Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , marilia35 είπε:

Θεωρώ για τον μήνα που είσαι ίσως ήταν το έντερο!γτ στην ουσία κ το έντερο κάνει συσπάσεις!όχι η μήτρα να έκανε σύσπαση η πέτρωμα!αν συνεχίσει η δυσκοιλιότητα φάε κάτι να πας!κανένα ακτινίδιο αποξηραμένο δαμάσκηνο λίγο ώμο λαδι

Κ μεις έτσι το έχουμε!έχουμε βγάλει το κάγκελο έχουμε ενώσει την κούνια με το κρεβάτι κ κοιμάται ο υιός ναι μεν μαζί αλλά στον χώρο του δν μας στριμώχνει!εγώ σκεφτόμουν όμως να κοιμάται ο άντρας μου με τον πρώτο κ γω με το νεογέννητο στο παιδικό γτ ο μικρός ξυπνάει πάρα πάρα πολύ εύκολα κ δν ήθελα να είναι στο ίδιο δωμάτιο μόνο γι αυτο

Εμένα είναι πλέον στο δωμάτιο της...όμως σηκώνεται και έρχεται μέχρι τις 3 συνήθως...

Η κόρη μου έχει κόλλημα με μένα...δεν παίζει να κοιμηθεί με τον μπαμπά της.

Όποτε λέω να κοιμόμαστε όλες μαζί ❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Εμενα έχει πια το κρεβάτι της...τη βάζω εκεί και ξυπνάει και έρχεται...

Λογικά θα κοιμόμαστε όλοι μαζί...

Ο σύζυγος θα κοιμάται σαλόνι ή στο παιδικό.

Το εχουμε αποδεχτεί και περνάμε καλα. 

Λογικά θα το κοιμιζω στην κούνια το μωρό και θα βγάλω κάγκελο να το ενώσω με κρεβάτι και από την άλλη η μεγάλη ...όταν έρχεται...πριν θα είναι ο σύζυγος κανονικά. 

Έτσι λέω...

Εσύ τι σκέφτεσαι;

Δηλαδή η φωλια θα είναι μέσα στην κουνια;; Εγω σκέφτομαι λίκνο να ναι μέσα το μωρο ή κουνια, μας έχουν δώσει και μια μικρή, και μετά στο διπλό εγώ και η μικρή όταν έρχεται. Ο άντρας μου σ άλλο δωμάτιο!! Αλλο σενάριο ο άντρας μου και η μικρή στο διπλό κι εγώ με το μωρο σ άλλο δωμάτιο όπου υπάρχει κουνια και μονο κρεβατι

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλησπέρα!! Επειδή θα γεννησουμε καλοκαίρι πιστεύω θα χρειαστεί και η καλαθουνα αν και πολλά καρότσια ενδεικνυνται και από νεογέννητα! Εμένα μου είχαν δώσει και καλαθουνα και καθισματακι,οπότε πήρα μόνο καρότσι. Στο 2ο τωρα όμως θα πάρω κάθισμα που να κουμπώνει στο καρότσι μου,γιατί το παλιό δε μου αρέσει πια! Και κακώς έβαλα ξαι το 1ο εκεί μέσα. Οπότε,ναι,η αποψη μου είναι ότι θα βολέψει το 3 σε 1 ή το 2 σε 1 δεδομένου ότι οι πιο πολλές καλαθουνες είναι μικρές και δε χωράνε το μωρο αβερα πέρα των 4 μηνων,εξαρτάται βέβαια και στο την ανάπτυξη του μωρου και υπάρχουν και καλαθουνες που είναι πιο μεγάλες!

Με τη φωλια σκέφτεσαι να κάνεις συγκοιμιση με το μωρο στο διπλό κρεβάτι; Και η μικρή πού κοιμαται; Στο δικό της;; Εμένα τώρα 2 μήνες έρχεται στο διπλό και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω με το θέμα του υπνου

Της ινγκλεσινα έχει την μεγαλυτερη καλαθουνα και κουμπώνει και το αυγό πανω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμένα είναι πλέον στο δωμάτιο της...όμως σηκώνεται και έρχεται μέχρι τις 3 συνήθως...

Η κόρη μου έχει κόλλημα με μένα...δεν παίζει να κοιμηθεί με τον μπαμπά της.

