Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Vasso87 είπε:

Εγώ όταν έψαξα λέει από 24 έως 28, με ιδανικό την 26η. Προληπτικά την κάνω δεν έχουν δείξει κάτι οι εξετάσεις μου.. ελπίζω να μην χρειαστεί να την επαναλάβω! Ο κάθε γιατρός πάντως τα δικα του κ μας μπερδεύουν κ εμάς!

Στην πρώτη μου κύηση είχα θεματακια στην καμπύλη αλλά δν ξανά έκανα απλά πρόσεχα τι έτρωγα!δν θα χρειαστεί να την ξανά κάνεις!εσύ θα ακολουθήσεις αυτόν που σου είπε ο γιατρός!θα δεις κ αργότερα πχ στο μωρό θα κάνετε ένα εμβόλιο που άλλη μαμά στον ίδιο μήνα του μωρού κάνει άλλο εμβόλιο!είναι θέμα γιατρού

Με το καλό ολαααα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε? Έχει εδώ και 3-4 μέρες που νιώθω την μπουμπού! Τι ωραίο συναίσθημα...και κυρίως τα βράδια στον ύπνο μου την νιώθω!! Εγώ β επιπέδου δεν ξέρω ακόμα! Την Δευτέρα έχω γιατρό!! Τα καλύτερα για όλες μας. 

On 2/3/2022 at 12:53 ΜΜ, iwanna24 είπε:

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Vasso87 είπε:

Εγώ την ίδια μερα θα τις κάνω. Θα είμαι 24η εβδομάδα (23+4 ημερολογιακά).. δεν συνηθίζεται να γίνονται μαζί;;

Ανάλογα τι εβδομάδα σε έχει βάλει να κάνεις την Β η καμπύλη συνήθως γίνεται ιδανικά την 26 ανάλογα τον γιατρό το αμνιακο παιζουν διαφορα ρόλο 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!

Στη μεγάλη μου είχα κάνει νομίζω 27η...

Καλά δεν είναι και τίποτα ρε παιδιά...

Και φυσικά, δεν σχετίζεται με τα γλυκά...

Έτρωγα μια κούτα τη μερα σοκολάτες.

Εγώ έχω μια τάση υπογλυκαιμίας χωρίς κάποια παθολογία, ωστόσο...

Χτες με πήρε ο γιατρός, για να άπω Παρασκευή θα κάνω τεστ...

Μην μου κάνει κάνα αστείο και βγει θετικό πάλι...και δεν πάω. Θα σκάσω λέμε!

Εγώ έχω αρχίσει να παρατηρώ τις κινήσεις...βλέπω ότι γενικά, το πρωί είναι πιο ήσυχη και μεσημέρι και απόγευμα δίνει πόνο. 

Βέβαια, όλα σχετικά είναι...

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Στη μεγάλη μου είχα κάνει νομίζω 27η...

Καλά δεν είναι και τίποτα ρε παιδιά...

Και φυσικά, δεν σχετίζεται με τα γλυκά...

Έτρωγα μια κούτα τη μερα σοκολάτες.

Εγώ έχω μια τάση υπογλυκαιμίας χωρίς κάποια παθολογία, ωστόσο...

Χτες με πήρε ο γιατρός, για να άπω Παρασκευή θα κάνω τεστ...

Μην μου κάνει κάνα αστείο και βγει θετικό πάλι...και δεν πάω. Θα σκάσω λέμε!

Εγώ έχω αρχίσει να παρατηρώ τις κινήσεις...βλέπω ότι γενικά, το πρωί είναι πιο ήσυχη και μεσημέρι και απόγευμα δίνει πόνο. 

Βέβαια, όλα σχετικά είναι...

Όλα καλά θα πάνε! Και εγώ πιο πολύ το βράδυ την νιώθω και συνήθως ξημερώματα!! Ωωω ρε λέω ξενύχτι που θα πέσει!!

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Και εγώ πιο πολύ το βράδυ την νιώθω και συνήθως ξημερώματα!! Ωωω ρε λέω ξενύχτι που θα πέσει!!

Το βράδυ νομίζω είμαστε και εμείς πιο χαλαρές...και για αυτό...

Νωρίς είναι ακόμα...μετά την 25η γίνεται χαμός...

Ξενύχτι ναι...σίγουρα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μαμά που να μην ξενυχτάει...

Μια μωρά, μια άρρωστα, μια άγχος...όμως είναι όλα ξεχωριστά και πρέπει να τα ζήσουμε και αυτά...

fH1Pp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ νομίζω ότι όταν κουράζομαι και μετά ξαπλώνω και ξεκουράζομαι τότε την καταλαβαίνω..... 

Όταν περπατάμε νανουριζονται κ κοιμούνται απ την κίνηση!όταν κοιμόμαστε ξυπνούν!αυτό συνεχίζει κ μετά μόλις γεννηθούν λες κ σε μυρίζονται ότι πας να χαλαρώσεις χαχαχα!

