Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Καλή συνέχεια!! Για Β επιπέδου ήσουν;; πώς τραβούσες βίντεο και φωτογραφίες;; Εγω φάτσα δεν έχω δει καθολου ακομη σε απλούς υπερηχους

Γιατι κάτι έχω διαβάσει για το φασκόμηλο και γενικά αυτά με τα βότανα με μπερδεύουν για το ποια επιτρέπονται και ποια όχι! Ξέρω μόνο ότι επιτρέπεται σίγουρα το τσάι του βουνού και πίνω μόνο αυτό. Αλλά σε ποσότητα καραμέλας και να απαγορεύεται ελπίζω να μην πειράζει τόσο πολυ

Και εγώ το έχω ακούσει αλλά σιγά μια καραμέλα τι θα πάθεις...και εγώ έχω ακούσει για βιταμίνη α και τα καρότα έχουν και τα έχω τσακίσει, ειδικά ωμά! Μήπως δεν κάνει γιατί διάβασα ότι κάνουν καλό...

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Και εγώ το έχω ακούσει αλλά σιγά μια καραμέλα τι θα πάθεις...και εγώ έχω ακούσει για βιταμίνη α και τα καρότα έχουν και τα έχω τσακίσει, ειδικά ωμά! Μήπως δεν κάνει γιατί διάβασα ότι κάνουν καλό...

Nα,αυτά δεν τα μπορώ καθόλου και δεν τρώω τίποτα ακόμα και φήμη να ναι!! Κι ας απαγορεύει ο γιατρός ελάχιστα πράγματα!Πάντως ο λαιμός έγινε καινούργιος !! 

Καλημερα!!!! Πώς ειμαστε σήμερα;; Εγω γύρισα από υπέρηχο! Ο τράχηλος σταθερός στο 2,5,βοήθησε το καθισιο, είμαι πολύ χαρούμενη!!385 γρ βάρος!  Έχετε προσέξει πόσο αμνιακο εχετε; 4,8 εγώ με φυσιολογικό 2-8. Μου είπε ότι έχω αρκετό αμνιακο.  Εμένα γιατί μου φαίνεται κάπως λιγο;;

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλημερα!!!! Πώς ειμαστε σήμερα;; Εγω γύρισα από υπέρηχο! Ο τράχηλος σταθερός στο 2,5,βοήθησε το καθισιο, είμαι πολύ χαρούμενη!!385 γρ βάρος!  Έχετε προσέξει πόσο αμνιακο εχετε; 4,8 εγώ με φυσιολογικό 2-8. Μου είπε ότι έχω αρκετό αμνιακο.  Εμένα γιατί μου φαίνεται κάπως λιγο;;

Νομίζω αγχώνεσαι χωρίς λόγο 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες.

Αρχικά, συγχαρητήρια @Dimi84, τελική ευθεία ❤️

Πήγα χτες και εγώ γιατρό...

Ολα καλά.

Τραχηλος σταθερός.

24 Μαρτίου, Β επιπέδου ...

Η μικρή μου πλέον 370 γραμμάρια, με γυρισμένο κωλο...καλά είναι, ευτυχώς.

Ξεκινησα αντιβίωση ξανά, αυτή τη φορά για τα μικρόβια. Μήπως υπάρχει κάποιο και επηρεαστεί ο τράχηλος. Προληπτικά...

Ο βήχας με ταλαιπωρεί πολύ!

Χτες πονούσα στην κοιλιά από τον βήχα...

@Polly1 δεν έχω ιδέα...δεν μου έχει πει κάτι για αμνιακό...αλλά αφού σου είπε ότι είναι οκ ο άνθρωπος...δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας!

Αν ξέρετε κάποιο κόλπο για τον βήχα , καλοδεχουμενο.

Πινω και σιρόπι και μια κουταλιά μέλι και τσάι και τα λοιπά!

fH1Pp2.png

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλησπέρα σε όλες.

Ολα καλά.

Τραχηλος σταθερός.

Ξεκινησα αντιβίωση ξανά, αυτή τη φορά για τα μικρόβια. Μήπως υπάρχει κάποιο και επηρεαστεί ο τράχηλος. Προληπτικά...

@Polly1 δεν έχω ιδέα...δεν μου έχει πει κάτι για αμνιακό...αλλά αφού σου είπε ότι είναι οκ ο άνθρωπος...δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας!

Απλό υπέρηχο είχες? σας γυρισε την πλστη η μπουμπου φανταστική με προσωπικότητα. Βήχας ε? Γκουγκλαρε κανένα, γιατροσόφι. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλησπέρα σε όλες.