Όποτε λέω να κοιμόμαστε όλες μαζί ❤️

Κ μένα δν κοιμάται με άλλον αλλά έχω μια ελπίδα μήπως αλλάξει χαχαχα!είναι το μόνο που σκέφτομαι κ με αγχωνει πως θα καταφέρω να κοιμούνται μαζί!μήπως συνηθίσει?θα φανει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Δηλαδή η φωλια θα είναι μέσα στην κουνια;; Εγω σκέφτομαι λίκνο να ναι μέσα το μωρο ή κουνια, μας έχουν δώσει και μια μικρή, και μετά στο διπλό εγώ και η μικρή όταν έρχεται. Ο άντρας μου σ άλλο δωμάτιο!! Αλλο σενάριο ο άντρας μου και η μικρή στο διπλό κι εγώ με το μωρο σ άλλο δωμάτιο όπου υπάρχει κουνια και μονο κρεβατι

Εγώ παλι τον άντρα μου δεν τον αποχωριζομαι στις 40 μέρες στο δωμάτιο του το μπεμπέ με τα αδέρφια του 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dimi84 είπε:

Της ινγκλεσινα έχει την μεγαλυτερη καλαθουνα και κουμπώνει και το αυγό πανω 

Ναι,αν δεν μας είχαν δώσει και καλαθουνα και καθισματακι θα παιρναμε αυτό, τωρα καλαθουνα δεν ξαναπαίρνω,  θα πάρω κάθισμα να κουμπώνει στο καρότσι. 

πρίν από 11 λεπτά , Dimi84 είπε:

Εγώ παλι τον άντρα μου δεν τον αποχωριζομαι στις 40 μέρες στο δωμάτιο του το μπεμπέ με τα αδέρφια του 

Εμενα ο πρώτος μου ξυπνούσε την νύχτα κάθε 2-3 ώρες ως 1 έτους!αν είναι έτσι κ με το δεύτερο ύπνος δν υπάρχει ούτως η άλλως 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 19 λεπτά , Polly1 είπε:

Δεν έχω σκεφτεί...μάλλον το μωρό κανονικά στην κούνια ..και την κόρη μου την έβαζα στην κούνια...

πρίν από 17 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ μένα δν κοιμάται με άλλον αλλά έχω μια ελπίδα μήπως αλλάξει χαχαχα!είναι το μόνο που σκέφτομαι κ με αγχωνει πως θα καταφέρω να κοιμούνται μαζί!μήπως συνηθίσει?θα φανει

Ανάλογα...εγώ θα σου έλεγα να μην φέρει το μωρό αλλαγές. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν έχω σκεφτεί...μάλλον το μωρό κανονικά στην κούνια ..και την κόρη μου την έβαζα στην κούνια...

Ανάλογα...εγώ θα σου έλεγα να μην φέρει το μωρό αλλαγές. 

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες!έχει τώρα μια βδομάδα κοιμάται σερί την νύχτα γτ ακόμα κάνει αφυπνίσεις!αν είμαι τυχερή κ τον κοιμιζω μόνο στην αρχή καλώς άντε κ να ξυπνήσει να πει λίγο μαμά να πάω!πριν λίγο καιρό μου ξύπνησε στις 4 κ ξανακοιμηθηκε στις 6.30!αν μου κάνει τέτοια κάηκα 

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Ναι,αν δεν μας είχαν δώσει και καλαθουνα και καθισματακι θα παιρναμε αυτό, τωρα καλαθουνα δεν ξαναπαίρνω,  θα πάρω κάθισμα να κουμπώνει στο καρότσι. 

Μια ξαδέρφη μου είχε την φωλιά στο λίκνο μέσα κ κοιμόταν το νεογέννητο!εγώ σκέφτομαι για μεσημερια να έχω την φωλιά καναπέ για ύπνο να κάθεται γενικά!γτ θυμάμαι ακουμπούσα τον πρώτο στον καναπέ έτσι για αλλαγή κ δν καθόταν για κανένα λόγο!ήθελε όλο χουχουλιασμα κ στριμωγμα

1 hour ago, marilia35 είπε:

Θεωρώ για τον μήνα που είσαι ίσως ήταν το έντερο!γτ στην ουσία κ το έντερο κάνει συσπάσεις!όχι η μήτρα να έκανε σύσπαση η πέτρωμα!αν συνεχίσει η δυσκοιλιότητα φάε κάτι να πας!κανένα ακτινίδιο αποξηραμένο δαμάσκηνο λίγο ώμο λαδι

