Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια καλημέρα να σας πω τώρα πήγα τουαλέτα και είδα στο σερβιετακι λίγο αίμα! Δεν νομίζω να είναι από το ξύρισμα γιατί δεν ήταν σταγόνες ήταν παραπάνω.. αλλά όταν σκουπιστηκα δεν είχα κάτι! Τι μπορεί να είναι? Αγχώθηκα πολύ.πηρα τον γιατρό και μου είπε να το παρακολουθώ..

Καλημέρα....

Είναι σίγουρα από τον κόλπο;

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα....

Είναι σίγουρα από τον κόλπο;

Η Αλήθεια είναι λίγο ψηλά ήταν κοίταξα να δω και ήταν λίγο ερεθισμένο ψηλά.ηταν σκούρο καφέ κόκκινο δεν ήταν ανοιχτό.. τώρα δεν έχω κάτι.. ευτυχώς ένιωσα λίγο το μωράκι..

πρίν από 3 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Η Αλήθεια είναι λίγο ψηλά ήταν κοίταξα να δω και ήταν λίγο ερεθισμένο ψηλά.ηταν σκούρο καφέ κόκκινο δεν ήταν ανοιχτό.. τώρα δεν έχω κάτι.. ευτυχώς ένιωσα λίγο το μωράκι..

Ρε συ μπας και ξυρίστηκες;

Γιατί έχω από ξύρισμα το έπαθα...και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τρεις σταγόνες πολύ μικρές αίμα και ήταν επειδή ανέβηκε ο πλακούντας...

Ήταν χαμηλός ο πλακούντας και καθώς ανέβηκε έβγαλα τρεις σταλες.

fH1Pp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε συ μπας και ξυρίστηκες;

Γιατί έχω από ξύρισμα το έπαθα...και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τρεις σταγόνες πολύ μικρές αίμα και ήταν επειδή ανέβηκε ο πλακούντας...

Ήταν χαμηλός ο πλακούντας και καθώς ανέβηκε έβγαλα τρεις σταλες.

Ξυριστηκα αλλά δεν ήταν σταγόνες ήταν λίγη μεγαλύτερη η ποσότητα και ήταν σκούρο..και εγώ σκέφτηκα για τον πλακούντα θυμάμαι που το είχες πει..θα το παρακολουθώ και θα δω

πρίν από 4 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ξυριστηκα αλλά δεν ήταν σταγόνες ήταν λίγη μεγαλύτερη η ποσότητα και ήταν σκούρο..και εγώ σκέφτηκα για τον πλακούντα θυμάμαι που το είχες πει..θα το παρακολουθώ και θα δω

Έχω την εντύπωση ότι είναι από το ξύρισμα...

Διόλου τυχαίο δεν το θεωρώ...

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι αν κοπω στην εγκυμοσύνη βγάζω περισσότερο αίμα από ότι συνήθως...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έχω την εντύπωση ότι είναι από το ξύρισμα...

Διόλου τυχαίο δεν το θεωρώ...

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι αν κοπω στην εγκυμοσύνη βγάζω περισσότερο αίμα από ότι συνήθως...

Εγώ πρώτη φορά είχα τέτοια ποσότητα γι'αυτό αγχώθηκα.. συνήθως έχω μια κηλίδα.. αλλά διάβασα ότι στην εγκυμοσύνη ο τράχηλος είναι πιο ευαίσθητος και μπορεί στα ξαφνικά να ματώσει αλλά και κατά την 20η εβδομάδα που ανεβαίνει συνήθως ο πλακούντας μπορεί να ματώσει.. πάντως δεν ξαναείδα τίποτα ευτυχώς..

πρίν από 19 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ πρώτη φορά είχα τέτοια ποσότητα γι'αυτό αγχώθηκα.. συνήθως έχω μια κηλίδα.. αλλά διάβασα ότι στην εγκυμοσύνη ο τράχηλος είναι πιο ευαίσθητος και μπορεί στα ξαφνικά να ματώσει αλλά και κατά την 20η εβδομάδα που ανεβαίνει συνήθως ο πλακούντας μπορεί να ματώσει.. πάντως δεν ξαναείδα τίποτα ευτυχώς..

Ούτε θα ξαναδείς...αν αγχώνεσαι πήγαινε μια βόλτα στον γιατρό....μην κάθεσαι και σε τρώει!

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ούτε θα ξαναδείς...αν αγχώνεσαι πήγαινε μια βόλτα στον γιατρό....μην κάθεσαι και σε τρώει!

Έχω Δευτέρα ραντεβού και μένω 2 ώρες μακριά από τον γιατρό.... Αλλά αν ξαναδώ σίγουρα θα πάω...

