Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

3 hours ago, iwanna24 said:

Τα είδα κωλυόμενα.

Δύσκολο βράδυ!

Ο σύζυγος ανέβασε σήμερα πυρετό.

Η μικρή δεν έχει κάτι...φαντάζομαι το κόλλησε αλλά είναι ασυμπτωματική.

Εμείς λίγο πριν κλείσει τα δύο, βγάλαμε πάνα.

Δεν της φορέσα ποτέ ξανά και δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Τις πρώτες δέκα μέρες, την πήγαινα τουαλέτα ανά μία ώρα .

Έπειτα έμαθε και το ζητούσε εκείνη...

Για το κρεβάτι, εγώ απλά την έβαλα να το διαλέξει εκείνη...

Έχουμε ένα Μοντεσσόρι ...χαμηλό με ουρανό...

Πολύ όμορφο που εκείνη το ήθελε...καλά εμένα βέβαια, κοιμάται εκεί και φυσικά, έρχεται το βράδυ κατά τις 3 μαζί μου ...

Ιωάννα περαστικά εύχομαι να το περάσεις ανώδυνα! Έχεις κάνει και τις 3 δόσεις ; Εγώ έχω κάνει 2η πριν 6 μήνες. Τι πιστεύετε ρε κορίτσια, φοβάμαι λίγο για την Τρίτη δόση…. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες. Πώς είστε; Ελπίζω καλά.

Περαστικά @iwanna24 σε όλους σας!

Χθες είχα την β' επιπέδου. Όλα ήταν μια χαρά, το βάρος μας 520γρ, κινητικός κ ομορφούλης θα έλεγα όπως τον είδα στο 3d.
Μεγάλη η χαρά και η ανακούφιση και εύχομαι με το καλό και στα δικά σας!

4 minutes ago, ΕΛΕΝΗ12 said:

Ιωάννα περαστικά εύχομαι να το περάσεις ανώδυνα! Έχεις κάνει και τις 3 δόσεις ; Εγώ έχω κάνει 2η πριν 6 μήνες. Τι πιστεύετε ρε κορίτσια, φοβάμαι λίγο για την Τρίτη δόση…. 

Κ εγώ τα ίδια αλλά πρέπει να πάμε να την κάνουμε.

• Μου αρέσει 5

6 minutes ago, VDald said:

Χθες είχα την β' επιπέδου. Όλα ήταν μια χαρά, το βάρος μας 520γρ, κινητικός κ ομορφούλης θα έλεγα όπως τον είδα στο 3d.

Πως να την κάνω όταν δεν έχει επιτραπεί σε παιδιά κατω των 5 ετών ; Επιτρέπεται άρα για τα έμβρυα ;! Έχω μπερδευτεί με αυτή την κατάσταση….

επισης ήθελα να ρωτήσω, τράχηλος αυχενική 4 , β επιπέδου 3.5… ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό, αποτελεί πρόβλημα ; 

πρίν από 19 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Μια τα ίδια κ γω έληξε το πιστοποιητικό μου!εγώ θέλω να το κάνω ο άντρας μου φοβάται ναην το κάνω!λέω να πάω τον άλλο μήνα να είμαι όσο το δυνατόν κ λίγο πιο κοντά στην γεννα

@ΕΛΕΝΗ12 εγώ εκανα την τρίτη δόση μολις μπηκα στον 5ο. Ο παιδιατρος και ο γυναικολογος μου ειπαν οτι δεν επηρεαζει το εμβρυο σε καμια περιπτωση. Οτι σου πει ο γιατρός σου! Απλα εγώ φοβήθηκα πιο πολυ μην αρρωστησω σοβαρα με κοβιντ οταν θα ειναι να γεννησω... και γι αυτό την εκανα.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Πως να την κάνω όταν δεν έχει επιτραπεί σε παιδιά κατω των 5 ετών ; Επιτρέπεται άρα για τα έμβρυα ;! Έχω μπερδευτεί με αυτή την κατάσταση….

