Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

2 hours ago, marilia35 said:

Μπράβο πάει τώρα δν ξανά έρχονται αυτά!πεινάω κ γω πολύ άσε!σήμερα έχουμε υπέρηχο λ το επόμενο ραντεβού η β επιπέδου!με το καλό κ εσύ από βδομαδα

Με το καλό και σε σένα!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Και εγώ δουλειά...

Πφφφ...πας δουλειά ε;

Δεν υπάρχει θέμα εννοώ...

Δεν έχει μπει, όχι...

Τωρα ακομη που μπορώ πάω!! Δε δουλεύω πολύ,2,3 ώρες την ημέρα,οπότε ίσα ίσα που βγαίνω από το σπιτι! Και κάθομαι κιολας! Αλλά φυσικά είμαι έτοιμη να την σταματησω,ηδη δουλεω και κάποιες ώρες στο σπιτι

6 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε;

Πλάκωσε πολλή δουλειά σε μένα και προσπαθώ να την φέρω εις πέρας. 

Κατά τα άλλα, κλασσικά.. Διαβάζω κ βλέπω βιντεάκια, δεν τελειώνουν οι ανησυχίες και οι πιθανότητες και οι κίνδυνοι, επίσης και τα διλήμματα του τύπου «πώς να γεννήσω» κτλ κτλ. 
Νοιώθω όλο και περισσότερο χοντρή κ δυσκίνητη (το σώμα μου δεν έμαθε ποτέ να διαχειρίζεται παραπάνω κιλά).

Αναμένω την β' επιπέδου την άλλη Τετάρτη να πάρω κ από εκεί μια ανάσα - ελπίζω.

Επίσης ευελπιστώ πως θα μπορέσω να συζητήσω λίγο παραπάνω με τον γιατρό μου σχετικά με τα της γέννας και της προετοιμασίας (δεν ξέρω, όσο περνάει ο καιρός μου την δίνει η ιδέα της καισαρικής διότι στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα κ ίσως μια πιθανή κρίση πανικού να μην είναι λόγος καισαρικής. Δεν ξέρω, μπέρδεμα..)

Εύχομαι να είστε καλά.

(Ελπίζω η αγαπητή μας enjoy να είναι καλά και να μην ήταν αιτία της απουσίας της η αναφορά στα εκκλησιαστικά)

PS - τι ΣΟΚ αυτό στις ειδήσεις.. Καταλάβατε, δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω διότι για άλλο λόγο είμαστε εδω..

Έφτασε η Β επιπέδου σου;; Νομίζω κάνεις ποδαρικό!!! Με το καλό!! Εγώ μάλλον τέλη Μαρτίου!! Η κρίση πανικού δεν έχει αναφερθεί ως αιτία καισαρικης οπότε, ναι να το προσπαθήσεις!! Μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα ανώδυνου τοκετού για να είσαι προετοιμασμενη για κάθε φάση της διαδικασίας, να ξέρεις τι να περιμένεις! Επίσης να μιλήσεις με μαία, που θα επιλέξεις εσύ υπέρ φυσικά του φυσιολογικού τοκετού (υπάρχουν σάιτ), την πληρώνεις εσύ έξτρα και είναι μαζί σου στη γεννα!! Εγώ τα είχα κάνει όλα αυτά και γεννησα τελικά με καισαρικη οπότε καταλαβαίνεις η ξενερα ήταν μεγάλη!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Μπράβο πάει τώρα δν ξανά έρχονται αυτά!πεινάω κ γω πολύ άσε!σήμερα έχουμε υπέρηχο λ το επόμενο ραντεβού η β επιπέδου!με το καλό κ εσύ από βδομαδα

Οι καουρες εμφανίστηκαν παλι ξέρω θα κάνουν την παρουσια τους συχνά πυκνά. Εγώ περιμενω σε δυο εβδομάδες την Β πφφφφ

• Μου αρέσει 1

Ρε κορίτσια με έχει πιάσει εδώ και καμία ώρα έκανε νευροπονος , αριστερά χαμηλά στην κοιλιά...

Σαν να πετιέται ένα νεύρο...όχι πόνοι περιόδου ή κάτι τέτοιο αλλά πονάει πολύ...μιλάμε δεν μπορώ να γυρίσω αριστερά καθόλου...

