Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Για νάρθηκα και εγώ το διάβασα! Δεν γίνεται είναι τρελός πόνος!!

Όχι δεν έβαλα,μου είπε με μπαλάκι αντιστρες να κάνω ασκήσεις αλλά πιο πολύ πονάει! Θα τον ρωτήσω γιατί όταν είχα πάει την προηγούμενη φορά μόνο μούδιασμα είχα, τώρα έχω καί πόνο..

Ναι συζητά το!εμένα με πονούσε πολύ στον ύπνο κ το πρωί που ξυπνούσα ήταν σαν να το είχα πλακωμενο όλη νύχτα απ' το μούδιασμα!μες στη μέρα γινόταν καλύτερα 

πρίν από 34 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ είχα στον μικρό τράχηλο περίπου 2,5 από τη Β επιπέδου! Με πολλή προγεστερόνη, πολύ μαγνήσιο και ατελείωτη ξάπλα γέννησα 35+5, έτσι ξαφνικά με πλήρη εξάλειψη τραχήλου μπαμ μπαμ. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη ο τράχηλος παραμένει 3,5 σταθερά (!)! Και αισίως έφτασα 22η βδομάδα! Μην ρωτάς... Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται! Πάω σχεδόν κάθε βδομάδα για μέτρηση μήπως κάνω πρέπει περίδεση (λόγω προωρότητας) αλλά ευτυχώς ο τράχηλος δεν μικραίνει. Προγεστερόνη παίρνω φουλ βέβαια και αρκετή ξεκούραση, όσο γίνεται φυσικά με ένα 4 χρόνο... 

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να ανέβηκε τόσο πολύ και να χει τέτοια απόκλιση μέσα σε κάποιες μέρες. Εκτός αν ο πλακούντας σου ήταν επιπωματικός ή επιχείλιος και ακουμπούσε ή κάλυπτε ένα μέρος του τραχήλου. Και τώρα σιγά σιγά ανεβαίνει. Αλλά και πάλι, από 2,5 σε 4 είναι πάρα πολύ μεγάλη απόκλιση. Ούτε αυτό με την προγεστερόνη το χω ξανακούσει. Κι εγώ είμαι από εξωσωματική κι έχω πάρει προγεστερόνη με τη σέσουλα που λένε. Τι να σου πω; Να ακολουθήσεις το ένστικτο σου και να μην κουράζεσαι, όσο μπορείς. 

Όπως και να χει, ξεκουραση κι όλα καλά θα πάνε! 

ΥΓ: περίπου το βάρος του εμβρύου σας πόσο είναι; Έμενα ο μικρός έβγαινε αρκετά μεγαλύτερος και σε βάρος και σε ύψος, ενώ τώρα η μικρή βγαίνει οκ σε ύψος αλλά πιο μικρούλα σε βάρος, ιδίως σε σχέση με τον μικρό! Τι να πω; Ειλικρινά καμιά σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη!!! 

Με το καλό κ το δεύτερο μωράκι σας!εμένα βγαίνει 60 γραμμάρια πιο μικρός απ' τον πρώτο!γεννήθηκε 3070 λέω δν ξέρω αυτό θα βγει πιο μικρούλης!μέχρι στιγμής σε όλες τις μετρήσεις αυτό δείχνει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ είχα στον μικρό τράχηλο περίπου 2,5 από τη Β επιπέδου! Με πολλή προγεστερόνη, πολύ μαγνήσιο και ατελείωτη ξάπλα γέννησα 35+5, έτσι ξαφνικά με πλήρη εξάλειψη τραχήλου μπαμ μπαμ. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη ο τράχηλος παραμένει 3,5 σταθερά (!)! Και αισίως έφτασα 22η βδομάδα! Μην ρωτάς... Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται! Πάω σχεδόν κάθε βδομάδα για μέτρηση μήπως κάνω πρέπει περίδεση (λόγω προωρότητας) αλλά ευτυχώς ο τράχηλος δεν μικραίνει. Προγεστερόνη παίρνω φουλ βέβαια και αρκετή ξεκούραση, όσο γίνεται φυσικά με ένα 4 χρόνο... 