επισης ήθελα να ρωτήσω, τράχηλος αυχενική 4 , β επιπέδου 3.5… ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό, αποτελεί πρόβλημα ; 

Θεωρητικά πάντα δν μπορεί να περάσει στο έμβρυο!ενώ σε ένα παιδί το εμβολιαζεις άμεσα!γενικά ο πλακούντας φιλτράρει διάφορα δν περνούν στο έμβρυο!τον τράχηλο μια χαρά πιστεύω είναι κ μένα έτσι ήταν οι μετρησεις

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε σήμερα μου έφεραν μια φολιτσα δώρο και μπορώ να πω ότι συνειδητοποιώ ότι πλησιαζει η ώρα. Επίσης οι κλωτσιές έχουν αρχίσει και είναι ποιο ψηλά 

• Μου αρέσει 4

6 minutes ago, Evaki19 said:

@ΕΛΕΝΗ12 εγώ εκανα την τρίτη δόση μολις μπηκα στον 5ο. Ο παιδιατρος και ο γυναικολογος μου ειπαν οτι δεν επηρεαζει το εμβρυο σε καμια περιπτωση. Οτι σου πει ο γιατρός σου! Απλα εγώ φοβήθηκα πιο πολυ μην αρρωστησω σοβαρα με κοβιντ οταν θα ειναι να γεννησω... και γι αυτό την εκανα.

Να το κάνω μου λένε….. 

5 minutes ago, marilia35 said:

Θεωρητικά πάντα δν μπορεί να περάσει στο έμβρυο!ενώ σε ένα παιδί το εμβολιαζεις άμεσα!γενικά ο πλακούντας φιλτράρει διάφορα δν περνούν στο έμβρυο!τον τράχηλο μια χαρά πιστεύω είναι κ μένα έτσι ήταν οι μετρησεις

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Γενικά πρέπει να τον ελέγχουμε συχνά τον τράχηλο ; 

7 minutes ago, Dimi84 said:

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε σήμερα μου έφεραν μια φολιτσα δώρο και μπορώ να πω ότι συνειδητοποιώ ότι πλησιαζει η ώρα. Επίσης οι κλωτσιές έχουν αρχίσει και είναι ποιο ψηλά 

Εμενα παλι μου φαινεται αιώνας!! Χαχαχα μου φαινεται πολυ μακρια η ημερομηνια. Βασικα ισως φταιει οτι εχω φουσκωσει και παρα πολύ για το μηνα που ειμαι!! Εσείς πως ειστε απο κοιλια??

35 minutes ago, ΕΛΕΝΗ12 said:

Δεν επηρεάζει το έμβρυο το εμβόλιο.

Ο τράχηλός σου είναι εξαιρετικός. Και ναι είναι νορμάλ να έχει αλλάξει. Σε όλες αυτό συμβαίνει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Να το κάνω μου λένε….. 

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Γενικά πρέπει να τον ελέγχουμε συχνά τον τράχηλο ; 

Εμένα σε κάθε ραντεβού το κοιτάει ο γιατρός!μπορείς να το ζητήσεις απ' τον ντοκ σου 

3 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Εμενα παλι μου φαινεται αιώνας!! Χαχαχα μου φαινεται πολυ μακρια η ημερομηνια. Βασικα ισως φταιει οτι εχω φουσκωσει και παρα πολύ για το μηνα που ειμαι!! Εσείς πως ειστε απο κοιλια??

