Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...εγώ τελικά κόλλησα κορονοιο...λαιμό έχω και λίγο βήχα...ανησυχώ λίγο αλλά εντάξει.

Είμαι εμβολιασμενη, ευτυχώς. 

Περαστικά σου εύχομαι! Όλα να πάνε καλά!

Πλεον είναι παντου γύρω μας :(

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...εγώ τελικά κόλλησα κορονοιο...λαιμό έχω και λίγο βήχα...ανησυχώ λίγο αλλά εντάξει.

Περαστικά σου!! Όλα καλά θα πάνε :wink:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε! Και εγώ όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό τι να κάνω αν κολλήσω μου είπε απολύτως τίποτα απλά θα κάτσω μέσα λίγες μέρες!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Ωχ,μωρε,περαστικά! Ναι, τώρα είναι και η Ο που είναι λάιτ περίπτωση γενικα! Καλή ανάρρωση! Τι σου ειπε ο γιατρος;;Με το κρούσμα πώς ειχατε έρθει σε επαφη;; Χωρίς μασκα πχ;; 

1 ώρα πρίν, Martinaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! ελπίζω να είστε όλες καλά όσο γίνεται!

Εχω 2 ερωτήσεις για τις μανούλες που ήδη έχουν παιδακι! 

Εμενα ο μεγαλος μου είναι σε μια ηλικία που μέχρι να γεννηθεί το μωρό θέλω να του κάνω μετάβαση σε μεγάλο κρεβάτι όπως και σιγά σιγά να κόψουμε την πάνα! 

Θελω να μου πείτε αν έχετε ιδέα τι στρώμα να πάρω στον μικρό μου να είναι καλό γενικά με ενδιαφέρει!  Όπως επίσης αν έχετε tips για το πως θα κόψουμε σιγά σιγά την πάνα! 

Περιμένω να ακούσω τις εμπειριες σας!

Γειά!!! Σε κρεβάτι ενηλίκων εννοεις;  Κοιτα,πλέον όλες οι εταιρίες είναι καλές και η ποιότητα σ αυτα πάει ανάλογα νε την τιμή. Μια βόλτα από κει και θα σου δείξουν ποικιλία από ανατομικά! Πες την ηλικία του παιδιού γιατί σχεδόν όλες βγάζουν και βρεφικά στρώματα και ξέρουν τι να σου προτείνουν.  Όταν είχα πάρει την κούνια της μικρής που γίνεται κρεβάτι ως 6 ετών μου λέγανε κάτι για κοκοφοινικα μέσα, με συγκεκριμένα ελατήρια για να είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη, δεν τα θυμάμαι και ακριβώς! Πάντως μόνο στην κουνια δεν έχει κοιμηθείακομη! Έμεινα εγω νε τον κοκοφοινικα!! Χαχα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, iwanna24 said:

Περαστικά κορίτσι, όλα καλά θα πάνε. Εγώ είμαι με πονόλαιμο και κόπωση, αρνητική ωστόσο, μάλλον κάποια ίωση..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου!μια χαρά θα είσαι αφού έχεις κάνει και το εμβόλιο!

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου!μια χαρά θα είσαι αφού έχεις κάνει και το εμβόλιο!

4 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Εμενα ο μεγαλος μου είναι σε μια ηλικία που μέχρι να γεννηθεί το μωρό θέλω να του κάνω μετάβαση σε μεγάλο κρεβάτι όπως και σιγά σιγά να κόψουμε την πάνα! 

Θελω να μου πείτε αν έχετε ιδέα τι στρώμα να πάρω στον μικρό μου να είναι καλό γενικά με ενδιαφέρει!  Όπως επίσης αν έχετε tips για το πως θα κόψουμε σιγά σιγά την πάνα! 

Κ γω στρωμα με κοκοφοίνικα έχω όπως η polly!για την πάνα παρόλο που λέει κακα ο γιος μου κ τον βλέπεις πάει σε μια γωνιά κ τα κάνει φοράει βέβαια πάνα μου είπε ο παιδίατρος να μην κάνω καμιά προσπάθεια από τώρα αλλά καλοκαίρι μόλις κλείσει τα 2.5 κ ότι υπάρχουν κάποια κόλπα που βοηθούν αλλά ακόμα δν μου τα είπε!από πολλές φίλες που έχω τους έχουν πει όχι γιογιό αλλά κατευθείαν στην τουαλέτα κ όχι γάλα η αλλά υγρά κοντά στην ώρα ύπνου για να μην κατουριουνται την νυχτα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Polly1 είπε:

Πώς είσαι;; 

Τα είδα κωλυόμενα...

Μιλάμε για 39.5 ακατεβατο...για ώρες...

Ήμουν σαν φυτό.

Ξεκίνησα αντιβίωση...είμαι καλύτερα ...αλλά ειλικρινά, να προσέχετε. 

Να κάνετε όλες τις δόσεις εμβολίων. Να φροντίζετε τον εαυτό σας. 

