Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Εγω εχω β επιπέδου την Τετάρτη, περιμένω πως και πως! Με το καλο ολες μας! 

Καμπύλη εκανα 19η εβδομάδα αλλα ειχα θεμα, οποτε ειναι αναλογα την περίπτωση. 

Εμενα μου λενε οτι εχω μικρη κοιλια για διδυμα, εγω τα ακουω πρωι, βραδυ που χαλαρώνω και οταν ξυπνάω. 

Ποσα κιλα εχετε παρει; 

Καλή επιτυχία...κιλά τα ίδια νομίζω...

Έχω πάρει 6 κιλά...

Είμαι 56-57 κάπου εκεί...

Αυτά τα κιλά πια...έχουν πολύ πλάκα...μπαίνουν και εύκολα νομίζω...

Κοιλιά και εγώ δεν έχω...ίσα ίσα λίγο στρογγυλεψε...

Αλλά είναι κόρη...έχω σωσίβια...τα γνωστά των κοριτσιών!

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Εγω εχω β επιπέδου την Τετάρτη, περιμένω πως και πως! Με το καλο ολες μας! 

Εμενα μου λενε οτι εχω μικρη κοιλια για διδυμα, εγω τα ακουω πρωι, βραδυ που χαλαρώνω και οταν ξυπνάω. 

Ποσα κιλα εχετε παρει; 

Εγώ μέχρι στιγμής 5! Μου φαίνονται πολλά άλλα πάνω μου δεν φαίνονται γιατί πριν ήμουν πολύ αδύνατη και μπήκαν όλα στην κοιλιά! Εσύ??και εγώ όταν χαλαρώνω την νιώθω!!

πρίν από 23 λεπτά , VDald είπε:

Κ εγώ 6 κιλά έχω πάρει. 
Μόλις ανέβει η θερμοκρασία θα τρώμε ελαφριά.

Άντε ρε και δεν το είχα σκεφτεί...θα λεω ότι φταίνε οι χαμηλές θερμοκρασίες :rolleyes:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

fH1Pp2.png

Γειά σας κοριτσια!! Εγώ έχω γιατρό το Σάββατο και θα κλείσουμε τότε για β επιπεδου!! Το μωρο το νιώθω χαράματα αμα τύχει κι είμαι ξύπνια και το βράδυ που βλέπω τηλεόραση!! Έχω πάρει γύρω στα 4 κιλά,ολα στην κοιλιά, είναι αερόστατο!!Τι κακοκαιρια είναι αυτη;; Λέτε να χιονίσει παλι;; 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dimi84 είπε:

Εγώ θα χρειαστώ τα πάντα δεν έχω ουτε σαλιαρα χαχαχαχαχα

Χαχαχα μια χαρά με το καλό!

πρίν από 7 λεπτά , Polly1 είπε:

Γειά σας κοριτσια!! Εγώ έχω γιατρό το Σάββατο και θα κλείσουμε τότε για β επιπεδου!! Το μωρο το νιώθω χαράματα αμα τύχει κι είμαι ξύπνια και το βράδυ που βλέπω τηλεόραση!! Έχω πάρει γύρω στα 4 κιλά,ολα στην κοιλιά, είναι αερόστατο!!Τι κακοκαιρια είναι αυτη;; Λέτε να χιονίσει παλι;; 

Εμάς έριξε χιονερο κ λένε θα έχουμε κρύο κ το σουκου!δν το πιστεύω πάλι να ρίξει όπως πριν!με το καλό ο υπερηχος

1 hour ago, Didimaki13 είπε:

Ποσα κιλα εχετε παρει; 

Εγώ 3 κιλά έχω πάρει!με το καλό η β επιπεδου

Εγώ έχω πάρει 7 κιλά. Το παραεκανα με γλυκά μια ζάχαρη. Έχω αρκετά μεγάλη κοιλιά για 23εβδομαδα!! Τι να κάνουμε όμως.. εγώ από ρούχα έχω απειρα για τον πρώτο καιρό. Μόνο ένα φουστανακι φορμακι έχω ψωνίσει,μάλλον αυτό θα βάλουμε φεύγοντας από το μητέρα! Σαν να αφορά κάποια άλλη τα λέω.. δεν το έχω πιστέψει ακόμα ρε κορίτσια! Λέω όταν θα το δω θα το πιστεψω τελικά!

• Χαχα 4

πρίν από 9 λεπτά , marilia35 είπε:

Εμάς έριξε χιονερο κ λένε θα έχουμε κρύο κ το σουκου!δν το πιστεύω πάλι να ρίξει όπως πριν!με το καλό ο υπερηχος

Κι εγώ δεν πιστεύω να χιονίσει αλλα ούτε την προηγούμενη φορά το πίστευα! Χαχαχα!! Ευχαριστώ πολύ!! 

• Χαχα 1

πρίν από 33 λεπτά , Polly1 είπε:

Κι εγώ δεν πιστεύω να χιονίσει αλλα ούτε την προηγούμενη φορά το πίστευα! Χαχαχα!! Ευχαριστώ πολύ!! 

