Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ εχθές μαγείρεψα φασολακια χαχαχαχα κόντρα σε όλα 

Χαχαχα πολύ καλά έκανες!εγώ απ' το αρνάκι το βράδυ ξύπνησα κ δν μπορούσα να κοιμηθώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! Εγώ χθες μισή ώρα πριν φάω μ έπιασε πόνος στο στομάχι!! Μετά ξεκίνησα με κοτοπουλάκι, γιατρευτηκα!! Χαχαχ!! Ακολούθησε μπριζόλα και λουκάνικο και πατάτες τηγανιτές!! Και το βράδυ ένιωσα και το μωρο επιτέλους ξεκάθαρα!! Ήταν κι αυτό ευχαριστημενο!! 

• Μου αρέσει 1

Εγώ μόλις έφυγα απο τον γιατρό ...ο τράχηλος αντί να μικραίνει , μεγαλώνει...που είναι το άγχος μου...

Η μπέμπα μου μεγάλωσε.

250 γραμμάρια.

Έκανα το Α τεστ...είδαμε και 3D εικόνα...τρελάθηκα 

• Μου αρέσει 7

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εγώ μόλις έφυγα απο τον γιατρό ...ο τράχηλος αντί να μικραίνει , μεγαλώνει...που είναι το άγχος μου...

Η μπέμπα μου μεγάλωσε.

250 γραμμάρια.

Έκανα το Α τεστ...είδαμε και 3D εικόνα...τρελάθηκα 

Συγχαρητήρια!! Και στα δικά μου!! Χαχαχα!! Αν και θα ναι από τη θέση τη συγκεκριμένη!! Τι είναι το Α τεστ; 

πρίν από 2 λεπτά , Polly1 είπε:

Συγχαρητήρια!! Και στα δικά μου!! Χαχαχα!! Αν και θα ναι από τη θέση τη συγκεκριμένη!! Τι είναι το Α τεστ; 

Ναι η θέση φταίει...απλά έστω δεν μικραίνει...εμένα αυτό με νοιάζει...υπάρχουν λέει γυναίκες που ξεκινάνε με 3 και τελειώνουν με 3...

Όποτε έχουμε ελπίδες!

Το Α τεστ, ξέρω εγώ.

Στη μεγάλη μου δεν το έκανα...με αίμα είναι και δίνει πάλι ποσοστά για σύνδρομα.

Δεν είχα ιδέα.

Το κάνουν λέει πλέον... γράφεται κιόλας. 

fH1Pp2.png

πρίν από 24 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι η θέση φταίει...απλά έστω δεν μικραίνει...εμένα αυτό με νοιάζει...υπάρχουν λέει γυναίκες που ξεκινάνε με 3 και τελειώνουν με 3...

Όποτε έχουμε ελπίδες!

Το Α τεστ, ξέρω εγώ.

Στη μεγάλη μου δεν το έκανα...με αίμα είναι και δίνει πάλι ποσοστά για σύνδρομα.

Δεν είχα ιδέα.

Το κάνουν λέει πλέον... γράφεται κιόλας. 

Αυτό ακριβώς να μη μικραίνει!!Μακάρι να κερδίσω κι εγω  κάποιες βδομαδες;; Το Papp A ?  Το έκανα μαζί με την αυχενική! Αυτό εννοείς;; Αλλά μάλλον οχι

πρίν από 3 λεπτά , Polly1 είπε:

Αυτό ακριβώς να μη μικραίνει!!Μακάρι να κερδίσω κι εγω  κάποιες βδομαδες;; Το Papp A ?  Το έκανα μαζί με την αυχενική! Αυτό εννοείς;; Αλλά μάλλον οχι

Όχι ρε...αυτό το έκανα και εγώ με την αυχενική...δεν ξέρω τι είναι...το λένε α τεστ και γίνεται στο δεύτερο τρίμηνο...είναι και αυτό με αίμα και η συμμετοχή είναι 11 ευρώ ..δεν είναι δηλαδή και κάτι αξιόλογο μεταξύ μας. 

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Όχι ρε...αυτό το έκανα και εγώ με την αυχενική...δεν ξέρω τι είναι...το λένε α τεστ και γίνεται στο δεύτερο τρίμηνο...είναι και αυτό με αίμα και η συμμετοχή είναι 11 ευρώ ..δεν είναι δηλαδή και κάτι αξιόλογο μεταξύ μας. 