8 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Ωχ,μωρε,περαστικά! Ναι, τώρα είναι και η Ο που είναι λάιτ περίπτωση γενικα! Καλή ανάρρωση! Τι σου ειπε ο γιατρος;;Με το κρούσμα πώς ειχατε έρθει σε επαφη;; Χωρίς μασκα πχ;; 

Γειά!!! Σε κρεβάτι ενηλίκων εννοεις;  Κοιτα,πλέον όλες οι εταιρίες είναι καλές και η ποιότητα σ αυτα πάει ανάλογα νε την τιμή. Μια βόλτα από κει και θα σου δείξουν ποικιλία από ανατομικά! Πες την ηλικία του παιδιού γιατί σχεδόν όλες βγάζουν και βρεφικά στρώματα και ξέρουν τι να σου προτείνουν.  Όταν είχα πάρει την κούνια της μικρής που γίνεται κρεβάτι ως 6 ετών μου λέγανε κάτι για κοκοφοινικα μέσα, με συγκεκριμένα ελατήρια για να είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη, δεν τα θυμάμαι και ακριβώς! Πάντως μόνο στην κουνια δεν έχει κοιμηθείακομη! Έμεινα εγω νε τον κοκοφοινικα!! Χαχα!!!

Το κρούσμα ήταν η μαμά μου και ο αδερφός μου που ήρθαν να μείνουν σπίτι από Αθήνα και δεν είχαν ιδέα...όποτε ναι...ούτε μάσκα και αγκαλιά και όλα.

Άστο. Ήταν να γίνει!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τα είδα κωλυόμενα...

Μιλάμε για 39.5 ακατεβατο...για ώρες...

Ήμουν σαν φυτό.

Ξεκίνησα αντιβίωση...είμαι καλύτερα ...αλλά ειλικρινά, να προσέχετε. 

Να κάνετε όλες τις δόσεις εμβολίων. Να φροντίζετε τον εαυτό σας. 

Το κρούσμα ήταν η μαμά μου και ο αδερφός μου που ήρθαν να μείνουν σπίτι από Αθήνα και δεν είχαν ιδέα...όποτε ναι...ούτε μάσκα και αγκαλιά και όλα.

Άστο. Ήταν να γίνει!

Καταλαβα!! Περαστικά βρε κοπέλα μου!! Να πίνεις 3 λίτρα νερό ακατέβατο!! Ευτυχώς δεν είμαστε ούτε πρώτο 3μηνο ούτε στον 9ο! Οι υπόλοιποι κολλησαν;; Η μικρη;

@MartinaaΓια την πανα ενα μονο πράγμα θα κάνεις!! Καταρχάς καλό ειναι να εχει ανοίξει ο καιρός και να έχεις ξεστρωσει γιατι θα του φεύγουν παντου. Αλλα ειναι πολύ απλό. Θα προμηθευτείς γιογιο και 3 μερες δεν θα βγειτε απο το σπιτι για να μη χρειαστει να του βαλεις πανα. Θα εξαφανίσεις τις πανες. Δηλαδη δεν θα ειναι μια φοραω μια δε φοραω. Απαξ και τη βγαλεις δεν τη ξανα βαζεις. Μονο στον υπνο αν θες. Οποτε θα του εξηγησεις τη διαδικασια. Θα πατε και στο μπανιο εσύ θα καθεσαι στη λεκανη και θα βαζεις και αυτόν να κατσει στο γιογιο. Στην αρχη θα του φευγουν πανω του. Ομως μολις πετυχεις να τα κανει εστω λιγες σταγονες στο γιογιο τελειωσες. Θα το πιασει το νοημα και μετα θα το λεει και θα τρεχετε στο γιογιο!! Εμεις το καναμε αυτό περυσι το καλοκαιρι οταν εκλεισε τα 2. Ηταν πολυ νωρις γενικα αλλα εμενα ηταν ετοιμη γιατι δεν αντεχε την πανα την τραβουσε συνεχεια! Και μετα οταν την εβγαλα εξω παλι δεν φορουσε πανα, μια φορα τα εκανε πανω της, τις αλλες το ελεγε και τα καναμε στο γιογιο που ειχαμε μαζι. Από τοτε μεχρι τωρα εχει ατυχηματα σε διαφορες φασεις που της φευγουν αλλα ενταξει ειναι λογικο. Πλεον ανεβαινει στη λεκανη και τα κανει μονη της. Εχουμε βαλει σκαλοπατακια και καθισματακι.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καταλαβα!! Περαστικά βρε κοπέλα μου!! Να πίνεις 3 λίτρα νερό ακατέβατο!! Ευτυχώς δεν είμαστε ούτε πρώτο 3μηνο ούτε στον 9ο! Οι υπόλοιποι κολλησαν;; Η μικρη;

Τα είδα κωλυόμενα.

Δύσκολο βράδυ!

Ο σύζυγος ανέβασε σήμερα πυρετό.

