Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Εμενα εγιναν μαύρα στις πρώτες 3-4 μέρες γιατί δεν τα έπλενα αμέσως μετά,έπινα πορτοκαλάδα. Δεν μπορούσα να το φανταστώ.Και μέχρι να μου τα αλλάξει έπρεπε να τα παιρνω. Για να μη σου χουν μαυρίσει ως τώρα,ολα καλα

Μπα...το παίρνω μια φορά την εβδομάδα...μην νομίζεις...:lol:

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μπα...το παίρνω μια φορά την εβδομάδα...μην νομίζεις...:lol:

Κι εγώ αυτή τη φορά δεν τα παίρνω σωστά!! Δε μου βγαίνουν οι ώρες με τα γαλακτοκομικα. Προσπαθώ το μαγνήσιο να ρο παίρνω σωστά,σίδηρο έστω 1 την ημερα, φυλλικο δε θυμάμαι αν πήρα αυτή τη βδομάδα και ασβέστιο πρέπει να παίρνω 1 μέρα παρά μέρα κάπου εκει

πρίν από 14 λεπτά , VDald είπε:

Θέλει να ενώσεις δύο καλαμάκια ωστε να φτάνουν λαρύγγι κ να το πίνεις έτσι. Μα όλα εγώ θα σας τα πω; Χαχαχαχαα, ελπίζω να μην το διαβάσει καμία κ το επιχειρήσει, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! 

Χαχαχαχαχα!!! Κι ενδοφλέβια είναι καλή ιδέα γι αυτές που δε φοβούνται τις ενεσεις! Και τώρα που το σκέφτομαι υπάρχουν κι είχε κάνει η πεθερά μου που είχε φτάσει ο αιματοκρίτη της 27

• Χαχα 2

13 minutes ago, Polly1 said:

Κι εγώ αυτή τη φορά δεν τα παίρνω σωστά!! Δε μου βγαίνουν οι ώρες με τα γαλακτοκομικα. Προσπαθώ το μαγνήσιο να ρο παίρνω σωστά,σίδηρο έστω 1 την ημερα, φυλλικο δε θυμάμαι αν πήρα αυτή τη βδομάδα και ασβέστιο πρέπει να παίρνω 1 μέρα παρά μέρα κάπου εκει

Χαχαχαχαχα!!! Κι ενδοφλέβια είναι καλή ιδέα γι αυτές που δε φοβούνται τις ενεσεις! Και τώρα που το σκέφτομαι υπάρχουν κι είχε κάνει η πεθερά μου που είχε φτάσει ο αιματοκρίτη της 27

Έλα ρε συ! Κοίτα τι μαθαίνουμε! 

Το μαγνήσιο νομίζω πως είναι πριν τον ύπνο η κατάλληλη ώρα διότι εκτός των άλλων, χαλαρώνει κιόλας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , VDald είπε:

Έλα ρε συ! Κοίτα τι μαθαίνουμε! 

Το μαγνήσιο νομίζω πως είναι πριν τον ύπνο η κατάλληλη ώρα διότι εκτός των άλλων, χαλαρώνει κιόλας. 

Σήμερα με έχεις κάνει να γελάσω, παρά τον πόνο...

Αγκαλιά ❤️

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, Polly1 είπε:

Τα φιαλίδια είναι πιο αποτελεσματικά αλλά μου μαύριζαν τα δόντια! Σοκ!! Τι να τα πλένω, τι να προσέχω να το πίνω κατευθείαν να μην πολυακουμπαει τα δόντια,τίποτα!! Είδα κι έπαθα να τα συνέφερω.  Τώρα μου δίνει φακελάκια που είναι αναβράζοντα!

Εμένα δν μου τα μαύρισε αλλά το έχω ξανά ακούσει από άλλες κοπέλες!καλύτερα γτ έχει άθλια γεύση αυτό που πίνω κ είναι ο λόγος που παραλείπω κάποια φορά!τα φακελάκια έχουν ευχάριστη γεύση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , marilia35 είπε:

Εμένα δν μου τα μαύρισε αλλά το έχω ξανά ακούσει από άλλες κοπέλες!καλύτερα γτ έχει άθλια γεύση αυτό που πίνω κ είναι ο λόγος που παραλείπω κάποια φορά!τα φακελάκια έχουν ευχάριστη γεύση!

Τα φακελάκια, ναι,έχουν γεύση πορτοκαλιού περίπου!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κανετε;;

Χθες πήγα σε δύο μαγαζιά για μια έρευνα αγοράς για καρότσι.. Ξέρω είναι νωρίς απλά ήθελα να τα δω και να καταλήξω από τώρα να μην τρέχω μετά. 

