Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Αυτό με καθησυχάζει κορίτσια μου παρά πολύ επειδή έχω πολύ εμπιστοσύνη στο γιατρό μου!! Κ ήταν πολύ πολύ σίγουρος Κ ήρεμος!! Όποτε προσπαθώ να το αποβάλλω απτό μυαλό εντελώς !!!! Με το καλό τα μωράκια μας εύχομαι σε όλες να μας πάνε όλα ονειρεμένα καλά :wub: 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Τα έχω κάνει σχεδόν όλα...απλό υπέρηχο είχα ναι...

Έχει όμως 3D ο ντοκτορ και μου τη δείχνει συχνά πυκνά...

Μάλλον δεν είχες βήχα.

Παίρνω ήδη αντιβίωση και σιρόπι...

Ελπίζω να περάσει εν καιρώ!

Καλώς ήρθες...

Εδώ είμαστε όλες αγχωμενες και λίγο ηρεμούμε η μία την άλλη!

Με το καλό...

Τι περιμένεις;

Από τραβήγματα και πονακια άλλο τίποτα ...

Και που είσαι ακόμα :razz:

Και εμένα στο ιατρειο της γυναικολόγου κάνω όλους του υπερήχους και τους μεγάλους βέβαια 3d  είδα τώρα πρωτη φορα δεν πολυ θέλουν να κάνουν συχνά οι γιατροί δεν είναι πολυ καλό η ευχάριστο για τα. Μωράκια . 

Εγω από υπερηχους δεν καταλάβαινα τίποτα στην αρχή,απορούσα πώς έβλεπαν αυτοί!! Τώρα που το μωρο μεγαλωσε κάτι διακρινω,αλλά φάτσα δεν έχει γυρίσει ποτέ να δούμε,πάντα προφίλ! Εσείς που έχετε κάνει ήδη β επιπεδου, πόσο σας στοιχισε;;

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Εγω από υπερηχους δεν καταλάβαινα τίποτα στην αρχή,απορούσα πώς έβλεπαν αυτοί!! Τώρα που το μωρο μεγαλωσε κάτι διακρινω,αλλά φάτσα δεν έχει γυρίσει ποτέ να δούμε,πάντα προφίλ! Εσείς που έχετε κάνει ήδη β επιπεδου, πόσο σας στοιχισε;;

100 ευρώ έδωσα 

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Στον απλό υπέρηχο προφιλ. Τα βλεπουμε όταν μας. Τα. Δείχνουν κανονικά δεν καταλαβαίνεις είναι σαν Αλιεν χαχαχα στο τρισδιάστατο θα πάθεις πλακα 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Dimi84 είπε:

100 ευρώ έδωσα 

Στον απλό υπέρηχο προφιλ. Τα βλεπουμε όταν μας. Τα. Δείχνουν κανονικά δεν καταλαβαίνεις είναι σαν Αλιεν χαχαχα στο τρισδιάστατο θα πάθεις πλακα 

Και το έκανες στο ιατρείο και ήταν 3D?

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Polly1 είπε:

Και το έκανες στο ιατρείο και ήταν 3D?

Ναι εκεί έκανα και αυχενικη και Β σε συνεργασία με έμβρυολογο 

πρίν από 2 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμένα σκέψου μου έχει κάνει ήδη 3D και φαίνεται κανονικά από την 19η βδομάδα ❤️

Εμενα το απέφευγε όταν της το ελεγα και μου εξήγησε ότι δεν είναι και οτι καλυτερο και δεν έχει νόημα είναι πολυ μικρό ας μην το ενοχλήσουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμένα σκέψου μου έχει κάνει ήδη 3D και φαίνεται κανονικά από την 19η βδομάδα ❤️

Και εμένα κάθε φορά μου το δείχνει και σε 3D! Εγώ λέω ότι είναι σαν πλαστελίνη χάχα!

