Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα είχα εξετάσεις γενικές και προφανώς μου έδειξε χαμηλο αιματοκρίτη και σίδηρο. Λογικό γιατί ακόμη δεν έχω ξεκινήσει συμπλήρωμα τώρα θα μου δώσει. 

Απλά είδα πως είναι λίγο κατεβασμένα  και τα λεμφοκυτταρα και κάτι ακόμη.. Έτυχε και σε άλλη; είναι φυσιολογικό; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, iwanna24 said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

@ΕΛΕΝΗ12

Αχ καημένο...

Είναι δύσκολα αλλά συνηθίζεις...

Ο πόνος αυτός, φέρνει και το λεγόμενο περπάτημα της πάπιας. Είναι χαρακτηριστικό στις εγκύους να περπατάνε σαν χεσμενες και δεν είναι καθόλου τυχαίο!

Λοιπόν, εμένα η μέση ανά διαστήματα με χτυπάει έντονα ...το ισχίο βέβαια δεν σταματάει ποτέ.

Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις, ρίξε μια ματιά.

Βοηθάει η ζώνη εγκυμοσύνης (μόνο για τη μέση).

Θερμοφορα.

Ντεπον.

Και υπομονή. 

Ειλικρινά, καλή δύναμη ..στην αρχή είναι ανυπόφορο αλλά μετά, σιγά σιγά, ζεις με αυτό!

Όντως σταματάει αφού έχουν ανοίξει όλα τα κόκκαλα...στην πρώτη μου κόρη ρε σεις, δεν είχα τίποτα.

Και ήμουν και πιο παχιά.  Και ήμουν και σε ακινησία και όλα τα κακά της μοίρας μου...κομπλέ ήμουν.

Τέλος πάντων, γερά να είναι και υπομονή σε εμάς.

Πάντως όλα περνάνε ένα δευτερόλεπτο αφού γεννησουμε...

Δεν μένει κανένα κουσουρι, ευτυχώς.

Εγώ έχω το θέμα τώρα με την τουαλέτα...

Πάω ρε παιδιά ανά μισή ώρα...

Τη νύχτα θα σηκωθώ και τρεις φορές ...

Το είχα όμως και στη μεγάλη...

Λέτε να υπάρχει κανα κόλπο;

Κάνω κάτι ασκήσεις που μου είπαν...κεγκελ...κάπως έτσι αλλά καμία διαφορά.

Πα πα πααααα!!! 

11 minutes ago, Elenaki30 said:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα είχα εξετάσεις γενικές και προφανώς μου έδειξε χαμηλο αιματοκρίτη και σίδηρο. Λογικό γιατί ακόμη δεν έχω ξεκινήσει συμπλήρωμα τώρα θα μου δώσει. 

Απλά είδα πως είναι λίγο κατεβασμένα  και τα λεμφοκυτταρα και κάτι ακόμη.. Έτυχε και σε άλλη; είναι φυσιολογικό; 

Σε αυτά θα έλεγα να ακούς τον γιατρό σου κ πως η δική μας γνώμη περιττεύει. Αν δεν έδειξε ανησυχία τότε θα είναι οκ.
Αιματοκρίτης πάντως έπεσε κ σε μένα κ προσπαθώ να παίρνω το συμπλήρωμα.

1 hour ago, iwanna24 said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

@ΕΛΕΝΗ12

Αχ καημένο...

Είναι δύσκολα αλλά συνηθίζεις...

Ο πόνος αυτός, φέρνει και το λεγόμενο περπάτημα της πάπιας. Είναι χαρακτηριστικό στις εγκύους να περπατάνε σαν χεσμενες και δεν είναι καθόλου τυχαίο!

Λοιπόν, εμένα η μέση ανά διαστήματα με χτυπάει έντονα ...το ισχίο βέβαια δεν σταματάει ποτέ.

Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις, ρίξε μια ματιά.

Βοηθάει η ζώνη εγκυμοσύνης (μόνο για τη μέση).

Θερμοφορα.

Ντεπον.

Και υπομονή. 

Ειλικρινά, καλή δύναμη ..στην αρχή είναι ανυπόφορο αλλά μετά, σιγά σιγά, ζεις με αυτό!

Όντως σταματάει αφού έχουν ανοίξει όλα τα κόκκαλα...στην πρώτη μου κόρη ρε σεις, δεν είχα τίποτα.

