Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλημεραααααα! Τι κάνετε κορίτσια μου; Για καλοκαιρινά νεογέννητα Κρήτη τι αγορές θα κάνετε από ρουχαλάκια ; Έχω μπερδευτεί παρά πολύ δε ξέρω αν πρέπει να πάρω εσωρουχακια, φορμάκια μακρυμάνικο με γυμνό πόδι ; Φορμάκι με πόδι αλλά κοντομάνικο ; Οι μανούλες μπορούν να βοηθήσουν ; Καλτσακια γαντακια ; Θα με βοηθούσατε τι θα χρειαστούμε μέσα αλλά και σε ένα περίπατο έξω από το σπίτι για τους πρώτους 3 μήνες που είναι καλοκαιρινοί 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Και εγώ Θρακομακεδόνες μενω χαχα 

Αληθεια; Οποτε σε λίγους μηνες θα τα λεμε στην πλατεια :-P

Εμεις ηρθαμε πριν 3 χρονια και νοικιαζουμε, ερχομασταν καθε μερα στο Τατόι με τα σκυλια μας για βολτα και ειχαμε ερωτευτει το μέρος και την περιοχη. Δυστυχώς τα εκαψαν ολα.. 

20 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλημερα!! Το έστρωσε ε;; Εδώ ούτε νιφαδα!!

Το έστρωσε για τα καλα, οχι βεβαια σαν την προηγούμενη φορα αλλα εκανε την δουλεια του! 

19 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Όχι τίποτα δεν είχα αλλά ήταν πιο μεγάλη ποσότητα σε σχέση με άλλες φορές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.. και εγώ έτσι πιστεύω γιατί όποτε βλέπω αίμα είναι μετά το ξύρισμα και προσέχω τόσο πολύ!! Τώρα είναι πιο ευαίσθητος ο τράχηλος και ερεθίζεται αμέσως

Νομίζω κι εγω οτι αν ηταν κατι θα εβγαζες και στο σκουπισμα μεχρι να φυγει τελειως.. Πως εισαι σήμερα? 

πρίν από 21 λεπτά , Dimi84 είπε:

Β επιπεδου σημερα και ο Μπεμπης από εχθές κλωτσάει ψηλά στο πλαι δεξιά και αρκετά προσ τα πισω γενικά πιανει μεγάλη περιοχη ανυπομονώ να τον δω εχωβ4εβδομαδες ολοκληρες

Με το καλο κοριτσι μου, περιμενουμε νέα! 

πρίν από 13 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλημεραααααα! Τι κάνετε κορίτσια μου; Για καλοκαιρινά νεογέννητα Κρήτη τι αγορές θα κάνετε από ρουχαλάκια ; Έχω μπερδευτεί παρά πολύ δε ξέρω αν πρέπει να πάρω εσωρουχακια, φορμάκια μακρυμάνικο με γυμνό πόδι ; Φορμάκι με πόδι αλλά κοντομάνικο ; Οι μανούλες μπορούν να βοηθήσουν ; Καλτσακια γαντακια ; Θα με βοηθούσατε τι θα χρειαστούμε μέσα αλλά και σε ένα περίπατο έξω από το σπίτι για τους πρώτους 3 μήνες που είναι καλοκαιρινοί 

Εγω μονο καλοκαιρινα κραταω απο αυτα που μου εδωσαν, καθόλου μακρυμανικα. Η θεια μου μου εφερε δωρο δυο πολυ λεπτα μακρυμανικα και της ειπαν στο μαγαζι οτι δεν έχει σημασια που θα ειναι τελος Ιουνιου θα χρειαστούν,μου φανηκε περίεργο η αληθεια ειναι δεν ξερω. Τα κράτησα και θα δούμε. 

Επισης πηρα δυο πικε κουβερτουλες και πηρα αρκετα σεντονακια απο μουσελινα να τα σκεπάζω αν χρειαστει. Ας μας πουν και οι πιο εμπειρες. 

