Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κοιτα, περνάει όμως και πιο γρήγορα ο καιρός από το να είσαι μόνιμα σπίτι...

Εγώ δουλεύω τρεις μέρες την εβδομάδα και εκείνες οι τρεις περνάνε νερό...

Δηλαδή, ξεφεύγεις και λίγο. 

Ναι δεν το συζητώ περναει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Λένε δν ξέρω αν έχει βάση ότι τα μωρά βγαίνουν έναν μέσο όρο απ' τον πατέρα κ την μητέρα με το βάρος που είχαν κ αυτοί μωρά!εγώ γεννήθηκα 2700 ο άντρας μου 3400!ο πρώτος υιός γεννήθηκε 3070!πάντως τώρα είναι πιο μικρούλης το δεύτερο!ναι θα κάνουμε τις β επιπέδου κ μετά σιγά σιγά να μπούμε τρίτο τριμηνο

Πωωω πωωω ναι! Απίστευτο... φτάσαμε στα μισά... άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Άρα τον κόβω στο 3κιλο σαν τους αλλους  δυο 

Κ μένα τόσο ο πρώτος ο δεύτερος τον βλέπω πιο πετιτ αλλά καμία φορά πέφτουν κ οι γιατροί κάποια γραμμάρια έξω!καισαρική έκανα στις 38 βδομάδες!κ εσύ?

1 hour ago, Evaki19 είπε:

Να πω κι εγώ τα δικά μου νούμερα! 21η εβδομαδα ηταν 450 γρ αν θυμαμαι καλα πρεπει να το ειχα γραψει κι εδώ. Εμενα μου ειπε οτι θα βγει 3800! Ο αδερφος μου ειχε βγει 4 κιλα απο τη μανα μου πιο κοντη και πιο αδυνατη απο μενα. Επισης ο αντρας μου γεννηθηκε 1800 ναι ναι καλα ακουσατε και τωρα ειναι 1,85 και 90 κιλα! Οποτε οντως δεν παιζουν ρολο αυτα. Η κορη μου γεννηθηκε 3550 και ειναι κ εμενα μινιον δηλαδη ειναι 2 χρονων και 9 μηνων και ειναι 12,5 κιλα. Και της καναμε και ακτινογραφια αριστερού χεριού για να δουμε το υψος γιατι στην καμπυλη ειναι στο 20% κατω. Δηλαδη ειναι 91 ποντους και επρεπε να ειναι 93 για την ηλικια της. Η ακτινογραφια βγηκε πολυ καλη και δειχνει οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα με το υψος. Απιστευτο τι μπορει να δεις απο τοσο μικρα!!

Αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικο τυπου χαμηλου βαρους και τετοια θα στο ελεγε ο γιατρος οποτε μην το ψαχνεις μονη σου τσαμπα αγχωνεσαι!

Μοντελακι η μικρούλας σας σαν τον δικό μου!ο γιος μου είναι 2 χρόνων κ 2 μηνών κ είναι 11.750!βγαίνει στο βάρος κάτω απ' την καμπύλη!αλλά δν πειράζει σε κάτι αυτό γτ κ γω έτσι ήμουν μια ζωή αδύνατη!γερά να είναι κ αυτά δν πειραζουν!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 54 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ μένα τόσο ο πρώτος ο δεύτερος τον βλέπω πιο πετιτ αλλά καμία φορά πέφτουν κ οι γιατροί κάποια γραμμάρια έξω!καισαρική έκανα στις 38 βδομάδες!κ εσύ?

Μοντελακι η μικρούλας σας σαν τον δικό μου!ο γιος μου είναι 2 χρόνων κ 2 μηνών κ είναι 11.750!βγαίνει στο βάρος κάτω απ' την καμπύλη!αλλά δν πειράζει σε κάτι αυτό γτ κ γω έτσι ήμουν μια ζωή αδύνατη!γερά να είναι κ αυτά δν πειραζουν!

Εχω πητ 14ιουλιου και θα γεννήσω την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είπαμε 

πρίν από 44 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εχω πητ 14ιουλιου και θα γεννήσω την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είπαμε 

Ωραία μια χαρά!εγώ έχω Πητ 19 ιουλιου δν είπαμε ημερομηνία υποθέτω μεταξύ 5-12 Ιουλίου!

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , marilia35 είπε:

Ωραία μια χαρά!εγώ έχω Πητ 19 ιουλιου δν είπαμε ημερομηνία υποθέτω μεταξύ 5-12 Ιουλίου!