Και ήμουν και πιο παχιά.  Και ήμουν και σε ακινησία και όλα τα κακά της μοίρας μου...κομπλέ ήμουν.

Τέλος πάντων, γερά να είναι και υπομονή σε εμάς.

Πάντως όλα περνάνε ένα δευτερόλεπτο αφού γεννησουμε...

Δεν μένει κανένα κουσουρι, ευτυχώς.

Εγώ έχω το θέμα τώρα με την τουαλέτα...

Πάω ρε παιδιά ανά μισή ώρα...

Τη νύχτα θα σηκωθώ και τρεις φορές ...

Το είχα όμως και στη μεγάλη...

Λέτε να υπάρχει κανα κόλπο;

Κάνω κάτι ασκήσεις που μου είπαν...κεγκελ...κάπως έτσι αλλά καμία διαφορά.

Ναι κατάλαβα! Θα ψάξω για ζώνη εγκυμοσύνης μήπως βοηθήσει, δεν είναι ανυπόφορο πάντως…. Απλά δεν είμαι και όπως πριν που δεν πονούσα καθόλου…. Τώρα πονάει μέση, νιώθω ποναλακια σα να έχω περίοδο συχνά , έχω αυτές τις μικροσυσπασεις…. Και σκέφτομαι ότι είμαι στη μέση ακόμα χαχα 

κ εγώ έχω αρκετή συχνοουρία αφού και για περπάτημα να πάω θέλω τουαλέτα μετά από 100 μέτρα, απίστευτο! Μήπως πίνουμε πολύ νερό ; Αλλά και το βράδυ που προσπαθώ να μην πίνω πολλά υγρά μετά από κάποια ώρα πάλι σηκώνομαι για τουαλέτα στον υπβο μου. 

58 minutes ago, Amalia90 said:

Κορίτσι μου σε ποια εβδομάδα είσαι; Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδώ και είκοσι μέρες περίπου με το ισχυο μου και εδώ και δύο μέρες με έχει πεθάνει. Περπατάω όντως σαν χεσμένη και για να σηκωθώ από το κρεβάτι η να αλλάξω πλευρό βογκαω και σκέψου είμαι ακόμα στον τέταρτο. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί μετατοπίζονται οι σπόνδυλοι και συνήθως χτυπάει εκεί. Όπως σου έγραψε η Ιωάννα ακριβώς αυτά μου είπε και μένα ότι θα βοηθήσουν: θερμοφορα νερού, ζώνη εγκυμοσύνης ελαστική και ιδανικά αν δεις ότι δεν αντέχεται να σου γράψει ορθοπεδικός να κάνεις κάποιες φυσικοθεραπείες να ανακουφιστείς.

Δεν είναι κάτι τραγικό ακόμα, είμαι 23…. Ποναλακια περιόδου χαμηλά έχετε ; 

πρίν από 26 λεπτά , VDald είπε:

Πα πα πααααα!!! 

Σε αυτά θα έλεγα να ακούς τον γιατρό σου κ πως η δική μας γνώμη περιττεύει. Αν δεν έδειξε ανησυχία τότε θα είναι οκ.
Αιματοκρίτης πάντως έπεσε κ σε μένα κ προσπαθώ να παίρνω το συμπλήρωμα.

Καλά εννοείται περιμένω να δει το μέιλ με τις εξετάσεις για να μ πει... Φαντάζομαι δεν είναι κάτι γιατί είναι ελάχιστη η διαφορά.. Απλά ρώτησα μήπως και έτυχε και σε κάποια άλλη και ευθύνεται η εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, Elenaki30 said:

Καλά εννοείται περιμένω να δει το μέιλ με τις εξετάσεις για να μ πει... Φαντάζομαι δεν είναι κάτι γιατί είναι ελάχιστη η διαφορά.. Απλά ρώτησα μήπως και έτυχε και σε κάποια άλλη και ευθύνεται η εγκυμοσύνη. 

Όλα καλά θα είναι ;)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ναι κατάλαβα! Θα ψάξω για ζώνη εγκυμοσύνης μήπως βοηθήσει, δεν είναι ανυπόφορο πάντως…. Απλά δεν είμαι και όπως πριν που δεν πονούσα καθόλου…. Τώρα πονάει μέση, νιώθω ποναλακια σα να έχω περίοδο συχνά , έχω αυτές τις μικροσυσπασεις…. Και σκέφτομαι ότι είμαι στη μέση ακόμα χαχα 

κ εγώ έχω αρκετή συχνοουρία αφού και για περπάτημα να πάω θέλω τουαλέτα μετά από 100 μέτρα, απίστευτο! Μήπως πίνουμε πολύ νερό ; Αλλά και το βράδυ που προσπαθώ να μην πίνω πολλά υγρά μετά από κάποια ώρα πάλι σηκώνομαι για τουαλέτα στον υπβο μου. 