13 minutes ago, ΕΛΕΝΗ12 said:

Καλημερα!! Δεν ξέρω τον καιρό στην Κρήτη αλλά φαντάζομαι πως Ιούλιο που γεννάμε θα έχει φουλ ζέστη. Την πρώτη μου κόρη τη γεννησα 29 Ιουνίου. Βγήκαμε απο το μαιευτήριο με κορμάκι (κοντό χέρι, έξω πόδια) και γενικά μονο με τέτοια ήταν το πρώτο τρίμηνο. Δηλαδη με το ποδι μεσα δεν χρειαζεσαι τίποτα. Καλτσάκια να παρεις ναι γιατι παρόλο που εχει ζεστη εγω ειχα παρατηρήσει οτι ηταν ήρεμη οταν της φορούσα καλτσάκια. Δηλαδη ειχε το μπουτι έξω και κάλτσα φοβερο?? Χαχαχα εσώρουχα και τιραντάκια μπορείς να παρεις αλλα σίγουρα κοντομάνικα. Γενικά μεσα στο σπιτι με κλιματιστικό και να ειναι σκεπασμενη με κανα σεντονάκι ή μουσελίνα και από κατω κορμάκι. Στο αυγό και στο καρότσι και στο κάθισμα του αυτοκινήτου οτι και να της βάλεις θα σου ιδρώνει στο λαιμο. Μην παραξενευτείς!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Όλα καλά κορίτσι;

Ναι ναι όλα καλά!! Ευτυχώς άρχισα να το νιώθω οπότε μια χαρά

πρίν από 33 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Εμεις ηρθαμε πριν 3 χρονια και νοικιαζουμε, ερχομασταν καθε μερα στο Τατόι με τα σκυλια μας για βολτα και ειχαμε ερωτευτει το μέρος και την περιοχη. Δυστυχώς τα εκαψαν ολα.. 

Το έστρωσε για τα καλα, οχι βεβαια σαν την προηγούμενη φορα αλλα εκανε την δουλεια του! 

Νομίζω κι εγω οτι αν ηταν κατι θα εβγαζες και στο σκουπισμα μεχρι να φυγει τελειως.. Πως εισαι σήμερα? 

Εγω μονο καλοκαιρινα κραταω απο αυτα που μου εδωσαν, καθόλου μακρυμανικα. Η θεια μου μου εφερε δωρο δυο πολυ λεπτα μακρυμανικα και της ειπαν στο μαγαζι οτι δεν έχει σημασια που θα ειναι τελος Ιουνιου θα χρειαστούν,μου φανηκε περίεργο η αληθεια ειναι δεν ξερω. Τα κράτησα και θα δούμε. 

Επισης πηρα δυο πικε κουβερτουλες και πηρα αρκετα σεντονακια απο μουσελινα να τα σκεπάζω αν χρειαστει. Ας μας πουν και οι πιο εμπειρες. 

Όλα μια χαρά κορίτσια σας ευχαριστώ!! Δεν έχω τίποτα μάλλον από το ξύρισμα θα ήταν!!

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Β επιπεδου σημερα και ο Μπεμπης από εχθές κλωτσάει ψηλά στο πλαι δεξιά και αρκετά προσ τα πισω γενικά πιανει μεγάλη περιοχη ανυπομονώ να τον δω εχωβ4εβδομαδες ολοκληρες

Καλή επιτυχία κορίτσι!! Όλα καλά θα πάνε!! Μετά προχωράς στην τελική ευθεία!! άντε να έρθει και η σειρά μας