Και είναι σαν να με τσιμπάει μέσα κάτι ...

fH1Pp2.png

20 minutes ago, iwanna24 said:

Ρε κορίτσια με έχει πιάσει εδώ και καμία ώρα έκανε νευροπονος , αριστερά χαμηλά στην κοιλιά...

Σαν να πετιέται ένα νεύρο...όχι πόνοι περιόδου ή κάτι τέτοιο αλλά πονάει πολύ...μιλάμε δεν μπορώ να γυρίσω αριστερά καθόλου...

Νευρόπονος θα είναι λογικά. Χαλάρωσε λίγο να δεις αν θα περάσει, αλλιώς πάρε και τον γιατρό για να σε καθησυχάσει.

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Dimi84 είπε:

Οι καουρες εμφανίστηκαν παλι ξέρω θα κάνουν την παρουσια τους συχνά πυκνά. Εγώ περιμενω σε δυο εβδομάδες την Β πφφφφ

Καούρες έχω κ γω κ όπως λες για την παρουσία!με το καλό να γινει κ η β

πρίν από 50 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μήπως κράμπα?η το εντερο

Κορίτσια όλα καλά κάναμε το ν υπέρηχο!πήρα κ τον αιματοκρίτη σταθερός γτ δν πίνω κ ευλαβικά το σίδηρο!μου είπε να μην έχω δυσκοιλιότητα πάνω από 3 μέρες!είπα επίσης που δν τον καταλαβαίνω συχνά κ μου είπε από δω κ πέρα θα γίνεται αντιληπτό πιο πολύ!κ κιλά ως τώρα έχω πάρει 3 το χάρηκα λίγο γτ έτρωγα που φύγανε οι Εμετοι αλλά πάω σταθερά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , marilia35 είπε:

Μήπως κράμπα?η το εντερο

Κορίτσια όλα καλά κάναμε το ν υπέρηχο!πήρα κ τον αιματοκρίτη σταθερός γτ δν πίνω κ ευλαβικά το σίδηρο!μου είπε να μην έχω δυσκοιλιότητα πάνω από 3 μέρες!είπα επίσης που δν τον καταλαβαίνω συχνά κ μου είπε από δω κ πέρα θα γίνεται αντιληπτό πιο πολύ!κ κιλά ως τώρα έχω πάρει 3 το χάρηκα λίγο γτ έτρωγα που φύγανε οι Εμετοι αλλά πάω σταθερά!

Το έντερο είναι αριστερά 

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Το είχα πάθει στην πρώτη εγκυμοσυνη 3,4 φορές! Βραδινές ώρες πάντα! Κοιμόμουν και μου περνουσε

1 hour ago, Dimi84 είπε:

Έχεις καταλάβει αν κάποια φαγητα τις προκαλούν η τις επιδεινωνουν;; Είχα σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ευτυχώς μόνο στον 7ο-8ο αλλά ήταν ανυποφορες

πρίν από 22 λεπτά , marilia35 είπε:

Μήπως κράμπα?η το εντερο

Μπράβο για τον υπέρηχο!! Σίδηρο παίρνεις ως συμπληρωμα; Εγω παίρνω 2 αναβράζοντα τη μετά καθολου ευλαβικά κι έχω αιματοκρίτη 39,5 από 36. Μου είπε ότι αν ανέβει άλλο θα μου κόψει το 1 και το εύχομαι!!

1 hour ago, Polly1 said:

Τωρα ακομη που μπορώ πάω!! Δε δουλεύω πολύ,2,3 ώρες την ημέρα,οπότε ίσα ίσα που βγαίνω από το σπιτι! Και κάθομαι κιολας! Αλλά φυσικά είμαι έτοιμη να την σταματησω,ηδη δουλεω και κάποιες ώρες στο σπιτι

Έφτασε η Β επιπέδου σου;; Νομίζω κάνεις ποδαρικό!!! Με το καλό!! Εγώ μάλλον τέλη Μαρτίου!! Η κρίση πανικού δεν έχει αναφερθεί ως αιτία καισαρικης οπότε, ναι να το προσπαθήσεις!! Μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα ανώδυνου τοκετού για να είσαι προετοιμασμενη για κάθε φάση της διαδικασίας, να ξέρεις τι να περιμένεις! Επίσης να μιλήσεις με μαία, που θα επιλέξεις εσύ υπέρ φυσικά του φυσιολογικού τοκετού (υπάρχουν σάιτ), την πληρώνεις εσύ έξτρα και είναι μαζί σου στη γεννα!! Εγώ τα είχα κάνει όλα αυτά και γεννησα τελικά με καισαρικη οπότε καταλαβαίνεις η ξενερα ήταν μεγάλη!! 

