Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κορίτσι μου τι έγινε;

Εγώ ήρθα σε επαφή με άτομα με κορονοιο στο εγγύς περιβάλλον και έχω φοβηθεί πάρα πολύ.

Κορίτσια,φτιάξτε ποπ κορν κι ελάτε για κούς κους!! Δηλαδή δεν υπάρχει αυτό που έζησα!! Πάω στον γιατρό, μου μετράει τον τραχηλο, μου λέει 4 εκ!!  Ο εγκέφαλος κάηκε! Επαθα σοκ! Τον βρήκε κλειστό και το ραμμα χαμηλα!! Έκανε μετρήσεις όλα καλά με το μωρο !! Του λέω καταλαβαίνω ότι η αύξηση είναι φαινομενική αλλά η απόκλιση είναι μεγάλη! Και μου απαντάει, καλά πες ότι είναι 3 εκ.  Μου είπε ότι αυτός δεν κάνει περιδεση σ αυτές τις περιπτώσεις και ότι το αντιμετωπίζει με ουτροτζεσταν αλλά έχω αγοράκι και το ουτρο είναι θηλυκή ορμόνη..!! Και ότι δεν έκανα περιδεση ή δε θα πάρω χάπια (αν παρω-εγω θα το αποφασίσω μου ειπε) για να συνεχίζω τις βόλτες μου (τη 3ωρη καθιστική μου εργασία) και να κάτσω σπίτι ξάπλα!! Του λέω με 4 τραχηλο και σπίτι ξαπλα; Και μου απάντησε πάλι ότι εγώ αποφασίζω! Προσπαθούσα να καταλάβω και να καταλήξω κάπου κι όλο με μπερδευε! Δεν ανέλυε τίποτα!! Κοριτσια,είναι εξειδικευμενος στους υπερηχους, έχει θέση και πελατεία φοβερή,δεν πήγα απλά τυχαία κάπου για 2η γνώμη. Αλλά φυσικά δε με κάλυψε καθολου,θα έλεγα η στάση του ήταν ως και αντιεπαγγελματικη. Θα συνεχίσω στον γιατρό μου. 

πρίν από 39 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κορίτσι μου τι έγινε;

Εγώ ήρθα σε επαφή με άτομα με κορονοιο στο εγγύς περιβάλλον και έχω φοβηθεί πάρα πολύ.

Κι εγώ έχω έρθει πολλές φορές, την έχω γλιτώσει προς το παρόν!! Μην το σκέφτεσαι απλα!! Κάνε κι ένα ραπιντ μετά από 3 μέρες κι όλα οκ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Κορίτσια,φτιάξτε ποπ κορν κι ελάτε για κούς κους!! Δηλαδή δεν υπάρχει αυτό που έζησα!! Πάω στον γιατρό, μου μετράει τον τραχηλο, μου λέει 4 εκ!!  Ο εγκέφαλος κάηκε! Επαθα σοκ! Τον βρήκε κλειστό και το ραμμα χαμηλα!! Έκανε μετρήσεις όλα καλά με το μωρο !! Του λέω καταλαβαίνω ότι η αύξηση είναι φαινομενική αλλά η απόκλιση είναι μεγάλη! Και μου απαντάει, καλά πες ότι είναι 3 εκ.  Μου είπε ότι αυτός δεν κάνει περιδεση σ αυτές τις περιπτώσεις και ότι το αντιμετωπίζει με ουτροτζεσταν αλλά έχω αγοράκι και το ουτρο είναι θηλυκή ορμόνη..!! Και ότι δεν έκανα περιδεση ή δε θα πάρω χάπια (αν παρω-εγω θα το αποφασίσω μου ειπε) για να συνεχίζω τις βόλτες μου (τη 3ωρη καθιστική μου εργασία) και να κάτσω σπίτι ξάπλα!! Του λέω με 4 τραχηλο και σπίτι ξαπλα; Και μου απάντησε πάλι ότι εγώ αποφασίζω! Προσπαθούσα να καταλάβω και να καταλήξω κάπου κι όλο με μπερδευε! Δεν ανέλυε τίποτα!! Κοριτσια,είναι εξειδικευμενος στους υπερηχους, έχει θέση και πελατεία φοβερή,δεν πήγα απλά τυχαία κάπου για 2η γνώμη. Αλλά φυσικά δε με κάλυψε καθολου,θα έλεγα η στάση του ήταν ως και αντιεπαγγελματικη. Θα συνεχίσω στον γιατρό μου. 

