Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

45 minutes ago, iwanna24 said:

Ρε κορίτσια ακόμα νιώθω ενόχληση αριστερά...νευροπονος και φαντάζομαι είναι το έντερο...

Αύριο θα πάω και γιατρό...

Είχε καμία θέμα με το έντερο εβερ;

Τα νεύρα μου λίγο λίγο :cry:

Και το μικρό ειναι φουλ κινητικό...δηλαδή, σηκώθηκα για τουαλέτα τα ξημερώματα και αμέσως άρχισε...δεν σταματάει..

Ελάχιστα ίσως το μεσημέρι.

Μήπως ενοχλείται από την κατάσταση εκεί μέσα;

Θέλω να υιοθετήσω έναν γιατρό, να τον έχω μόνιμα σπίτι, να τον βομβαρδιζω σε ερωτήσεις. 

Λένε πως τα κινητικά μωρά δηλώνουν υγεία. 
Πιστεύω πως στάνταρ είναι το έντερο κ πως δεν χρειάζεται ανησυχία..

Παρατηρώ κ σε μένα πως κάποιες μέρες νοιώθω μεγάλη δυσφορία στην κοιλιακή χώρα, με ή και χωρίς πόνους κ μετά περνάει. Κ υποθέτω πως κάθε φορά είναι το ότι ψάχνουν να βρουν την νέα τους θέση τα όργανα, όσο το μωρό μεγαλώνει. 
Δείτε ένα αστείο animation σχετικό με αυτά

https://www.youtube.com/watch?v=fDPHdTAaT4o&ab_channel=CasiCreativoEnglish

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, marilia35 είπε:

Με έπιασε κ μένα το έντερο πριν ένα μήνα!ήμουν διπλωμένη όλη μέρα!ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ να πιω buscopan plus γτ βοηθά εκεί κ μου είπε όχι!μου είπε μόνο Ντεπον να πιω!να προσέξεις πολύ λίγες μέρες τι να φας!καθόλου όσπρια πράσινα γιουρτι!φάε πατάτες μακαρόνια ρύζι γτ τα υπόλοιπα το ερεθίζουν!κ από φρούτα μπανάνα αχλάδι!

Ευχαριστώ πολύ...θηρίο και εσύ!

1 hour ago, VDald είπε:

Λένε πως τα κινητικά μωρά δηλώνουν υγεία. 
Πιστεύω πως στάνταρ είναι το έντερο κ πως δεν χρειάζεται ανησυχία..

Παρατηρώ κ σε μένα πως κάποιες μέρες νοιώθω μεγάλη δυσφορία στην κοιλιακή χώρα, με ή και χωρίς πόνους κ μετά περνάει. Κ υποθέτω πως κάθε φορά είναι το ότι ψάχνουν να βρουν την νέα τους θέση τα όργανα, όσο το μωρό μεγαλώνει. 
Δείτε ένα αστείο animation σχετικό με αυτά

https://www.youtube.com/watch?v=fDPHdTAaT4o&ab_channel=CasiCreativoEnglish

Ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Γεια σας κορίτσια μου να σας ρωτήσω τώρα πήγα έξω για φαγητό και έφαγα ένα κομμάτι χοιρινό αλλά σαν να με μύριζε το κρέας και δεν έφαγα άλλο! Λέτε να πάθει τίποτα το μωρό? Οι δικοί μου λένε είναι από το κρέας και δεν είναι χαλασμένο.. Αγχώθηκα για άλλη μια φορά με το φαγητό..

πρίν από 9 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Γεια σας κορίτσια μου να σας ρωτήσω τώρα πήγα έξω για φαγητό και έφαγα ένα κομμάτι χοιρινό αλλά σαν να με μύριζε το κρέας και δεν έφαγα άλλο! Λέτε να πάθει τίποτα το μωρό? Οι δικοί μου λένε είναι από το κρέας και δεν είναι χαλασμένο.. Αγχώθηκα για άλλη μια φορά με το φαγητό..

