Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλημέρα. 

Δλδ στα 3σε1 καρότσια κοιμούνται κανονικά κ στο σπιτι; 

Εγώ δεν θελω να πάρω κρεβατάκι για τους πρώτους μήνες κ σκεφτόμουν αντί αυτού να έπαιρνα λίκνο. 

Μάλλον έτσι θα κάνω συν το καρότσι κ τα υπόλοιπα θα τα πάρω κοντά στους 6 μήνες. 

Καλή επιτυχία στην β' επιπέδου! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Είναι η δεύτερη φορά που γραφω:) ελπίζω να είστε όλες καλά! Με αφορμή κάτι ενοχλήσεις που είχα στο ισχύο αποφάσισα να ξεκινήσω πιλάτες η γιόγκα για εγκύους η ακόμα καλύτερα κολυμβητήριο. Ο γυναικολόγος μου είπε εφόσον τα νερά είναι ζεστά και καθαρά είναι ότι καλύτερο σαν άσκηση. Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχει κάποια από σας που κάνει κάτι από αυτά και την έχει βοηθήσει; Να σας θυμίσω ότι είμαι 15η εβδομάδα και νιώθω καλά για να ξεκινήσω κάτι αλλιώς με βλέπω στο τέλος ραμολί:wacko::lol::P

πρίν από 12 λεπτά , Amalia90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είναι η δεύτερη φορά που γραφω:) ελπίζω να είστε όλες καλά! Με αφορμή κάτι ενοχλήσεις που είχα στο ισχύο αποφάσισα να ξεκινήσω πιλάτες η γιόγκα για εγκύους η ακόμα καλύτερα κολυμβητήριο. Ο γυναικολόγος μου είπε εφόσον τα νερά είναι ζεστά και καθαρά είναι ότι καλύτερο σαν άσκηση. Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχει κάποια από σας που κάνει κάτι από αυτά και την έχει βοηθήσει; Να σας θυμίσω ότι είμαι 15η εβδομάδα και νιώθω καλά για να ξεκινήσω κάτι αλλιώς με βλέπω στο τέλος ραμολί:wacko::lol::P

Καλημέρα...εδώ και καιρό λέω ότι θα ξεκινήσω γιόγκα...

Μόλις πονάω , λέω να τώρα ευκαιρία και μετά το αφήνω...είναι τέλεια λένε...

πρίν από 12 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα. 

Εγώ δεν θελω να πάρω κρεβατάκι για τους πρώτους μήνες κ σκεφτόμουν αντί αυτού να έπαιρνα λίκνο. 

Μάλλον έτσι θα κάνω συν το καρότσι κ τα υπόλοιπα θα τα πάρω κοντά στους 6 μήνες. 

Φίλε, με τα χίλια καλαθουνα...θα με θυμηθείς...εμείς όταν είχε αϋπνία τη βάζαμε καλαθουνα και μέσα στο σπίτι με το καρότσι πέρα δώθε :-P

Όλα τα άλλα είναι περιττα αλλά καλαθουνα οπωσδήποτε μανάρι.

Σκέψου το...

Κούνια πόσο τσάμπα λεφτά...τέλος πάντων.

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

11 minutes ago, Amalia90 said:

Για το κολύμπι γνωρίζω κ εγώ πως είναι από τις καλύτερες κ πιο ασφαλείς ασκήσεις. 

Τις κολπίτιδες βέβαια πρόσεχε! 

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα. 

Ναι εμένα κοιμόταν ως 6 μηνών στην καλαθουνα!είχα κ λίκνο αλλά δν ήθελε έκλαιγε!κοιμήθηκε όμως μέτα την νύχτα για κανένα μήνα ως που δν χωρούσε!είναι όλα κ θέμα παιδιού!πχ ο πρώτος μου έκατσε πάρα πολύ στο πάρκο αλλά δν κάθονται!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

10 minutes ago, iwanna24 said:

Καλημέρα...εδώ και καιρό λέω ότι θα ξεκινήσω γιόγκα...

Μόλις πονάω , λέω να τώρα ευκαιρία και μετά το αφήνω...είναι τέλεια λένε...