Ναι, νομίζω πως είμαι πιο μπροστά από όλες σας σε ηλικία κύησης. 

Σε ευχαριστώ πολύ και ναι, καταλαβαίνω αλλά έστω το προσπάθησες κ αυτό είναι που μετράει κ αυτό θα ήθελα να κάνω κ εγώ. 

@iwanna24 πέρασε; Ελπίζω ναι.. 

• Μου αρέσει 2

Μάλλον είναι το έντερο κορίτσια μου... ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...είχα κάποιες δυσκολίες στην τουαλέτα και έφαγα δύο μέρες η χαζή φασολάδα...

Ξάπλωσα και ηρέμησα...

Ελπίζω να πάω αύριο τουαλέτα αλλιώς τα γνωστά, υπόθετο... ευχαριστωωωω και πάλι ❤️❤️

• Μου αρέσει 3

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

10 minutes ago, iwanna24 said:

Μάλλον είναι το έντερο κορίτσια μου... ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...είχα κάποιες δυσκολίες στην τουαλέτα και έφαγα δύο μέρες η χαζή φασολάδα...

Ξάπλωσα και ηρέμησα...

Ελπίζω να πάω αύριο τουαλέτα αλλιώς τα γνωστά, υπόθετο... ευχαριστωωωω και πάλι ❤️❤️

Κ εγώ το έπαθα με την φασολάδα! Κ με τα ρεβίθια! Επόμενη δοκιμή θα είναι φακές, χαχαχαα. 

Άντε ωραία! 

• Χαχα 1

πρίν από 30 λεπτά , Polly1 είπε:

Το είχα πάθει στην πρώτη εγκυμοσυνη 3,4 φορές! Βραδινές ώρες πάντα! Κοιμόμουν και μου περνουσε

Έχεις καταλάβει αν κάποια φαγητα τις προκαλούν η τις επιδεινωνουν;; Είχα σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ευτυχώς μόνο στον 7ο-8ο αλλά ήταν ανυποφορες

Μπράβο για τον υπέρηχο!! Σίδηρο παίρνεις ως συμπληρωμα; Εγω παίρνω 2 αναβράζοντα τη μετά καθολου ευλαβικά κι έχω αιματοκρίτη 39,5 από 36. Μου είπε ότι αν ανέβει άλλο θα μου κόψει το 1 και το εύχομαι!!

Σου εύχομαι να ανέβει!εγώ ξεκίνησα την κύηση με 39.5 πήγε 33.5 κ πίνω ένα σίδηρο την ημέρα ενώ έπρεπε δύο!πίνω φιαλιδια

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, marilia35 said:

Σου εύχομαι να ανέβει!εγώ ξεκίνησα την κύηση με 39.5 πήγε 33.5 κ πίνω ένα σίδηρο την ημέρα ενώ έπρεπε δύο!πίνω φιαλιδια

Θέλω κ εγώ να δω αν ανέβηκε ο δικός μου αν κ επίσης δεν πίνω σωστά τα χαπάκια μου (δύο την μέρα πρέπει κ πίνω ένα ή κανένα). Από 39 είχα πέσει 32,6 κ το ένοιωθα κιόλας. Τώρα νομίζω καλύτερα. 

Γιούπι για τον υπέρηχο :)

Πάντα καλά νέα να ακούμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , VDald είπε:

Κ εγώ το έπαθα με την φασολάδα! Κ με τα ρεβίθια! Επόμενη δοκιμή θα είναι φακές, χαχαχαα. 

Άντε ωραία! 

Ωχ έπαθες και εσύ νευροπονο στην κοιλιά;

Πωωω κρίμα..πάει η φασολάδα για μήνες. 

@marilia35 μπραβο για τον υπέρηχο κούκλα μου ❤️

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

8 minutes ago, iwanna24 said:

Ωχ έπαθες και εσύ νευροπονο στην κοιλιά;

Πωωω κρίμα..πάει η φασολάδα για μήνες. 

Δεν ήταν νευρόπονος αλλά οξεία στενότης κοιλιακού χώρου με έξτρα ποσότητα εγκλωβισμένων αερίων (δική μου διάγνωση) κ δεν μπορούσα να πάρω ανάσα ούτε να κάτσω. Μόνο ξάπλα. Ορολογιακή βόμβα η κοιλιά. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...