Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Δε μου λέει κάτι,εκτός αν δεν το θυμάμαι και το μπερδεύω με τις τόσες αιματολογικες που χα κάνει στο 1ο.  παιδί. Θα το ρωτήσω να το κάνω κι εγώ, είναι φθηνό κιολας,εξετάζει διαφορετικά σύνδρομα από την Papp a?

Νομίζω ρε συ τα ίδια σύνδρομα...

Ντάξει 10 ευρώ είναι...και δεν την κάνεις;

Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο...

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Γειά σας κορίτσια και εγώ σήμερα είχα ραντεβού για υπερηχο!!! 

Μεγαλώσαμε πολύ και αυτό και εγώ! Ο μικρός περίπου 18η βδομαδα και έγινε 233 γραμμάρια και εγώ +3 κιλά! Είχα χάσει κιόλας με τους εμετούς οπότε είμαστε καλά... 

Ο τράχηλος μ είπε είναι τέλειος 3,9 και εμένα μεγάλωσε λίγο από την αυχενική... 

Τώρα ξανά ραντεβού για β επιπέδου.. Την κάνω στο ιατρείο του γιατί έχει μηχάνημα.. Αλλά τέλη Μαρτίου! Ποιος περιμένει έναν μήνα;;; 

Μπράβο σας ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Amalia90 είπε:

Κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα για μένα , επειδή το ψάχνω από τώρα όμως, την Β επιπέδου που θα την κάνετε; Δεν ξέρω αν το έχετε σχολιάσει σε παλιότερο ποστ αλλά δεν το έχω δει κάπου. Την κάνετε στον γυναικολόγο σας η σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο; Ο δικός μου γυναικολόγος ειναι στο δημόσιο όποτε θα πρέπει έτσι κ αλλιώς να την κάνω αλλού. Είναι ακόμα πιο σημαντική από την αυχενική λένε και κρατάει ώρα.  Όποια έχει να προτείνει κάποιον καλό γιατρό η κάποιο διαγνωστικό κέντρο  ας μας πει:)

Εγώ θα την κάνω στον κύριο παφιλη, είναι εμβρυολογος και έχει ιατρείο στο Κολωνάκι, είναι πιστοποιημένος..εκεί κάναμε και την αυχενική και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, οπότε πρώτα ο Θεός εκεί θα γίνει και η β' επιπέδου.

Ξέρω όμως από την συννιφαδα μου ότι γράφεται κιόλας και μπορείς να την κάνεις και σε διαγνωστικό, τύπου βιοατρικη

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , iwanna24 είπε:

Νομίζω ρε συ τα ίδια σύνδρομα...

Ντάξει 10 ευρώ είναι...και δεν την κάνεις;

Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο...

Μπράβο σας ❤️❤️❤️

Ωραια,μια χαρα,ναι,θα την κάνω!! Ξέρεις σε ποιες βδομάδες πρέπει να γινεται;; Είμαι 19 πάρα κάτι τωρα

πρίν από 10 λεπτά , Polly1 είπε:

Ωραια,μια χαρα,ναι,θα την κάνω!! Ξέρεις σε ποιες βδομάδες πρέπει να γινεται;; Είμαι 19 πάρα κάτι τωρα

Εγώ τώρα την έκανα...19 και 2..

Νομίζω μέχρι 22η διάβασα γίνεται ..

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Elenaki30 είπε:

Γειά σας κορίτσια και εγώ σήμερα είχα ραντεβού για υπερηχο!!! 

Μεγαλώσαμε πολύ και αυτό και εγώ! Ο μικρός περίπου 18η βδομαδα και έγινε 233 γραμμάρια και εγώ +3 κιλά! Είχα χάσει κιόλας με τους εμετούς οπότε είμαστε καλά... 

Ο τράχηλος μ είπε είναι τέλειος 3,9 και εμένα μεγάλωσε λίγο από την αυχενική... 

Τώρα ξανά ραντεβού για β επιπέδου.. Την κάνω στο ιατρείο του γιατί έχει μηχάνημα.. Αλλά τέλη Μαρτίου! Ποιος περιμένει έναν μήνα;;; 

Μπραβοοοο!! Όλα τέλεια! Αλλά εμένα γιατί δεν μου λέει το βάρος ούτε τον τράχηλο? Μόνο το ύψος μου λέει κάθε φορά! Και τον ρώτησα για το βάρος και μου είπε όχι ακόμα! Θα έπρεπε να μου το λέει? Γιατί είμαι ήδη 17+4...από πότε το λένε?

πρίν από 1 λεπτό , Xrisaaaaaa είπε:

Μπραβοοοο!! Όλα τέλεια? Αλλά εμένα γιατί δεν μου λέει το βάρος ούτε τον τράχηλο? Μόνο το ύψος μου λέει κάθε φορά! Και τον ρώτησα για το βάρος και μου είπε όχι ακόμα! Θα έπρεπε να μου το λέει? Γιατί είμαι ήδη 17+4...από πότε το λένε?

Και εμένα δεν το λέει μόνο σήμερα επειδή το α τεστ ζητάει στοιχεία. 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 58 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Μπραβοοοο!! Όλα τέλεια! Αλλά εμένα γιατί δεν μου λέει το βάρος ούτε τον τράχηλο? Μόνο το ύψος μου λέει κάθε φορά! Και τον ρώτησα για το βάρος και μου είπε όχι ακόμα! Θα έπρεπε να μου το λέει? Γιατί είμαι ήδη 17+4...από πότε το λένε?