Φίλε, με τα χίλια καλαθουνα...θα με θυμηθείς...εμείς όταν είχε αϋπνία τη βάζαμε καλαθουνα και μέσα στο σπίτι με το καρότσι πέρα δώθε :-P

Όλα τα άλλα είναι περιττα αλλά καλαθουνα οπωσδήποτε μανάρι.

Σκέψου το...

Κούνια πόσο τσάμπα λεφτά...τέλος πάντων.

Η καλαθούνα να υποθέσω είναι μέσα στο 3σε1, ναι; 

Το λίκνο το σκέφτομαι για τον λόγο του να είναι στο ίδιο ύψος με το κρεβάτι μου κ να μπορώ να έχω άμεση πρόσβαση αλλά αν είναι να βολευτεί στην καλαθούνα/καρότσι, γιατί να το πάρω; 

πρίν από 12 λεπτά , VDald είπε:

Το λίκνο το σκέφτομαι για τον λόγο του να είναι στο ίδιο ύψος με το κρεβάτι μου κ να μπορώ να έχω άμεση πρόσβαση αλλά αν είναι να βολευτεί στην καλαθούνα/καρότσι, γιατί να το πάρω; 

Αυτό ρε...το λίκνο είναι μικρό και δεν κουνιέται...ενω το καρότσι το πας όπου θες...σαλόνι, μπάνιο (να κάνεις ένα μπάνιο), όπου γουστάρεις...

Όλα τα άλλα τσάμπα για μένα...

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Στο 3 σε 1 ήταν εμένα...μόνη της δεν πάει...

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, Dimi84 είπε:

Μαλακιες συγνώμη κιόλας στο είπε για να πουλήσει εμένα κιολας μου είπε  δωσε προκαταβολη και παρτα σε δυο μήνες. Πάντα έχουν προσφορες 

Δεν μου το λέγανε για τις προσφορές... Μου λέγανε πως θα γίνουν ανατιμήσεις σε καρότσια και πιθανόν και κούνιες.. Δηλαδή θα ανέβει η αρχική τους έτσι και αλλιώς λόγω των εποχών.. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι πάλι θα μπορούν να σου κάνουν καλύτερη τιμή άμα θέλουν αλλά θα έχει μια διαφορά όσο να ναι.. 

Αλλά και εγώ για καρότσι 3 σε 1 κοιτάω!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Τα κοιτούσα και εγώ στο ίντερνετ λίγο τα καροτσια. Έχει πολλές επιλογές. Εσείς οι έμπειρες μαμάδες πιστεύετε ότι είναι καλύτερα τα καροτσια 3 σε 1 με καθισματακια αυτοκινήτου και καλαθάκι; Η να πάρουμε ένα απλό καρότσι και ξεχωριστά τα υπόλοιπα; 

Καλησπέρα!! Επειδή θα γεννησουμε καλοκαίρι πιστεύω θα χρειαστεί και η καλαθουνα αν και πολλά καρότσια ενδεικνυνται και από νεογέννητα! Εμένα μου είχαν δώσει και καλαθουνα και καθισματακι,οπότε πήρα μόνο καρότσι. Στο 2ο τωρα όμως θα πάρω κάθισμα που να κουμπώνει στο καρότσι μου,γιατί το παλιό δε μου αρέσει πια! Και κακώς έβαλα ξαι το 1ο εκεί μέσα. Οπότε,ναι,η αποψη μου είναι ότι θα βολέψει το 3 σε 1 ή το 2 σε 1 δεδομένου ότι οι πιο πολλές καλαθουνες είναι μικρές και δε χωράνε το μωρο αβερα πέρα των 4 μηνων,εξαρτάται βέβαια και στο την ανάπτυξη του μωρου και υπάρχουν και καλαθουνες που είναι πιο μεγάλες!

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...καλύτερα σήμερα...

Λίγο ενόχληση εμεινε...

Όσον αφορά στα καρότσια, εμείς έχουμε 3 σε ένα...

Η καλαθουνα που έχει το καρότσι είναι φοβερά βολική...έριχνε τόνους σε ταξίδια, βόλτες, ακόμα και σπίτι, μέχρι 6 μηνων και παραπάνω!