Κι εγώ έχω έρθει πολλές φορές, την έχω γλιτώσει προς το παρόν!! Μην το σκέφτεσαι απλα!! Κάνε κι ένα ραπιντ μετά από 3 μέρες κι όλα οκ!!

Πρώτη φορά ακούω ότι όταν έχεις αγόρι δν πίνεις ουτρο γτ είναι θηλυκη ορμόνη!όλα τα κορίτσια που έχουμε κάνει εξωσωματική ξέρεις πόση προγεστερόνη περνούμε?κ σε ενέσιμη μορφή κ σε κρέμα κ σε χάπια όλα μαζί!κ αυτό που το αφήνει πάνω σου δν είναι κ το καλύτερο!προχωρά όπως λέει η λογική σου!

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Κορίτσι μου τι έγινε;

Όταν βρίσκεσαι με ύποπτο κρούσμα κάνεις τεστ κ ξανά την 3 μέρα κ την 5 μέρα!αν κάνεις μόνη σου σελφ τεστ μην το πετάς αμέσως άσχετα που λένε ότι δν το εξετάζουμε αν περάσουν ώρες ακόμα κ το αχνό!

Εννοείτε μπορεί ναην κόλλησες!γτ δν ξέρεις τι ιικό φορτίο είχε το κρούσμα μπορεί να μην μεταδιδόταν ακόμα!όλα καλά θα πανε

4 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Πρώτη φορά ακούω ότι όταν έχεις αγόρι δν πίνεις ουτρο γτ είναι θηλυκη ορμόνη!όλα τα κορίτσια που έχουμε κάνει εξωσωματική ξέρεις πόση προγεστερόνη περνούμε?κ σε ενέσιμη μορφή κ σε κρέμα κ σε χάπια όλα μαζί!κ αυτό που το αφήνει πάνω σου δν είναι κ το καλύτερο!προχωρά όπως λέει η λογική σου!

Όταν βρίσκεσαι με ύποπτο κρούσμα κάνεις τεστ κ ξανά την 3 μέρα κ την 5 μέρα!αν κάνεις μόνη σου σελφ τεστ μην το πετάς αμέσως άσχετα που λένε ότι δν το εξετάζουμε αν περάσουν ώρες ακόμα κ το αχνό!

Εννοείτε μπορεί ναην κόλλησες!γτ δν ξέρεις τι ιικό φορτίο είχε το κρούσμα μπορεί να μην μεταδιδόταν ακόμα!όλα καλά θα πανε

Με ξύπνησε η μικρή 2:30 και από τότε δεν έχω υπνο! Κι εγώ το ακούω πρώτη φορά!! Είναι το πιο διαδεδομένο σκεύασμα στην εγκυμοσύνη με πολλαπλές χρήσεις!! Φυσικά και δε λαμβάνω υπόψη μου τίποτα απ αυτά που μου πε ακομη κι όσα θα θελα τόσο πολυ να ναι αλήθεια!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Polly1 είπε:

Με ξύπνησε η μικρή 2:30 και από τότε δεν έχω υπνο! Κι εγώ το ακούω πρώτη φορά!! Είναι το πιο διαδεδομένο σκεύασμα στην εγκυμοσύνη με πολλαπλές χρήσεις!! Φυσικά και δε λαμβάνω υπόψη μου τίποτα απ αυτά που μου πε ακομη κι όσα θα θελα τόσο πολυ να ναι αλήθεια!!! 

Θα σου πάνω εγώ παρέα που ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και τώρα κάνω σκοπιά….

ολη η αντιμετώπιση του μου ακούγεται φουλ περίεργη, δλδ τον μετράει 4 τον τράχηλο αλλά πες 3; 
τωρα για τα ουτρο δεν γνωρίζω αλλά έτσι και αλλιώς στην κύηση παράγουμε προγεστερονη ανεξαρτήτως φύλο παιδιού.