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να ανέβηκε τόσο πολύ και να χει τέτοια απόκλιση μέσα σε κάποιες μέρες. Εκτός αν ο πλακούντας σου ήταν επιπωματικός ή επιχείλιος και ακουμπούσε ή κάλυπτε ένα μέρος του τραχήλου. Και τώρα σιγά σιγά ανεβαίνει. Αλλά και πάλι, από 2,5 σε 4 είναι πάρα πολύ μεγάλη απόκλιση. Ούτε αυτό με την προγεστερόνη το χω ξανακούσει. Κι εγώ είμαι από εξωσωματική κι έχω πάρει προγεστερόνη με τη σέσουλα που λένε. Τι να σου πω; Να ακολουθήσεις το ένστικτο σου και να μην κουράζεσαι, όσο μπορείς. 

ΥΓ: περίπου το βάρος του εμβρύου σας πόσο είναι; Έμενα ο μικρός έβγαινε αρκετά μεγαλύτερος και σε βάρος και σε ύψος, ενώ τώρα η μικρή βγαίνει οκ σε ύψος αλλά πιο μικρούλα σε βάρος, ιδίως σε σχέση με τον μικρό! Τι να πω; Ειλικρινά καμιά σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη!!! 

Καλημερα!! Με το καλό το μωρακι!! Ναι,ο τράχηλος είναι απρόβλεπτος!! Δε νομίζω να έχω 4εκ όπως και να χει, μακαρι αλλά δεν!! Στην πρώτη με περίδεση γέννησα 37+3 για άλλους λόγους, τωρα ειμαι μόλις 19 εβδιμαδων και τράχηλος κοντά στο 2,5 με περίδεση.  Ξεκούραση οσο μπορώ, το θέμα είναι ότι οδηγώ κανα 20λ4πτο κάθε μέρα,ίσως αυτό να πρέπει να σταματησω.  

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Με το καλό κ το δεύτερο μωράκι σας!εμένα βγαίνει 60 γραμμάρια πιο μικρός απ' τον πρώτο!γεννήθηκε 3070 λέω δν ξέρω αυτό θα βγει πιο μικρούλης!μέχρι στιγμής σε όλες τις μετρήσεις αυτό δείχνει!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Κι εσείς με το καλό το μωρό σας και να σας ζήσει το μεγάλο σας! Ναι κι εμένα τώρα η μικρή βγαίνει 2 μέρες μικρότερη (στην περίμετρο της κοιλιάς, γιατί στα αλλά βγαίνει όσο είναι), ενώ ο μικρός έβγαινε μια βδομάδα μεγαλύτερος! Ούτε είπε κάτι ο γιατρός, στα χαρτιά το είδα και ανησύχησα! 

πρίν από 5 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!! Με το καλό το μωρακι!! Ναι,ο τράχηλος είναι απρόβλεπτος!! Δε νομίζω να έχω 4εκ όπως και να χει, μακαρι αλλά δεν!! Στην πρώτη με περίδεση γέννησα 37+3 για άλλους λόγους, τωρα ειμαι μόλις 19 εβδιμαδων και τράχηλος κοντά στο 2,5 με περίδεση.  Ξεκούραση οσο μπορώ, το θέμα είναι ότι οδηγώ κανα 20λ4πτο κάθε μέρα,ίσως αυτό να πρέπει να σταματησω.  

Μια χαρά θα πάνε όλα! Εγώ βγήκα σε αναρρωτική, γιατί είχα αρχικά και δίδυμα και ιστορικό με πρόωρο τοκετό και ιστορικό με τράχηλο και ιστορίες για άγριους...Το θέμα είναι ότι το ξέρετε και το ελέγχετε. Μια αναρρωτικούλα βέβαια ίσως βοηθούσε, έστω και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα! Μια χαρά! Όσο μπορούμε ηρεμία, γιατί έχουμε δρόμο ακόμα... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, *Μυρτώ είπε:

Καλημέρα ...εμένα ήταν 250 γραμμάρια την 19η βδομάδα...

Δεν ξέρω αν πρέπει παραπάνω ή παρακάτω...δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία βασικά ...

Μιλάμε για γραμμάρια...επίσης θεωρώ ότι σχετίζεται και με τον κύκλο...δηλαδή, εγώ κάνω πολύ νωρίς ωορρηξία...και τα δύο μου παιδιά βγαίνουν πιο μεγάλα μέρες ή βδομάδες.

Με το καλό ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

3 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα έρθει σε επαφή και ούτε η κοπέλα ήξερε ότι είχε και κανείς από το περιβάλλον μου που ήρθε σε επαφή δεν κόλλησε! Κάναμε rapid.ολα καλά θα είναι..