Δε μου λέει κάτι,εκτός αν δεν το θυμάμαι και το μπερδεύω με τις τόσες αιματολογικες που χα κάνει στο 1ο.  παιδί. Θα το ρωτήσω να το κάνω κι εγώ, είναι φθηνό κιολας,εξετάζει διαφορετικά σύνδρομα από την Papp a?

Διαφημίσεις

18 minutes ago, iwanna24 said:

Εμένα μου το ανέφερε το a test, και μου είπε είναι προαιρετικό και αν δείξει η papp a και η αυχενική καλή, θεωρεί ότι είναι περιττό. Επίσης μου είπε ότι δεν είναι και τόσο ακριβές..

Κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα για μένα , επειδή το ψάχνω από τώρα όμως, την Β επιπέδου που θα την κάνετε; Δεν ξέρω αν το έχετε σχολιάσει σε παλιότερο ποστ αλλά δεν το έχω δει κάπου. Την κάνετε στον γυναικολόγο σας η σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο; Ο δικός μου γυναικολόγος ειναι στο δημόσιο όποτε θα πρέπει έτσι κ αλλιώς να την κάνω αλλού. Είναι ακόμα πιο σημαντική από την αυχενική λένε και κρατάει ώρα.  Όποια έχει να προτείνει κάποιον καλό γιατρό η κάποιο διαγνωστικό κέντρο  ας μας πει:)

Γειά σας κορίτσια και εγώ σήμερα είχα ραντεβού για υπερηχο!!! 

Μεγαλώσαμε πολύ και αυτό και εγώ! Ο μικρός περίπου 18η βδομαδα και έγινε 233 γραμμάρια και εγώ +3 κιλά! Είχα χάσει κιόλας με τους εμετούς οπότε είμαστε καλά... 

Ο τράχηλος μ είπε είναι τέλειος 3,9 και εμένα μεγάλωσε λίγο από την αυχενική... 

Τώρα ξανά ραντεβού για β επιπέδου.. Την κάνω στο ιατρείο του γιατί έχει μηχάνημα.. Αλλά τέλη Μαρτίου! Ποιος περιμένει έναν μήνα;;; 

• Μου αρέσει 2

27 minutes ago, Amalia90 said:

Κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα για μένα , επειδή το ψάχνω από τώρα όμως, την Β επιπέδου που θα την κάνετε; Δεν ξέρω αν το έχετε σχολιάσει σε παλιότερο ποστ αλλά δεν το έχω δει κάπου. Την κάνετε στον γυναικολόγο σας η σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο; Ο δικός μου γυναικολόγος ειναι στο δημόσιο όποτε θα πρέπει έτσι κ αλλιώς να την κάνω αλλού. Είναι ακόμα πιο σημαντική από την αυχενική λένε και κρατάει ώρα.  Όποια έχει να προτείνει κάποιον καλό γιατρό η κάποιο διαγνωστικό κέντρο  ας μας πει:)

Για ποια πόλη ρωτάς κορίτσι;

πρίν από 55 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Γειά σας κορίτσια και εγώ σήμερα είχα ραντεβού για υπερηχο!!! 

Μεγαλώσαμε πολύ και αυτό και εγώ! Ο μικρός περίπου 18η βδομαδα και έγινε 233 γραμμάρια και εγώ +3 κιλά! Είχα χάσει κιόλας με τους εμετούς οπότε είμαστε καλά... 

Ο τράχηλος μ είπε είναι τέλειος 3,9 και εμένα μεγάλωσε λίγο από την αυχενική... 

Τώρα ξανά ραντεβού για β επιπέδου.. Την κάνω στο ιατρείο του γιατί έχει μηχάνημα.. Αλλά τέλη Μαρτίου! Ποιος περιμένει έναν μήνα;;; 

Τελεια τα νέα σου!! Κι εγώ τέλη Μαρτιου!! Θα περιμένουμε μαζί!!!

1 hour ago, Amalia90 είπε:

Θα την κάνω στο ΜΗΤΕΡΑ, όπου και θα γεννήσω με το καλό κιολας!! Γενικά πρέπει να την κάνει εξειδικευμενος σε υπερηχους. Μπορείς Γενικά να πας σε ιδιωτικό μαιευτήριο και να ζητήσεις να την κάνεις!! Δέχονται και παραπεμπτικα (αν γραφεται) και γενικά τα παντα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...