Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , VDald είπε:

Δεν ήταν νευρόπονος αλλά οξεία στενότης κοιλιακού χώρου με έξτρα ποσότητα εγκλωβισμένων αερίων (δική μου διάγνωση) κ δεν μπορούσα να πάρω ανάσα ούτε να κάτσω. Μόνο ξάπλα. Ορολογιακή βόμβα η κοιλιά. 

Πωωω το τερματισες φίλε...είσαι να μου κάνεις διάγνωση;

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ωχ έπαθες και εσύ νευροπονο στην κοιλιά;

Πωωω κρίμα..πάει η φασολάδα για μήνες. 

@marilia35 μπραβο για τον υπέρηχο κούκλα μου ❤️

Κ γω παθαίνω συχνά το έντερο!μοιάζει κ με κλωτσιά μωρού!τόσο έντονο μπορεί να γίνει!

Σ ευχαριστώ με το καλό κ εσυ

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, iwanna24 said:

Πωωω το τερματισες φίλε...είσαι να μου κάνεις διάγνωση;

Αμέ! Χαχαχαχα.. 

Λοιπόν, με μια γρήγορη νοητή ψηλάφηση και αφού σου έκανα κάποιες μαλάξεις από αυτές που κάνουν στα νεογέννητα, απεδείχθη πως ήταν μίνι κολικός τον οποίο προκάλεσε το 32ο φασόλι που ήθελε να προσπεράσει το 31ο καθώς κ τα υπόλοιπα, με στόχο να εξέλθει πρώτο του εντέρου. 

Συστήνεται υπομονή και κλανίδια κ άλλη φορά αφήστε τις φασολάδες για όταν δεν είστε έγκυες! 

50 ευρώ :P

• Χαχα 4

πρίν από 28 λεπτά , marilia35 είπε:

Σου εύχομαι να ανέβει!εγώ ξεκίνησα την κύηση με 39.5 πήγε 33.5 κ πίνω ένα σίδηρο την ημέρα ενώ έπρεπε δύο!πίνω φιαλιδια

Τα φιαλίδια είναι πιο αποτελεσματικά αλλά μου μαύριζαν τα δόντια! Σοκ!! Τι να τα πλένω, τι να προσέχω να το πίνω κατευθείαν να μην πολυακουμπαει τα δόντια,τίποτα!! Είδα κι έπαθα να τα συνέφερω.  Τώρα μου δίνει φακελάκια που είναι αναβράζοντα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , VDald είπε:

Ναι, νομίζω πως είμαι πιο μπροστά από όλες σας σε ηλικία κύησης. 

Σε ευχαριστώ πολύ και ναι, καταλαβαίνω αλλά έστω το προσπάθησες κ αυτό είναι που μετράει κ αυτό θα ήθελα να κάνω κ εγώ. 

@iwanna24 πέρασε; Ελπίζω ναι.. 

Σε ποια εβδομάδα σε έβαλε να κάνεις την Β? 

Διαφημίσεις

Πω πω ρε κορίτσια...γέλασα...ακόμα πονάω...έχω και αέρια... συγγνώμη...ελπίζω αύριο να μου περάσει και φασολάδα τέλος ..μπαίνει σε μια λίστα με απαγορευμένες τροφές δυστυχώς. 

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Τα φιαλίδια είναι πιο αποτελεσματικά αλλά μου μαύριζαν τα δόντια! Σοκ!! Τι να τα πλένω, τι να προσέχω να το πίνω κατευθείαν να μην πολυακουμπαει τα δόντια,τίποτα!! Είδα κι έπαθα να τα συνέφερω.  Τώρα μου δίνει φακελάκια που είναι αναβράζοντα!

Ωχ αυτά παίρνω εγώ...τα φιαλίδια...ελπίζω να μην έχω ξαφνικά μαύρα δόντια :oops:

πρίν από 19 λεπτά , VDald είπε:

Αμέ! Χαχαχαχα.. 

Λοιπόν, με μια γρήγορη νοητή ψηλάφηση και αφού σου έκανα κάποιες μαλάξεις από αυτές που κάνουν στα νεογέννητα, απεδείχθη πως ήταν μίνι κολικός τον οποίο προκάλεσε το 32ο φασόλι που ήθελε να προσπεράσει το 31ο καθώς κ τα υπόλοιπα, με στόχο να εξέλθει πρώτο του εντέρου. 

Συστήνεται υπομονή και κλανίδια κ άλλη φορά αφήστε τις φασολάδες για όταν δεν είστε έγκυες! 

50 ευρώ :P

Χαχαχχαχα...έκλαψα ρε. 

Κλανιδια λέει. Κλαίω ....

Πάρε 50 με την καρδιά μου ❤️

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

8 minutes ago, iwanna24 said:

Πω πω ρε κορίτσια...γέλασα...ακόμα πονάω...έχω και αέρια... συγγνώμη...ελπίζω αύριο να μου περάσει και φασολάδα τέλος ..μπαίνει σε μια λίστα με απαγορευμένες τροφές δυστυχώς. 

