Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Τελικά κάθε γιατρός λέει και κάνει τα δικά του...εγώ σκέψου δεν το ζητάω καν...μόνος του μου δείχνει τη μικρή...

Εγώ συνήθως έχω άγχος αν όλα είναι καλά...

Απίστευτο ε;

Γενικά, δεν φαίνονται καλά ...και ακόμα είναι λίγο Άλιεν...μετά την 27η βδομάδα είναι πραγματικά μωράκια έτοιμα...

Ναι άλλοι δεν αφήνουν τίποτα άλλοι όλα τι να πει κανείς . Εγώ ευτυχώς έχω ευέλικτη γυναικολόγο σε δυο εβδομάδες θα ξαναδώ τον μπέμπη και ανυπομονώ κάνω σαν πρωταρα πραγματικα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Vlal είπε:

Να σας πω κάτι που έχω όμως ;;;;έχω κάτι σαν μικρές σουβλιτσες πονακια γύρω από τον αφαλό...χθες είχα αριστερό τώρα δεξιά και όχι συνέχεια....έχει καμία σας;;

Καλησπέρα! 
περαστικα στα κορίτσια που περνάνε  covid

είχα και έχω τέτοιε πονάκια στον αφαλό και ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι το έντερο. Όντως εκείνη την περίοδο ειχα θέμα δυσκοιλιότητας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Vlal είπε:

Να σας πω κάτι που έχω όμως ;;;;έχω κάτι σαν μικρές σουβλιτσες πονακια γύρω από τον αφαλό...χθες είχα αριστερό τώρα δεξιά και όχι συνέχεια....έχει καμία σας;;

Δεν μου έχει τύχει...εμένα με πονάει η περιοχή κάτω από τον αφαλό...όλη η κοιλιά χαμηλά...όχι όμως πόνοι περιόδου... τεντώματα περισσότερο. 

Έναν νευροπονο αριστερά έχω όταν τρώω όσπρια. 

Μήπως έφαγες κατι και σε πείραξε;

fH1Pp2.png

πρίν από 46 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν μου έχει τύχει...εμένα με πονάει η περιοχή κάτω από τον αφαλό...όλη η κοιλιά χαμηλά...όχι όμως πόνοι περιόδου... τεντώματα περισσότερο. 

Έναν νευροπονο αριστερά έχω όταν τρώω όσπρια. 

Μήπως έφαγες κατι και σε πείραξε;

Σαν νευροπονο ας πούμε γύρω από τον αφαλό!!!!όχι γεμιστά έφαγα 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Όποτε δεν είναι πόνος περιόδου;

Το έντερο μάλλον έχει ερεθιστεί. 

Τι να σ πω ούτε πόνος εντέρου μου φαίνεται!!!βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα....πάντως σήμερα που ενεργηθηκα είχα και αίμα άσε...δεν Μ φτάνει ο κορονοιος.... εντωμεταξυ με το που είδα αίμα έπαθα ένα σοκ....αλλά οκ γρήγορα κατάλαβα τι είχα συμβεί....πάντως κάπου διάβασα ότι αυτά τα πονακια τα είχα πολλές γιατί ανοίγει σιγά σιγά το δέρμα στην κοιλιά, ή μάλλον για να το λέμε σωστά τεντώνει

πρίν από 39 λεπτά , Vlal είπε:

Τι να σ πω ούτε πόνος εντέρου μου φαίνεται!!!βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα....πάντως σήμερα που ενεργηθηκα είχα και αίμα άσε...δεν Μ φτάνει ο κορονοιος.... εντωμεταξυ με το που είδα αίμα έπαθα ένα σοκ....αλλά οκ γρήγορα κατάλαβα τι είχα συμβεί....πάντως κάπου διάβασα ότι αυτά τα πονακια τα είχα πολλές γιατί ανοίγει σιγά σιγά το δέρμα στην κοιλιά, ή μάλλον για να το λέμε σωστά τεντώνει

Και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Εγώ θα πω λίγο έμεινε ακόμα χαχαχα 

@Vlal τεντώματα από τους μύες .. είναι ολα αυτά φυσιολογικά !! Μην ανησυχείς .. εγώ είχα πιο πολύ κάτω απτον αφαλό Κ λίγο δεξιά Κ αριστερά αλλά όλα ήταν καλά !! Όποτε πιθανολογώ Κ σε εσένα το ίδιο θα συμβαίνει 

Διαφημίσεις

On 11/3/2022 at 4:45 ΜΜ, Dimi84 είπε:

Ευχαριστώ πολυ

Συγχαρητήρια!! 

