Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , khaleesi είπε:

Και εγώ το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, αν μπορείτε στείλτε μου τι ακριβώς παραγγείλατε να πάρω ιδέες :)

Να αγοράσεις σίγουρα μπουστακια θηλασμού η σουτιέν!εγώ έχω μπουστακια πολύ βολικά ακόμα τα φοράω!πάρε 3 τέτοια!θα τα βρεις σε καλές τιμές!επίσης στο νυχτικιές φτάνουν βολεύει καλύτερα από παντελόνι για την κλινική! Οι τιράντες να κατεβαίνουν για τον θηλασμό η να έχει κουμπάκια αλλά όχι τα κλασσικά κουμπιά εγώ τα φοβάμαι αυτα!στο σάιτ που ψώνισα εγώ επειδή ίσως δν επιτρέπεται να γράψω ακριβώς γκουγκλαρε φωλιές μωρού κ πυτζάμες κ θα στο βγάλει!κ μια ρομπα για να βολταρεις στους διαδρόμους κ παντόφλες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, ΕΛΕΝΗ12 said:

Όχι, καθόλου φαγούρα! Μόνο υγρά και έκανα καλλιέργεια και βγήκε ότι έχω μύκητες…. Αλλά δε βλέπω να φεύγουν γιατί είχα ξανά κάνει εξέταση Γενάρη και έχω βάλει από τότε 2 φορές θεραπεία με κολπική κρεμα και πάλι εχω και θα ξανά αρχίσω σήμερα Τρίτη φορά….

Τρως τροφές με προβιοτικά; Γιαούρτι με πέτσα, κεφίρ, αριάνι;; Αυτα θα βοηθησουν τον κόλπο να είναι πιο ανθεκτικός.

3 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Αυτό συμφωνώ αρκεί να κατεβαίνει εύκολα!μόνο σουτιέν θηλασμού έχω απ' την πρώτη κυηση!με γεια μαςςςςςς

Σουτιέν  θηλασμου ψάχνω να έχει λεπτό ραντακι 

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν το ζητάς, το κάνουν μόνοι τους φαντάζομαι. Μόνο ένα στιγμιότυπο είδα κ εγώ, όχι εν κινήσει αλλά σαν φωτογραφία.
Φαντάζομαι πως και η πολλή ώρα υπερήχων δεν κάνει καλό στα μωρά.

Έκλεισα κ για 3 δόση εμβολίου, με την προοπτική πως θα ανοίξει ο καιρός και θα μπορώ να πηγαίνω καμία βόλτα, όπως και για ψώνια για το μωρό.

Με το καλό και η δική σου β'!!

Την έκανα κορίτσια την τρίτη δόση όλα, καλά περιμενω την άλλη παρασκευη την Β να δω μουτρακια τρισδιάστατα 

2 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Και εγώ το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, αν μπορείτε στείλτε μου τι ακριβώς παραγγείλατε να πάρω ιδέες :)

Πως το κάνουμε να σου στείλω? Δεν ξέρω 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Dimi84 είπε:

Την έκανα κορίτσια την τρίτη δόση όλα, καλά περιμενω την άλλη παρασκευη την Β να δω μουτρακια τρισδιάστατα 

Έχω την εντύπωση δν υπάρχει!όπου κ να έχω κοιτάξει στο ίντερνετ είναι σχετικά παχύ το φαρδος!εμένα με εκνευρίζει που αν το βάλεις με καλοκαιρινή μπλούζα τιράντε φαίνεται το κλιπ!

πρίν από 14 λεπτά , Dimi84 είπε:

Τώρα κοιτούσα κ γω να κάνω την τρίτη δόση μετά την β επιπέδου θα κλείσω ραντεβού κ θέλει για ανοσία 14 μέρες να περάσουν λέω ως το Πάσχα να είμαι οκ

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, marilia35 said:

Να αγοράσεις σίγουρα μπουστακια θηλασμού η σουτιέν!εγώ έχω μπουστακια πολύ βολικά ακόμα τα φοράω!πάρε 3 τέτοια!θα τα βρεις σε καλές τιμές!επίσης στο νυχτικιές φτάνουν βολεύει καλύτερα από παντελόνι για την κλινική! Οι τιράντες να κατεβαίνουν για τον θηλασμό η να έχει κουμπάκια αλλά όχι τα κλασσικά κουμπιά εγώ τα φοβάμαι αυτα!στο σάιτ που ψώνισα εγώ επειδή ίσως δν επιτρέπεται να γράψω ακριβώς γκουγκλαρε φωλιές μωρού κ πυτζάμες κ θα στο βγάλει!κ μια ρομπα για να βολταρεις στους διαδρόμους κ παντόφλες!