οι γιατροί που σου ρίχνουν το βάρος της απόφασης πάνω σου δεν μου κάνουν καθόλου.

εγω ξεκίνησα με τράχηλο 4,2 και μετά από δυο εβδομάδες έπεσε στο 2,9 και ένα μήνα μετά (χτες δλδ) το μέτρησε στο 3,2. Μου έχει πει περιορισμένες δραστηριότητες (όχι ξάπλα γιατί η μονιμη ξάπλα κάνει κακό στην κύηση) και ουτρο πρωί βράδυ για να είναι χαλαρή η μήτρα. 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!το έπαθα κ γω ένα βράδυ αυτό!έκανα 3 ώρες να ξανά κοιμηθώ!θα πας να πάρεις κ άλλη γνώμη?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Κορίτσι μου τι έγινε;

Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα έρθει σε επαφή και ούτε η κοπέλα ήξερε ότι είχε και κανείς από το περιβάλλον μου που ήρθε σε επαφή δεν κόλλησε! Κάναμε rapid.ολα καλά θα είναι..

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω έχει περάσει καμία το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα? Στην αρχή μου ξεκίνησε σε μούδιασμα και τώρα άρχισε να πονάει! Μιλάμε για πολύ πόνο! Ξύπνησα το βράδυ 4:30 η ώρα και έκλαιγα από τον Πόνο! Δεν περνούσε με τίποτα.. έκανα και κάτι ασκήσεις που μου είπε ο γιατρός και είδα κ στο ίντερνετ αλλά πονούσε ακόμη πιο πολύ! Έβαλα και θερμαντική κρέμα και πάλι τίποτα! Και αυτό με πιάνει πάντα το βράδυ! Ξέρετε κάνα γιατροσόφι? Γιατί αν με πάει έτσι μέχρι το τέλος την έβαψα..κάθε βράδυ με πιάνει

πρίν από 34 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!το έπαθα κ γω ένα βράδυ αυτό!έκανα 3 ώρες να ξανά κοιμηθώ!θα πας να πάρεις κ άλλη γνώμη?

3 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

Θα σου πάνω εγώ παρέα που ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και τώρα κάνω σκοπιά….

ολη η αντιμετώπιση του μου ακούγεται φουλ περίεργη, δλδ τον μετράει 4 τον τράχηλο αλλά πες 3; 
τωρα για τα ουτρο δεν γνωρίζω αλλά έτσι και αλλιώς στην κύηση παράγουμε προγεστερονη ανεξαρτήτως φύλο παιδιού.

οι γιατροί που σου ρίχνουν το βάρος της απόφασης πάνω σου δεν μου κάνουν καθόλου.

εγω ξεκίνησα με τράχηλο 4,2 και μετά από δυο εβδομάδες έπεσε στο 2,9 και ένα μήνα μετά (χτες δλδ) το μέτρησε στο 3,2. Μου έχει πει περιορισμένες δραστηριότητες (όχι ξάπλα γιατί η μονιμη ξάπλα κάνει κακό στην κύηση) και ουτρο πρωί βράδυ για να είναι χαλαρή η μήτρα. 

Καλημερα!! Έχω κοιμηθεί ελάχιστα!! Δε νομίζω να πάρω άλλη γνώμη τουλάχιστον όχι άμεσα!! Δεν έχω πρόβλημα με τον γιατρό μου και από ό,τι μου δώσε να καταλάβω παραθετοντας και βιβλιογραφια γιατί τον πίεσα μαλλον αρκετά, η περιδεση δεν συνδυάζεται με σκευάσματα συστηματικά! Οπότε θα πάρω ουτρο όταν αυτός κρίνει ότι χρειάζεται.  Συνεχίζω ξεκούραση, αυτό το λενε όλοι,δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν στην περίπτωση μου κι εγώ έχω κάνει ήδη το πιο δραστικό. 

28 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα έρθει σε επαφή και ούτε η κοπέλα ήξερε ότι είχε και κανείς από το περιβάλλον μου που ήρθε σε επαφή δεν κόλλησε! Κάναμε rapid.ολα καλά θα είναι..

