Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Κ εγώ ψάχνω για καρότσι... Έχω βέβαια αυγό κ καλαθουνα από την ανήψια μου αλλά όχι το καρότσι. Ελπίζω να βρω καποιο που να του ταιριάζουν... Ξέρει καμιά αν μπορούμε να φάμε γαρίδες καραβίδες κτλ; Δεν έχει τύχει ως τώρα και γενικά ο γιατρός μου ειναι πολύ άνετος με αυτά δεν μου έχει πει γενικά για τροφές ότι κάτι απαγορεύεται.

Ρώτησα τον γιατρό μου πριν 2 μήνες για καραβίδες κ μου είπε επιτρέπεται 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια, ελπίζω ολες να ειστε καλα!!

Μιας και λετε για νυχτικιες τι βολευει περισσότερο στην καισαρικη? Νυχτικο ή πανω κατω? 

Χθες καναμε τον υπερηχο καρδιων, μας ειδε και ο γιατρος μας, ολα καλα, ο τραχηλος μου για διδυμη κυηση εξαιρετικος και εχω μεγαλα μωρα μου είπαν.. Μακαρι γιατι φοβαμαι την προωροτητα, να ειναι τουλάχιστον λιγο μπαμπατσικα. Το μονο που δεν αρεσε στον γιατρο είναι οτι οδηγω τόσο πολυ (μενω θρακομακεδονες και η δουλειά μου ειναι ταυρο) και οτι δεν κανω μια νορμαλ δουλεια και αγχώνομαι πολυ.. Οπότε μου ζητησε σιγα σιγα να σταματησω. Του είπα να το τραβηξουμε μεχρι τελη Μαρτη και μετα λογικά θα παρω αναρρωτική. 

Καροτσι εμεις θα παρουμε το cybex gazelle s που γίνεται και για 1 παιδακι και για 2.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Μιας και λετε για νυχτικιες τι βολευει περισσότερο στην καισαρικη? Νυχτικο ή πανω κατω? 

Χθες καναμε τον υπερηχο καρδιων, μας ειδε και ο γιατρος μας, ολα καλα, ο τραχηλος μου για διδυμη κυηση εξαιρετικος και εχω μεγαλα μωρα μου είπαν.. Μακαρι γιατι φοβαμαι την προωροτητα, να ειναι τουλάχιστον λιγο μπαμπατσικα. Το μονο που δεν αρεσε στον γιατρο είναι οτι οδηγω τόσο πολυ (μενω θρακομακεδονες και η δουλειά μου ειναι ταυρο) και οτι δεν κανω μια νορμαλ δουλεια και αγχώνομαι πολυ.. Οπότε μου ζητησε σιγα σιγα να σταματησω. Του είπα να το τραβηξουμε μεχρι τελη Μαρτη και μετα λογικά θα παρω αναρρωτική. 

Καροτσι εμεις θα παρουμε το cybex gazelle s που γίνεται και για 1 παιδακι και για 2.

Τις πρώτες δύο μέρες με καισαρική βολεύει η νύχτικια!μέτα οκ μπορείς να έχεις κ σορτσάκι!με το καλό οι αγορές σας

8 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλημέρα, καλησπέρα. 

Πείτε και καμιά δοκιμασμένη εταιρεία για καρότσια. Θα πάρω 3 σε 1 τελικά κ θέλω κάτι καλό ώστε να αντέξει στον χρόνο. 

Κατά τα άλλα ο καιρός δεν λέει να στρώσει. 

Λευτεριά στις έγκλειστες έγκυες! 

Εγώ έχω 3 σε 1 το Nuna από mothercare και πραγματικά το καρότσι είναι άλλο επίπεδο! Αναρτήσεις δε καταλαβαίνει τπτ έχει γράψει παρα πολλά χιλιόμετρα και πολλά ταξίδια!!! Είναι λίγο βαρύ αλλά αυτό το κάνει πολύ στιβαρό

πρίν από 41 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Σίγουρα νυχτικακι για να μην έχεις να σκύβεις μα κατεβάσεις με την τομή όπως επίσης να μην έχεις λάστιχο σε εκείνο το σημείο!

• Ευχαριστώ 1

On 4/3/2022 at 2:02 ΜΜ, khaleesi είπε:

Και εγώ το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, αν μπορείτε στείλτε μου τι ακριβώς παραγγείλατε να πάρω ιδέες :)

Celestino δες και γενικά αν πατησεις σατέν σετ θα σου βγάλει απειρα δεν  επισυνάπτεται αρχείο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Εμείς έχουμε το mammas & pappas κ πολύ καλά είναι τα  iglensina όπως έγραψε η Ιωάννα!