On 12/3/2022 at 8:05 ΜΜ, Angiee1990 είπε:

Κορίτσια μουυυ καλησπέρα !! Νέα στη παρέα.. πητ 26/7 πρώτα ο θεός ! Αρκετά αγχωμένη διότι ξεκίνησα με καφε υγρά αλλά όλα καλά πλέον δόξα το θεό !! Σήμερα ξύπνησα με πιο έντονα τσιμπήματα Κ τραβήγματα χαμηλά Κ φοβήθηκα αλλά με καθησύχασε ο γιατρός μου ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά … 

Καλως ήρθες, με το καλο το μωρακι σου!! Απο αγχος αλλο τιποτα!! 

22 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εμένα σκέψου μου έχει κάνει ήδη 3D και φαίνεται κανονικά από την 19η βδομάδα ❤️

Κι εμένα ο γιατρος μου εχει 3d, μεχρι τωρα δεν το είχε βαλει ποτε, την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθησε να μας δείξει το ενα αλλα δεν καθοταν καλα και κατευθειαν το σταμάτησε. Θα δω στους επόμενους τι θα κάνει. 

7 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Εγώ πάντως βγήκα σήμερα θετική ενώ από την Παρασκευή είχα λίγο γδαρσιμο στο λαιμό.....και συνάχι εχθές.....αλλά θετικό μόνο σήμερα έδειξε....που έχει περάσει ο λαιμός και έμεινε μόνο το συνάχι!!!!

Περαστικά κοριτσι μου! 

1 ώρα πρίν, Vlal είπε:

Σαν νευροπονο ας πούμε γύρω από τον αφαλό!!!!όχι γεμιστά έφαγα 

Παρούσα!! Εγω το νιώθω σαν μελανια αλλα οταν το παταω δεν ποναει. Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι επειδη ανοιγουν οι κοιλιακοι και παθαινουμε διαταση, μου ειπε όταν σηκωνομαι απο το κρεβάτι να μην βαζω δυναμη στην κοιλια αλλα στα χερια και οντως απο τοτε που το κανω εχει σταματήσει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Συγχαρητήρια!! 

Καλως ήρθες, με το καλο το μωρακι σου!! Απο αγχος αλλο τιποτα!! 

Κι εμένα ο γιατρος μου εχει 3d, μεχρι τωρα δεν το είχε βαλει ποτε, την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθησε να μας δείξει το ενα αλλα δεν καθοταν καλα και κατευθειαν το σταμάτησε. Θα δω στους επόμενους τι θα κάνει. 

Περαστικά κοριτσι μου! 

Παρούσα!! Εγω το νιώθω σαν μελανια αλλα οταν το παταω δεν ποναει. Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι επειδη ανοιγουν οι κοιλιακοι και παθαινουμε διαταση, μου ειπε όταν σηκωνομαι απο το κρεβάτι να μην βαζω δυναμη στην κοιλια αλλα στα χερια και οντως απο τοτε που το κανω εχει σταματήσει. 

Και εγώ έτσι σηκώνομαι ή λέω στον άνδρα μου να με σηκώσει

Τι κάνετε κορίτσια?έφαγα πριν λίγο μακαρόνια με παρμεζάνα δύο πιρουνιες κ είδα ότι η παρμεζάνα είχε μούχλα!εν τω μεταξύ δν ήταν ληγμένη ήταν συσκευασμένη μάρκα κ σήμερα την άνοιξα!ρώτησα τον γιατρό μου είπε δν πειράζει!

1 ώρα πρίν, marilia35 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια?έφαγα πριν λίγο μακαρόνια με παρμεζάνα δύο πιρουνιες κ είδα ότι η παρμεζάνα είχε μούχλα!εν τω μεταξύ δν ήταν ληγμένη ήταν συσκευασμένη μάρκα κ σήμερα την άνοιξα!ρώτησα τον γιατρό μου είπε δν πειράζει!

Τι να πειραξει το πολυ πολυ να πας τουαλέτα χα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...