Το θέμα είναι ότι μπερδεύτηκα τελείως!! Ευτυχώς είμαι ανάμεσα σε δύο αλλά όλες οι πωλήτριες μου είπανε ότι από τον άλλον μήνα πολλές εταιρίες θα ανεβάσουν τις τιμές λόγω της κατάστασης που επικρατεί και έχουν ανέβει σε όλα τα προϊόντα οι τιμές.

Είναι νωρίς να αγοράσω από τώρα.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπερδευτεί. Επίσης θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά κ εσείς όσο έχει ακόμη εκπτώσεις γιατί απ ότι κατάλαβα μπορεί να ανέβουν και 100-150 πάνω από την αρχική τιμή. 

πρίν από 47 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Χθες πήγα σε δύο μαγαζιά για μια έρευνα αγοράς για καρότσι.. Ξέρω είναι νωρίς απλά ήθελα να τα δω και να καταλήξω από τώρα να μην τρέχω μετά. 

Το θέμα είναι ότι μπερδεύτηκα τελείως!! Ευτυχώς είμαι ανάμεσα σε δύο αλλά όλες οι πωλήτριες μου είπανε ότι από τον άλλον μήνα πολλές εταιρίες θα ανεβάσουν τις τιμές λόγω της κατάστασης που επικρατεί και έχουν ανέβει σε όλα τα προϊόντα οι τιμές.

Είναι νωρίς να αγοράσω από τώρα.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπερδευτεί. Επίσης θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά κ εσείς όσο έχει ακόμη εκπτώσεις γιατί απ ότι κατάλαβα μπορεί να ανέβουν και 100-150 πάνω από την αρχική τιμή. 

Καλημερα!!! Τόσο πολυ,ε;; Δεν έχω τίποτα ακουστά!! Ευτυχώς τα έχω από το πρώτο και καρότσι και κουνια αλλά θέλω καθισματακι αυτοκινήτου που ειναι κι αυτό ακριβό.

πρίν από 29 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!!! Τόσο πολυ,ε;; Δεν έχω τίποτα ακουστά!! Ευτυχώς τα έχω από το πρώτο και καρότσι και κουνια αλλά θέλω καθισματακι αυτοκινήτου που ειναι κι αυτό ακριβό.

Τα κοιτούσα και εγώ στο ίντερνετ λίγο τα καροτσια. Έχει πολλές επιλογές. Εσείς οι έμπειρες μαμάδες πιστεύετε ότι είναι καλύτερα τα καροτσια 3 σε 1 με καθισματακια αυτοκινήτου και καλαθάκι; Η να πάρουμε ένα απλό καρότσι και ξεχωριστά τα υπόλοιπα; 

Διαφημίσεις

Το μαγνησιο μου ειπαν κι εμενα πριν τον υπνο και παιρνω αναβραζον και εχει ωραια γευση! Το σιδηρο το συνηθισα ενταξει - και πρεπει να παιρνω και 2 τη μερα αλλα συνθως παιρνω ενα. Γενικα ολα τα αλλα οποτε να ναι κι εγω....!!! Σημερα εχουμε β επιπεδου θα σας στειλω μετα νεα!!

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα...καλύτερα σήμερα...

Λίγο ενόχληση εμεινε...

Όσον αφορά στα καρότσια, εμείς έχουμε 3 σε ένα...

Η καλαθουνα που έχει το καρότσι είναι φοβερά βολική...έριχνε τόνους σε ταξίδια, βόλτες, ακόμα και σπίτι, μέχρι 6 μηνων και παραπάνω!

Καθισμα θέλουμε και εμείς...όχι για το μωρό αλλά για τη μεγάλη μας, η οποία βέβαια θεωρεί ότι εκείνη δεν είναι πια μωρό και όταν έρθει η μπέμπα θέλει να κάθεται εκείνη σε κανονική θέση γιατί δεν είναι μωρό!

Δύσκολα θα το εξηγήσω αλλά έχω σκοπό να την πάρω να διαλέξει ένα ωραίο κάθισμα μπας και...

Τα μονα που θέλω να πάρω είναι κάθισμα, μια φωλιά, ένα καθισματακι για το φαγητό και κάνα καινούργιο πάπλωμα!

Οοοολα τα άλλα τα έχουμε πιστεύω...

Θα δω μετά το Πάσχα τι ακριβώς έχουμε στο πατάρι σιγά σιγά...

Τι όμορφα να τα συζηταμε...πείτε και οι άλλες μανουλες τίποτα που σας βόλεψε να το έχουμε υπόψιν όλες...