Εγώ της είπα. Βγαλτο όσο ποιο νωρίς μπορεί ς χαχαχαχχ

• Χαχα 1

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Εγώ της είπα. Βγαλτο όσο ποιο νωρίς μπορεί ς χαχαχαχχ

αχ και εγώ θέλω ...από τη μια λέω Παναγία μου να μην γεννήσω πρόωρα...από την άλλη λέω, δεν πιστεύω να φάω τον μήνα, να φτάσω 20 Ιουλίου!!!

Έλεος δηλαδή...

1 ώρα πρίν, marilia35 είπε:

Καλή επιτυχία στη Β ...τώρα το είδα ❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 37 λεπτά , iwanna24 είπε:

αχ και εγώ θέλω ...από τη μια λέω Παναγία μου να μην γεννήσω πρόωρα...από την άλλη λέω, δεν πιστεύω να φάω τον μήνα, να φτάσω 20 Ιουλίου!!!

Έλεος δηλαδή...

Όσες γενναμε με καισαρική γενναμε νωρίτερα για να μην μπουμε σε διαδικασία οδυνων δεν γενναμε προωρα καλε χαχαχα από την 37 και μετά μπορουμε αν μας το επιτρέπουν το βάρος του μωρου και οι συνθήκες 

πρίν από 16 λεπτά , Dimi84 είπε:

Όσες γενναμε με καισαρική γενναμε νωρίτερα για να μην μπουμε σε διαδικασία οδυνων δεν γενναμε προωρα καλε χαχαχα από την 37 και μετά μπορουμε αν μας το επιτρέπουν το βάρος του μωρου και οι συνθήκες 

Το ξέρω ότι δεν γεννατε πρόωρα...λέω ότι δεν εγώ δεν θέλω να γεννήσω πρόωρα...σκέφτομαι μαλακίες γενικά. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Έλεος δηλαδή...

Κ εγώ μια από τα ίδια...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κολπικα υγρά εννοώ λευκά η υπόλευκα. Έχω ακούσει ότι πολλές έχουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το παρατηρώ πιο έντονα την τελευταία εβδομάδα εάν στέκομαι όρθια κυρίως η αν κάνω δουλειές το νοιωθω. Βάζω σερβιετακι μερικές φορές. Έκανα πρόσφατα καλλιέργεια ήταν καθαρή. Εννοείται θα ρωτήσω και τον γιατρό μου μόλις τον δω άμεσα 

πρίν από 3 λεπτά , Amalia90 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κολπικα υγρά εννοώ λευκά η υπόλευκα. Έχω ακούσει ότι πολλές έχουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το παρατηρώ πιο έντονα την τελευταία εβδομάδα εάν στέκομαι όρθια κυρίως η αν κάνω δουλειές το νοιωθω. Βάζω σερβιετακι μερικές φορές. Εννοείται θα ρωτήσω και τον γιατρό μου μόλις τον δω άμεσα 

Πολλά. Νόμιζα και ότι είναι υγρά από τον σάκο και τέτοια αλλά δεν είναι!

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Το τσεκαρες κάπως ότι δεν είναι από τον σάκο έκανες αυτό το τεστ που λένε με την ταινία ή στο επιβεβαίωσε ο γιατρός σου; Η αλήθεια είναι ότι κ μένα εκεί πήγε το μυαλό μου στο αμνιακό υγρό αλλά δεν νομίζω. Πιστεύω είναι φυσιολογικό 

πρίν από 48 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κλασική Ιωάννα χαχαχα σε αγαπω 

πρίν από 39 λεπτά , Amalia90 είπε:

Το τσεκαρες κάπως ότι δεν είναι από τον σάκο έκανες αυτό το τεστ που λένε με την ταινία ή στο επιβεβαίωσε ο γιατρός σου; Η αλήθεια είναι ότι κ μένα εκεί πήγε το μυαλό μου στο αμνιακό υγρό αλλά δεν νομίζω. Πιστεύω είναι φυσιολογικό 

Ναι φυσιολογικό είναι 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Amalia90 είπε:

Φαίνεται και στον υπέρηχο...αν όλα ήταν αμνιακό θα είχε στεγνώσει το παιδί...

Μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ...

πρίν από 28 λεπτά , Dimi84 είπε:

Κλασική Ιωάννα χαχαχα σε αγαπω 

Ναι φυσιολογικό είναι 

Ε ναι...όλα τα έχω εγώ ...μην το ψάχνεις :tongue:

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...