Σε σχέση με τις προηγουμενες μικρή κοιλιά εχω 

8 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

@MartinaaΓια την πανα ενα μονο πράγμα θα κάνεις!! Καταρχάς καλό ειναι να εχει ανοίξει ο καιρός και να έχεις ξεστρωσει γιατι θα του φεύγουν παντου. Αλλα ειναι πολύ απλό. Θα προμηθευτείς γιογιο και 3 μερες δεν θα βγειτε απο το σπιτι για να μη χρειαστει να του βαλεις πανα. Θα εξαφανίσεις τις πανες. Δηλαδη δεν θα ειναι μια φοραω μια δε φοραω. Απαξ και τη βγαλεις δεν τη ξανα βαζεις. Μονο στον υπνο αν θες. Οποτε θα του εξηγησεις τη διαδικασια. Θα πατε και στο μπανιο εσύ θα καθεσαι στη λεκανη και θα βαζεις και αυτόν να κατσει στο γιογιο. Στην αρχη θα του φευγουν πανω του. Ομως μολις πετυχεις να τα κανει εστω λιγες σταγονες στο γιογιο τελειωσες. Θα το πιασει το νοημα και μετα θα το λεει και θα τρεχετε στο γιογιο!! Εμεις το καναμε αυτό περυσι το καλοκαιρι οταν εκλεισε τα 2. Ηταν πολυ νωρις γενικα αλλα εμενα ηταν ετοιμη γιατι δεν αντεχε την πανα την τραβουσε συνεχεια! Και μετα οταν την εβγαλα εξω παλι δεν φορουσε πανα, μια φορα τα εκανε πανω της, τις αλλες το ελεγε και τα καναμε στο γιογιο που ειχαμε μαζι. Από τοτε μεχρι τωρα εχει ατυχηματα σε διαφορες φασεις που της φευγουν αλλα ενταξει ειναι λογικο. Πλεον ανεβαινει στη λεκανη και τα κανει μονη της. Εχουμε βαλει σκαλοπατακια και καθισματακι.

Ευχαριαρω για τα τιπς!!! Ανυπομονώ από τη μια να τελειώνουμε με τη πάνα από την άλλη δεν είμαι καο σίγουρη ότι είναι έτοιμος να την βγάλει! 
Για να καταλάβεις κρύβεται πολλές φορές όταν κάνει κακά αλλά δε θέλει με τίποτα να παραδεχτεί ότι έκανε ή να τον αλλάξουμε! 
και επίσης σκέφτομαι ότι πολλές φορές κάνει και 3 φορές τη μέρα και πραγματικά δε ξέρω πως θα το διαχειριστούμε αυτό εξω! Χαχα θα έχει πλάκα 

7 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Τα είδα κωλυόμενα.

Δύσκολο βράδυ!

Ο σύζυγος ανέβασε σήμερα πυρετό.

Η μικρή δεν έχει κάτι...φαντάζομαι το κόλλησε αλλά είναι ασυμπτωματική.

Εμείς λίγο πριν κλείσει τα δύο, βγάλαμε πάνα.

Δεν της φορέσα ποτέ ξανά και δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Τις πρώτες δέκα μέρες, την πήγαινα τουαλέτα ανά μία ώρα .

Έπειτα έμαθε και το ζητούσε εκείνη...

Για το κρεβάτι, εγώ απλά την έβαλα να το διαλέξει εκείνη...

Έχουμε ένα Μοντεσσόρι ...χαμηλό με ουρανό...

Πολύ όμορφο που εκείνη το ήθελε...καλά εμένα βέβαια, κοιμάται εκεί και φυσικά, έρχεται το βράδυ κατά τις 3 μαζί μου ...

Υπομονή κορίτσι μου θα περάσει!!!!! 

Εγω σκέφτομαι να του πάρω από τα ικεα το κρεβάτι kura και να βάλω το στρώμα κάτω και να του το φτιαξω πολύ όμορφο σαν σπιτάκι!

Ευτυχώς κοιμάται όλη νύχτα συνεχόμενα στο κρεβάτι του δε μας κάνει επισκέψεις! Είναι πολύ υπναρας κλείνει 12ωρο!

6 hours ago, Evaki19 said:

Και γω το ίδιο, την έκανα στον 5 μήνα. Και ευτυχώς, γιατί από τότε έχω βρεθεί τυχαία με πόσα κρούσματα και πιστεύω με έχει προστατέψει..

8 ώρες πρίν, VDald είπε:

8 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό!!! Εγώ φάτσα δεν έχω δει ακόμη!! Θα πρέπει να ζητήσω να κάνω 3d?? Έχει Μεγάλη διαφορά στην τιμη; 

Το εμβολιο το έκανα μετά τον 3ο μηνα!!Αν και γίνεται σε όλους τους μηνες της κύησης!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...