Τίποτα δεν θα παθει αγαπη μου

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τι να πάθει;

Το πολύ να λιποθυμήσει από τη μποχα :tongue:

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τίποτα δεν θα έχει πάθει. 
να σου πω ένα tip όταν τρως ψητό κρέας απέξω; Θα του ρίχνεις από πάνω λεμόνι και είσαι κομπλέ! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Dream85 είπε:

Τίποτα δεν θα έχει πάθει. 
να σου πω ένα tip όταν τρως ψητό κρέας απέξω; Θα του ρίχνεις από πάνω λεμόνι και είσαι κομπλέ! 

2 φορές έχω φάει κρέας από έξω!! Αλλά θα το ξέρω για την άλλη φορά!!

πρίν από 28 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Άντε ρε μην κοροϊδεύεις! Το ξέρω είμαι παρανοϊκή! Μια μπουκιά έφαγα...

Συγγνώμη...αλλά δεν άντεξα 8)

Και εμείς το βράδυ θα παραγγειλουμε πατατογυρους, τζατζίκι, πίτες, τα πάντα όλα.

Βλέπω αύριο το έντερο να φουνταρει.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Και εμείς το βράδυ θα παραγγειλουμε πατατογυρους, τζατζίκι, πίτες, τα πάντα όλα.

Α,ωραία θα περάσετε κι εσείς!! Εγώ έχω ακούσει θα ψήσουν οι γονείς σεφταλιες,λουκανικα, μπριζολάκια! Κάνει να φάω τίποτα απ αυτά ή θα τη βγάλω με κοτοπουλάκι;;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Είσαι τρελή ρε, αλλά γι'αυτό σε πάω...

πρίν από 49 λεπτά , Polly1 είπε:

Α,ωραία θα περάσετε κι εσείς!! Εγώ έχω ακούσει θα ψήσουν οι γονείς σεφταλιες,λουκανικα, μπριζολάκια! Κάνει να φάω τίποτα απ αυτά ή θα τη βγάλω με κοτοπουλάκι;;

Φάε ότι θέλεις! Και εγώ έφαγα λίγο λουκάνικο σιγά άμα είναι καλά ψημένα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Γιατί ρε δεν κάνει;

Εγώ μπριζόλες στα κάρβουνα τρώω πολυυυυ συχνά. Μα δεν τα τρώμε με αίμα στην Ελλάδα...κλαιν...

Όλα αυτά κάνουν. Όλα ψημένα είναι...

Καλή όρεξη ❤️❤️❤️

fH1Pp2.png

Φάγατε κορίτσια?εγώ έφαγα αρνάκι σούβλας κ λίγες πατάτες!πήγανε το απόγευμα στον γιατρό γτ ο μικρός μου κληρονόμησε από εμένα χοληστερίνη οπότε πήγαμε να δούμε την διατροφή!μετά την διατροφολόγο έφαγα αρνάκι!ασχολίαστο χαχα!

Άρχισα τώρα δύο μέρες νιώθω το εμβρυακι είχα κ το χέρι στην κοιλιά τυχαία ακουμπησμενο κ ένιωσα χτυπήματακι!αλλά πάντα ξάπλα να είμαι το νιώθω!έτσι ήταν στον γιο μου τον πρώτο ξάπλα τον ένιωθα πιο πολυ

9 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Φάγατε κορίτσια?εγώ έφαγα αρνάκι σούβλας κ λίγες πατάτες!πήγανε το απόγευμα στον γιατρό γτ ο μικρός μου κληρονόμησε από εμένα χοληστερίνη οπότε πήγαμε να δούμε την διατροφή!μετά την διατροφολόγο έφαγα αρνάκι!ασχολίαστο χαχα!

Άρχισα τώρα δύο μέρες νιώθω το εμβρυακι είχα κ το χέρι στην κοιλιά τυχαία ακουμπησμενο κ ένιωσα χτυπήματακι!αλλά πάντα ξάπλα να είμαι το νιώθω!έτσι ήταν στον γιο μου τον πρώτο ξάπλα τον ένιωθα πιο πολυ

Εγώ εχθές μαγείρεψα φασολακια χαχαχαχα κόντρα σε όλα 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...