Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Εγώ κορίτσια από τις αρχές έχω έτσι πετρωμενη κοιλια χαμηλά αλλά και στους υπέρηχους που πάω δεν μου είπε κάτι ο γιατρός για συσπάσεις.. 

Γίνεται να είναι συσπάσεις χωρίς πόνο πχ;;; 

Συσπάσεις εντέρου παθαίνω!στη μήτρα δν έχω ιδέα!είχα κάποια πετρώματα μετά τον 6 μήνα που ένιωθα έτσι ένα μαγκωμα σκληραίνει λίγο η κοιλιά κ περνουσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν ας πούμε εκεί αριστερά που πίεζα καταλάβαινα ότι σαν να είναι κάτι δεξιά τπτ έμπαινε πιο μέσα και είναι ακριβώς κάτω από την αφαλό και μόνο ξαπλωμένη φυσικά.....γενικά είμαι αρκετά αδύνατη και για κάποιο λόγο όλοι Μ λένε ότι θα το νιώσεις νωρίς.....δεν ξερωωω εντωμεταξυ και το έντερο που βρίσκεται πλέον δεν ξέρω.....επίσης μην Μ χαλάς το όνειρο εγώ θα λέω το ένιωσα αχαχαχαχαχ....ας πούμε τώρα πήγα τουαλέτα αν μετά πάλι το νιώσω θα είναι αυτό .....το αποφάσισα...

• Χαχα 1

Οι συσπάσεις από το δεύτερο τρίμηνο και έπειτα είναι απόλυτα φυσιολογικές.

Δεν θέλουμε πόνο και συχνότητα.

Μέχρι 20 συσπάσεις, χωρίς συχνότητα είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Έπειτα θα έχουμε και πόνο...αλλά δύο τρίτο τρίμηνο...

Παίζει να είναι και το μωρό ρε συ...δεν ξέρω...

Νιώθεις κλωτσιά;

Μας έχεις μπερδέψει!!!

@Vlal

fH1Pp2.png

6 ώρες πρίν, Amalia90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είναι η δεύτερη φορά που γραφω:) ελπίζω να είστε όλες καλά! Με αφορμή κάτι ενοχλήσεις που είχα στο ισχύο αποφάσισα να ξεκινήσω πιλάτες η γιόγκα για εγκύους η ακόμα καλύτερα κολυμβητήριο. Ο γυναικολόγος μου είπε εφόσον τα νερά είναι ζεστά και καθαρά είναι ότι καλύτερο σαν άσκηση. Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχει κάποια από σας που κάνει κάτι από αυτά και την έχει βοηθήσει; Να σας θυμίσω ότι είμαι 15η εβδομάδα και νιώθω καλά για να ξεκινήσω κάτι αλλιώς με βλέπω στο τέλος ραμολί:wacko::lol::P

Γεια σου, εμένα μου έδωσε η γυμνάστρια που έχει ο γιατρός μου κάτι ασκήσεις και τις κάνω μέρα παρά μέρα και είδα διαφορά αρκετή μπορώ να πω! Και μένα με πονούσε αρκετά η πλάτη όταν καθόμουν και όταν ξαπλώνω και τώρα είμαι πολύ καλύτερα! Εγώ ξεκίνησα στην 14η εβδομάδα! Αρκεί να μην κάνεις μόνη σου να σου δείξει κάποιος!θα σε βοηθήσουν πάντως

• Μου αρέσει 1

Πωπω κοριτσια χαμος σημερα ποσα γραψατε!! 

Εμεις θα παρουμε της cybex το gazelle s χωρις καλαθουνες, εχει καλα καθισματακια απο νεογεννητα. Αυτο ειναι και για ενα παιδι και για 2. Επισης επιλεξαμε καροτσι βασει των αυγων. Συνήθως αυτα που ειναι 3 σε 1 εχουν αυγα που δεν έχουν περάσει τα τεστ και δεν εχουν πιστοποιήσεις. Στο cybex κουμπώνει πανω της besafe. 

Δυστυχώς κάποια στιγμή ειχαμε ενα πολυ ασχημο τρακαρισμα σε κατοικημενη περιοχή, πηγαιναμε με 40 και επεσε πάνω μας τζιπ με 80 που δεν είδε οτι ειχε στοπ και δεν εκοψε καθολου. Βρεθήκαμε στο αντιθετο ρευμα και σταματησαμε πανω σε παιδική χαρα που ηταν γεματη παιδακια.. Απο τοτε εχουμε γινει υστερικοι με την ασφάλεια στο αμαξι, ακομα και τα σκυλια μας τα έχουμε σε ειδικά μποξ. 