42 minutes ago, Dimi84 said:

Έχω πάρει σουτιέν θηλασμού και σκέφτομαι τώρα για τις πιτζάμες, ρόμπες κτλ. Αν θέλετε στείλτε τα μου σε προσωπικό μήνυμα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Καλημέρα!
Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει σουτιέν και με βόλεψαν από τα oysho και ήταν με τιράντα κανονικη όπως τα σουτιέν τα απλά! 

2 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Καλημέρα!
Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει σουτιέν και με βόλεψαν από τα oysho και ήταν με τιράντα κανονικη όπως τα σουτιέν τα απλά! 

Έχει στο ίντερνετ πολλα μπήκα και είδα και χάρηκα 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες...

Για ψώνια λέτε και ωραία είναι αυτά...

Και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη, από oysho ψώνισα...πολύ γλυκουλικες νυχτικιές κτλ...

Και τώρα θα δω και εκεί κατά τον Μάιο...

Και ειδομεν...

fH1Pp2.png

Καλημέρα, καλησπέρα. 

Πείτε και καμιά δοκιμασμένη εταιρεία για καρότσια. Θα πάρω 3 σε 1 τελικά κ θέλω κάτι καλό ώστε να αντέξει στον χρόνο. 

Κατά τα άλλα ο καιρός δεν λέει να στρώσει. 

Λευτεριά στις έγκλειστες έγκυες! 

πρίν από 2 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα, καλησπέρα. 

Πείτε και καμιά δοκιμασμένη εταιρεία για καρότσια. Θα πάρω 3 σε 1 τελικά κ θέλω κάτι καλό ώστε να αντέξει στον χρόνο. 

Cam πήραμε εμείς...και έχουμε και ένα inglesina... αθάνατα ...που το έχουμε σύρει το δεύτερο δεν φαντάζεσαι...

Και θα το έχουμε και τώρα, απλά θέλει να βρω ή άλλο ύφασμα ή να το πάω βιολογικό...δεν καθαρίζει με την καμία :?

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, iwanna24 said:

Cam πήραμε εμείς...και έχουμε και ένα inglesina... αθάνατα ...που το έχουμε σύρει το δεύτερο δεν φαντάζεσαι...

Και θα το έχουμε και τώρα, απλά θέλει να βρω ή άλλο ύφασμα ή να το πάω βιολογικό...δεν καθαρίζει με την καμία :?

Ευχαριστώ πολύ :)

Ναι, νομίζω πως στο βιολογικό θα γίνει τζάμι. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις πάλι θεωρώ. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, VDald είπε:

Ευχαριστώ πολύ :)

Ναι, νομίζω πως στο βιολογικό θα γίνει τζάμι. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις πάλι θεωρώ. 

Εμείς έχουμε το mammas & pappas κ πολύ καλά είναι τα  iglensina όπως έγραψε η Ιωάννα!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα!! Κ εγώ ψάχνω για καρότσι... Έχω βέβαια αυγό κ καλαθουνα από την ανήψια μου αλλά όχι το καρότσι. Ελπίζω να βρω καποιο που να του ταιριάζουν... Ξέρει καμιά αν μπορούμε να φάμε γαρίδες καραβίδες κτλ; Δεν έχει τύχει ως τώρα και γενικά ο γιατρός μου ειναι πολύ άνετος με αυτά δεν μου έχει πει γενικά για τροφές ότι κάτι απαγορεύεται.

πρίν από 11 λεπτά , Vasso87 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Κ εγώ ψάχνω για καρότσι... Έχω βέβαια αυγό κ καλαθουνα από την ανήψια μου αλλά όχι το καρότσι. Ελπίζω να βρω καποιο που να του ταιριάζουν... Ξέρει καμιά αν μπορούμε να φάμε γαρίδες καραβίδες κτλ; Δεν έχει τύχει ως τώρα και γενικά ο γιατρός μου ειναι πολύ άνετος με αυτά δεν μου έχει πει γενικά για τροφές ότι κάτι απαγορεύεται.

Όλα μου είπε εκτός από ωμά και μύδια στρείδια...

Όλα τα άλλα επιτρέπονται ...

Καλή καθαρά Δευτέρα και καλή σαρακοστή!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλημέρα, καλησπέρα. 

Ινγκλεσινα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...