Δεν είναι κάτι τραγικό ακόμα, είμαι 23…. Ποναλακια περιόδου χαμηλά έχετε ; 

Ποναλακια όχι ακριβώς αλλά σίγουρα μικροενχολησεις, τσιμπήματα, τραβήγματα σαν να τεντώνονται εκεί μέσα ολα και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Μερικές φορές μου προκαλεί δυσφορία. Χθες μόνο το βράδυ ένιωσα αυτο το βάρος στη μήτρα που αισθανόμαστε πριν την περίοδο αλλά ήταν για λίγο.

Επίσης οποτε μας έρχεται  να ουρησουμε πρέπει αμέσως και να μην το καθυστερουμε έχει πει ο γιατρός γιατί δεν κάνει να είναι πρησμένη η κυστη. Το λέω γιατί κ αυτό μπορεί να προκαλέσει ενόχληση και πίεση στην περιοχή και εννοείται νερό να πίνουμε άφθονο.

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Amalia90 said:

Ποναλακια όχι ακριβώς αλλά σίγουρα μικροενχολησεις, τραβήγματα και σαν να τεντώνονται μέσα ολα και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Μερικές φορές μου προκαλεί δυσφορία. Χθες μόνο το βράδυ ένιωσα αυτο το βάρος στη μήτρα που αισθανόμαστε πριν την περίοδο αλλά ήταν για λίγο.

Επίσης οποτε μας έρχεται  να ουρησουμε πρέπει αμέσως και να μην το καθυστερουμε έχει πει ο γιατρός γιατί δεν κάνει να είναι πρησμένη η κυστη. Το λέω γιατί κ αυτό μπορεί να προκαλέσει ενόχληση και πίεση στην περιοχή και εννοείται νερό να πίνουμε άφθονο.

Ναι πίνω αρκετό νερό αλλά όταν έχει γεμίσει η κύστη που γεμίζει και συχνά αισθάνομαι ότι θα γεννήσω χαχα

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ναι πίνω αρκετό νερό αλλά όταν έχει γεμίσει η κύστη που γεμίζει και συχνά αισθάνομαι ότι θα γεννήσω χαχα

Εγώ προσπαθώ να πίνω τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα και μου φαίνεται ζορικο γιατί δυστυχώς ποτέ δεν έπινα τόσο νερό. Δεν ξέρω είναι καλά η πρέπει παραπάνω; Άλλοι λένε και 3 λίτρα!! Σκέψου έχω κατεβάσει εφαρμογή για να πίνω και να μη ξεχνιέμαι. Και δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα χυμοί, γάλατα κλπ η αλλά υγρά, θέλει νερο, νερό και πάλι νερό :wacko:

Παράθεση

πρίν από 40 λεπτά , Amalia90 είπε:

Εγώ προσπαθώ να πίνω τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα και μου φαίνεται ζορικο γιατί δυστυχώς ποτέ δεν έπινα τόσο νερό. Δεν ξέρω είναι καλά η πρέπει παραπάνω; Άλλοι λένε και 3 λίτρα!! Σκέψου έχω κατεβάσει εφαρμογή για να πίνω και να μη ξεχνιέμαι. Και δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα χυμοί, γάλατα κλπ η αλλά υγρά, θέλει νερο, νερό και πάλι νερό :wacko:

Προσοχή με το πολύ νερό γιατί φέρνει τα αντιθετα αποτελέσματα. Τα νεφρά δεν μπορούν να ανταποκριθούν κ κανουν και κολικούς... Η εφαρμογή αν πάει ανάλογα με το βάρος κ το ύψος σου θα σου πει πόσο περίπου να πίνεις αλλά έχω την εντύπωση ότι μετράει σύνολο μαζί με χυμούς κτλ... Ρώτα και τον γιατρό σου... Εγώ ρε κορίτσια έχω άλλο θέμα. Νιώθω αίμα σαν γεύση δυο τρεις μέρες κ σήμερα όντως είχα σάλια ροζ.. παίρνω κ το σαλοσπιρ ακόμα κ σκέφτομαι μήπως κ αυτό με πείραξε!!

