Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

11 hours ago, khaleesi said:

Και γω το ίδιο, την έκανα στον 5 μήνα. Και ευτυχώς, γιατί από τότε έχω βρεθεί τυχαία με πόσα κρούσματα και πιστεύω με έχει προστατέψει..

Ακριβώς το ίδιο!!

14 hours ago, Dimi84 said:

Σε σχέση με τις προηγουμενες μικρή κοιλιά εχω 

Τυχερηηηη εγώ ειμαι τώρα οπως ημουν 7 μηνων στην κορη μου!! Δεν ξερω τι φαση και κλωτσαει ολη μερα ολη μερα ομως!

14 hours ago, Martinaa said:

Ευχαριαρω για τα τιπς!!! Ανυπομονώ από τη μια να τελειώνουμε με τη πάνα από την άλλη δεν είμαι καο σίγουρη ότι είναι έτοιμος να την βγάλει! 
Για να καταλάβεις κρύβεται πολλές φορές όταν κάνει κακά αλλά δε θέλει με τίποτα να παραδεχτεί ότι έκανε ή να τον αλλάξουμε! 
και επίσης σκέφτομαι ότι πολλές φορές κάνει και 3 φορές τη μέρα και πραγματικά δε ξέρω πως θα το διαχειριστούμε αυτό εξω! Χαχα θα έχει πλάκα 

Υπομονή κορίτσι μου θα περάσει!!!!! 

Εγω σκέφτομαι να του πάρω από τα ικεα το κρεβάτι kura και να βάλω το στρώμα κάτω και να του το φτιαξω πολύ όμορφο σαν σπιτάκι!

Ευτυχώς κοιμάται όλη νύχτα συνεχόμενα στο κρεβάτι του δε μας κάνει επισκέψεις! Είναι πολύ υπναρας κλείνει 12ωρο!

Δεν ειναι τιποτα το γιογιο εξω να ξερεις. Εγώ εχω παρει το γνωστο με τις σακουλες και μπαμ μπαμ τελειωνεις πετας και τη σακουλα και τελος! Αλλα αστον να δεις. Δοκιμαζεις και αν δεις οτι δεν ειναι ετοιμος το αφηνεις. Οταν θα ειναι θα το καταλαβεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Ακριβώς το ίδιο!!

Τυχερηηηη εγώ ειμαι τώρα οπως ημουν 7 μηνων στην κορη μου!! Δεν ξερω τι φαση και κλωτσαει ολη μερα ολη μερα ομως!

Δεν ειναι τιποτα το γιογιο εξω να ξερεις. Εγώ εχω παρει το γνωστο με τις σακουλες και μπαμ μπαμ τελειωνεις πετας και τη σακουλα και τελος! Αλλα αστον να δεις. Δοκιμαζεις και αν δεις οτι δεν ειναι ετοιμος το αφηνεις. Οταν θα ειναι θα το καταλαβεις!

Ναι η επικοινωνία μας είναι όλη μέρα και εμάς χαχαχα

Καλημέρα σε όλες...

Επιτέλους λίγο καλύτερα.

Σήμερα βγήκε ο σύζυγος θετικός...

Και εμένα όλη μέρα ρε παιδιά κουνιέται και κλωτσαει...

Δεν σταματάει...

Κοιλιά δεν έχω όχι.

Δεν μπορώ να πω ότι προβληματίζομαι...αντιθέτως, στην κόρη μου τη μεγάλη είχα πολύ μεγαλύτερη κοιλιά.

Τώρα είμαι σαν να έχω φάει φασολάδα. Δεν φαίνεται εγκυμοσύνη. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πιο ευκίνητη σε σχέση με την πρώτη κύηση που δυσκολευομουν ακόμα και να περπατήσω.

Όσον αφορά στον εμβολιασμό που με ρωτήσατε είμαι διπλοεμβολιασμενη.

Η τρίτη δόση ήταν για τον επόμενο μήνα αλλά δεν θα την κάνω για τρεις μήνες, εφόσον νοσησα. Θα την κάνω λογικά Ιούνιο.

• Μου αρέσει 5

fH1Pp2.png

πρίν από 26 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες...

Επιτέλους λίγο καλύτερα.

Σήμερα βγήκε ο σύζυγος θετικός...

Και εμένα όλη μέρα ρε παιδιά κουνιέται και κλωτσαει...

Δεν σταματάει...

Κοιλιά δεν έχω όχι.

Δεν μπορώ να πω ότι προβληματίζομαι...αντιθέτως, στην κόρη μου τη μεγάλη είχα πολύ μεγαλύτερη κοιλιά.

Τώρα είμαι σαν να έχω φάει φασολάδα. Δεν φαίνεται εγκυμοσύνη. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πιο ευκίνητη σε σχέση με την πρώτη κύηση που δυσκολευομουν ακόμα και να περπατήσω.

Όσον αφορά στον εμβολιασμό που με ρωτήσατε είμαι διπλοεμβολιασμενη.

