Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , marilia35 είπε:

Περαστικά της δν θα πάθει κάτι ειδικά τόσο νωρίς που είναι στην αρχή της κύησης!αλλά να βρει σύντομα γιατρό!

Με το καλό όλες οι β επιπέδου εγώ σήμερα έχω!

@Xrisaaaaaaμια χαρά είναι το βάρος του εμβρύου σου!κ μένα εκεί γύρω είναι!μπορεί να πάρει ξαφνικά αργότερα η να έχει απόκλιση ο υπέρηχος!αλλά να βγει κ μοντελακι!

Χαχαχα αν μοιάσει εμένα όταν ήμουν μικρή θα βγει μπαμπατσηκια ενώ αν με μοιάσει τώρα θα βγει Μινιόν.. χαχαχα!!! Άντε να κάνουμε β επιπέδου να χαλαρώσουμε λίγο...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Χαχαχα αν μοιάσει εμένα όταν ήμουν μικρή θα βγει μπαμπατσηκια ενώ αν με μοιάσει τώρα θα βγει Μινιόν.. χαχαχα!!! Άντε να κάνουμε β επιπέδου να χαλαρώσουμε λίγο...

Λένε δν ξέρω αν έχει βάση ότι τα μωρά βγαίνουν έναν μέσο όρο απ' τον πατέρα κ την μητέρα με το βάρος που είχαν κ αυτοί μωρά!εγώ γεννήθηκα 2700 ο άντρας μου 3400!ο πρώτος υιός γεννήθηκε 3070!πάντως τώρα είναι πιο μικρούλης το δεύτερο!ναι θα κάνουμε τις β επιπέδου κ μετά σιγά σιγά να μπούμε τρίτο τριμηνο

πρίν από 38 λεπτά , marilia35 είπε:

Λένε δν ξέρω αν έχει βάση ότι τα μωρά βγαίνουν έναν μέσο όρο απ' τον πατέρα κ την μητέρα με το βάρος που είχαν κ αυτοί μωρά!εγώ γεννήθηκα 2700 ο άντρας μου 3400!ο πρώτος υιός γεννήθηκε 3070!πάντως τώρα είναι πιο μικρούλης το δεύτερο!ναι θα κάνουμε τις β επιπέδου κ μετά σιγά σιγά να μπούμε τρίτο τριμηνο

Εμένα τον έχει υπολογίσει 3600 αλλά θα γεννήσω νωρίτερα λίγο καισαρικής 

Καλημέρα!!!

21η βδομάδα ήταν 370 νομίζω...αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάποια σημασία...

Η κόρη μου γεννήθηκε 35 βδομάδων και ήταν 2.920.

Φαντάζομαι αν έπαιρνε τον μηνα της θα γεννιόταν παραπάνω!

Πάντως, είναι πετιτ...

Δηλαδή, τώρα είναι 3.5 χρόνων και είναι με το ζόρι 14.5 κιλά...

Καμία σημασία δεν έχουν τα κιλά...άλλωστε δεν γεννιούνται μόνο μεγάλα μωρά και πάντα είναι κληρονομικα!

Εγώ είμαι αδύνατη όπως και ο σύζυγος...

Επίσης, πάντα παίζει και το φύλο...άλλοι δείκτες τα κορίτσια και άλλοι τα αγόρια.

Μετά την 28η βδομάδα, δίνουμε σημασία στο βάρδος, κυρίως για να βλέπουμε κατά πόσον τρέφονται σωστά από τη μαμά, πόσο φιλικό είναι το περιβάλλον της μήτρας...

Έχουμε ακόμα καιρό...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Να πω κι εγώ τα δικά μου νούμερα! 21η εβδομαδα ηταν 450 γρ αν θυμαμαι καλα πρεπει να το ειχα γραψει κι εδώ. Εμενα μου ειπε οτι θα βγει 3800! Ο αδερφος μου ειχε βγει 4 κιλα απο τη μανα μου πιο κοντη και πιο αδυνατη απο μενα. Επισης ο αντρας μου γεννηθηκε 1800 ναι ναι καλα ακουσατε και τωρα ειναι 1,85 και 90 κιλα! Οποτε οντως δεν παιζουν ρολο αυτα. Η κορη μου γεννηθηκε 3550 και ειναι κ εμενα μινιον δηλαδη ειναι 2 χρονων και 9 μηνων και ειναι 12,5 κιλα. Και της καναμε και ακτινογραφια αριστερού χεριού για να δουμε το υψος γιατι στην καμπυλη ειναι στο 20% κατω. Δηλαδη ειναι 91 ποντους και επρεπε να ειναι 93 για την ηλικια της. Η ακτινογραφια βγηκε πολυ καλη και δειχνει οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα με το υψος. Απιστευτο τι μπορει να δεις απο τοσο μικρα!!

Αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικο τυπου χαμηλου βαρους και τετοια θα στο ελεγε ο γιατρος οποτε μην το ψαχνεις μονη σου τσαμπα αγχωνεσαι!

πρίν από 7 λεπτά , Evaki19 είπε:

Να πω κι εγώ τα δικά μου νούμερα! 21η εβδομαδα ηταν 450 γρ αν θυμαμαι καλα πρεπει να το ειχα γραψει κι εδώ. Εμενα μου ειπε οτι θα βγει 3800! Ο αδερφος μου ειχε βγει 4 κιλα απο τη μανα μου πιο κοντη και πιο αδυνατη απο μενα. Επισης ο αντρας μου γεννηθηκε 1800 ναι ναι καλα ακουσατε και τωρα ειναι 1,85 και 90 κιλα! Οποτε οντως δεν παιζουν ρολο αυτα. Η κορη μου γεννηθηκε 3550 και ειναι κ εμενα μινιον δηλαδη ειναι 2 χρονων και 9 μηνων και ειναι 12,5 κιλα. Και της καναμε και ακτινογραφια αριστερού χεριού για να δουμε το υψος γιατι στην καμπυλη ειναι στο 20% κατω. Δηλαδη ειναι 91 ποντους και επρεπε να ειναι 93 για την ηλικια της. Η ακτινογραφια βγηκε πολυ καλη και δειχνει οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα με το υψος. Απιστευτο τι μπορει να δεις απο τοσο μικρα!!

Αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικο τυπου χαμηλου βαρους και τετοια θα στο ελεγε ο γιατρος οποτε μην το ψαχνεις μονη σου τσαμπα αγχωνεσαι!

Και εμένα κοντουλα είναι...αλλά είναι στη δική της καμπύλη...χαμηλά και σε ύψος και σε βάρος...

Δεν έχουμε κάνει κάποια εξέταση...πιστεύω δεν θα είναι και νάνος:tongue:

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα!!!

21η βδομάδα ήταν 370 νομίζω...αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάποια σημασία...

Η κόρη μου γεννήθηκε 35 βδομάδων και ήταν 2.920.

Φαντάζομαι αν έπαιρνε τον μηνα της θα γεννιόταν παραπάνω!

Πάντως, είναι πετιτ...

Δηλαδή, τώρα είναι 3.5 χρόνων και είναι με το ζόρι 14.5 κιλά...

Καμία σημασία δεν έχουν τα κιλά...άλλωστε δεν γεννιούνται μόνο μεγάλα μωρά και πάντα είναι κληρονομικα!

Εγώ είμαι αδύνατη όπως και ο σύζυγος...

Επίσης, πάντα παίζει και το φύλο...άλλοι δείκτες τα κορίτσια και άλλοι τα αγόρια.

Μετά την 28η βδομάδα, δίνουμε σημασία στο βάρδος, κυρίως για να βλέπουμε κατά πόσον τρέφονται σωστά από τη μαμά, πόσο φιλικό είναι το περιβάλλον της μήτρας...

Έχουμε ακόμα καιρό...

Μια ανάσα είναι περναει γρήγορα ποτε έμαθα ότι είμαι έγκυος ποτε μπήκα στον 6 ο δεν κατάλαβα 

πρίν από 3 λεπτά , Dimi84 είπε:

Μια ανάσα είναι περναει γρήγορα ποτε έμαθα ότι είμαι έγκυος ποτε μπήκα στον 6 ο δεν κατάλαβα 

Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι υποφέρω και δεν περνάει ο καιρός...

Αλλά τώρα με κοβιντ και την κακοκαιρία παράλληλα ...ένιωσα εγκλωβισμένη.

Ελπίζω και εύχομαι να ανοίξει ο καιρός σύντομα, να αρχίσουμε τις βόλτες...

Δουλεύεις ακόμα ε;

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι υποφέρω και δεν περνάει ο καιρός...

Αλλά τώρα με κοβιντ και την κακοκαιρία παράλληλα ...ένιωσα εγκλωβισμένη.

Ελπίζω και εύχομαι να ανοίξει ο καιρός σύντομα, να αρχίσουμε τις βόλτες...

Δουλεύεις ακόμα ε;

Πάω κάθε μέρα στο. Μαγαζί μας δεν μπορώ να. Πω ότι κουράζομαι από την δουλειά . Αλλά γενικά τρέχω με τους μεγάλους περα δώθε αγγλικά φροντιστήρια ποδόσφαιρο εκει είναι το ζόρι βασικά 

πρίν από 8 λεπτά , Dimi84 είπε:

Πάω κάθε μέρα στο. Μαγαζί μας δεν μπορώ να. Πω ότι κουράζομαι από την δουλειά . Αλλά γενικά τρέχω με τους μεγάλους περα δώθε αγγλικά φροντιστήρια ποδόσφαιρο εκει είναι το ζόρι βασικά 

Κοιτα, περνάει όμως και πιο γρήγορα ο καιρός από το να είσαι μόνιμα σπίτι...