Κ μεις έτσι το έχουμε!έχουμε βγάλει το κάγκελο έχουμε ενώσει την κούνια με το κρεβάτι κ κοιμάται ο υιός ναι μεν μαζί αλλά στον χώρο του δν μας στριμώχνει!εγώ σκεφτόμουν όμως να κοιμάται ο άντρας μου με τον πρώτο κ γω με το νεογέννητο στο παιδικό γτ ο μικρός ξυπνάει πάρα πάρα πολύ εύκολα κ δν ήθελα να είναι στο ίδιο δωμάτιο μόνο γι αυτο

Γενικά πάω τουαλέτα έτυχε...το έντερο μου έκανε λοφίσκο;;;;; ή όντως ήταν το παιδί.....να ξέρω τι θα λέω βρε παιδί μου αν Μ λένε το ενοιωσες ;;;;χαχαχχ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Vlal είπε:

Γενικά πάω τουαλέτα έτυχε...το έντερο μου έκανε λοφίσκο;;;;; ή όντως ήταν το παιδί.....να ξέρω τι θα λέω βρε παιδί μου αν Μ λένε το ενοιωσες ;;;;χαχαχχ

Χαχαχαχα!όταν γέννησα επειδή έχω ευαίσθητο έντερο έκανε συσπάσεις κ έκανε λοφίσκους όπως λες κ ένιωθα μέσα σαν κλωτσιές!αφού λέω γέννησα πως γίνεται κ νιώθω έτσι ήταν απίστευτο!

Αν είναι πρώτο παιδί το νιώθεις  την 20 βδομάδα στο δεύτερο μετά την 16-18!κ πάλι στην αρχή νιώθεις η σαν φτερούγισμα η σαν γαργαλητο η σαν μπουρμοουληθρες!επίσης κ σαν μπουνιτσες κλωτσιτσες πιο μετά!τώρα ολόκληρο λοφίσκο να είδες απ' το μωρό 17 βδομάδα μου φαίνεται νωρίς αυτό γίνεται πιο μετά!εννοείτε το νιώθεις αλλά τόσο έντονο μου φαίνεται νωρίς

πρίν από 10 λεπτά , marilia35 είπε:

Χαχαχαχα!όταν γέννησα επειδή έχω ευαίσθητο έντερο έκανε συσπάσεις κ έκανε λοφίσκους όπως λες κ ένιωθα μέσα σαν κλωτσιές!αφού λέω γέννησα πως γίνεται κ νιώθω έτσι ήταν απίστευτο!

Αν είναι πρώτο παιδί το νιώθεις  την 20 βδομάδα στο δεύτερο μετά την 16-18!κ πάλι στην αρχή νιώθεις η σαν φτερούγισμα η σαν γαργαλητο η σαν μπουρμοουληθρες!επίσης κ σαν μπουνιτσες κλωτσιτσες πιο μετά!τώρα ολόκληρο λοφίσκο να είδες απ' το μωρό 17 βδομάδα μου φαίνεται νωρίς αυτό γίνεται πιο μετά!εννοείτε το νιώθεις αλλά τόσο έντονο μου φαίνεται νωρίς

Κι όμως ρε συ...εμένα μου δίνει κλωτσιές κανονικές ολη μέρα!!!

Το νιώθει και ο σύζυγός και μέχρι και η κόρη μου!!!

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κι όμως ρε συ...εμένα μου δίνει κλωτσιές κανονικές ολη μέρα!!!

Το νιώθει και ο σύζυγός και μέχρι και η κόρη μου!!!

Ναι εννοειτε!είναι ορατό με το μάτι όμως?μου φάνηκε περίεργο να φαίνεται που είπε η φίλη μας ότι φαινόταν το καρούμπαλακι!

πρίν από 10 λεπτά , marilia35 είπε:

Ναι εννοειτε!είναι ορατό με το μάτι όμως?μου φάνηκε περίεργο να φαίνεται που είπε η φίλη μας ότι φαινόταν το καρούμπαλακι!

Αααα ναι σωστά...εμένα νομίζω μια φορά φάνηκε αλλά ελάχιστα ..επειδή ήξερα που χτυπάει και κοιτούσα να δω...

Αυτά τα καρούμπαλα δεν ξέρω τι είναι και για αυτό δεν απαντάω κάτι...

Δεν πιστεύω ότι είναι συσπάσεις μεν, ούτε το μωρό με τίποτα.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Εγώ κορίτσια από τις αρχές έχω έτσι πετρωμενη κοιλια χαμηλά αλλά και στους υπέρηχους που πάω δεν μου είπε κάτι ο γιατρός για συσπάσεις.. 

Γίνεται να είναι συσπάσεις χωρίς πόνο πχ;;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...