Καθισμα θέλουμε και εμείς...όχι για το μωρό αλλά για τη μεγάλη μας, η οποία βέβαια θεωρεί ότι εκείνη δεν είναι πια μωρό και όταν έρθει η μπέμπα θέλει να κάθεται εκείνη σε κανονική θέση γιατί δεν είναι μωρό!

Δύσκολα θα το εξηγήσω αλλά έχω σκοπό να την πάρω να διαλέξει ένα ωραίο κάθισμα μπας και...

Τα μονα που θέλω να πάρω είναι κάθισμα, μια φωλιά, ένα καθισματακι για το φαγητό και κάνα καινούργιο πάπλωμα!

Οοοολα τα άλλα τα έχουμε πιστεύω...

Θα δω μετά το Πάσχα τι ακριβώς έχουμε στο πατάρι σιγά σιγά...

Τι όμορφα να τα συζηταμε...πείτε και οι άλλες μανουλες τίποτα που σας βόλεψε να το έχουμε υπόψιν όλες...

Αχ τέλεια...καλή επιτυχία...ξεκινάμε τις Β επιπέδου...

Είμαι πολύ χαρούμενη ❤️❤️❤️

Με τη φωλια σκέφτεσαι να κάνεις συγκοιμιση με το μωρο στο διπλό κρεβάτι; Και η μικρή πού κοιμαται; Στο δικό της;; Εμένα τώρα 2 μήνες έρχεται στο διπλό και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω με το θέμα του υπνου

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!σήμερα νομίζω ένιωσα το μωρό ή είχα πέτρωμα....για να το κάνω πιο αναλυτικό, να Μ πείτε κ εσείς την γνώμη σας ειδικά οι κοπέλες που έχουν ήδη ένα παιδί... Σηκώθηκα σήμερα .....ωραία και καλά δεν κουράστηκα είμαι ξάπλα γιατί διαβάζω για το μεταπτυχιακό (παρένθεση έχω να πάω και δύο μέρες τουαλέτα) κάθομαι στο κρεβάτι και είχα λίγα πονακια μην φανταστείτε τπτ τρομερό (εντωμεταξυ εχθές μίλησα με τον γιατρό για κάτι εξετάσεις και με ρώτησε αν όλα πάνε οκ και του είπα για τα πονακια και με ρώτησε αν πετρώνει η κοιλιά Μ λέω όχι, ωστόσο Μ έβαλε το φιτίλι) και όπως κάθομαι και διαβάζω λοιπόν.... ξαφνικά κάνει ένα μικρό λοφίσκο η κοιλιά στα αριστερά και ήταν σαν κυριολεκτικά οι αισθήση του πως είναι όταν θες να κλάσεις αλλά κρατιεσαι ( συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω τώρα κάτι πιο σεμνό) αλλά μόνο στα αριστερά και αν πίεζα ένιωθα αντίσταση εννοώ δεν έμπαινε μέσα με με πίεζε ενώ στα δεξιά κανονικά... έντρομη εγώ γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό , πέτρωμα ;;; Το μωρό;;; Το έντερο;;; Πήρα τον γιατρό και του εξηγώ κ Μ λέει αρχικά τα πέτρωματα αραιά και που είναι φυσιολογικά δεν μας αγχωνουν και πολύ αν είναι ανά 20λεπτο εκεί έχουμε θέμα και επίσης Μ λέει συνήθως όταν υπάρχει εξόγκωμα σε μια πλευρά είναι το μωρό.....αυτά ..τώρα σε πούμε το νιώθω στα αριστερά στο ίδιο σημείο χψρις εξόγκωμα και αν πιέσω μεσα νιώθω κάτι ενώ από την άλλη όχι ..... ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ είμαι τρελή και καταφαντασιαν ασθενείς....το έχετε και εσείς ::;;;;;