Η τρίτη δόση ήταν για τον επόμενο μήνα αλλά δεν θα την κάνω για τρεις μήνες, εφόσον νοσησα. Θα την κάνω λογικά Ιούνιο.

Εγώ φαίνομαι ότι είμαι έγκυος δηλαδή έχουν αρχίσει και με ρωτάνε οι πελατες μου χαχαχα κλωτσιές φουλ εχθές ο μεγάλος μου γιος έβαλε το χέρι του και ανατριχιασε και με ρωτησε ακουει μαμά να του πω κάτι που θέλω χαχαχαχα

Ερώτηση. Έχετε σκεφτεί τι πιτζαμες θα βάλετε στο νοσοκομείο? 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σας! Ναι γενικά είμαι προβληματισμένη με την Τρίτη δόση…. Επίσης και να νοσήσω φοβάμαι….. κορίτσια ήθελα να ρωτήσω, έχετε μύκητες ; Νομίζω δεν μπορώ να τους ξεφορτωθώ….. μου δίνει ο γιατρός να βαζω κολπική κρέμα αλλά δε βλέπω να τους ξεφορτώνομαι εύκολα… έχω βάλει δυο φορές το 2022 και δώρα πάω για Τρίτη φορά 

καμια άλλη κοπέλα με ανάλογη εμπειρία ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλημέρα σας! Ναι γενικά είμαι προβληματισμένη με την Τρίτη δόση…. Επίσης και να νοσήσω φοβάμαι….. κορίτσια ήθελα να ρωτήσω, έχετε μύκητες ; Νομίζω δεν μπορώ να τους ξεφορτωθώ….. μου δίνει ο γιατρός να βαζω κολπική κρέμα αλλά δε βλέπω να τους ξεφορτώνομαι εύκολα… έχω βάλει δυο φορές το 2022 και δώρα πάω για Τρίτη φορά 

Είναιι και ορμονολογικο εγώ είχα στον πρώτο μου γιο χωρίς φαγουρα και τα σχετικά το είχε δει η γυναικολόγος και μου είχε πει είναι του οργανισμού να σημειώσω ότι ποτε δεν είχα κολλήσει ουρολοίμωξη δεν έχω παθει ποτε ουτε κολπιτιδες . Είχα τόσο πολυ θέμα που μου είχε πει αν συνεχιστεί θα γεννήσουμε με καισαρική. Όταν γέννησα μετά από σαράντα μέρες που πήγα δεν υπήρχε ίχνος απο μύκητες. 

πρίν από 9 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Έχεις και φαγούρα ή μόνο υγρά;

Το τι θα κάνεις με το εμβόλιο είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Διότι η εγκυμοσύνη φέρνει πολλά υγρά.

Εγώ πολλές φορές γίνομαι μούσκεμα.

πρίν από 12 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ φαίνομαι ότι είμαι έγκυος δηλαδή έχουν αρχίσει και με ρωτάνε οι πελατες μου χαχαχα κλωτσιές φουλ εχθές ο μεγάλος μου γιος έβαλε το χέρι του και ανατριχιασε και με ρωτησε ακουει μαμά να του πω κάτι που θέλω χαχαχαχα

Δεν έχω σκεφτεί τίποτα από αυτά.

Θα το σκεφτώ μετά το Πάσχα :-P

fH1Pp2.png

1 minute ago, iwanna24 said:

Όχι, καθόλου φαγούρα! Μόνο υγρά και έκανα καλλιέργεια και βγήκε ότι έχω μύκητες…. Αλλά δε βλέπω να φεύγουν γιατί είχα ξανά κάνει εξέταση Γενάρη και έχω βάλει από τότε 2 φορές θεραπεία με κολπική κρεμα και πάλι εχω και θα ξανά αρχίσω σήμερα Τρίτη φορά….

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν έχω σκεφτεί τίποτα από αυτά.

Θα το σκεφτώ μετά το Πάσχα :-P

Εγώ παρηγγειλα δυο σετάκια δεν είναι εγκυμοσυνης για μετά έτσι και αλλιώς τα φοραω χαχαχαχα

πρίν από 30 λεπτά , Dimi84 είπε:

Κ μένα η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολύ πιο πολύ απ' την πρώτη κυηση!κλωτσιές νιώθω μόνο πρωί κ βράδυ κ να είναι ήρεμη κ ξαπλωμένη!γελούσαμε χτεςε τον άντρα μου κ έλεγε μαζεύει δυνάμεις κ θα τα κάνει μόλις βγει!γτ κ ο πρώτος γιος ήταν πολύ ήσυχος στην κοιλιά μου κ τώρα κανει πάταγο από μηνών βασικά!