Εγω λεω να βαλω διπλα μου κολλητα στο κρεβατι κουνια με κατεβασμενο καγκελο, για τα διδυμα θα χρειαζόμουν δυο λικνα και δεν χωρανε στο δωματιο μας. Οποτε θα βαζω και τα 2 σε μια κουνια. Ελεγα αν ποτε κανω παιδι θα καναμε συγκοιμηση ολοι μαζι αλλα με τα δυο πεταξε αυτο το ονειρο :-P

Φωλιες θα μας δωσει ενα φιλικο μας ζευγάρι που επίσης εχουν διδυμακια. 

Κοριτσια που ειστε πιο εμπειρες όντως πειτε μας τι χρειάζεται απο ψωνια να παρουμε καμια ιδεα. 

Απο αυριο ξεκιναω ινσουλίνη, δεν τη γλυτωσα τελικα, μου αυξησε επίσης και το σιδηρο απο 1 σε 2 χαπια την ημερα, ελπιζω να παλευεται με την δυσκοιλιοτητα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , iwanna24 είπε:

Οι συσπάσεις από το δεύτερο τρίμηνο και έπειτα είναι απόλυτα φυσιολογικές.

Δεν θέλουμε πόνο και συχνότητα.

Μέχρι 20 συσπάσεις, χωρίς συχνότητα είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Έπειτα θα έχουμε και πόνο...αλλά δύο τρίτο τρίμηνο...

Παίζει να είναι και το μωρό ρε συ...δεν ξέρω...

Νιώθεις κλωτσιά;

Μας έχεις μπερδέψει!!!

@Vlal

Όχι κλωτσιά σαν κύμα ήταν.....πως να το εξηγήσω δεν ξέρω!!!!έκανε λοφίσκο σαν κύμα..... Μετά έπεσε σταμάτησε αυτό το πέτρωμα ας το πούμε.....αλλά όταν πίεζα σε εκείνη την πλευρά ένιωθα σαν να μην πάει πολύ μέσα με ενοχλούσε ενώ όταν το έκανα από την άλλη τπτ...δεν ενοχλούσε το έκανα πιο βαθιά...για αυτό και λέω ήταν το μωρό ..... βέβαια τώρα σοβαρά δεν έχω ιδέα ...δεν ξέρω πότε είναι να το νιώσεις....άλλες το έχουν νιώσει από την 16 κ άλλες ούτε στην 20η βδομάδα... ανεξάρτητα από πρώτη η δεύτερη εγκυμοσύνη....απλά αναρωτιομουν αν το είχε και καμιά άλλη...

2 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Εμενα ο πρώτος μου ξυπνούσε την νύχτα κάθε 2-3 ώρες ως 1 έτους!αν είναι έτσι κ με το δεύτερο ύπνος δν υπάρχει ούτως η άλλως 

Ναι Ε? Εγώ ευελπιστώ  να είναι σαν τα αλλά δυο δενπορω μα πω ότι ξενυχτισα ιδιαίτερα.πηκαν σε. Πρόγραμμα. Από πολυ μικρά 

πρίν από 13 λεπτά , Dimi84 είπε:

Ναι Ε? Εγώ ευελπιστώ  να είναι σαν τα αλλά δυο δενπορω μα πω ότι ξενυχτισα ιδιαίτερα.πηκαν σε. Πρόγραμμα. Από πολυ μικρά 

Τι ωραία μπράβο!εγώ νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος κάθε φορά μου έλεγε ο παιδίατρος είναι στο παιδί κάποια παιδάκια αργούν να ωριμάσουν εγκεφαλικά στο θέμα ύπνος!λογικά αφού κ τα δυο σου έτσι ήταν έτσι θα είναι κ το τρίτο!

2 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Τι ωραία μπράβο!εγώ νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος κάθε φορά μου έλεγε ο παιδίατρος είναι στο παιδί κάποια παιδάκια αργούν να ωριμάσουν εγκεφαλικά στο θέμα ύπνος!λογικά αφού κ τα δυο σου έτσι ήταν έτσι θα είναι κ το τρίτο!