Ολα καλά.

Τραχηλος σταθερός.

Πηρα μονο 1 καραμέλα χθες της εταιρίας kaiser waldohonig salbei και έχω να βηξω  από τότε. Όμως έχει μέσα φασκόμηλο που μάλλον στην εγκυμοσύνη δεν κάνει γιατί προκαλεί συσπάσεις,αλλά σε μενα ευτυχώς δεν έκανε κάποιο κακό και από το να βηχεις,  καλύτερα να πάρεις κάτι δραστικό. Ο γιατρός σου τι σου προτεινε;; 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μουυυ καλησπέρα !! Νέα στη παρέα.. πητ 26/7 πρώτα ο θεός ! Αρκετά αγχωμένη διότι ξεκίνησα με καφε υγρά αλλά όλα καλά πλέον δόξα το θεό !! Σήμερα ξύπνησα με πιο έντονα τσιμπήματα Κ τραβήγματα χαμηλά Κ φοβήθηκα αλλά με καθησύχασε ο γιατρός μου ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά … 

2 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Απλό υπέρηχο είχες? σας γυρισε την πλστη η μπουμπου φανταστική με προσωπικότητα. Βήχας ε? Γκουγκλαρε κανένα, γιατροσόφι. 

Τα έχω κάνει σχεδόν όλα...απλό υπέρηχο είχα ναι...

Έχει όμως 3D ο ντοκτορ και μου τη δείχνει συχνά πυκνά...

πρίν από 58 λεπτά , Polly1 είπε:

Πηρα μονο 1 καραμέλα χθες της εταιρίας kaiser waldohonig salbei και έχω να βηξω  από τότε. Όμως έχει μέσα φασκόμηλο που μάλλον στην εγκυμοσύνη δεν κάνει γιατί προκαλεί συσπάσεις,αλλά σε μενα ευτυχώς δεν έκανε κάποιο κακό και από το να βηχεις,  καλύτερα να πάρεις κάτι δραστικό. Ο γιατρός σου τι σου προτεινε;; 

Μάλλον δεν είχες βήχα.

Παίρνω ήδη αντιβίωση και σιρόπι...

Ελπίζω να περάσει εν καιρώ!

πρίν από 5 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Κορίτσια μουυυ καλησπέρα !! Νέα στη παρέα.. πητ 26/7 πρώτα ο θεός ! Αρκετά αγχωμένη διότι ξεκίνησα με καφε υγρά αλλά όλα καλά πλέον δόξα το θεό !! Σήμερα ξύπνησα με πιο έντονα τσιμπήματα Κ τραβήγματα χαμηλά Κ φοβήθηκα αλλά με καθησύχασε ο γιατρός μου ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά … 

Καλώς ήρθες...

Εδώ είμαστε όλες αγχωμενες και λίγο ηρεμούμε η μία την άλλη!

Με το καλό...

Τι περιμένεις;

Από τραβήγματα και πονακια άλλο τίποτα ...

Και που είσαι ακόμα :razz:

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Άμα σας πω ότι δεν ξέρουμε ακόμα! τη μια ήταν σταυροπόδι!!!την άλλη με Κωλαρακι γυρισμένο την άλλη κλειστά πόδια όποτε περιμένω τώρα την Β επιπέδου που έχω στις 22 Κ πρώτα ο θεός θα μάθουμε.. αν και είναι το λιγότερο που με ανησυχεί! Κ πριν κάνω εγγραφή διάβαζα απαντήσεις σας Κ πολλές φορές με ηρεμούσαν! Να σας πω την αλήθεια στο τελευταίο υπέρηχο είδαμε πιθανή παρουσία μιας αμνιακης ταινίας πολύ μικρής μου είπε ο γιατρός μου.. Κ μου είπε 99,9999% δεν θα υπάρξει Κανένα μα κνενα πρόβλημα ! Είναι κάποια άλλη κοπέλα με τέτοια εμπειρία ;;

πρίν από 3 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Άμα σας πω ότι δεν ξέρουμε ακόμα! τη μια ήταν σταυροπόδι!!!την άλλη με Κωλαρακι γυρισμένο την άλλη κλειστά πόδια όποτε περιμένω τώρα την Β επιπέδου που έχω στις 22 Κ πρώτα ο θεός θα μάθουμε.. αν και είναι το λιγότερο που με ανησυχεί! Κ πριν κάνω εγγραφή διάβαζα απαντήσεις σας Κ πολλές φορές με ηρεμούσαν! Να σας πω την αλήθεια στο τελευταίο υπέρηχο είδαμε πιθανή παρουσία μιας αμνιακης ταινίας πολύ μικρής μου είπε ο γιατρός μου.. Κ μου είπε 99,9999% δεν θα υπάρξει Κανένα μα κνενα πρόβλημα ! Είναι κάποια άλλη κοπέλα με τέτοια εμπειρία ;;

Εννοείται δεν μας νοιάζει το φύλο...να χαμε να λέμε!