Να πω ότι αύριο μπαίνω στην 17 βδομάδα

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Vlal είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!σήμερα νομίζω ένιωσα το μωρό ή είχα πέτρωμα....για να το κάνω πιο αναλυτικό, να Μ πείτε κ εσείς την γνώμη σας ειδικά οι κοπέλες που έχουν ήδη ένα παιδί... Σηκώθηκα σήμερα .....ωραία και καλά δεν κουράστηκα είμαι ξάπλα γιατί διαβάζω για το μεταπτυχιακό (παρένθεση έχω να πάω και δύο μέρες τουαλέτα) κάθομαι στο κρεβάτι και είχα λίγα πονακια μην φανταστείτε τπτ τρομερό (εντωμεταξυ εχθές μίλησα με τον γιατρό για κάτι εξετάσεις και με ρώτησε αν όλα πάνε οκ και του είπα για τα πονακια και με ρώτησε αν πετρώνει η κοιλιά Μ λέω όχι, ωστόσο Μ έβαλε το φιτίλι) και όπως κάθομαι και διαβάζω λοιπόν.... ξαφνικά κάνει ένα μικρό λοφίσκο η κοιλιά στα αριστερά και ήταν σαν κυριολεκτικά οι αισθήση του πως είναι όταν θες να κλάσεις αλλά κρατιεσαι ( συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω τώρα κάτι πιο σεμνό) αλλά μόνο στα αριστερά και αν πίεζα ένιωθα αντίσταση εννοώ δεν έμπαινε μέσα με με πίεζε ενώ στα δεξιά κανονικά... έντρομη εγώ γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό , πέτρωμα ;;; Το μωρό;;; Το έντερο;;; Πήρα τον γιατρό και του εξηγώ κ Μ λέει αρχικά τα πέτρωματα αραιά και που είναι φυσιολογικά δεν μας αγχωνουν και πολύ αν είναι ανά 20λεπτο εκεί έχουμε θέμα και επίσης Μ λέει συνήθως όταν υπάρχει εξόγκωμα σε μια πλευρά είναι το μωρό.....αυτά ..τώρα σε πούμε το νιώθω στα αριστερά στο ίδιο σημείο χψρις εξόγκωμα και αν πιέσω μεσα νιώθω κάτι ενώ από την άλλη όχι ..... ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ είμαι τρελή και καταφαντασιαν ασθενείς....το έχετε και εσείς ::;;;;;

Καλησπέρα!! Με το καλό το μωρο σου!! Το μωρο λογικά θα ήταν!! Αφού και ο γιατρός ήταν καθησυχαστικος,δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. 

πρίν από 11 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλησπέρα!! Με το καλό το μωρο σου!! Το μωρο λογικά θα ήταν!! Αφού και ο γιατρός ήταν καθησυχαστικος,δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. 

Μου έδωσε μαγνήσιο ενώ δεν είχα πάρει τόσο καιρό!!!!γενικά δεν έδειξε αγχωμενος και τώρα το νιώθω

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!!! Έχω καιρό να σας γράψω αλλά σας διαβάζω καθημερινά!

αρχικα να νιώθω το μωρό κι εγώ εδώ και λίγες μέρες! Τόσο ωραία αισθηση!!!

οσον αφορά τα καρότσια εγώ στο πρώτο είχα πάρει ένα Τούρμπο 3 σε 1 το οποίο έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους! Έκανε γύρω στα 1000€ το πακέτο! 
Το αυγο μας βόλεψε παρα πολύ γιατί είμαστε και άνθρωποι που κάναμε βόλτες το μωρό μας από 7 ημερών και επειδή κοιμόταν συχνα στο αυτοκίνητο βόλευε πολύ που τοποθετούσαμε το αυγο κατευθείαν στο καρότσι χωρίς να τον ξυπνήσουμε! Και τον βάζαμε το αυγο μέχρι 1 έτους 

Εμάς το πορτ μπεμπέ μας φάνηκε άχρηστο καθώς είχαμε μια τακτική από την αρχή να μη κουνάμε το μωρό για να κοιμηθεί οποτε δε το χρησιμοποιήσαμε ποτε μέσα στο σπίτι και έξω πάντα είχαμε το αυγο για τον λόγο που ειπα πριν για να μη τον ξυπνάμε στης αλλαγή αυτοκίνητο-καρότσι!

