Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κανετε;; Εγω αποφάσισα να σταματησω τη δουλειά εξω κσι να κρατήσω λίγες ώρες μόνο στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι η οδηγηση άρχισε να με κουράζει. Τι νεα εσεις;; Έφυγε καμιά 3ημερο; @iwanna24 ξεμπερδεψατε με τον κορονοιο;;

Τώρα ξεκίνησαν συμπτώματα στη μικρή.

Πυρετός και βήχας.

Εγώ φουλ αγευσια, βήχας και μπούκωμα...

Δύσκολα ρε συ. 

• Λυπημένη/-ος 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τώρα ξεκίνησαν συμπτώματα στη μικρή.

Πυρετός και βήχας.

Εγώ φουλ αγευσια, βήχας και μπούκωμα...

Δύσκολα ρε συ. 

Περαστικά και στη μικρούλα!  Ευτυχώς σου έπεσε ο πυρετός γρήγορα!! Μια μέρα σου κράτησε ε;; Παίρνεις κάτι για τον βηχα; Κανα βότανο επιτρέπεται;; 

1 ώρα πρίν, Didimaki13 είπε:

Ναι γιατι ειναι ωμα αυγα ψαριου.. 

@Polly1 καλα θα κανεις, εδω εμενα που μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι σουπερ τσινισε παρα πολυ όταν του πα οτι κανω μεγάλη  διαδρομή απο το σπιτι για τη δουλειά.. Αποτι φαίνεται επιβαρύνει αρκετα. 

Εγω 2 μέρες οδηγούσα 20 λεπτά και τις άλλες 3 από 10. Αλλά ακόμη κι αυτό το λίγο με κούρασε τωρα!! Ο γιατρός μου είχε πει να σταματησω όποτε κουραστω, δε φανταζόμουν οτι θα ταν τοσο σύντομα,αλλά τέλος πάντων. 

12 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Περαστικά και στη μικρούλα!  Ευτυχώς σου έπεσε ο πυρετός γρήγορα!! Μια μέρα σου κράτησε ε;; Παίρνεις κάτι για τον βηχα; Κανα βότανο επιτρέπεται;; 

Εγω 2 μέρες οδηγούσα 20 λεπτά και τις άλλες 3 από 10. Αλλά ακόμη κι αυτό το λίγο με κούρασε τωρα!! Ο γιατρός μου είχε πει να σταματησω όποτε κουραστω, δε φανταζόμουν οτι θα ταν τοσο σύντομα,αλλά τέλος πάντων. 

Ένα 24ωρο, διότι ξεκίνησα αντιβίωση...

Εντάξει ζούμε..είμαστε καλά απλά δεν είναι και τόσο εύκολο.

Δεν παίρνω κάτι για τον βήχα...ίσως θα έπρεπε αλλά παίρνω τόσα και λέω άσε πια με τόσα χάπια...

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, πονούσα ακόμα και στην οδήγηση. Σε πιστεύω απόλυτα. 

Καλή σαρακοστή σε όλες με υγεία και του χρόνου με τα μωρά μας ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ένα 24ωρο, διότι ξεκίνησα αντιβίωση...

Εντάξει ζούμε..είμαστε καλά απλά δεν είναι και τόσο εύκολο.

Δεν παίρνω κάτι για τον βήχα...ίσως θα έπρεπε αλλά παίρνω τόσα και λέω άσε πια με τόσα χάπια...

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, πονούσα ακόμα και στην οδήγηση. Σε πιστεύω απόλυτα. 

Καλή σαρακοστή σε όλες με υγεία και του χρόνου με τα μωρά μας ❤️❤️❤️

Να είναι γρήγορα περαστικα για όλους σας! Σκέψου ότι είναι απλά μια ιωση που κολλήσατε και είστε έτσι. Δεν είναι και κάτι απίθανο μέσα στον χειμώνα εξάλλου και κορονοιος να μην υπήρχε! 

Καλή σαρακοστή σε όλες σας κορίτσια! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Elenaki30 είπε:

Να είναι γρήγορα περαστικα για όλους σας! Σκέψου ότι είναι απλά μια ιωση που κολλήσατε και είστε έτσι. Δεν είναι και κάτι απίθανο μέσα στον χειμώνα εξάλλου και κορονοιος να μην υπήρχε! 