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω έχει περάσει καμία το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα? Στην αρχή μου ξεκίνησε σε μούδιασμα και τώρα άρχισε να πονάει! Μιλάμε για πολύ πόνο! Ξύπνησα το βράδυ 4:30 η ώρα και έκλαιγα από τον Πόνο! Δεν περνούσε με τίποτα.. έκανα και κάτι ασκήσεις που μου είπε ο γιατρός και είδα κ στο ίντερνετ αλλά πονούσε ακόμη πιο πολύ! Έβαλα και θερμαντική κρέμα και πάλι τίποτα! Και αυτό με πιάνει πάντα το βράδυ! Ξέρετε κάνα γιατροσόφι? Γιατί αν με πάει έτσι μέχρι το τέλος την έβαψα..κάθε βράδυ με πιάνει

Το μόνο που ξέρω πως βοηθάει είναι να το έχεις ψηλά σε μαξιλάρι το βράδυ.. περαστικά σου!

Καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ για τις συμβουλές.

@Polly1 ήταν σίγουρα γιατρός;

Το ουτρο θηλυκή ορμόνη...δηλαδή, θα βγει γκέι;

Με έκανες και ειλικρινά, γέλασα.

Ο τύπος δεν ξέρει μάλλον.

Ξάπλα λέει...καλά ότι να ναι.

Μείνε στον γιατρό σου σε παρακαλώ.

Όλα πάνε μια χαρά. 

πρίν από 31 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Περαστικά σου αγάπη μου.

Δεν έχω ιδέα. Συγγνώμη. Ντεπον μόνο. 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!! Έχω κοιμηθεί ελάχιστα!! Δε νομίζω να πάρω άλλη γνώμη τουλάχιστον όχι άμεσα!! Δεν έχω πρόβλημα με τον γιατρό μου και από ό,τι μου δώσε να καταλάβω παραθετοντας και βιβλιογραφια γιατί τον πίεσα μαλλον αρκετά, η περιδεση δεν συνδυάζεται με σκευάσματα συστηματικά! Οπότε θα πάρω ουτρο όταν αυτός κρίνει ότι χρειάζεται.  Συνεχίζω ξεκούραση, αυτό το λενε όλοι,δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν στην περίπτωση μου κι εγώ έχω κάνει ήδη το πιο δραστικό. 

Καλά τα σκέφτεσαι!εγώ πιστεύω πιο πολύ στην ξεκούραση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!

εγω έχω έτσι και αλλιώς πρόβλημα με τενοντίτιδες και χρησιμοποιώ την biofreeze. Είναι η μοναδική κρέμα που με ανακουφίζει. 
Βασικότερο όλων είναι να παρεις  έναν νάρθηκα από το φαρμακείο για να σε ανακουφίζει και να ελέγχεις τις κινήσεις σου χωρίς να επιβαρύνεις τον καρπό σου.

γενικότερα στην τενοντίτιδα βάζουμε πάγο, το οποίο στην αρχή δεν είναι ευχάριστο αλλά μετά σε ανακουφιζει.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 59 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Βολταρεν έβαλες?ρώτησες τον γυναικολόγο αν μπορείς?εγώ το είχα αυτό στην πρώτη κυηση!πέρασε μόλις γέννησα!δν υπήρξε κάτι που να με βοηθούσε!

πρίν από 5 λεπτά , Dream85 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!

εγω έχω έτσι και αλλιώς πρόβλημα με τενοντίτιδες και χρησιμοποιώ την biofreeze. Είναι η μοναδική κρέμα που με ανακουφίζει. 
Βασικότερο όλων είναι να παρεις  έναν νάρθηκα από το φαρμακείο για να σε ανακουφίζει και να ελέγχεις τις κινήσεις σου χωρίς να επιβαρύνεις τον καρπό σου.

γενικότερα στην τενοντίτιδα βάζουμε πάγο, το οποίο στην αρχή δεν είναι ευχάριστο αλλά μετά σε ανακουφιζει.

