Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

4 hours ago, iwanna24 said:

Εγώ επειδή έχω θέμα, πάω τουαλέτα ανα δεκάλεπτο, αυτό συχνά προκαλεί συσπάσεις και η μήτρα γίνεται πολύ κινητική...

Δηλαδή, κάθε που θέλω τουαλέτα (και επειδή βαριέμαι να πηγαίνω ανά πέντε λεπτά), έχω τέτοια ...

Στην πρώτη κύηση είχα ακόμα πιο πολλές ή τις καταλάβαινα ίσως παραπάνω από φόβο...τώρα δεν δίνω ιδιαίτερη βάση ... εννοώ μόνο αν πονάω πολύ (από πόνους άλλο τίποτα βέβαια, αλλά όχι να γονατίσω), και δεν έχω αίμα, λέω όλα καλά ...

Μωρέ εκεί μέσα σκέψου τι γίνεται ...ξαφνικά εκεί που όλα τα όργανα είχαν τον χώρο τους και όλα ήταν ρολόι, ξαφνικά έρχεται ένα τεράστιο νέο όργανο...είναι αρκετά δύσκολο.  

Ειδικά σε αυτούς τους μήνες , βασική δυσκολία είναι η προσαρμογή του σώματος. 

Αργότερα, είναι αλλα τα προβλήματα :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ αυτό που νιώθω κάποιες φορές που κουράζομαι, είμαι πολύ ώρα όρθια ή περπατάω για πολλή ώρα, είναι σαν να νιώθω όλη τη μήτρα να πέφτει λίγο προς τα κάτω, δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά.. λέτε να είναι σύσπαση ή απλά η κίνηση του μωρού;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα! Έχω μια απορία(χαζή), η αρχική μου ΠΗΤ ήταν 20/8 αλλά στην αυχενική μου είχαν πει ότι το μωράκι είναι 5 μέρες μεγαλύτερο(η σύλληψη είχε γίνει πιο πριν) και μου είπαν με το καλό θα γεννηθεί νωρίτερα. Σαν εβδομάδες πόσο λέμε ότι είμαι; Ότι λέει η αυχενική(προσθέτω δλδ +5μερες) ή κρατάω την τελευταία περίοδο όπως αρχικά και ας δείχνει το μωρό μας μεγαλύτερο; Έχω μπερδευτεί λίγο:unsure:η γραμματέας του γιατρού μου είπε συνεχίζω να κρατάω τις παλιές μετρήσεις μια εβδομάδα πριν δηλαδή και μου φάνηκε κουλό αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό.

9 minutes ago, Amalia90 said:

Κορίτσια καλημέρα! Έχω μια απορία(χαζή), η αρχική μου ΠΗΤ ήταν 20/8 αλλά στην αυχενική μου είχαν πει ότι το μωράκι είναι 5 μέρες μεγαλύτερο(η σύλληψη είχε γίνει πιο πριν) και μου είπαν με το καλό θα γεννηθεί νωρίτερα. Σαν εβδομάδες πόσο λέμε ότι είμαι; Ότι λέει η αυχενική(προσθέτω δλδ +5μερες) ή κρατάω την τελευταία περίοδο όπως αρχικά και ας δείχνει το μωρό μας μεγαλύτερο; Έχω μπερδευτεί λίγο:unsure:η γραμματέας του γιατρού μου είπε συνεχίζω να κρατάω τις παλιές μετρήσεις μια εβδομάδα πριν δηλαδή και μου φάνηκε κουλό αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό.

Καλημερα! Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς, αν και νομιζω οτι πάντα μετράμε από την τελευταία περιοδο. Δηλ ποσο μετρηθηκε το μωρακι σου και σε ποια εβδομάδα-μερα; Εύχομαι όλα με το καλό!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Amalia90 είπε:

Κ γω έχω 5 μέρες διάφορα!κάθε φορά στο χαρτί με τον υπέρηχο που μου δίνει γράφει την Πητ βάση τελευταίας περιόδου κ από κάτω μου γράφει βάση σύλληψης!κ μου έχουν πει ότι μετράει βάση σύλληψης το πότε έγινε η ωορρηξία όχι τελευταίας περιόδου!εμένα είναι 5 μέρες μικρότερο!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Amalia90 είπε:

Καλημέρα...και εμένα βγαίνει σταθερά από την αυχενική και έπειτα, μεγαλύτερο κατά 10 μέρες το λιγότερο.

Παρόλα αυτά, καλώς ο γιατρός κρατάει την τελευταια περίοδο διότι δεν χρειάζεται να το ζοριζεται να βγει νωρίτερα.

Μέχρι 41 βδομαδες, πάει άνετα μια πρώτη εγκυμοσύνη.

Δεν χρειάζεται κανένας λόγος άγχους. 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλή Κυριακή να έχετε!