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω έχει περάσει καμία το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα? Στην αρχή μου ξεκίνησε σε μούδιασμα και τώρα άρχισε να πονάει! Μιλάμε για πολύ πόνο! Ξύπνησα το βράδυ 4:30 η ώρα και έκλαιγα από τον Πόνο! Δεν περνούσε με τίποτα.. έκανα και κάτι ασκήσεις που μου είπε ο γιατρός και είδα κ στο ίντερνετ αλλά πονούσε ακόμη πιο πολύ! Έβαλα και θερμαντική κρέμα και πάλι τίποτα! Και αυτό με πιάνει πάντα το βράδυ! Ξέρετε κάνα γιατροσόφι? Γιατί αν με πάει έτσι μέχρι το τέλος την έβαψα..κάθε βράδυ με πιάνει

Και εμένα με έπιασε λίγο αυτές τις μέρες το χέρι αλλά είναι πιο πολύ ο καρπός που με πονάει... 

Από γνωστές μου που είχαν στην εγκυμοσύνη ξέρω πως βοηθάει πολύ αυτός ο νάρθηκας,ντεπον και πολύ ξενύχτι γιατί το βράδυ είναι συνήθως πιο έντονος ο πόνος. Για κρέμες ξέρω πως δεν κάνει αλλά άμα σου πει ο γιατρός σου οκ, δοκίμασε. Και επίσης να είναι τεντωμένο οταν κοιμάσαι πάνω σε κάποιο μαξιλάρι όπως είπε κ μια άλλη κοπέλα. Αυτα δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Και εμένα με έπιασε λίγο αυτές τις μέρες το χέρι αλλά είναι πιο πολύ ο καρπός που με πονάει... 

Από γνωστές μου που είχαν στην εγκυμοσύνη ξέρω πως βοηθάει πολύ αυτός ο νάρθηκας,ντεπον και πολύ ξενύχτι γιατί το βράδυ είναι συνήθως πιο έντονος ο πόνος. Για κρέμες ξέρω πως δεν κάνει αλλά άμα σου πει ο γιατρός σου οκ, δοκίμασε. Και επίσης να είναι τεντωμένο οταν κοιμάσαι πάνω σε κάποιο μαξιλάρι όπως είπε κ μια άλλη κοπέλα. Αυτα δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.. 

Ναι ο καρπός πονάει! Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι είναι λόγω της εγκυμοσύνης και δεν βοηθάει κάτι! Σε μερικές λέει βοηθάνε τα σκευάσματα μαγνησίου αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει δουλειά! Μάλλον θα το αφήσω έτσι όπως είναι! Ναι το βράδυ τα ξημερώματα κυρίως.. ειδικά σήμερα με πέθανε και ακόμα δεν πέρασε τελείως.. υπομονή και τίποτα άλλο απλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν ο πόνος επηρεάζει το μωρό γιατί το βράδυ είχα κάτι συσπάσεις στην μήτρα! Δεν ξέρω αν ήταν από αυτό

πρίν από 12 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι ο καρπός πονάει! Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι είναι λόγω της εγκυμοσύνης και δεν βοηθάει κάτι! Σε μερικές λέει βοηθάνε τα σκευάσματα μαγνησίου αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει δουλειά! Μάλλον θα το αφήσω έτσι όπως είναι! Ναι το βράδυ τα ξημερώματα κυρίως.. ειδικά σήμερα με πέθανε και ακόμα δεν πέρασε τελείως.. υπομονή και τίποτα άλλο απλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν ο πόνος επηρεάζει το μωρό γιατί το βράδυ είχα κάτι συσπάσεις στην μήτρα! Δεν ξέρω αν ήταν από αυτό

Γενικά, δεν κάνει να πονάμε.

Ο πόνος φέρνει συσπάσεις....δεν είναι μεν επικίνδυνες αλλά γιατί να το βιώνεις τόσο;

Πάρε ένα δυνατό παυσίπονο. 

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει, καλύτερα ένα δυνατό παυσίπονο παρά να πονάς πολύ.

fH1Pp2.png

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Γενικά, δεν κάνει να πονάμε.

Ο πόνος φέρνει συσπάσεις....δεν είναι μεν επικίνδυνες αλλά γιατί να το βιώνεις τόσο;

Πάρε ένα δυνατό παυσίπονο. 