Επισης στο θέμα με το λίκνο το χρησιμοποιήσαμε από τη πρώτη μέρα μέχρι που πήγε 6 μηνών και μπήκε στη κούνια του! 
Με βόλεψε πολύ το λίκνο στον θηλασμό γιατί πολλές φορές έσκυβα και τον θήλαζα μέσα στο λίκνο και τον έπαιρνε ο ύπνος εκεί(πάλι είχα σαν στόχο να μη τον μάθω να κοιμάται μαζί μας)

τους πρώτους 3 μήνες μέσα στο λίκνο είχα την φωλιά και κοιμόταν και έπειτα κοιμόταν εκεί με υπνόσακο! 

Σας φιλώ όλες ❤️❤️

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Καλησπέρα!! Επειδή θα γεννησουμε καλοκαίρι πιστεύω θα χρειαστεί και η καλαθουνα αν και πολλά καρότσια ενδεικνυνται και από νεογέννητα! Εμένα μου είχαν δώσει και καλαθουνα και καθισματακι,οπότε πήρα μόνο καρότσι. Στο 2ο τωρα όμως θα πάρω κάθισμα που να κουμπώνει στο καρότσι μου,γιατί το παλιό δε μου αρέσει πια! Και κακώς έβαλα ξαι το 1ο εκεί μέσα. Οπότε,ναι,η αποψη μου είναι ότι θα βολέψει το 3 σε 1 ή το 2 σε 1 δεδομένου ότι οι πιο πολλές καλαθουνες είναι μικρές και δε χωράνε το μωρο αβερα πέρα των 4 μηνων,εξαρτάται βέβαια και στο την ανάπτυξη του μωρου και υπάρχουν και καλαθουνες που είναι πιο μεγάλες!

Με τη φωλια σκέφτεσαι να κάνεις συγκοιμιση με το μωρο στο διπλό κρεβάτι; Και η μικρή πού κοιμαται; Στο δικό της;; Εμένα τώρα 2 μήνες έρχεται στο διπλό και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω με το θέμα του υπνου

Εμενα έχει πια το κρεβάτι της...τη βάζω εκεί και ξυπνάει και έρχεται...

Λογικά θα κοιμόμαστε όλοι μαζί...

Ο σύζυγος θα κοιμάται σαλόνι ή στο παιδικό.

Το εχουμε αποδεχτεί και περνάμε καλα. 

Λογικά θα το κοιμιζω στην κούνια το μωρό και θα βγάλω κάγκελο να το ενώσω με κρεβάτι και από την άλλη η μεγάλη ...όταν έρχεται...πριν θα είναι ο σύζυγος κανονικά. 

Έτσι λέω...

Εσύ τι σκέφτεσαι;

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Θεωρώ για τον μήνα που είσαι ίσως ήταν το έντερο!γτ στην ουσία κ το έντερο κάνει συσπάσεις!όχι η μήτρα να έκανε σύσπαση η πέτρωμα!αν συνεχίσει η δυσκοιλιότητα φάε κάτι να πας!κανένα ακτινίδιο αποξηραμένο δαμάσκηνο λίγο ώμο λαδι

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Εμενα έχει πια το κρεβάτι της...τη βάζω εκεί και ξυπνάει και έρχεται...

Λογικά θα κοιμόμαστε όλοι μαζί...

Ο σύζυγος θα κοιμάται σαλόνι ή στο παιδικό.

Το εχουμε αποδεχτεί και περνάμε καλα. 

Λογικά θα το κοιμιζω στην κούνια το μωρό και θα βγάλω κάγκελο να το ενώσω με κρεβάτι και από την άλλη η μεγάλη ...όταν έρχεται...πριν θα είναι ο σύζυγος κανονικά. 

Έτσι λέω...

Εσύ τι σκέφτεσαι;

Κ μεις έτσι το έχουμε!έχουμε βγάλει το κάγκελο έχουμε ενώσει την κούνια με το κρεβάτι κ κοιμάται ο υιός ναι μεν μαζί αλλά στον χώρο του δν μας στριμώχνει!εγώ σκεφτόμουν όμως να κοιμάται ο άντρας μου με τον πρώτο κ γω με το νεογέννητο στο παιδικό γτ ο μικρός ξυπνάει πάρα πάρα πολύ εύκολα κ δν ήθελα να είναι στο ίδιο δωμάτιο μόνο γι αυτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...