Μακάρι ναι 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Γεια σου, εμένα μου έδωσε η γυμνάστρια που έχει ο γιατρός μου κάτι ασκήσεις και τις κάνω μέρα παρά μέρα και είδα διαφορά αρκετή μπορώ να πω! Και μένα με πονούσε αρκετά η πλάτη όταν καθόμουν και όταν ξαπλώνω και τώρα είμαι πολύ καλύτερα! Εγώ ξεκίνησα στην 14η εβδομάδα! Αρκεί να μην κάνεις μόνη σου να σου δείξει κάποιος!θα σε βοηθήσουν πάντως

Θα μπορούσες να μου στείλεις κάποιες από αυτές να τις δω; Η αλήθεια είναι με ταλαιπωρεί ακόμα το ισχύο μου, μια μερα ναι μια μέρα όχι.Αναλογως τις διατάσεις που κανω. Γι'αυτό σκέφτηκα να ξεκινήσω χαλαρά να κάνω κάποιες ασκησουλες μη γίνει χειροτερα και μετά να γραφτώ πιλάτες γιατί όσο θα βαραινω θα δυσκολεύομαι.

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Amalia90 είπε:

Θα μπορούσες να μου στείλεις κάποιες από αυτές να τις δω; Η αλήθεια είναι με ταλαιπωρεί ακόμα το ισχύο μου, μια μερα ναι μια μέρα όχι.Αναλογως τις διατάσεις που κανω. Γι'αυτό σκέφτηκα να ξεκινήσω χαλαρά να κάνω κάποιες ασκησουλες μη γίνει χειροτερα και μετά να γραφτώ πιλάτες γιατί όσο θα βαραινω θα δυσκολεύομαι.

Δεν μου τις έχει δώσει κάπου απλά μου τις έδειξε και προσπάθησα να τις θυμηθώ! Δεν ξέρω πως να στις περιγράψω! Γενικά κάνω χέρια πόδια κυρίως και καθόλου κοιλιά.και καθίσματα επίσης βοηθάνε ειδικά στο τέλος

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Amalia90 said:

Καλημέρα κορίτσια! Είναι η δεύτερη φορά που γραφω:) ελπίζω να είστε όλες καλά! Με αφορμή κάτι ενοχλήσεις που είχα στο ισχύο αποφάσισα να ξεκινήσω πιλάτες η γιόγκα για εγκύους η ακόμα καλύτερα κολυμβητήριο. Ο γυναικολόγος μου είπε εφόσον τα νερά είναι ζεστά και καθαρά είναι ότι καλύτερο σαν άσκηση. Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχει κάποια από σας που κάνει κάτι από αυτά και την έχει βοηθήσει; Να σας θυμίσω ότι είμαι 15η εβδομάδα και νιώθω καλά για να ξεκινήσω κάτι αλλιώς με βλέπω στο τέλος ραμολί:wacko::lol::P

Καλησπέρα! Εγώ ξεκίνησα πιλάτες διαδικτυακά και μου αρέσει πάρα πολύ! Επίσης ξεκίνησα ξανά Aqua aerobic που το είχα σταματήσει. Ήδη κάποιοι πόνοι που είχα στην πλάτη μειώθηκαν.. Για μένα η γυμναστική είναι υγεία, οπότε εφόσον στο επιτρέπει ο γιατρός σου να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί!

Σε άλλα νέα, το μωρό συνεχίζει τις κλωτσίτσες/μπουνίτσες και ήθελα να σας ρωτήσω.. το νιώθετε και σείς τόσο χαμηλά; Εγώ το νιώθω τουλάχιστον μια παλάμη κάτω από τον αφαλό..:unsure:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , khaleesi είπε:

Καλησπέρα! Εγώ ξεκίνησα πιλάτες διαδικτυακά και μου αρέσει πάρα πολύ! Επίσης ξεκίνησα ξανά Aqua aerobic που το είχα σταματήσει. Ήδη κάποιοι πόνοι που είχα στην πλάτη μειώθηκαν.. Για μένα η γυμναστική είναι υγεία, οπότε εφόσον στο επιτρέπει ο γιατρός σου να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί!

Σε άλλα νέα, το μωρό συνεχίζει τις κλωτσίτσες/μπουνίτσες και ήθελα να σας ρωτήσω.. το νιώθετε και σείς τόσο χαμηλά; Εγώ το νιώθω τουλάχιστον μια παλάμη κάτω από τον αφαλό..:unsure:

Και εγώ πολύ χαμηλά το νιώθω...δεν ξέρω αν είναι παλάμη αλλά είναι σίγουρα κάτω από τον αφαλό ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, khaleesi είπε:

Και εγώ χαμηλά το νιώθω... Ευτυχώς επανήλθε γιατί για κάποιες μέρες δεν το ένιωθα τόσο... 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Και εγώ κάτω από τον αφαλό το νιώθω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...