Η μικρή δεν έχει κάτι...φαντάζομαι το κόλλησε αλλά είναι ασυμπτωματική.

22 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Εμείς λίγο πριν κλείσει τα δύο, βγάλαμε πάνα.

Δεν της φορέσα ποτέ ξανά και δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Τις πρώτες δέκα μέρες, την πήγαινα τουαλέτα ανά μία ώρα .

Έπειτα έμαθε και το ζητούσε εκείνη...

Για το κρεβάτι, εγώ απλά την έβαλα να το διαλέξει εκείνη...

Έχουμε ένα Μοντεσσόρι ...χαμηλό με ουρανό...

Πολύ όμορφο που εκείνη το ήθελε...καλά εμένα βέβαια, κοιμάται εκεί και φυσικά, έρχεται το βράδυ κατά τις 3 μαζί μου ...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Τα είδα κωλυόμενα.

Δύσκολο βράδυ!

Ο σύζυγος ανέβασε σήμερα πυρετό.

Η μικρή δεν έχει κάτι...φαντάζομαι το κόλλησε αλλά είναι ασυμπτωματική.

Εμείς λίγο πριν κλείσει τα δύο, βγάλαμε πάνα.

Δεν της φορέσα ποτέ ξανά και δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Τις πρώτες δέκα μέρες, την πήγαινα τουαλέτα ανά μία ώρα .

Έπειτα έμαθε και το ζητούσε εκείνη...

Για το κρεβάτι, εγώ απλά την έβαλα να το διαλέξει εκείνη...

Έχουμε ένα Μοντεσσόρι ...χαμηλό με ουρανό...

Πολύ όμορφο που εκείνη το ήθελε...καλά εμένα βέβαια, κοιμάται εκεί και φυσικά, έρχεται το βράδυ κατά τις 3 μαζί μου ...

3 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

@MartinaaΓια την πανα ενα μονο πράγμα θα κάνεις!! Καταρχάς καλό ειναι να εχει ανοίξει ο καιρός και να έχεις ξεστρωσει γιατι θα του φεύγουν παντου. Αλλα ειναι πολύ απλό. Θα προμηθευτείς γιογιο και 3 μερες δεν θα βγειτε απο το σπιτι για να μη χρειαστει να του βαλεις πανα. Θα εξαφανίσεις τις πανες. Δηλαδη δεν θα ειναι μια φοραω μια δε φοραω. Απαξ και τη βγαλεις δεν τη ξανα βαζεις. Μονο στον υπνο αν θες. Οποτε θα του εξηγησεις τη διαδικασια. Θα πατε και στο μπανιο εσύ θα καθεσαι στη λεκανη και θα βαζεις και αυτόν να κατσει στο γιογιο. Στην αρχη θα του φευγουν πανω του. Ομως μολις πετυχεις να τα κανει εστω λιγες σταγονες στο γιογιο τελειωσες. Θα το πιασει το νοημα και μετα θα το λεει και θα τρεχετε στο γιογιο!! Εμεις το καναμε αυτό περυσι το καλοκαιρι οταν εκλεισε τα 2. Ηταν πολυ νωρις γενικα αλλα εμενα ηταν ετοιμη γιατι δεν αντεχε την πανα την τραβουσε συνεχεια! Και μετα οταν την εβγαλα εξω παλι δεν φορουσε πανα, μια φορα τα εκανε πανω της, τις αλλες το ελεγε και τα καναμε στο γιογιο που ειχαμε μαζι. Από τοτε μεχρι τωρα εχει ατυχηματα σε διαφορες φασεις που της φευγουν αλλα ενταξει ειναι λογικο. Πλεον ανεβαινει στη λεκανη και τα κανει μονη της. Εχουμε βαλει σκαλοπατακια και καθισματακι.

Καλημερα!! Εμένα που έγινε τώρα 2 δε δείχνει κανένα σημάδι ότι είναι έτοιμη ούτε καν να το προσπαθήσουμε! Δε μου λέει πότε τα κάνει! Έλεγα να το δω το καλοκαιρι αλλα με το μωρο μονο η πανα θα μου λείπει! 

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!! Εμένα που έγινε τώρα 2 δε δείχνει κανένα σημάδι ότι είναι έτοιμη ούτε καν να το προσπαθήσουμε! Δε μου λέει πότε τα κάνει! Έλεγα να το δω το καλοκαιρι αλλα με το μωρο μονο η πανα θα μου λείπει! 

Εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει, ήταν ότι ξυπνούσε στεγνή πάνω από ένα μήνα, δηλαδή, είχε έλεγχο.

Επίσης, είχαμε το γιογιό μήνες στο δωμάτιο και διαβάζαμε βιβλία...

Βοήθησε αρκετά.

Ήταν όμως έτοιμη.

Δηλαδή, αμέσως την έβγαλε και ούτε στον ύπνο βάλαμε ποτέ, ούτε ατύχημα είχε. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...