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει, καλύτερα ένα δυνατό παυσίπονο παρά να πονάς πολύ.

Δεν ξέρω τι να σου πω, όταν θα πάω θα τον ρωτήσω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ είχα πολύ δύσκολη νύχτα με το ισχυο μου όπως σας έχω πει πολλές φορές μάλλον έφτασε στο αποκορύφωμα του..έκανα την βλακεία και πήγα να να σκύψω κάτω από τον καναπε να πιάσω το παιχνίδι του σκύλου και εκεί έμεινα..σαν να έπαθα λουμπαγκο. Υπέφερα όλη τη νύχτα , πήρα παυσίπονο να ηρεμήσω και να γυρίσω πλευρό. Διαβάζω αυτά που λέτε για συσπάσεις αναρωτιέμαι πώς είναι μήπως έγινε και δεν το κατάλαβα είμαι τελείως πρωτάρα. Αγχώθηκα για το μωράκι μου επειδή στρεσαριστηκα και εκλεισα νωρίτερα να δω τον γιατρό μου για υπέρηχο. Αν είχα και συσπασεις είναι κάτι που μπορεί να το δει; Με έχει πιάσει τρόμος ώρες ώρες εκεί που λέω στον εαυτό μου να το απολαύσω λέω τι άλλο θα συμβεί 

2 ώρες πρίν, Amalia90 είπε:

Κορίτσια και εγώ είχα πολύ δύσκολη νύχτα με το ισχυο μου όπως σας έχω πει πολλές φορές μάλλον έφτασε στο αποκορύφωμα του..έκανα την βλακεία και πήγα να να σκύψω κάτω από τον καναπε να πιάσω το παιχνίδι του σκύλου και εκεί έμεινα..σαν να έπαθα λουμπαγκο. Υπέφερα όλη τη νύχτα , πήρα παυσίπονο να ηρεμήσω και να γυρίσω πλευρό. Διαβάζω αυτά που λέτε για συσπάσεις αναρωτιέμαι πώς είναι μήπως έγινε και δεν το κατάλαβα είμαι τελείως πρωτάρα. Αγχώθηκα για το μωράκι μου επειδή στρεσαριστηκα και εκλεισα νωρίτερα να δω τον γιατρό μου για υπέρηχο. Αν είχα και συσπασεις είναι κάτι που μπορεί να το δει; Με έχει πιάσει τρόμος ώρες ώρες εκεί που λέω στον εαυτό μου να το απολαύσω λέω τι άλλο θα συμβεί 

Κορίτσι μου καλησπέρα...

Μην σε τρελαίνει βρε το ισχίο...ο πόνος είναι ανυπόφορος όντως.

Και εγώ έχω μέρες που αν κάνω καμιά κίνηση απότομη, μετά υποφέρω...δεν επηρεάζει το μωρό σου προς θεού.

Συσπάσεις έχουμε σε όλη την εγκυμοσύνη και ουδεμία σχέση έχει το ισχίο.

Να πας να δεις το μωρό...αφού το νιώθεις αλλά μην έχεις άγχος ...

Πονάει η κοιλιά;

Η σύσπαση γενικά, συχνά, είναι πόνος στην κοιλιά και συνοδεύεται κάποιες φορές από σφίξιμο στο στομάχι που κατεβαίνει...όμως δεν είναι κάτι...

Για να σε ανησυχήσει θα πρέπει να έχουν συχνότητα , πχ ανά 15 λεπτά, σταθερά, μια σύσπαση...εκεί χρειάζεσαι φάρμακο να σταματήσει...πάλι δηλαδή, δεν είναι ότι κάτι δεν θα παει καλά απλά ίσως, θέλεις μια βοήθεια φαρμακευτική ...

Όμως τονίζω. Οι συσπάσεις είναι νορμάλ...είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν πρέπει να τις σταματαμε...μετά ατροφει η μήτρα και συχνά τρως μαχαιράκι ...καισαρική εν ολίγοις. 

Μην τρελαίνεσαι ...όλα θα πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 22 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα...

Μην σε τρελαίνει βρε το ισχίο...ο πόνος είναι ανυπόφορος όντως.

Και εγώ έχω μέρες που αν κάνω καμιά κίνηση απότομη, μετά υποφέρω...δεν επηρεάζει το μωρό σου προς θεού.

Συσπάσεις έχουμε σε όλη την εγκυμοσύνη και ουδεμία σχέση έχει το ισχίο.

