Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

37 minutes ago, iwanna24 said:

Καλησπέρα καλή μου!

Ναι ...στο δεύτερο τρίμηνο ξεκινάνε συσπάσεις , οι οποίες είναι ανώδυνες συνήθως και δεν ξεπερνούν τις 20-30 τη μέρα.

Στο τρίτο τρίμηνο, ξεκινάνε και οι συσπάσεις προετοιμασίας που συχνά συνοδεύονται από πόνο.

Ενημέρωσε και τον γιατρό αλλά γενικά, είναι κάτι σύνηθες.

Καλησπέρα καλή μου!

Ναι ...στο δεύτερο τρίμηνο ξεκινάνε συσπάσεις , οι οποίες είναι ανώδυνες συνήθως και δεν ξεπερνούν τις 20-30 τη μέρα.

Στο τρίτο τρίμηνο, ξεκινάνε και οι συσπάσεις προετοιμασίας που συχνά συνοδεύονται από πόνο.

Ενημέρωσε και τον γιατρό αλλά γενικά, είναι κάτι σύνηθες.

Που είστε χαμένες όλες;

Εγώ πήγα για πρωινό με φίλες.

Αύριο έρχεται η μαμά μου και βοήθεια στο φουλ!

23 minutes ago, Dimi84 said:

Όλες το παθαινουμε το πετρωμα μαζεύεται εγώ όταν το χαιδευω χαλαρώνει. Πόνο να μην έχεις μαζί με αυτό 

Ευχαριστώ παρά πολύ κορίτσια μου! Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι λογικά μεγαλώνει η μήτρα και δεν είναι παράξενο… όσες έχετε ήδη παιδακι καθόσασταν κυρίως ξαπλωμένες ή συνεχίζατε κανονικά την καθημερινότητα σας, γυμναστική κλπ; Είναι κάτι εντελώς ανώδυνο και το καταλαβαίνω μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη και πολύ ήρεμη…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ευχαριστώ παρά πολύ κορίτσια μου! Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι λογικά μεγαλώνει η μήτρα και δεν είναι παράξενο… όσες έχετε ήδη παιδακι καθόσασταν κυρίως ξαπλωμένες ή συνεχίζατε κανονικά την καθημερινότητα σας, γυμναστική κλπ; Είναι κάτι εντελώς ανώδυνο και το καταλαβαίνω μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη και πολύ ήρεμη…

Αν δεν υπάρχει κάποια παθολογία γιατί να είσαι ξαπλωμένη;

Αντιθέτως...συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά...δεν είσαι άρρωστη!

Προς θεού...

Όλα είναι τέλεια...

Να περπατάς...να μην ξαπλώνεις συνέχεια, δεν κάνει καλό άλλωστε...

Υπάρχουν και οι θρομβώσεις στην εγκυμοσύνη...στη σύγχρονη ιατρική, οι γιατροί φοβούνται την ξάπλα και είναι εντελώς αντίθετοι. 

fH1Pp2.png

8 minutes ago, iwanna24 said:

Αν δεν υπάρχει κάποια παθολογία γιατί να είσαι ξαπλωμένη;

Αντιθέτως...συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά...δεν είσαι άρρωστη!

Προς θεού...

Όλα είναι τέλεια...

Να περπατάς...να μην ξαπλώνεις συνέχεια, δεν κάνει καλό άλλωστε...

Υπάρχουν και οι θρομβώσεις στην εγκυμοσύνη...στη σύγχρονη ιατρική, οι γιατροί φοβούνται την ξάπλα και είναι εντελώς αντίθετοι. 

Δίκιο έχεις κοπέλα μου… απλά είναι το πρώτο μου παιδακι και έχω αγχωθεί λιγάκι μήπως είναι νωρίς για συσπάσεις ;!;! Από την άλλη όταν είμαι όρθια, περπατάω κλπ δεν αισθάνομαι αυτό το σφίξιμο στη μήτρα… το αισθάνομαι μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη και ήρεμη… έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε σένα ; 

πρίν από 5 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Δίκιο έχεις κοπέλα μου… απλά είναι το πρώτο μου παιδακι και έχω αγχωθεί λιγάκι μήπως είναι νωρίς για συσπάσεις ;!;! Από την άλλη όταν είμαι όρθια, περπατάω κλπ δεν αισθάνομαι αυτό το σφίξιμο στη μήτρα… το αισθάνομαι μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη και ήρεμη… έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε σένα ; 

Η ξάπλα συστήνεται σε πολύ ειδικές περιπτώσεις!! Ακόμη κι εγώ που έχω πολύ κοντό τραχηλο δε μου έχουν συστήσει ξάπλα συνέχεια!! Θα μου το συστησουν μια και καλή αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!! Με το καλό!! Αλλαγές θα νιώθεις συνέχεια!! Ο,τι δε συνοδεύεται με έντονο πόνο ή αιμορραγία ή δεν είναι συχνό, συνήθως είναι ακίνδυνο και φυσιολογικό!!