Τι συγγνώμη παιδάκι μου που τόση εξαέρωση δεν ξανάκανα στα 38 χρόνια της ζωής μου! Είπαμε, η εγκυμοσύνη είναι ΡΟΜΆΝΤΖΟ! 

• Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , VDald είπε:

Τι συγγνώμη παιδάκι μου που τόση εξαέρωση δεν ξανάκανα στα 38 χρόνια της ζωής μου! Είπαμε, η εγκυμοσύνη είναι ΡΟΜΆΝΤΖΟ! 

Δίνεις ρεσιτάλ...

Πες μου τι πίνεις :-P

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 41 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μάλλον είναι το έντερο κορίτσια μου... ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...είχα κάποιες δυσκολίες στην τουαλέτα και έφαγα δύο μέρες η χαζή φασολάδα...

Ξάπλωσα και ηρέμησα...

Ελπίζω να πάω αύριο τουαλέτα αλλιώς τα γνωστά, υπόθετο... ευχαριστωωωω και πάλι ❤️❤️

πρίν από 37 λεπτά , VDald είπε:

Κ εγώ το έπαθα με την φασολάδα! Κ με τα ρεβίθια! Επόμενη δοκιμή θα είναι φακές, χαχαχαα. 

Άντε ωραία! 

Κορίτσια, εκεί γύρω στη 12η βδομάδα είχα φάει γιγαντες και το απόγευμα είχα υπέρηχο! Με βλεπει ο γιατρός παθαίνει σοκ!! Μου λέει μήπως έχεις διδυμα και δεν το ειδαμε;; Και ξεκινάει να μου κάνει υπέρηχο κοιλιακα! Δεν έβλεπε καλά και μου λέει με τόσο μεγάλη κοιλιά περίμενα να δείξει! Κάναμε μετά κολπικα και του είπα μηπως φταιει που έφαγα γιγαντες! Και μου κάνει φυσικά και φουσκώνουν!Ήμουν σαν  6 μηνων εγκυος. Και γενικα το βράδυ νιώθω πιο φουσκωμενη!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια, εκεί γύρω στη 12η βδομάδα είχα φάει γιγαντες και το απόγευμα είχα υπέρηχο! Με βλεπει ο γιατρός παθαίνει σοκ!! Μου λέει μήπως έχεις διδυμα και δεν το ειδαμε;; Και ξεκινάει να μου κάνει υπέρηχο κοιλιακα! Δεν έβλεπε καλά και μου λέει με τόσο μεγάλη κοιλιά περίμενα να δείξει! Κάναμε μετά κολπικα και του είπα μηπως φταιει που έφαγα γιγαντες! Και μου κάνει φυσικά και φουσκώνουν!Ήμουν σαν  6 μηνων εγκυος. Και γενικα το βράδυ νιώθω πιο φουσκωμενη!!

Πάνε και οι γίγαντες...

Όποτε θα τρώμε κρέατα...

Μόνο...

Άντε καμία φακή αλλά όχι με σιγουριά...

Λαχανικά εμένα, μαρούλι και τέτοια με πειράζουν. 

Οι κρέπες παιδιά δεν με πειράζουν καθόλου.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , VDald είπε:

Αχ αυτό με τα κλανιδια αφήστε το εγώ και τα σκυλιά εγώ το ρίχνω σε αυτά χαχαχαχαχα

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

24η

Και μένα 24 με έχει βάλει 

• Χαχα 5

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ωχ αυτά παίρνω εγώ...τα φιαλίδια...ελπίζω να μην έχω ξαφνικά μαύρα δόντια :oops:

Χαχαχχαχα...έκλαψα ρε. 

Κλανιδια λέει. Κλαίω ....

Πάρε 50 με την καρδιά μου ❤️

Εμενα εγιναν μαύρα στις πρώτες 3-4 μέρες γιατί δεν τα έπλενα αμέσως μετά,έπινα πορτοκαλάδα. Δεν μπορούσα να το φανταστώ.Και μέχρι να μου τα αλλάξει έπρεπε να τα παιρνω. Για να μη σου χουν μαυρίσει ως τώρα,ολα καλα

• Χαχα 1

12 minutes ago, Polly1 said:

Εμενα εγιναν μαύρα στις πρώτες 3-4 μέρες γιατί δεν τα έπλενα αμέσως μετά,έπινα πορτοκαλάδα. Δεν μπορούσα να το φανταστώ.Και μέχρι να μου τα αλλάξει έπρεπε να τα παιρνω. Για να μη σου χουν μαυρίσει ως τώρα,ολα καλα

Θέλει να ενώσεις δύο καλαμάκια ωστε να φτάνουν λαρύγγι κ να το πίνεις έτσι. Μα όλα εγώ θα σας τα πω; Χαχαχαχαα, ελπίζω να μην το διαβάσει καμία κ το επιχειρήσει, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...