Και εμένα δεν μου είχε πει μέχρι τώρα... Σήμερα μου είπε! Τον τράχηλο μπορεί να τον γράφει στο χαρτί που σου δίνει και απλά να μην στο είπε. 

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Εμένα σε κάθε υπέρηχο μου το γράφει στο χαρτί που μου δίνει από 18 βδομάδα κ μετα

Η β επιπέδου γράφεται αλλά για να βρεις ραντεβού δύσκολα..εγώ στο μητέρα που πήρα μου είπαν σε τρεις μήνες τώρα είναι όλα εξαντλημένα.. κ εγώ στο μητέρα θα το κάνω εκεί θα γεννήσω κ εκεί είναι κ ο γιατρός μου που είναι παρών σε αυτές τις εξετάσεις όπως αυχενική β επιπέδου κτλ.. απλά δεν επιτρέπεται σύνοδος...

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Amalia90 είπε:

Κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα για μένα , επειδή το ψάχνω από τώρα όμως, την Β επιπέδου που θα την κάνετε; Δεν ξέρω αν το έχετε σχολιάσει σε παλιότερο ποστ αλλά δεν το έχω δει κάπου. Την κάνετε στον γυναικολόγο σας η σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο; Ο δικός μου γυναικολόγος ειναι στο δημόσιο όποτε θα πρέπει έτσι κ αλλιώς να την κάνω αλλού. Είναι ακόμα πιο σημαντική από την αυχενική λένε και κρατάει ώρα.  Όποια έχει να προτείνει κάποιον καλό γιατρό η κάποιο διαγνωστικό κέντρο  ας μας πει:)

Εγώ στον γιατρό μου το κάνω με εμβρυολογο και να δώσω 100 ευρώ 

Καλημέρα κορίτσια, χθες το απόγευμα ήμουν ξαπλωμένη στο πλάι και ένιωσα ένα σφίξιμο στην κοιλιά και γυρίσω ανάσκελα και βλέπω σα να έχει πρηστεί η κοιλιά μου παραπάνω και να είναι πέτρα. Το ίδιο και σήμερα το πρωί ενώ ήμουν ξύπνια στο κρεβάτι. Θεωρείτε είναι συσπάσεις ; Πρέπει να κάτσω ξάπλα ή είναι φυσιολογικό ; Καμία μανούλα γνωρίζει ; Αν κάνω δουλειές κλπ δε νιώθω κάτι και δεν μπορώ να το καταλάβω νομίζω …. Μόνο δυο φορές ξάπλα το ένιωσα… 

15 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Και εμένα δεν μου είχε πει μέχρι τώρα... Σήμερα μου είπε! Τον τράχηλο μπορεί να τον γράφει στο χαρτί που σου δίνει και απλά να μην στο είπε. 

Ούτε τον τράχηλο μου λέει! Τον είχα ρωτήσει την προηγούμενη φορά και μου είπε στην β επιπέδου! Ο κάθε γιατρός μου φαίνεται κάνει τα δικά του..

4 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, χθες το απόγευμα ήμουν ξαπλωμένη στο πλάι και ένιωσα ένα σφίξιμο στην κοιλιά και γυρίσω ανάσκελα και βλέπω σα να έχει πρηστεί η κοιλιά μου παραπάνω και να είναι πέτρα. Το ίδιο και σήμερα το πρωί ενώ ήμουν ξύπνια στο κρεβάτι. Θεωρείτε είναι συσπάσεις ; Πρέπει να κάτσω ξάπλα ή είναι φυσιολογικό ; Καμία μανούλα γνωρίζει ; Αν κάνω δουλειές κλπ δε νιώθω κάτι και δεν μπορώ να το καταλάβω νομίζω …. Μόνο δυο φορές ξάπλα το ένιωσα… 

Καλησπέρα καλή μου!

Ναι ...στο δεύτερο τρίμηνο ξεκινάνε συσπάσεις , οι οποίες είναι ανώδυνες συνήθως και δεν ξεπερνούν τις 20-30 τη μέρα.

Στο τρίτο τρίμηνο, ξεκινάνε και οι συσπάσεις προετοιμασίας που συχνά συνοδεύονται από πόνο.

Ενημέρωσε και τον γιατρό αλλά γενικά, είναι κάτι σύνηθες.

4 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Καλησπέρα καλή μου!

Ναι ...στο δεύτερο τρίμηνο ξεκινάνε συσπάσεις , οι οποίες είναι ανώδυνες συνήθως και δεν ξεπερνούν τις 20-30 τη μέρα.

Στο τρίτο τρίμηνο, ξεκινάνε και οι συσπάσεις προετοιμασίας που συχνά συνοδεύονται από πόνο.

Που είστε χαμένες όλες;

Εγώ πήγα για πρωινό με φίλες.

Αύριο έρχεται η μαμά μου και βοήθεια στο φουλ!

fH1Pp2.png

πρίν από 14 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλησπέρα καλή μου!

Καλησπέρα καλή μου!

Που είστε χαμένες όλες;

Εγώ πήγα για πρωινό με φίλες.

Αύριο έρχεται η μαμά μου και βοήθεια στο φουλ!

Όλες το παθαινουμε το πετρωμα μαζεύεται εγώ όταν το χαιδευω χαλαρώνει. Πόνο να μην έχεις μαζί με αυτό 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...