Με το καλό να μπει ο Μάρτης και σιγά σιγά να έρχεται και το καλοκαίρι!!!

• Μου αρέσει 3

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Maraki100 είπε:

Καλημερα! Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς, αν και νομιζω οτι πάντα μετράμε από την τελευταία περιοδο. Δηλ ποσο μετρηθηκε το μωρακι σου και σε ποια εβδομάδα-μερα; Εύχομαι όλα με το καλό!

Ευχαριστώ!! Σε όλες μας με το καλό!:wub:

Βάσει τελευταίας περιόδου είμαι 15+1 αλλά στους υπερήχους και αυχενική το μωράκι μας βγαίνει 15+6

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα Κορίτσια! Τι κάνετε ; Καλή εβδομάδα! Το σκ μετά τις ανώδυνες συσπάσεις σφιξιματα που ένιωθα , άρχισε και πόνος στη μέση που χτυπάει και στο γλουτό κάποιες φορές…. Είναι φυσιολογικα πράγματα αυτά ; Να μου απαντήσουν οι παθούσες και οι ήδη μανούλες χα χα χα 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ΕΛΕΝΗ12 said:

Καλημέρα Κορίτσια! Τι κάνετε ; Καλή εβδομάδα! Το σκ μετά τις ανώδυνες συσπάσεις σφιξιματα που ένιωθα , άρχισε και πόνος στη μέση που χτυπάει και στο γλουτό κάποιες φορές…. Είναι φυσιολογικα πράγματα αυτά ; Να μου απαντήσουν οι παθούσες και οι ήδη μανούλες χα χα χα 

Καλημεραααα το ισχίο μαλλον περιγράφεις! Join the club!!

• Χαχα 1

3 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ναι εδώ και καιρό ποναει το ισχίο. Η γιατρός μου είπε μετά τις 30/33 βδομάδες συνήθως σταματάει 

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

@ΕΛΕΝΗ12

Αχ καημένο...

Είναι δύσκολα αλλά συνηθίζεις...

Ο πόνος αυτός, φέρνει και το λεγόμενο περπάτημα της πάπιας. Είναι χαρακτηριστικό στις εγκύους να περπατάνε σαν χεσμενες και δεν είναι καθόλου τυχαίο!

Λοιπόν, εμένα η μέση ανά διαστήματα με χτυπάει έντονα ...το ισχίο βέβαια δεν σταματάει ποτέ.

Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις, ρίξε μια ματιά.

Βοηθάει η ζώνη εγκυμοσύνης (μόνο για τη μέση).

Θερμοφορα.

Ντεπον.

Και υπομονή. 

Ειλικρινά, καλή δύναμη ..στην αρχή είναι ανυπόφορο αλλά μετά, σιγά σιγά, ζεις με αυτό!

Όντως σταματάει αφού έχουν ανοίξει όλα τα κόκκαλα...στην πρώτη μου κόρη ρε σεις, δεν είχα τίποτα.

Και ήμουν και πιο παχιά.  Και ήμουν και σε ακινησία και όλα τα κακά της μοίρας μου...κομπλέ ήμουν.

Τέλος πάντων, γερά να είναι και υπομονή σε εμάς.

Πάντως όλα περνάνε ένα δευτερόλεπτο αφού γεννησουμε...

Δεν μένει κανένα κουσουρι, ευτυχώς.

Εγώ έχω το θέμα τώρα με την τουαλέτα...

Πάω ρε παιδιά ανά μισή ώρα...

Τη νύχτα θα σηκωθώ και τρεις φορές ...

Το είχα όμως και στη μεγάλη...

Λέτε να υπάρχει κανα κόλπο;

Κάνω κάτι ασκήσεις που μου είπαν...κεγκελ...κάπως έτσι αλλά καμία διαφορά.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 59 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου! 

Γιατρειά υπάρχει ; 

Κορίτσι μου σε ποια εβδομάδα είσαι; Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδώ και είκοσι μέρες περίπου με το ισχυο μου και εδώ και δύο μέρες με έχει πεθάνει. Περπατάω όντως σαν χεσμένη και για να σηκωθώ από το κρεβάτι η να αλλάξω πλευρό βογκαω και σκέψου είμαι ακόμα στον τέταρτο. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί μετατοπίζονται οι σπόνδυλοι και συνήθως χτυπάει εκεί. Όπως σου έγραψε η Ιωάννα ακριβώς αυτά μου είπε και μένα ότι θα βοηθήσουν: θερμοφορα νερού, ζώνη εγκυμοσύνης ελαστική και ιδανικά αν δεις ότι δεν αντέχεται να σου γράψει ορθοπεδικός να κάνεις κάποιες φυσικοθεραπείες να ανακουφιστείς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...