Για νάρθηκα και εγώ το διάβασα! Δεν γίνεται είναι τρελός πόνος!!

πρίν από 4 λεπτά , marilia35 είπε:

Βολταρεν έβαλες?ρώτησες τον γυναικολόγο αν μπορείς?εγώ το είχα αυτό στην πρώτη κυηση!πέρασε μόλις γέννησα!δν υπήρξε κάτι που να με βοηθούσε!

Όχι δεν έβαλα,μου είπε με μπαλάκι αντιστρες να κάνω ασκήσεις αλλά πιο πολύ πονάει! Θα τον ρωτήσω γιατί όταν είχα πάει την προηγούμενη φορά μόνο μούδιασμα είχα, τώρα έχω καί πόνο..

1 hour ago, Polly1 είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ είχα στον μικρό τράχηλο περίπου 2,5 από τη Β επιπέδου! Με πολλή προγεστερόνη, πολύ μαγνήσιο και ατελείωτη ξάπλα γέννησα 35+5, έτσι ξαφνικά με πλήρη εξάλειψη τραχήλου μπαμ μπαμ. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη ο τράχηλος παραμένει 3,5 σταθερά (!)! Και αισίως έφτασα 22η βδομάδα! Μην ρωτάς... Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται! Πάω σχεδόν κάθε βδομάδα για μέτρηση μήπως κάνω πρέπει περίδεση (λόγω προωρότητας) αλλά ευτυχώς ο τράχηλος δεν μικραίνει. Προγεστερόνη παίρνω φουλ βέβαια και αρκετή ξεκούραση, όσο γίνεται φυσικά με ένα 4 χρόνο... 

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να ανέβηκε τόσο πολύ και να χει τέτοια απόκλιση μέσα σε κάποιες μέρες. Εκτός αν ο πλακούντας σου ήταν επιπωματικός ή επιχείλιος και ακουμπούσε ή κάλυπτε ένα μέρος του τραχήλου. Και τώρα σιγά σιγά ανεβαίνει. Αλλά και πάλι, από 2,5 σε 4 είναι πάρα πολύ μεγάλη απόκλιση. Ούτε αυτό με την προγεστερόνη το χω ξανακούσει. Κι εγώ είμαι από εξωσωματική κι έχω πάρει προγεστερόνη με τη σέσουλα που λένε. Τι να σου πω; Να ακολουθήσεις το ένστικτο σου και να μην κουράζεσαι, όσο μπορείς. 

Όπως και να χει, ξεκουραση κι όλα καλά θα πάνε! 

ΥΓ: περίπου το βάρος του εμβρύου σας πόσο είναι; Έμενα ο μικρός έβγαινε αρκετά μεγαλύτερος και σε βάρος και σε ύψος, ενώ τώρα η μικρή βγαίνει οκ σε ύψος αλλά πιο μικρούλα σε βάρος, ιδίως σε σχέση με τον μικρό! Τι να πω; Ειλικρινά καμιά σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ για τις συμβουλές.

@Polly1 ήταν σίγουρα γιατρός;

Το ουτρο θηλυκή ορμόνη...δηλαδή, θα βγει γκέι;

Με έκανες και ειλικρινά, γέλασα.

Ο τύπος δεν ξέρει μάλλον.

Ξάπλα λέει...καλά ότι να ναι.

Μείνε στον γιατρό σου σε παρακαλώ.

Όλα πάνε μια χαρά. 

Περαστικά σου αγάπη μου.

Δεν έχω ιδέα. Συγγνώμη. Ντεπον μόνο. 

Καλημερα!!! Ναι, θηλυκή ορμόνη + αρσενικό εμβρυο= γκέι!! Εγώ να δεις πόσο γέλασα!! Και όλα όσα έλεγε ήταν τραγικα!! Ναι,το πιστεύω ότι δεν ήξερε!! Δεν πιστεύει καν στην περιδεση. Εκείνος το αντιμετωπίζει με ουτρο ! Αλλά άμα είναι αγόρι παίρνεις ρίσκο!! Έτσι ουσιαστικά είπε!! Τζάμπα τον χρόνο μου εχασα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...