πρίν από 25 λεπτά , Vasso87 είπε:

Προσοχή με το πολύ νερό γιατί φέρνει τα αντιθετα αποτελέσματα. Τα νεφρά δεν μπορούν να ανταποκριθούν κ κανουν και κολικούς... Η εφαρμογή αν πάει ανάλογα με το βάρος κ το ύψος σου θα σου πει πόσο περίπου να πίνεις αλλά έχω την εντύπωση ότι μετράει σύνολο μαζί με χυμούς κτλ... Ρώτα και τον γιατρό σου... Εγώ ρε κορίτσια έχω άλλο θέμα. Νιώθω αίμα σαν γεύση δυο τρεις μέρες κ σήμερα όντως είχα σάλια ροζ.. παίρνω κ το σαλοσπιρ ακόμα κ σκέφτομαι μήπως κ αυτό με πείραξε!!

Το αίμα μπορεί να είναι από τα δόντια σου (τα ούλα). Τραυματίζονται και ματώνουν πολύ εύκολα.

Ενημερωσε το γιατρό σου αλλά κλείσε και ένα ραντεβού στον οδοντίατρο να σε δει.

Δεν θα είναι τίποτα πάντως 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Vasso87 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!έχω κ γω κ είναι.ουλιτιδα κύησης!παρόλο που έκανα καθαρισμό δοντιών συνεχίζει!μου είπε ο οδοντιατρος θα γεννήσεις κ θα φύγει!ενημέρωσε όμως κ τον γιατρό σου που λες για το σαλοσπιρ

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Και εμένα είναι πεσμένος ο αιματοκρίτης σε κάθε εξέταση που κάνω. Ήταν και πριν την εγκυμοσύνη βέβαια γιατί δεν τρώω κρέας. Ξεκίνησα να παίρνω σίδηρο και άλλα συμπλημωματα αλλά δεν έχει ανέβει ακόμα. Εσύ τρως κρέας; Δεν ξέρω αν ξεκινήσω το κρέας αν θα ανέβει, αν δω ότι δεν γίνεται αλλιώς θα προσπαθήσω να φάω. 

1 hour ago, Mermer είπε:

Και εμένα είναι πεσμένος ο αιματοκρίτης σε κάθε εξέταση που κάνω. Ήταν και πριν την εγκυμοσύνη βέβαια γιατί δεν τρώω κρέας. Ξεκίνησα να παίρνω σίδηρο και άλλα συμπλημωματα αλλά δεν έχει ανέβει ακόμα. Εσύ τρως κρέας; Δεν ξέρω αν ξεκινήσω το κρέας αν θα ανέβει, αν δω ότι δεν γίνεται αλλιώς θα προσπαθήσω να φάω. 

Όχι δεν έτρωγα γιατί δεν μπορούσα να το χωνεψω με τίποτα έκανα εμετό. Παρόλο που η φεριτινη μου είναι στο όριο ακόμη δεν μου δίνει σίδηρο ο γιατρός.. :neutral: θα προσπαθήσω να τρώω τροφές με σίδηρο και θα δούμε... 

8 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Γειά σας!! Και υπομονή σε όλες μας!! Εγώ  απόψε βραδυ έχω ραντεβού με τον γιατρό για 2η γνώμη!! Ανυπομονώ να δω τι θα μου πει!!

Κορίτσι μου τι έγινε;

Εγώ ήρθα σε επαφή με άτομα με κορονοιο στο εγγύς περιβάλλον και έχω φοβηθεί πάρα πολύ.

fH1Pp2.png

πρίν από 29 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κορίτσι μου τι έγινε;

Εγώ ήρθα σε επαφή με άτομα με κορονοιο στο εγγύς περιβάλλον και έχω φοβηθεί πάρα πολύ.

Περίμενε λίγες μέρες και κάνε τεστ. Αλλά γενικά μην φοβάσαι... Ξέρω πάρα πολλές και εμβολιασμενες και μη που πέρασαν την όμικρον και όλα πήγαν καλά. Είναι σαν μια γρίπη απλά σε κάποιους μπορεί να εκδηλωθεί λίγο πιο πολύ. Εξάλλου περάσαμε τους 3 μήνες που είναι και οι πιο επικίνδυνοι... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...