Να πας να δεις το μωρό...αφού το νιώθεις αλλά μην έχεις άγχος ...

Πονάει η κοιλιά;

Η σύσπαση γενικά, συχνά, είναι πόνος στην κοιλιά και συνοδεύεται κάποιες φορές από σφίξιμο στο στομάχι που κατεβαίνει...όμως δεν είναι κάτι...

Για να σε ανησυχήσει θα πρέπει να έχουν συχνότητα , πχ ανά 15 λεπτά, σταθερά, μια σύσπαση...εκεί χρειάζεσαι φάρμακο να σταματήσει...πάλι δηλαδή, δεν είναι ότι κάτι δεν θα παει καλά απλά ίσως, θέλεις μια βοήθεια φαρμακευτική ...

Όμως τονίζω. Οι συσπάσεις είναι νορμάλ...είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν πρέπει να τις σταματαμε...μετά ατροφει η μήτρα και συχνά τρως μαχαιράκι ...καισαρική εν ολίγοις. 

Μην τρελαίνεσαι ...όλα θα πάνε καλά ❤️

Όχι ευτυχώς πόνο στη κοιλιά δεν έχω καθόλου πέρα από τα κλασσικά τσιμπηματακια και τραβήγματα αραια και που και είναι λογικό με όσα συμβαίνουν εκεί μέσα.

Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι η πρώτη φορά οτιδήποτε συμβαίνει και είναι πιο έντονο με αγχωνει παραπάνω και λέω Παναγία μου μη μου αφήσει κάνα κουσουρι :lol: νομίζω αν δεν ήταν αυτό με το ισχύο θα ήταν όλα υπέροχα:P ξεκινάω φυσικοθεραπείες από αύριο όποτε έχω ηρεμήσει αρκετά.

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για όσα μου έγραψες , έχεις έναν τρόπο και είσαι καθησυχαστικη και αποβάλλεις όλο το άγχος και τις κακές σκέψεις.Να είσαι καλά και με το καλό το μωράκι σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Amalia90 είπε:

Όχι ευτυχώς πόνο στη κοιλιά δεν έχω καθόλου πέρα από τα κλασσικά τσιμπηματακια και τραβήγματα αραια και που και είναι λογικό με όσα συμβαίνουν εκεί μέσα.

Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι η πρώτη φορά οτιδήποτε συμβαίνει και είναι πιο έντονο με αγχωνει παραπάνω και λέω Παναγία μου μη μου αφήσει κάνα κουσουρι :lol: νομίζω αν δεν ήταν αυτό με το ισχύο θα ήταν όλα υπέροχα:P ξεκινάω φυσικοθεραπείες από αύριο όποτε έχω ηρεμήσει αρκετά.

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για όσα μου έγραψες , έχεις έναν τρόπο και είσαι καθησυχαστικη και αποβάλλεις όλο το άγχος και τις κακές σκέψεις.Να είσαι καλά και με το καλό το μωράκι σου!!

Τίποτα κοριτσάκι μου ...και εγώ στην πρώτη κύηση είχα πάρα πολύ άγχος...

Τώρα όχι τόσο...

Έχω αρχίσει να προσπαθώ να καταλαβαίνω το σώμα μου.

Πάντως όλα θα πάνε καλά...σύντομα θα τα έχουμε αγκαλιά μας.

Όταν γεννησουμε φεύγουν όλα. Δεν μένει κανένα κουσουρι ευτυχώς. 

Αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα :P

Με το καλό σε όλες μας ❤️

Και ότι θες να μας μιλάς...εδώ είμαστε ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! ελπίζω να είστε όλες καλά όσο γίνεται!

Εχω 2 ερωτήσεις για τις μανούλες που ήδη έχουν παιδακι! 

Εμενα ο μεγαλος μου είναι σε μια ηλικία που μέχρι να γεννηθεί το μωρό θέλω να του κάνω μετάβαση σε μεγάλο κρεβάτι όπως και σιγά σιγά να κόψουμε την πάνα! 

Θελω να μου πείτε αν έχετε ιδέα τι στρώμα να πάρω στον μικρό μου να είναι καλό γενικά με ενδιαφέρει!  Όπως επίσης αν έχετε tips για το πως θα κόψουμε σιγά σιγά την πάνα! 

Περιμένω να ακούσω τις εμπειριες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...