Κορίτσια τι κανετε;; Έφαγα ψάρι και στο καπάκι κέικ με μερεντα και νιώθω μια μικρή ενόχληση στο στομάχι τωρα!! Ελπίζω να περάσει γρήγορα!!

2 minutes ago, Polly1 said:

Η ξάπλα συστήνεται σε πολύ ειδικές περιπτώσεις!! Ακόμη κι εγώ που έχω πολύ κοντό τραχηλο δε μου έχουν συστήσει ξάπλα συνέχεια!! Θα μου το συστησουν μια και καλή αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!! Με το καλό!! Αλλαγές θα νιώθεις συνέχεια!! Ο,τι δε συνοδεύεται με έντονο πόνο ή αιμορραγία ή δεν είναι συχνό, συνήθως είναι ακίνδυνο και φυσιολογικό!!

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα! Το συχνό πως το εννοείς εσυ ; Έχεις ανάλογη εμπειρία σε αυτό που ανέφερα ; Είστε πολύ βοηθητικές εδώ πέρα :-) εγώ κανονικά ανήκω στο γκρουπ του Ιούνη αλλά παίρνω πολλές πληροφορίες από εσάς είστε ευχάριστη παρέα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Εγώ επειδή έχω θέμα, πάω τουαλέτα ανα δεκάλεπτο, αυτό συχνά προκαλεί συσπάσεις και η μήτρα γίνεται πολύ κινητική...

Δηλαδή, κάθε που θέλω τουαλέτα (και επειδή βαριέμαι να πηγαίνω ανά πέντε λεπτά), έχω τέτοια ...

Στην πρώτη κύηση είχα ακόμα πιο πολλές ή τις καταλάβαινα ίσως παραπάνω από φόβο...τώρα δεν δίνω ιδιαίτερη βάση ... εννοώ μόνο αν πονάω πολύ (από πόνους άλλο τίποτα βέβαια, αλλά όχι να γονατίσω), και δεν έχω αίμα, λέω όλα καλά ...

Μωρέ εκεί μέσα σκέψου τι γίνεται ...ξαφνικά εκεί που όλα τα όργανα είχαν τον χώρο τους και όλα ήταν ρολόι, ξαφνικά έρχεται ένα τεράστιο νέο όργανο...είναι αρκετά δύσκολο.  

Ειδικά σε αυτούς τους μήνες , βασική δυσκολία είναι η προσαρμογή του σώματος. 

Αργότερα, είναι αλλα τα προβλήματα :tongue:

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια τι κανετε;; Έφαγα ψάρι και στο καπάκι κέικ με μερεντα και νιώθω μια μικρή ενόχληση στο στομάχι τωρα!! Ελπίζω να περάσει γρήγορα!!

Αγάπη, κάνω και εγώ περίεργους συνδιασμούς και μετά υποφέρω...ποιες κάνα από αυτά που είναι για χώνεψη...

Σιμεκο επιτρέπεται.

Εγώ έχω πάρει 2-3 φορές.

Μην φας άμυλο πολύ και σε πιάσει καούρα φοβερή!

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, ΕΛΕΝΗ12 said:

Καλησπέρα Ελένη μου!

Εγώ έχω τα πετρώματα από το 1ο τρίμηνο. Τα νιωθω, όπως λες, μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη. Είναι συσπάσεις, αλλά εφόσον συμβαίνουν αραιά, δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Θυμάμαι ότι το ίδιο ήταν και στην 1η μου εγκυμοσυνη. Δεν κάθομαι στο κρεβατι. Πάω στη δουλειά κανονικά, γυρίζω, κανω δουλειες και κάνω και τη γυμναστική μου :)

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχεις.

πρίν από 36 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλησπέρα κ καλό σαββατοκύριακο!έτσι έπαθα κ γω προχτές το βράδυ!εγώ πίνω μαλοξ σε παρόμοιες περιπτώσεις!ξάπλωσε κ λίγο αν είναι εφικτό κ θα περάσει!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα! Το συχνό πως το εννοείς εσυ ; Έχεις ανάλογη εμπειρία σε αυτό που ανέφερα ; Είστε πολύ βοηθητικές εδώ πέρα :-) εγώ κανονικά ανήκω στο γκρουπ του Ιούνη αλλά παίρνω πολλές πληροφορίες από εσάς είστε ευχάριστη παρέα! 