πρίν από 8 λεπτά , Evaki19 είπε:

Το μαγνησιο μου ειπαν κι εμενα πριν τον υπνο και παιρνω αναβραζον και εχει ωραια γευση! Το σιδηρο το συνηθισα ενταξει - και πρεπει να παιρνω και 2 τη μερα αλλα συνθως παιρνω ενα. Γενικα ολα τα αλλα οποτε να ναι κι εγω....!!! Σημερα εχουμε β επιπεδου θα σας στειλω μετα νεα!!

Αχ τέλεια...καλή επιτυχία...ξεκινάμε τις Β επιπέδου...

Είμαι πολύ χαρούμενη ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Μαλακιες συγνώμη κιόλας στο είπε για να πουλήσει εμένα κιολας μου είπε  δωσε προκαταβολη και παρτα σε δυο μήνες. Πάντα έχουν προσφορες 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Evaki19 είπε:

Καλα αποτελέσματα,κορίτσι μου!! Να μας ενημερώσεις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Mermer είπε:

Τα κοιτούσα και εγώ στο ίντερνετ λίγο τα καροτσια. Έχει πολλές επιλογές. Εσείς οι έμπειρες μαμάδες πιστεύετε ότι είναι καλύτερα τα καροτσια 3 σε 1 με καθισματακια αυτοκινήτου και καλαθάκι; Η να πάρουμε ένα απλό καρότσι και ξεχωριστά τα υπόλοιπα; 

Να πάρετε καρότσι που τα έχει όλα κ σχετικά να είναι ακριβουτσικο γτ μια φίλη μου πήρε στα 350€  τριπλό κ της χάλασε γρήγορα!να έχει καλούς κραδασμούς να αντέχει!επίσης εγώ πήρα με καλαθουνα κοιμηιηκε ως 6 μηνών την βάζεις κ για βόλτα έξω!δν πήρα αυγό κ πήρα κάθισμα αυτοκινήτου που είναι από 0 μηνών νεογεννητο ως 4 ετών!στο καρότσι που πήραμε εμείς χρεώνοταν το αυγό!αν ήταν μέσα στην τιμή κ αν το αφαιρούσαν δν άλλαζε η τιμή θα το επερνα!στο αυγό περίπου στο αμάξι χωράνε ως 6-8 μηνών!

πρίν από 22 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...καλύτερα σήμερα...

Λίγο ενόχληση εμεινε...

Όσον αφορά στα καρότσια, εμείς έχουμε 3 σε ένα...

Η καλαθουνα που έχει το καρότσι είναι φοβερά βολική...έριχνε τόνους σε ταξίδια, βόλτες, ακόμα και σπίτι, μέχρι 6 μηνων και παραπάνω!

Καθισμα θέλουμε και εμείς...όχι για το μωρό αλλά για τη μεγάλη μας, η οποία βέβαια θεωρεί ότι εκείνη δεν είναι πια μωρό και όταν έρθει η μπέμπα θέλει να κάθεται εκείνη σε κανονική θέση γιατί δεν είναι μωρό!

Δύσκολα θα το εξηγήσω αλλά έχω σκοπό να την πάρω να διαλέξει ένα ωραίο κάθισμα μπας και...

Τα μονα που θέλω να πάρω είναι κάθισμα, μια φωλιά, ένα καθισματακι για το φαγητό και κάνα καινούργιο πάπλωμα!

Οοοολα τα άλλα τα έχουμε πιστεύω...

Θα δω μετά το Πάσχα τι ακριβώς έχουμε στο πατάρι σιγά σιγά...

Τι όμορφα να τα συζηταμε...πείτε και οι άλλες μανουλες τίποτα που σας βόλεψε να το έχουμε υπόψιν όλες...

Αχ τέλεια...καλή επιτυχία...ξεκινάμε τις Β επιπέδου...

Είμαι πολύ χαρούμενη ❤️❤️❤️

Πήρα φωλιά τώρα κ εγώ γτ δν είχα!την πήρα 55€ μαζί με ένα μαξιλαράκι κουβερτακια κ ένα σελτε!ωραία είναι αλλά πιστεύω αυτή με τα 100€ θα ήταν πιο ποιοτική αλλά δν ήθελα να δώσω αυτά τα χρήματα!επίσης κάθισμα αμαξιού θέλω κ γω γτ σκέφτομαι αυτό που έχουμρ τώρα να πάει στο νεογέννητο κ για την ηλικία του πρώτου είδα κάποια στα 100€ που είναι από 15 κιλά κ άνω κ Μ άρεσαν!ρώτησα κ τον παιδίατρο μου λέει εννοείτε κάθισμα αυτοκινήτου για τον μεγάλο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...