9 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλημέρα, καλησπέρα. 

Πείτε και καμιά δοκιμασμένη εταιρεία για καρότσια. Θα πάρω 3 σε 1 τελικά κ θέλω κάτι καλό ώστε να αντέξει στον χρόνο. 

Κατά τα άλλα ο καιρός δεν λέει να στρώσει. 

Λευτεριά στις έγκλειστες έγκυες! 

Γειά σας κοριτσια!!  Κι εμείς mammas and Pappas έχουμε και είναι φοβερό!! Το θέλαμε και για χωματόδρομο στο χωριό,δεν κατάλαβε τίποτα!! Τα υφάσματα βγαίνουν όλα και πλένονται! Τώρα θα πάρω καθισματακι maxi cosi που είναι συμβατό.  Καλαθουνα μου είχαν δώσει αλλά δεν ήταν συμβατή,δε με πείραξε,  το καρότσι είναι από νεογέννητο κατάλληλο! Η άλλη μας επιλογή ήταν το ινγκλεσινα απτικα, ως πιο οικονομική, αλλά επειδή θα παιρναμε μόνο καρότσι τελικά, ως καρότσι μάς φάνηκε  καλύτερο το mammas & pappas

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά! Ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχει συμβεί σε κάποια από σας κάτι που έχω παρατηρήσει. Κάθε που αλλάζω μήνα (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) παρατηρώ στο εσώρουχο μου σταγονιτσες καφέ ελάχιστες. Ο γιατρός μου συνέστησε utrogestan και ξεκούραση και να μην ανησυχω. Και στον υπέρηχο όλα δείχνουν οκ με το μωράκι. Αλλά μου κάνει εντύπωση που είμαι σχεδόν 17η και μπορεί να τύχει να δω σταγονιτσες αλλά μόνο καθε αλλαγή του μήνα.

1 hour ago, Amalia90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά! Ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχει συμβεί σε κάποια από σας κάτι που έχω παρατηρήσει. Κάθε που αλλάζω μήνα (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) παρατηρώ στο εσώρουχο μου σταγονιτσες καφέ ελάχιστες. Ο γιατρός μου συνέστησε utrogestan και ξεκούραση και να μην ανησυχω. Και στον υπέρηχο όλα δείχνουν οκ με το μωράκι. Αλλά μου κάνει εντύπωση που είμαι σχεδόν 17η και μπορεί να τύχει να δω σταγονιτσες αλλά μόνο καθε αλλαγή του μήνα.

Καλησπέρα! Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο αλλά έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό αυτό, συμβαίνει σε αρκετές κοπέλες! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Vlal είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..... υπάρχει κάποια τροφη που αύριο δεν κάνει να φάμε ;;;;;πχ ταραμά που περιμένω πως και πως;;; ή κάτι από τα μαλάκια

Καλησπέρα...

Εμένα τα επιτρέπει όλα εκτός από ωμά και στρείδια μύδια...

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Σαε ευχαριστώ κοριτσια! 

@Vlal ταραμα μου απαγορευει, επισης οστρακα και γενικώς ωμα. Επιτρεπει να φαω χταποδι, γαρίδες, καλαμαρακια. 

Σ απαγόρευσε ταραμά ;;;;;;;;;θα πεθάνω....  

4 ώρες πρίν, Amalia90 είπε:

Το έχω ακούσει από πολλές έγκυες είτε με καφέ είτε με πονακια όταν αλλάζουν μήνα η την ημερομηνία που θα αδιαθετησουν!αφού ο γιατρός σου σου είπε έτσι μια χαρά!να την βάλεις την προγεστερόνη!

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κανετε;; Εγω αποφάσισα να σταματησω τη δουλειά εξω κσι να κρατήσω λίγες ώρες μόνο στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι η οδηγηση άρχισε να με κουράζει. Τι νεα εσεις;; Έφυγε καμιά 3ημερο; @iwanna24 ξεμπερδεψατε με τον κορονοιο;;

πρίν από 59 λεπτά , Vlal είπε:

Σ απαγόρευσε ταραμά ;;;;;;;;;θα πεθάνω....  

Ναι γιατι ειναι ωμα αυγα ψαριου.. 

@Polly1 καλα θα κανεις, εδω εμενα που μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι σουπερ τσινισε παρα πολυ όταν του πα οτι κανω μεγάλη  διαδρομή απο το σπιτι για τη δουλειά.. Αποτι φαίνεται επιβαρύνει αρκετα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...