Το συχνό θεωρείται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας όταν δε συνοδεύεται και από κάποια δραστηριότητα,πχ περπάτημα. Φυσικά είναι καλό να ξεκουραζομαστε στην εγκυμοσύνη!! Αλίμονο!! Δε θα κάνουμε και όλα όσα κάναμε!! Πχ δε νομίζω κάποια έγκυος να πηγαίνει για ορειβασία!! Χαχα!! Κι όμως μπορεί αυτό να αποτελούσε την καθημερινότητα της πριν!! Αναλογη εμπειρία δεν έχω, αλλά δε νομίζω να είναι καθολου ανησυχητικό! Ξαπλωνεις ανασκελα; Από ένα σημείο και μετά το ανάσκελα δεν εξυπηρετεί και δε συστήνεται.  Καλύτερα στο πλάι αριστερά (γινεται καλύτερη αιματωση)

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Εγώ κανονικά συνεχίζω (δεν εχω και επιλογη )απλά ξεκουράζομαι οσο Μπορώ στα ενδιάμεσα . Εχω δυο μεγάλα παιδακια που έχουν καθημερινές δραστηριότητες συν το πρωι που είμαι στο μαγαζί καφέ εχω. 

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ!! Ευτυχώς κράτησε κανα τέταρτο!! Καούρες είχα στο 3ο τρίμηνο και ήταν το χειρότερο μου!! Δεν άντεχα!! Ελπίζω να μη με ξαναπιάσουν αυτή τη φορά!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Με ηρεμήσατε κάπως! Η αλήθεια είναι και ο γιατρός δεν με ανησύχησε αλλά εγώ φοβήθηκα λέω Ωπ τι συμβαίνει ; Όλα καλά πιστεύω! Καούρες δεν έχω συχνά εγώ ευτυχώς αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχουν μειωθεί οι ποσότητες που τρώω, μάλλον δεν υπάρχει πολύς χώρος στο στομάχι χαχα 

πρίν από 20 λεπτά , ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Με ηρεμήσατε κάπως! Η αλήθεια είναι και ο γιατρός δεν με ανησύχησε αλλά εγώ φοβήθηκα λέω Ωπ τι συμβαίνει ; Όλα καλά πιστεύω! Καούρες δεν έχω συχνά εγώ ευτυχώς αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχουν μειωθεί οι ποσότητες που τρώω, μάλλον δεν υπάρχει πολύς χώρος στο στομάχι χαχα 

Η ανησυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα για τα επόμενα σαράντα χρόνια...μετα ίσως πάθουμε καμία άνοια και ηρεμήσουμε ...

Πάντως, όλα θα πάνε καλά ...

Είναι όλα αυτά μέσα στο πρόγραμμα για όλες μας. 

Οι συσπάσεις βοηθάνε και στη γέννα μετα...δεν νομίζω ότι υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς συσπάσεις... απλά δεν τις καταλαβαίνουμε καν...

Εγώ πολλές φορές στον υπέρηχο κάνω.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλησπέρα κ από εμένα.

Σήμερα έκανα πολλές δουλειές μιας κ ήθελα να αλλάξω διαρρύθμιση στο δωμάτιο κ τώρα εκτός από την πλάτη, με έπιασε κ η μέση μου..

Εν τω μεταξύ σήμερα δεν τον ένοιωσα ούτε μισή φορά. Λέτε επειδή υπήρξα επιτέλους δραστήρια; Πάω να ξαπλώσω τώρα να ηρεμήσω να δω αν θα κουνηθεί.
Αμάν αυτός ο φόβος κάθε τόσο.. <_<:angry::???:

Update: κουνήθηκε! Του αρέσει η ξάπλα μάλλον.. 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, iwanna24 said:

Η ανησυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα για τα επόμενα σαράντα χρόνια...μετα ίσως πάθουμε καμία άνοια και ηρεμήσουμε ...

Πάντως, όλα θα πάνε καλά ...

Είναι όλα αυτά μέσα στο πρόγραμμα για όλες μας. 

Οι συσπάσεις βοηθάνε και στη γέννα μετα...δεν νομίζω ότι υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς συσπάσεις... απλά δεν τις καταλαβαίνουμε καν...

Εγώ πολλές φορές στον υπέρηχο κάνω.

Χαχαχχαχα ναι δίκιο έχεις, έτσι θα είναι με το άγχος μας και τις ανησυχίες 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...