Εμάς εδώ αυριο κλείνουν τα σχολεία 

1 hour ago, Vasso87 είπε:

Εγώ έχω πάρει 7 κιλά. Το παραεκανα με γλυκά μια ζάχαρη. Έχω αρκετά μεγάλη κοιλιά για 23εβδομαδα!! Τι να κάνουμε όμως.. εγώ από ρούχα έχω απειρα για τον πρώτο καιρό. Μόνο ένα φουστανακι φορμακι έχω ψωνίσει,μάλλον αυτό θα βάλουμε φεύγοντας από το μητέρα! Σαν να αφορά κάποια άλλη τα λέω.. δεν το έχω πιστέψει ακόμα ρε κορίτσια! Λέω όταν θα το δω θα το πιστεψω τελικά!

Και εγώ έξι κιλά. εχω παρει αλλά. Φοραω τα ρουχα μου κανονικά εκτός από τζιν που δεν κλείνουν στη  μέση 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Ποσα κιλα εχετε παρει; 

Εγω πηρα 4 κιλά πολύ απότομα.. Φαντάζομαι μέχρι τέλη Μαρτίου που έχω β επιπέδου θα έχω πάρει σίγουρα αλλά 2...τρωω γενικα αρκετά, τώρα τελευταία άρχισα λίγο να ελαττωνω τα περιττά γιατί δεν με βλέπω καλά :razz:

Και κοιλια εκεί που δεν ειχα σχεδόν καθόλου πέταξα απότομα... Αλλά νομίζω πως εκεί μπήκαν όλα τα κιλα..

Κορίτσια έφαγα πριν φράουλες κ κάποιες είχαν προλάβει και μουχλιασαν και τις πέταξα φυσικά... Λέτε αυτές που έφαγα να είχαν και αυτές μούχλα και να μην φάνηκε;; θα πάθω κάτι;;; 

Διαφημίσεις

1 hour ago, khaleesi είπε:

Εγώ πήρα 3,5 αλλά φοβάμαι ότι τώρα που άρχισα να τρώω περισσότερο θα πάρω παραπάνω και απότομα. :unsure:

Όσα είναι να παρουμε θα παρουμε μην έχουμε άγχος και με αυτό εγώ θα σας πω ενα πραγμα πηρα 30 στο  τελευταίο τα έχασα και το σώμα μου έγινε ποιο ωραίο από πριν τα έχασα όμως ομαλά και έβαλα και την γυμναστική στη ζωή μου που δεν το έκανα πριν. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη βεβαια δεν κάθομαι λεπτό λόγο συνθηκών χαχαχα

• Μου αρέσει 4

Εγω έχω παρει 7, αυριο μπαινω στον 6ο. Ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημένος με τα κιλα που εχω παρει για διδυμα, αλλα πλεον μου εχει ανοιξει η ορεξη πολυ. Εγω ειμαι και αρκετα κοντούλα δεν με παίρνει να βαλω πολλα και να κανω μεγαλη κοιλια. :razz:

Η κοιλια μου λενε ολοι οτι ειναι μικρη για την κατάσταση αλλα τις τελευταίες μερες νομιζω εχει παραφουσκωσει. Και λενε οτι απο δω και περα μπαίνουν τα πολλα κιλα. Τελος του μηνα λεω να σταματήσω και τη δουλεια. 

Εδω Θρακομακεδονες που μενω το εχει στρωσει, οποτε σήμερα δουλεια απο το σπιτι. Εκει που ειστε εσεις ειναι ολα καλά? Να προσέχετε! 

1 hour ago, Didimaki13 είπε:

Εγω έχω παρει 7, αυριο μπαινω στον 6ο. Ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημένος με τα κιλα που εχω παρει για διδυμα, αλλα πλεον μου εχει ανοιξει η ορεξη πολυ. Εγω ειμαι και αρκετα κοντούλα δεν με παίρνει να βαλω πολλα και να κανω μεγαλη κοιλια. :razz:

Η κοιλια μου λενε ολοι οτι ειναι μικρη για την κατάσταση αλλα τις τελευταίες μερες νομιζω εχει παραφουσκωσει. Και λενε οτι απο δω και περα μπαίνουν τα πολλα κιλα. Τελος του μηνα λεω να σταματήσω και τη δουλεια. 

Εδω Θρακομακεδονες που μενω το εχει στρωσει, οποτε σήμερα δουλεια απο το σπιτι. Εκει που ειστε εσεις ειναι ολα καλά? Να προσέχετε! 

Και εγώ Θρακομακεδόνες μενω χαχα 

Κορίτσια καλημέρα να σας πω τώρα πήγα τουαλέτα και είδα στο σερβιετακι λίγο αίμα! Δεν νομίζω να είναι από το ξύρισμα γιατί δεν ήταν σταγόνες ήταν παραπάνω.. αλλά όταν σκουπιστηκα δεν είχα κάτι! Τι μπορεί να είναι? Αγχώθηκα πολύ.πηρα τον γιατρό και μου είπε να το παρακολουθώ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...