Καλή σαρακοστή σε όλες σας κορίτσια! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

Υγεία σε όλο τον κόσμο...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

On 3/4/2022 at 12:00 PM, Dimi84 said:

Εγώ φαίνομαι ότι είμαι έγκυος δηλαδή έχουν αρχίσει και με ρωτάνε οι πελατες μου χαχαχα κλωτσιές φουλ εχθές ο μεγάλος μου γιος έβαλε το χέρι του και ανατριχιασε και με ρωτησε ακουει μαμά να του πω κάτι που θέλω χαχαχαχα

Ερώτηση. Έχετε σκεφτεί τι πιτζαμες θα βάλετε στο νοσοκομείο? 

Καλημερα! Εγώ δεν θα βαλω σιγουρα νυχτικό γιατι δεν με ειχε βολεψει καθολου στην πρωτη και ημουν και με καισαρική. Δεν με βολεψε γιατι ειχα πολυ συχνα τα ποδια σε γωνία ( τυπου ξερεις να ακουμπανε οι πατουσες πανω στο κρεβάτι) και γενικα σηκωνοταν ευκολα και εβλεπαν ολοι το εσωρουχο και τη σερβιέτα και επρεπε συνεχεια να εχω το νου μου να ειμαι σκεπασμενη. Ευτυχως ειχα παρει και πυτζαμες και μια μερα μονο εμεινα με το νυχτικό. Επισης, το νυχτικό που ειχα δεν ηταν εγκυμοσυνης και τα κουμπακια ανοιγαν παρα πολυ δυσκολα (δεν το ειχα προβλεψει αυτό) με αποτελεσμα να μου σπανε τα νευρα και στο τελος το ενα το ξηλωσα απο τη μανια μου να κανω γρηγορα! 

Πυτζαμες και νυχτικό ειχα παρει απο το oysho , παλι απο εκει θα παρω πυτζαμουλες και ρόμπα. Μια ρόμπα χρειαζεται οντως για το aircondition (γιατι το εχουν ανοιχτο για να ειναι σε σωστη θερμοκρασια το δωματιο) αλλα και αν θες να βγεις βολτα στο διαδρομο να εισαι καλυμμενη απο πισω. Ειχα παρει σατεν πυτζαμες και ψηλομεσες μην παρετε να ειναι το λαστιχο χαμηλα γιατι αν κανετε καισαρικη θα ειναι πανω ή κοντα στην τομη.

Πάντως 2-3 σετ που λενε εμενα δεν μου εφτασαν. Δηλαδη αυτή τη φορα θα παρω 4 σιγουρα. Γιατι αλλαζα καθε μερα, βαλε και να λερωθεις για τον α, β λόγο. Θες αρκετα σετάκια. Και εσωρουχα ειχα παρει βαμβακερα ενα νουμερο μεγαλύτερα.

Ελπίζω να βοήθησα!! Καλη σαρακοστή και χρόνια μας πολλάααα κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Evaki19 είπε:

Καλημερα! Εγώ δεν θα βαλω σιγουρα νυχτικό γιατι δεν με ειχε βολεψει καθολου στην πρωτη και ημουν και με καισαρική. Δεν με βολεψε γιατι ειχα πολυ συχνα τα ποδια σε γωνία ( τυπου ξερεις να ακουμπανε οι πατουσες πανω στο κρεβάτι) και γενικα σηκωνοταν ευκολα και εβλεπαν ολοι το εσωρουχο και τη σερβιέτα και επρεπε συνεχεια να εχω το νου μου να ειμαι σκεπασμενη. Ευτυχως ειχα παρει και πυτζαμες και μια μερα μονο εμεινα με το νυχτικό. Επισης, το νυχτικό που ειχα δεν ηταν εγκυμοσυνης και τα κουμπακια ανοιγαν παρα πολυ δυσκολα (δεν το ειχα προβλεψει αυτό) με αποτελεσμα να μου σπανε τα νευρα και στο τελος το ενα το ξηλωσα απο τη μανια μου να κανω γρηγορα! 