Εγώ δουλεύω τρεις μέρες την εβδομάδα και εκείνες οι τρεις περνάνε νερό...

Δηλαδή, ξεφεύγεις και λίγο. 

fH1Pp2.png

26 minutes ago, iwanna24 said:

Και εμένα κοντουλα είναι...αλλά είναι στη δική της καμπύλη...χαμηλά και σε ύψος και σε βάρος...

Δεν έχουμε κάνει κάποια εξέταση...πιστεύω δεν θα είναι και νάνος:tongue:

Εμενα φαγωθηκε ο αντρας μου γιατι απο τοτε που εκλεισε τα 2 ηταν πιο κατω απο την καμπυλη της. Και μας ειπε ο γιατρος οτι μπορεις να το δεις με ακτινογραφια και την καναμε τωρα μαζι με τις πρωτες γενικες εξετασεις αιματος και ουρων. Αν και για μενα δεν παιζει κανενα ρολο το υψος. Κανεναν ομως. Συν οτι πιστευω οτι το ποσο ειναι τωρα στις καμπυλες δεν παιζει ρολο με το ποσο θα φτασουν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εμενα φαγωθηκε ο αντρας μου γιατι απο τοτε που εκλεισε τα 2 ηταν πιο κατω απο την καμπυλη της. Και μας ειπε ο γιατρος οτι μπορεις να το δεις με ακτινογραφια και την καναμε τωρα μαζι με τις πρωτες γενικες εξετασεις αιματος και ουρων. Αν και για μενα δεν παιζει κανενα ρολο το υψος. Κανεναν ομως. Συν οτι πιστευω οτι το ποσο ειναι τωρα στις καμπυλες δεν παιζει ρολο με το ποσο θα φτασουν. 

Μωρέ εντάξει...εγώ σκέφτομαι ότι και πετιτ να μείνει, μια χαρά είναι...

Δεν με ενδιαφέρει τόσο.

Και εφόσον δεν ανησυχεί η παιδίατρος, σιγά μην μπω στη διαδικασία.

Έχει μια γλώσσα έξι μέτρα, μια τρομακτική συναισθηματική ανάπτυξη και ωρίμανση που δεν δίνω τόση σημασία.

Ο σύζυγος και εμένα, μου λέει καμία φορά πόσο κοντή κτλ είναι αλλά του περνάει.

Του εξηγώ ότι δεν θα γίνει και πρώτο μπόι...εγώ 1.65, εκείνος 1.78...

Ε πόσο να βγει το παιδί; 2 μέτρα; 

Πώς νιώθει που θα αποκτήσει αδερφάκι;

Το έχει καταλάβει;

fH1Pp2.png

5 minutes ago, iwanna24 said:

Μωρέ εντάξει...εγώ σκέφτομαι ότι και πετιτ να μείνει, μια χαρά είναι...

Δεν με ενδιαφέρει τόσο.

Και εφόσον δεν ανησυχεί η παιδίατρος, σιγά μην μπω στη διαδικασία.

Έχει μια γλώσσα έξι μέτρα, μια τρομακτική συναισθηματική ανάπτυξη και ωρίμανση που δεν δίνω τόση σημασία.

Ο σύζυγος και εμένα, μου λέει καμία φορά πόσο κοντή κτλ είναι αλλά του περνάει.

Του εξηγώ ότι δεν θα γίνει και πρώτο μπόι...εγώ 1.65, εκείνος 1.78...

Ε πόσο να βγει το παιδί; 2 μέτρα; 

Πώς νιώθει που θα αποκτήσει αδερφάκι;

Το έχει καταλάβει;

Ουτε εμας ανησυχει ο παιδιατρος ο αντρας μου ανησυχει χαχαχαχ! Μια χαρα υψος εχετε και οι 2 οποτε ναι δεν θα βγει μικροκαμωνη σιγουρα!! Η μικρή το εχει καταλαβει! Καθε μερα οταν γυρναω απο τη δουλεια με παιρνει αγκαλια και μετα χαιδευει την κοιλιτσα και του μιλαει. Και ειναι πολυ προσεκτικη δηλαδη αν παει να κατσει αγκαλια μου με ρωταει που να κατσει για να μην πιεσει το μωρο. Και μου λεει οτι περιμενει να μεγαλωσει το μωρο για να παιζουν παρεα και να του δινει τα παιχνιδια της. Και οποιον βρισκουμε λεει οτι περιμενει αδερφακι και οτι ειναι στην κοιλια μου το νινι!! Ασε ασε ειναι πολυ καλουλα μωρε ειναι πολυ δοτική και συναισθηματικη και πιστευω οτι θα ειναι ενταξει με το μωρο. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...