Τι είναι αυτό που λες;

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Αν μπεις Κ διαβάσεις θα παθεις εγκαιφαλικο !!!! Γιαυτο ο γιατρός μου μου το εξήγησε εκείνος για να μην διαβάζω τα ακραία που γράφουν στο Ίντερνετ συνήθως αν εμφανιστεί αυτό το πράγμα σε μικρό έμβρυο Δλδ το πρώτο τρίμηνο υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτεί κάποιο μέρος από το μπεμπακι Κ να τραυματιστεί η Κ πολλά χειρότερα ! Βέβαια αυτό είναι πολύ πολύ σπάνιο να συμβεί ! Στην αυχενική μου δεν υπήρχε τπτ το πρόσεξε τώρα στην 20 εβδομάδα αλλά με καθησύχασε παρά πολύ !! Μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί τπτ έχει προχωρήσει το μωρό είναι ανεπτυγμένο ! Μου είπε αυτό λέξη <στο λέω έπειδη το είδα και πρέπει να το αναφέρω αλλά επίσης σου λέω βγαλτο απτό μυαλό σου> Αλλά καταλαβαίνεις πολύ δύσκολο να βγει εμένα απτό μυαλό μου.. Κ περιμένω τη Β Με τρομερή αγωνία ! 

πρίν από 33 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Αν μπεις Κ διαβάσεις θα παθεις εγκαιφαλικο !!!! Γιαυτο ο γιατρός μου μου το εξήγησε εκείνος για να μην διαβάζω τα ακραία που γράφουν στο Ίντερνετ συνήθως αν εμφανιστεί αυτό το πράγμα σε μικρό έμβρυο Δλδ το πρώτο τρίμηνο υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτεί κάποιο μέρος από το μπεμπακι Κ να τραυματιστεί η Κ πολλά χειρότερα ! Βέβαια αυτό είναι πολύ πολύ σπάνιο να συμβεί ! Στην αυχενική μου δεν υπήρχε τπτ το πρόσεξε τώρα στην 20 εβδομάδα αλλά με καθησύχασε παρά πολύ !! Μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί τπτ έχει προχωρήσει το μωρό είναι ανεπτυγμένο ! Μου είπε αυτό λέξη <στο λέω έπειδη το είδα και πρέπει να το αναφέρω αλλά επίσης σου λέω βγαλτο απτό μυαλό σου> Αλλά καταλαβαίνεις πολύ δύσκολο να βγει εμένα απτό μυαλό μου.. Κ περιμένω τη Β Με τρομερή αγωνία ! 

Δυστυχώς, δεν έχω ιδέα τι είναι...όμως ακούω έναν σίγουρο γιατρό και αυτό και μόνο αρκεί.

Οι γιατροί ποτέ δεν λένε κάτι καλό αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι!

Όποτε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Καλώς ήρθες και με το καλό το μωρο σου!! Δεν το έχω ακούσει ούτε εγώ τι είναι! Αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός,πραγματικά ξεχνα το!! 

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Μάλλον δεν είχες βήχα.

Παίρνω ήδη αντιβίωση και σιρόπι...

Ελπίζω να περάσει εν καιρώ!

Ειχα εκνευριστικό ξεροβηχα σα να πνίγομαι όχι παραγωγικό, ευτυχώς το σταμάτησα στην πολλή αρχη του,γιατί το χειρότερο στην περίπτωση μου είναι να βήχω!  Γενικά όλοι στο σπίτι με βηχα και καταρροη. Φοβήθηκαμε για κορονοιο και μια μέρα μετά μαθαίνουμε ότι είχε έρθει ο άντρας μου σε επαφή με κρούσμα! Έκανε ο άντρας μου μοριακό στη δουλειά κι εγώ ραπιντ για να πάω σήμερα στο μαιευτήριο.  Και οι 2 αρνητικοί αλλά θα κάνουμε και οι 2 αύριο σελφ τεστ αύριο γιατί μάλλον τα κάναμε όλα νωρίς 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...