

Μου δίνεις πολλές ελπίδες! Σε ευχαριστώ πολύ!!!:wub:

Εννοείτε θα δεις όλα θα πάνε καλά!

πρίν από 9 λεπτά , Dimi84 είπε:

Δεν εκανα αλλά λόγο ηλικίας 37το ειχαμε συζητήσει σε πςριπτωση που δεν έβγαινε κάτι σωστά στην αυχενικη και παπει 400/450μου είχε πει 

Μια χαρά καλά το σκεφτήκατε!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Αλλες. Μέρες συνέχεια και άλλες ποιο χαλαρά αρκεί να το νιώθεις μέσα στην μερα κοιμουνται την περσσοτερη ώρα να ξέρεις . Να προσπαθεις να είσαι ηρέμησε ξαπλωσε στην αριστερή σου πλευρα και θα νιώσεις έστω και λίγο 

Το έχω νιώσει σήμερα δεν είναι ότι δεν το έχω καταλάβει καθόλου αλλά μου  φαινόταν πιο κινητικό τις προηγούμενες Γιαυτο αγχώθηκα!!!! Αλλά ίσως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες !! Έχω μια εβδομάδα μέχρι τη Β και δεν ξερω πως θα περάσει !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...