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλημέραααα!εγώ αγόρασα κοντομανικη φανελάκια με πόδια έξω!έχω από τον πρώτο κάποια λεπτά μακρυμάνικα!αγόρασε κ κανένα τέτοιο που θα χρειαστεί ούτως η άλλως για βράδυα Σεπτεμβρίου πάρε 2-3 τέτοια!μόνο για το αιρκοντίσιον δν ξέρω νύχτα αν θα χρειαστεί!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Ειμαι εδω και περιμένω στην αναμονή έχω μαζί τον γιο μου τον μικρό . Διδυμακι δεν ξέρω δεν πολυ γουστάρω την πλατεία μας χαχαχαχα εγώ είμαι εξί χρόνια . Το λατρευω το μέρος δεν θα σου έλεγα το ίδιο και για τον κόσμο χαχαχα

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Ναι ναι όλα καλά!! Ευτυχώς άρχισα να το νιώθω οπότε μια χαρά

Όλα μια χαρά κορίτσια σας ευχαριστώ!! Δεν έχω τίποτα μάλλον από το ξύρισμα θα ήταν!!

Καλή επιτυχία κορίτσι!! Όλα καλά θα πάνε!! Μετά προχωράς στην τελική ευθεία!! άντε να έρθει και η σειρά μας

Ευχαριστώ κοριτσιιιιι

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Καλημερα!! Δεν ξέρω τον καιρό στην Κρήτη αλλά φαντάζομαι πως Ιούλιο που γεννάμε θα έχει φουλ ζέστη. Την πρώτη μου κόρη τη γεννησα 29 Ιουνίου. Βγήκαμε απο το μαιευτήριο με κορμάκι (κοντό χέρι, έξω πόδια) και γενικά μονο με τέτοια ήταν το πρώτο τρίμηνο. Δηλαδη με το ποδι μεσα δεν χρειαζεσαι τίποτα. Καλτσάκια να παρεις ναι γιατι παρόλο που εχει ζεστη εγω ειχα παρατηρήσει οτι ηταν ήρεμη οταν της φορούσα καλτσάκια. Δηλαδη ειχε το μπουτι έξω και κάλτσα φοβερο?? Χαχαχα εσώρουχα και τιραντάκια μπορείς να παρεις αλλα σίγουρα κοντομάνικα. Γενικά μεσα στο σπιτι με κλιματιστικό και να ειναι σκεπασμενη με κανα σεντονάκι ή μουσελίνα και από κατω κορμάκι. Στο αυγό και στο καρότσι και στο κάθισμα του αυτοκινήτου οτι και να της βάλεις θα σου ιδρώνει στο λαιμο. Μην παραξενευτείς!

Ναι,κορίτσια δίνετε τέτοιες συμβουλές σε μας τις άσχετες που κάναμε το πρώτο καταχείμωνο!! Χαχαχα!

Καλημερα!!! Πώς ειστε;; Εγω με βηχα καξ καταρροη! Έκανα μόλις rapid,ευτυχώς αρνητικό! Θα πάω αύριο μαιευτήριο για μέτρηση.  Έφαγα μια φυτική καραμέλα με φασκόμηλο και μέλι. Ελπίζω να μην πειράζει. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Ναι,κορίτσια δίνετε τέτοιες συμβουλές σε μας τις άσχετες που κάναμε το πρώτο καταχείμωνο!! Χαχαχα!

Καλημερα!!! Πώς ειστε;; Εγω με βηχα καξ καταρροη! Έκανα μόλις rapid,ευτυχώς αρνητικό! Θα πάω αύριο μαιευτήριο για μέτρηση.  Έφαγα μια φυτική καραμέλα με φασκόμηλο και μέλι. Ελπίζω να μην πειράζει. 

Γιατί καλέ να πειράζει! Εξάλλου φυτική είναι..