πρίν από 28 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Έχω Δευτέρα ραντεβού και μένω 2 ώρες μακριά από τον γιατρό.... Αλλά αν ξαναδώ σίγουρα θα πάω...

Εντάξει κορίτσι μου...για σένα το λέω...ότι νιώθεις βέβαια...το μωράκι είναι μια χαρά..απλά για σένα το λέω...

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εντάξει κορίτσι μου...για σένα το λέω...ότι νιώθεις βέβαια...το μωράκι είναι μια χαρά..απλά για σένα το λέω...

Έτσι πιστεύω και εγώ γιατί αν ήταν αίμα λογικά και όταν σκουπιζομουν όλο και κάτι θα έβγαζα αλλά είμαι καθαρή.. Συνήθως μετά το ξύρισμα βλέπω καμιά κηλίδα αλλά σήμερα ήταν παραπάνω γι'αυτό και αγχώθηκα αλλά νομίζω όλα καλά είναι... εξάλλου νιώθω και κάτι φτερουγίσματα.... οπότε λέω το μπεμπέ θα είναι

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Εγω έχω παρει 7, αυριο μπαινω στον 6ο. Ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημένος με τα κιλα που εχω παρει για διδυμα, αλλα πλεον μου εχει ανοιξει η ορεξη πολυ. Εγω ειμαι και αρκετα κοντούλα δεν με παίρνει να βαλω πολλα και να κανω μεγαλη κοιλια. :razz:

Η κοιλια μου λενε ολοι οτι ειναι μικρη για την κατάσταση αλλα τις τελευταίες μερες νομιζω εχει παραφουσκωσει. Και λενε οτι απο δω και περα μπαίνουν τα πολλα κιλα. Τελος του μηνα λεω να σταματήσω και τη δουλεια. 

Εδω Θρακομακεδονες που μενω το εχει στρωσει, οποτε σήμερα δουλεια απο το σπιτι. Εκει που ειστε εσεις ειναι ολα καλά? Να προσέχετε! 

Καλημερα!! Το έστρωσε ε;; Εδώ ούτε νιφαδα!!

πρίν από 43 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Έτσι πιστεύω και εγώ γιατί αν ήταν αίμα λογικά και όταν σκουπιζομουν όλο και κάτι θα έβγαζα αλλά είμαι καθαρή.. Συνήθως μετά το ξύρισμα βλέπω καμιά κηλίδα αλλά σήμερα ήταν παραπάνω γι'αυτό και αγχώθηκα αλλά νομίζω όλα καλά είναι... εξάλλου νιώθω και κάτι φτερουγίσματα.... οπότε λέω το μπεμπέ θα είναι

Καλημερα!! Θα είχες σίγουρα στο σκούπισμα! Αποκλείεται να έβγαλες μια ποσότητα και μετα να καθάρισες αυτόματα!! Κι εγώ πιστεύω ότι είναι από το ξύρισμα! Ειχες και πόνο;; Αν όχι,ήταν σίγουρα από το ξυρισμα

πρίν από 16 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!! Το έστρωσε ε;; Εδώ ούτε νιφαδα!!

Καλημερα!! Θα είχες σίγουρα στο σκούπισμα! Αποκλείεται να έβγαλες μια ποσότητα και μετα να καθάρισες αυτόματα!! Κι εγώ πιστεύω ότι είναι από το ξύρισμα! Ειχες και πόνο;; Αν όχι,ήταν σίγουρα από το ξυρισμα

Όχι τίποτα δεν είχα αλλά ήταν πιο μεγάλη ποσότητα σε σχέση με άλλες φορές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.. και εγώ έτσι πιστεύω γιατί όποτε βλέπω αίμα είναι μετά το ξύρισμα και προσέχω τόσο πολύ!! Τώρα είναι πιο ευαίσθητος ο τράχηλος και ερεθίζεται αμέσως

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Όχι τίποτα δεν είχα αλλά ήταν πιο μεγάλη ποσότητα σε σχέση με άλλες φορές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.. και εγώ έτσι πιστεύω γιατί όποτε βλέπω αίμα είναι μετά το ξύρισμα και προσέχω τόσο πολύ!! Τώρα είναι πιο ευαίσθητος ο τράχηλος και ερεθίζεται αμέσως

Και εγώ δεν πιστευω οτι ειναι κατι κορίτσι μην αγχώνεσαι

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Όλα καλά κορίτσι;

• Ευχαριστώ 1

Β επιπεδου σημερα και ο Μπεμπης από εχθές κλωτσάει ψηλά στο πλαι δεξιά και αρκετά προσ τα πισω γενικά πιανει μεγάλη περιοχη ανυπομονώ να τον δω εχωβ4εβδομαδες ολοκληρες

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...