Ισχύει κ αυτό που λες αν κουράζεσαι μπορεί να μην το νιώσεις!εγώ στο γιο μου θυμάμαι αν έτρωγα σοκολάτα λίγο κουνιόταν τώρα κουνιέται όταν θέλει αυτό!είναι νωρίς δν ξέρω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , marilia35 είπε:

Όταν περπατάμε νανουριζονται κ κοιμούνται απ την κίνηση!όταν κοιμόμαστε ξυπνούν!αυτό συνεχίζει κ μετά μόλις γεννηθούν λες κ σε μυρίζονται ότι πας να χαλαρώσεις χαχαχα!

Ισχύει κ αυτό που λες αν κουράζεσαι μπορεί να μην το νιώσεις!εγώ στο γιο μου θυμάμαι αν έτρωγα σοκολάτα λίγο κουνιόταν τώρα κουνιέται όταν θέλει αυτό!είναι νωρίς δν ξέρω 

Γενικά όταν είμαστε σε κίνηση δεν τα καταλαβαίνουμε τώρα που είναι μικρουλακια μετά. Θα τα νιώθουμε παντου και παντα . Όταν τρώω παιδια γίνεται χαμός ότι και να είναι αυτό που τρώω 

• Χαχα 2

Καλημέρα!
Ενημέρωση προς ναυτιλωμένους - μόνο η μύτη μου τρέχει λιγάκι κ νοιώθω πιο ισχυρά τραβήγματα στην κοιλιά χαμηλά (δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το εμβόλιο. Προφανώς όχι).

Καμπύλη σακχάρου την 26η μου είπε πως θα την κάνω εγώ αλλά σίγουρα ποικίλλει κ αυτό όπως όλα στην κάθε μια κ στον κάθε γιατρό.

Διάβασα πως η μήτρα την 24η βδομαδα είναι σαν μπαλα ποδοσφαίρου! Ρεε πώς χωράει μέσα μου;; Είμαι πολύ μικρούλα γενικά. Μάλλον γι αυτό έχω γίνει δυσκίνητος βραδύπους.

Είδα κ μια γνωστή μου στον δρόμο. Πότε ήταν έγκυος, πότε γέννησε, χαμπάρι δεν πήρα. Άντε κ στα δικά μας!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Dimi84 είπε:

Γενικά όταν είμαστε σε κίνηση δεν τα καταλαβαίνουμε τώρα που είναι μικρουλακια μετά. Θα τα νιώθουμε παντου και παντα . Όταν τρώω παιδια γίνεται χαμός ότι και να είναι αυτό που τρώω 

Μια χαρά τελειααα!εγώ λες κ είναι ρολοι τον νιώθω πρωί στις 8 μεσημέρι κ βράδυ 12!τότε ξαπλώνω κ βέβαια όλη την υπόλοιπη μέρα στην γύρα με τον μικρό!

Εσύ θα χρειαστείς ψώνια για το νεογέννητο?

• Μου αρέσει 1

Εγω σας τα εχω πει τα δικα μου η κοιλια μου ειναι τεραστια και τσιτα!! Κουνιεται απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι δεν σταματαει! Και εμενα γενικα με ποναει πολυ η ουριτσα μου. Δηλαδη μπορει εκει που καθομαι να με τιναξει ο πονος. Καμπυλη ζαχαρου στο πρωτο δεν ειχα κανει μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται οποτε δεν ξερω σε ποια εβδομαδα γινεται. Εχω ραντεβου ξανα την αλλη βδομαδα και θα τον ρωτησω.

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Το βράδυ νομίζω είμαστε και εμείς πιο χαλαρές...και για αυτό...

Νωρίς είναι ακόμα...μετά την 25η γίνεται χαμός...

Ξενύχτι ναι...σίγουρα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μαμά που να μην ξενυχτάει...

Μια μωρά, μια άρρωστα, μια άγχος...όμως είναι όλα ξεχωριστά και πρέπει να τα ζήσουμε και αυτά...

Πραγματικά! Αυτό το ξενύχτι ούτε που με νοιάζει! Και τώρα μόλις την νιώσω ξεχνάω τα πάντα και πόνους και τα Πάντα!! Είναι μαγεία

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , marilia35 είπε:

Μια χαρά τελειααα!εγώ λες κ είναι ρολοι τον νιώθω πρωί στις 8 μεσημέρι κ βράδυ 12!τότε ξαπλώνω κ βέβαια όλη την υπόλοιπη μέρα στην γύρα με τον μικρό!

Εσύ θα χρειαστείς ψώνια για το νεογέννητο?

Εγώ θα χρειαστώ τα πάντα δεν έχω ουτε σαλιαρα χαχαχαχαχα

Καλησπέρα κοριτσια! Εγω εχω β επιπέδου την Τετάρτη, περιμένω πως και πως! Με το καλο ολες μας! 

Καμπύλη εκανα 19η εβδομάδα αλλα ειχα θεμα, οποτε ειναι αναλογα την περίπτωση. 

Εμενα μου λενε οτι εχω μικρη κοιλια για διδυμα, εγω τα ακουω πρωι, βραδυ που χαλαρώνω και οταν ξυπνάω. 

Ποσα κιλα εχετε παρει; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...