Εγώ τις αγόρασα από τώρα κ λόγω εκπτώσεων κ γτ απ' το σάιτ που πήρα συχνά είναι εξαντλημένες κ λέω τώρα που την βρήκα παρτην!πήρα μια νύχτικια με κουμπάκια σαν τα φορμακια των μωρών από κάτω με κλιπ γτ θα βοηθά στον θηλασμό κ πήρα κ μια που είναι με τιράντες που λύνουν!κ μια ρομπα λεπτή ίσα να υπάρχει σε περίπτωση που κρυωνω από το αιρκοντίσιον γτ γενικά είμαι κρυουλιαρα κ το αιρκοντίσιον δν το θελω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ μένα η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολύ πιο πολύ απ' την πρώτη κυηση!κλωτσιές νιώθω μόνο πρωί κ βράδυ κ να είναι ήρεμη κ ξαπλωμένη!γελούσαμε χτεςε τον άντρα μου κ έλεγε μαζεύει δυνάμεις κ θα τα κάνει μόλις βγει!γτ κ ο πρώτος γιος ήταν πολύ ήσυχος στην κοιλιά μου κ τώρα κανει πάταγο από μηνών βασικά!

Εγώ τις αγόρασα από τώρα κ λόγω εκπτώσεων κ γτ απ' το σάιτ που πήρα συχνά είναι εξαντλημένες κ λέω τώρα που την βρήκα παρτην!πήρα μια νύχτικια με κουμπάκια σαν τα φορμακια των μωρών από κάτω με κλιπ γτ θα βοηθά στον θηλασμό κ πήρα κ μια που είναι με τιράντες που λύνουν!κ μια ρομπα λεπτή ίσα να υπάρχει σε περίπτωση που κρυωνω από το αιρκοντίσιον γτ γενικά είμαι κρυουλιαρα κ το αιρκοντίσιον δν το θελω

Ναι και εγώ τις παρήγγειλα δυο σετάκια σατέν με ρομπιτσες δεν είναι θηλασμου αλλά ποτε δεν πηρα θηλασμου απλά είναι ανάλαφρες και θα κατεβάζω το ραντακι 

πρίν από 28 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Όχι, καθόλου φαγούρα! Μόνο υγρά και έκανα καλλιέργεια και βγήκε ότι έχω μύκητες…. Αλλά δε βλέπω να φεύγουν γιατί είχα ξανά κάνει εξέταση Γενάρη και έχω βάλει από τότε 2 φορές θεραπεία με κολπική κρεμα και πάλι εχω και θα ξανά αρχίσω σήμερα Τρίτη φορά….

Υγρα και εγώ έχω και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό δεν χρειάζεται να κάνεις συνέχεια καλλιέργεια γιατί πάντα θα σου βρίσκει κάτι.

Είχα περάσει όμως κολπίτιδα με έντονη φαγούρα και υγρά ελαφρώς κίτρινα πριν 2-3 βδομαδες περίπου. Μου έδωσε μια κρέμα και υποχώρησε από την πρώτη μέρα κιόλας... 

Ειχα αγχωθεί μήπως είχα κάποιο μικρόβιο και περνούσε στο μωρό (οι υστερίες της εγκυμοσύνης) και όταν του το είπα μόνο που δεν με έδειρε :-P

Όλα αυτά είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη και κανένα βακτήριο δεν μπορεί να επιβιώσει για να δημιουργήσει πρόβλημα! 

πρίν από 12 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ναι και εγώ τις παρήγγειλα δυο σετάκια σατέν με ρομπιτσες δεν είναι θηλασμου αλλά ποτε δεν πηρα θηλασμου απλά είναι ανάλαφρες και θα κατεβάζω το ραντακι 

Αυτό συμφωνώ αρκεί να κατεβαίνει εύκολα!μόνο σουτιέν θηλασμού έχω απ' την πρώτη κυηση!με γεια μαςςςςςς

2 hours ago, Dimi84 said:

1 hour ago, Dimi84 said:

Εγώ παρηγγειλα δυο σετάκια δεν είναι εγκυμοσυνης για μετά έτσι και αλλιώς τα φοραω χαχαχαχα

1 hour ago, marilia35 said:

1 hour ago, Dimi84 said:

Και εγώ το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, αν μπορείτε στείλτε μου τι ακριβώς παραγγείλατε να πάρω ιδέες :)

16 hours ago, Polly1 said:

Συγχαρητήρια! Με το καλό!!! Εγώ φάτσα δεν έχω δει ακόμη!! Θα πρέπει να ζητήσω να κάνω 3d?? Έχει Μεγάλη διαφορά στην τιμη; 

Το εμβολιο το έκανα μετά τον 3ο μηνα!!Αν και γίνεται σε όλους τους μηνες της κύησης!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν το ζητάς, το κάνουν μόνοι τους φαντάζομαι. Μόνο ένα στιγμιότυπο είδα κ εγώ, όχι εν κινήσει αλλά σαν φωτογραφία.
Φαντάζομαι πως και η πολλή ώρα υπερήχων δεν κάνει καλό στα μωρά.

Έκλεισα κ για 3 δόση εμβολίου, με την προοπτική πως θα ανοίξει ο καιρός και θα μπορώ να πηγαίνω καμία βόλτα, όπως και για ψώνια για το μωρό.

Με το καλό και η δική σου β'!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...