Πυτζαμες και νυχτικό ειχα παρει απο το oysho , παλι απο εκει θα παρω πυτζαμουλες και ρόμπα. Μια ρόμπα χρειαζεται οντως για το aircondition (γιατι το εχουν ανοιχτο για να ειναι σε σωστη θερμοκρασια το δωματιο) αλλα και αν θες να βγεις βολτα στο διαδρομο να εισαι καλυμμενη απο πισω. Ειχα παρει σατεν πυτζαμες και ψηλομεσες μην παρετε να ειναι το λαστιχο χαμηλα γιατι αν κανετε καισαρικη θα ειναι πανω ή κοντα στην τομη.

Πάντως 2-3 σετ που λενε εμενα δεν μου εφτασαν. Δηλαδη αυτή τη φορα θα παρω 4 σιγουρα. Γιατι αλλαζα καθε μερα, βαλε και να λερωθεις για τον α, β λόγο. Θες αρκετα σετάκια. Και εσωρουχα ειχα παρει βαμβακερα ενα νουμερο μεγαλύτερα.

Ελπίζω να βοήθησα!! Καλη σαρακοστή και χρόνια μας πολλάααα κορίτσια!!!

Σίγουρα και πιτζαμουλες ανάλαφρες εμένα με βόλεψαν τα νυχτικακια αλλά θα παρω και σορτσακι ραντακι σίγουρα 

12 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Κορίτσια πώς περάσατε?εγώ δν έφαγα πολύ αλλά λόγω ποικιλίας με έπιασε καούρα!πήρα ένα μαλοξ αλλά δν με βοήθησε αρκετα

Εγώ έφαγα νορμαλ δεν μπορώ να φάω πολυ νιώθω ότι γεμίζει το στομάχι γρήγορα έφαγα και ταραμοσαλατα παντα έτρωγα άλλωστε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Dimi84 είπε:

Σίγουρα και πιτζαμουλες ανάλαφρες εμένα με βόλεψαν τα νυχτικακια αλλά θα παρω και σορτσακι ραντακι σίγουρα 

Εγώ έφαγα νορμαλ δεν μπορώ να φάω πολυ νιώθω ότι γεμίζει το στομάχι γρήγορα έφαγα και ταραμοσαλατα παντα έτρωγα άλλωστε 

Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Έχεις δίκιο κ γω αν φάω λίγο παραπάνω σκάω ξέχασα πως ήμουν!

Για τα νυχτικακια που λέτε στο πρώτο που έκανα καισαρική την πρώτη μέρα στην κλινική με είχαν όλη μέραε την δική τους ρόμπα!το επόμενο πρωί άλλαξα!οπότε ήταν άλλες 3 μέρες μια αλλαξια κάθε μέρα!εγώ αγόρασα δύο νυχτικιές κ θα πάρω κ μια ακόμα παντελόνι δν αγοράζω πολλά τι να κάνω πόσες να έχω μετά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Έχεις δίκιο κ γω αν φάω λίγο παραπάνω σκάω ξέχασα πως ήμουν!

Για τα νυχτικακια που λέτε στο πρώτο που έκανα καισαρική την πρώτη μέρα στην κλινική με είχαν όλη μέραε την δική τους ρόμπα!το επόμενο πρωί άλλαξα!οπότε ήταν άλλες 3 μέρες μια αλλαξια κάθε μέρα!εγώ αγόρασα δύο νυχτικιές κ θα πάρω κ μια ακόμα παντελόνι δν αγοράζω πολλά τι να κάνω πόσες να έχω μετά!

Εντωμεταξυ τώρα είναι τρεις μερες η καισαρική που καθόμαστε μέσα 

Καλημέρα σε όλες.

Χρόνια μας πολλά!

Να είμαστε γερές να καμαρώνουμε τα παιδιά μας.

Εγώ που γέννησα φυσιολογικα με βολεψαν οι μυστικές γιατί σε κοιτάζουν από κάτω τις μέρες που μένεις μέσα...

Βασικά , όλα βολικά ήταν...

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα...

Δύο νυχτικά είχα και δεν χρειάστηκαν κατι άλλο...δεν είχα και πάρα πολύ αίμα και τέτοια...

Σαν περίοδο.

Αυτό που είχα λόγω τοκετού ήταν οι αιμορροΐδες και θα σας έλεγα να έχετε μαζί κρέμες για τον πρωκτό και να βάζετε και ας μην πονάτε.

Σήμερα επιστροφή στη δουλειά...

Έχει καμία β επιπέδου αυτή την εβδομάδα;

Καλή επιτυχία σε όλες ❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...