Γυρισα κορίτσια εντάξει ερωτευτηκα για άλλη μια φορά δεν περιμενα οτι θα ένιωθα έτσι τον είδα τρισδιάστατο ειναι πολυ όμορφος μωρέεεεε. Όλα τέλεια οι μετρήσεις καταπληκτικές ο γιατρός έμεινε κατά ευχαριστημένος αμνιακο σουπερ πλακουντας σουπερ όλα σουπερ μου είπε να το απολαυσω τώρα. Είμαι πολυ χαρουμενη χαζευω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβουσα και επιβεβαιώνει υγρό. Όλες μα όλες να εχουμε καλή συνεχεια εγκυμοσύνης και να το απολαυσουμε 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , Dimi84 είπε:

Γυρισα κορίτσια εντάξει ερωτευτηκα για άλλη μια φορά δεν περιμενα οτι θα ένιωθα έτσι τον είδα τρισδιάστατο ειναι πολυ όμορφος μωρέεεεε. Όλα τέλεια οι μετρήσεις καταπληκτικές ο γιατρός έμεινε κατά ευχαριστημένος αμνιακο σουπερ πλακουντας σουπερ όλα σουπερ μου είπε να το απολαυσω τώρα. Είμαι πολυ χαρουμενη χαζευω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβουσα και επιβεβαιώνει υγρό. Όλες μα όλες να εχουμε καλή συνεχεια εγκυμοσύνης και να το απολαυσουμε 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Καλή συνέχεια!! Για Β επιπέδου ήσουν;; πώς τραβούσες βίντεο και φωτογραφίες;; Εγω φάτσα δεν έχω δει καθολου ακομη σε απλούς υπερηχους

πρίν από 33 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Γιατί καλέ να πειράζει! Εξάλλου φυτική είναι..

Γιατι κάτι έχω διαβάσει για το φασκόμηλο και γενικά αυτά με τα βότανα με μπερδεύουν για το ποια επιτρέπονται και ποια όχι! Ξέρω μόνο ότι επιτρέπεται σίγουρα το τσάι του βουνού και πίνω μόνο αυτό. Αλλά σε ποσότητα καραμέλας και να απαγορεύεται ελπίζω να μην πειράζει τόσο πολυ

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Polly1 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Καλή συνέχεια!! Για Β επιπέδου ήσουν;; πώς τραβούσες βίντεο και φωτογραφίες;; Εγω φάτσα δεν έχω δει καθολου ακομη σε απλούς υπερηχους

Γιατι κάτι έχω διαβάσει για το φασκόμηλο και γενικά αυτά με τα βότανα με μπερδεύουν για το ποια επιτρέπονται και ποια όχι! Ξέρω μόνο ότι επιτρέπεται σίγουρα το τσάι του βουνού και πίνω μόνο αυτό. Αλλά σε ποσότητα καραμέλας και να απαγορεύεται ελπίζω να μην πειράζει τόσο πολυ

Με το κινητό μου τραβουσα ναι Β επιπέδου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Polly1 είπε:

Έτσι είναι για να πιεις σε τσάι βότανα δν επιτρέπονται όλα κάποια μπορεί να προκαλέσουν συσπάσεις!αλλά σε μια καραμέλα δν υπάρχει ποσότητα!περαστικά αου

πρίν από 25 λεπτά , Dimi84 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , marilia35 είπε:

Έτσι είναι για να πιεις σε τσάι βότανα δν επιτρέπονται όλα κάποια μπορεί να προκαλέσουν συσπάσεις!αλλά σε μια καραμέλα δν υπάρχει ποσότητα!περαστικά αου

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο!

Συσπάσεις;;; Μονο αυτο δε θέλω, δε θα φάω ούτε καραμέλα!! Ευχαριστώ!!

πρίν από 35 λεπτά , Polly1 είπε:

Συσπάσεις;;; Μονο αυτο δε θέλω, δε θα φάω ούτε καραμέλα!! Ευχαριστώ!!

Πιες τσαγακι κανένα Ντεπον!θυμάμαι στον γιο μου τον πρώτο είχα ίωση στον 4 μηνα!είχα μπούκωμα κ βήχα!μου είχαν επιτρέψει σιρόπι για βήχα συγκεκριμένο κ για την μύτη το physiomer baby που είναι για μωρά!ρωτά κ τον γιατρό σου αν νομίζεις ότι θα χρειαστείς κάτι παραπάνω για ανακουφιση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...