Την τελευταία φορά που πήγα νομίζω 17η βδομάδα φαινόταν το πρόσωπο και τα δάχτυλα κανονικά... Απλά λίγο παραμορφώμενο όσο να ναι! Ανυπομονώ να δω πως θα είναι στην Β επιπέδου :oops:

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Ναι εκεί έκανα και αυχενικη και Β σε συνεργασία με έμβρυολογο 

Εμενα το απέφευγε όταν της το ελεγα και μου εξήγησε ότι δεν είναι και οτι καλυτερο και δεν έχει νόημα είναι πολυ μικρό ας μην το ενοχλήσουμε. 

Τελικά κάθε γιατρός λέει και κάνει τα δικά του...εγώ σκέψου δεν το ζητάω καν...μόνος του μου δείχνει τη μικρή...

Εγώ συνήθως έχω άγχος αν όλα είναι καλά...

12 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Και εμένα κάθε φορά μου το δείχνει και σε 3D! Εγώ λέω ότι είναι σαν πλαστελίνη χάχα!

Την τελευταία φορά που πήγα νομίζω 17η βδομάδα φαινόταν το πρόσωπο και τα δάχτυλα κανονικά... Απλά λίγο παραμορφώμενο όσο να ναι! Ανυπομονώ να δω πως θα είναι στην Β επιπέδου :oops:

Απίστευτο ε;

Γενικά, δεν φαίνονται καλά ...και ακόμα είναι λίγο Άλιεν...μετά την 27η βδομάδα είναι πραγματικά μωράκια έτοιμα...

fH1Pp2.png

Καλημέρα και καλώς όρισαν οι καινούργιες στην παρέα. 

Σας έχω update με συμπτώματα βρε! Χεχε! 

Αφού λοιπόν ησύχασα από εμετούς κ στομάχι γενικότερα (έως την 21η βδομάδα για να διαβάζουν και όσες τους τύχει), φτάσαμε 24+1 κ έχω εδώ κ μέρες έντονο αίσθημα παλμών (πολύ έντονο όμως), ιδίως πριν τον ύπνο. 

Επίσης δύο μέρες τώρα, παλινδρομηση κ δεκάδες ρεψίματα.. 

Εξαιρετικά!! Σημειώστε κ μια μέση, όπου όταν με πιάσει, δεν μπορώ ούτε να κάτσω ούτε να ξαπλώσω. 

Το μωρό το νοιωθω όλο κ πιο έντονα κ όλο κ πιο μεγάλο. 

Κουράγιο (Thank me later) :P

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως βγήκα σήμερα θετική ενώ από την Παρασκευή είχα λίγο γδαρσιμο στο λαιμό.....και συνάχι εχθές.....αλλά θετικό μόνο σήμερα έδειξε....που έχει περάσει ο λαιμός και έμεινε μόνο το συνάχι!!!!

• Λυπημένη/-ος 1

16 minutes ago, Vlal said:

Εγώ πάντως βγήκα σήμερα θετική ενώ από την Παρασκευή είχα λίγο γδαρσιμο στο λαιμό.....και συνάχι εχθές.....αλλά θετικό μόνο σήμερα έδειξε....που έχει περάσει ο λαιμός και έμεινε μόνο το συνάχι!!!!

Μου φαίνεται κανείς δεν θα γλιτώσει. Περαστικά! 

1 hour ago, Vlal είπε:

Περαστικα σου!! Δεν το πιστεύω!! Έχω τα ιδια συμπτώματα!! Πάω να κάνω self τωρα!! Ελπίζω να χει ξεμείνει κανένα στο σπίτι!! 

1 hour ago, Vlal είπε:

Περαστικά σου!

1 hour ago, Vlal είπε:

Περαστικα σου!! Δεν το πιστεύω!! Έχω τα ιδια συμπτώματα!! Πάω να κάνω self τωρα!! Ελπίζω να χει ξεμείνει κανένα στο σπίτι!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...